Bläää

Ny dag, snart nytt år och en massa mera nytt. Jag vet inte om jag vill ha allting nytt. Vad kommer hända det här året som inte hände förra. Överallt läser man " det här blir ditt år, du ska göra si och så det här och det där"... osv. Blir ett år äldre nästa år och det vill jag inte heller bli. Ibland undrar jag vem det är som egentligen bestämmer. Allt runt omkring påverkar ibland för mycket. Andra människor, tidningar, tv mm. Vem?? På väg hem från stockholm i lördags satt jag och syrran och pratade om oliga konstiga grejer man kan ha för sig. Vi fick oss ett par skratt, för när man tänker efter så har man en hel del konstigheter för sig, men mer om det en annan gång. Just nu tänker jag på nyår, då tänker jag alltid att nyårsafton kommer att spegla det kommande året. En lyckad kväll, ett lyckat år. Nyårslöften ger jag inte längre, jag vill hellre kalla det för nyårsönskan. Jag önskar alltid något på tolvslaget, och har jag tur så slår det in. Vad jag ska önska i år har jag inte bestämt än men förhoppningsvis kommer jag på ngt. Just nu vill jag iaf bara krypa ner under täcket soch få sova, helst i ett par dagar.

Nu ska jag låta hjärnan vila innan den kokar över. God natt


Astrött

Idag har jag jobbat igen. Usch det var ganska mycket som vanligt. Men jag börjar bli lite trött på att alltid göra samma saker. Måste nog prata lite med min chef om det, visserligen pratade vi om det på utv samtalet men det var ju ett tag sedan nu. Börjar bli riktigt sugen på att läsa vidare, så nu måste jag ta tag i att skicka in ansökan till komvux så jag blir av med den där jäkla matten. Jag HATAR verkligen matte men jag måste ju ha den. Tack och lov verkar det räcka med A och B och B kursen är ju ganska liten så det kanske finns en chans.

Busade med baby J i sängen när jag kom hem. Lill A sprang direkt hem till en kompis, honom ser vi  inte mycket av numera. Han är så rolig och snacka om att han har tillit till oss. Men så var Lill A när han var liten också.



En flärp på magen!
Nu väntar jag på att minigrisen ska somna så jag får gå och lägga mig också. Ikväll ska jag inte sitta uppe till 12. Jag hoppas bara att jag hinner läsa lite i min nya bok innan jag somnar.

Körslaget

I Lördags kväll åkte syrran och jag upp till stockholm och gick på körslaget. ÅÅHHHH vad kul det var!!!!!! Vi åkte upp över kvällen. Det var kallt i stockholm och vi fick stå ute i kö. Det var insläpp mellan halv 7 och 7, vi var uppskrivna på gästlistan men köerna gick ungeför lika snabbt. Tyvärr fanns det ingen toalett därinne så när vi hade hängt in jackorna i garderoben fick vi gå ut och köa igen till 4 holkar som stod utanför!!! Hade ju tängt att pudra näsan lite innan OM man faktiskt skulle synas i tvrutan, men det var det ju inte tal om. Men vi syntes tydligen bara bakifrån så det gjorde ju inte så mycket iaf.... tyvärr :( Men gu vad litet det var i studion, det ser ut som mycket större.



I bilen på vägen upp



När vi kommer in i studion. Vi låtsades att vi var anhöriga till en i kören så vi fick komma in lite snabbare hi hi. Visserligen så kände syrran en av killarna i Sundsvallskören så vi var ju NÄSTAN anhöriga. Fick bra platser i mitten på fjärde raden. Så vi såg ju bra iaf :)

 

Jag tror nog att Robert Wells kör vinner. Det lät faktiskt bra om alla körerna, det var stor skillnad att höra dem live än att sitta framför tvn. Men känslan säger att Team Wells vinner. Att Timo äkte ut var inte så förvånande. Kören var bra men tyvärr så hänger det nog på hur populär körledaren är och han är väl inte direkt känd i dessa sammanhang.
Ha ha det var så kul, för i reklampauserna så hade de lite tävlingar för att det skulle bli lite roligare, det är ju direktsänt, och då var det en tjej som var med på alla (två) tävlingar. Men hon verkade hoppas på ett genombrott för hon försökte vara en stjärna. tyvärr trodde hon nog att hon var bättre än hon egentligen var. Första gången skulle hon sjunga ngr fraser ur ngr sånger men när musiken slutade och killen som höll i det kom och skulle ta micken fortsatte hon att sjunga in i det sista så han var tvungen att verkligen slita micken från henne.... pinsamt!
Vi hoppades att de skulle ha ngn efterfest efter som vi kunde smita in på men det var ingen, de skulle åka hem direkt efter så det var bara för oss att göra detsamma :(

Inspelningen låg vid hamnen så det stod MASSOR av containers runt om så det förde mina tankar till alla filmer man sett om diverse smuggling.



Här leker jag polis som ska ta fast skurkarna som smyger runt hi hi.

Imorgon ska jag jobba igen, det har varit såå skönt att vara ledig, men jag ska bara jobba två dagar sen är jag ju ledig igen. Det har blivit sent de här dagarna, syrran och jag satt uppe och pratade till halv 4 i förrgår kväll också och sen har det ju sprungits en del på stan också :D Men nästa gång jag är ledig ska jag nog ta det lite lugnare.... or not.

God natt för den här gången.





God Jul

Oj oj oj vad länge sen det var jag bloggade. Har inte hunnit eftersom det har varit jul och en massa flängande hit och dit. Julafton började med frukost hemma hos mamma och pappa. Vi skulle ju fira med As familj men eftersom vi inte skulle vara där förrän kl 3 så han vi ju faktiskt med att träffa min familj först en stund. Det var mysigt att få vara med min familj en stund iaf. Men som sagt kl 3 blev vi hämtade av As syster och vi åkte ut till landet för att fira julafton. Började med att dricka glögg, A hade tagit med sig en massa tv spel för att överleva en kväll hos sin mamma men vi fastnade hela familjen framför tvn. Jag och Lill A såg lite på Kalle i köket men inte hela programmet men lite ville vi hinna se iaf. Sen käkade vi.. åh det fanns flera sorters lax mmmmums. Kände mig faktiskt inte ens sugen på allt julgodis som stod överallt. Julklappsutdelning och lite fika. En trevlig kväll helt enkelt.

     

Klicka på de små bilderna så blir de större. 



Fina killen i lackskor och Ralph Lauren skjorta, det ska börjas i tid :) Men han var mest intresserad av at tugga på sina skor än att öppna paket.

Juldagen var vi hos min familj. Då hade jag verkligen fått julkänslor eftersom vi hade firat jul dagen innan med. Fördelen med att bli vuxen och ha familj... man får fira julafton TVÅ dagar :) hi hi. Kalkonmiddag och mera julklappar. Mysigt med hela familjen samlad!



Snyggingen i kostym och fixad frilla!! Vi försökte få till morbror Gizzas frisyr och det blev ngt liknande iaf.



Tomten och två snälla barn.


Julshopping

Idag har vi ränt runt på stan typ hela dagen. Träffade Nina från Åland och hennes lille Melvin på en fika på fm. Efter ett tag dök Tessan och hennes lilla Elli upp på stan så då var vi barnvagnsmaffian.


 
Det är alltid trevligt att träffas men barnvagnsmaffian funkar inte på stan dagen innan julafton, så efter att ha trängts ngn timme gav jag iaf upp. Gick hem till mamma och pappa och lämnade barnen och så gick A och jag tillbaka till stan. Lovade mamma och pappa att va bara skulle vara borta en liten stund. Fem timmar senare ringer pappa och frågar om vi börjar bli klara....oups! Vi traskade hemåt och hoppades att vi inte hade glömt ngn. Vi hade inte så mycket kvar från början tills vi kom på att vi hade handlat för lite mer till ngr såå då var vi tvugna att köpa ngt litet till till de andra så då var det ju baara at börja om igen.

Var så uppe i varv till slut så när vi var hemma hos mamma och pappa  och skulle hjälpa pappa med julgransljusen lyckas jag välta hela granen.... oups igen.

Kändes som det var dags och gå hem och ta det lite lugnt. Framför julfilm med julskinkmackan. Sen satt vi allihop i soffan och såg gravida ut. Nu måste vi slå in alla julklappar så det är klart tills imorgon.

Goder natter goder natter både herre och fru jag önskar eder alla en fröjdefull jul.

Julgranen

Sista dagen på jobbet för ett tag!!!! Åh det ska bli så skönt att vara ledig. Jag behöver nog det, även om jag ska yra runt på stan imorgon så ska jag ta det lugnt och vila lite resten av veckan. Har fått ngt knasigt i mitt knä. Helt plötsligt bara viker det sig och gör jätte ont, framför allt när jag böjer på det, typ sätter mig ner eller går i trappor. Skumt!

Ikväll har vi dessutom klätt våran fina gran som vi köpte igår. Och så här blev resultatet!



Det ser ut som att det knappt är ngt som hänger i den men det är det. Däremot kan vi inte ha så mycket nertill efter som baby J gärna vill vara där och se med händerna.



Världens sötaste små tomtenissar!!!

God natt

Julkonsert

Hemma efter julkonserten. Det gick faktiskt riktigt bra. Julfesten efter var trevlig med. Även om jultallriken inte är min favvo direkt. Det var iaf smockfullt i kyrkan och det var ett tag sedan det var såå mycket folk.

Hittade en julgran tillslut också. Var på plantagen först men där hade de bara kvar granar med en meters höjd. Den vi hittade var riktigt tät och jättefin. Helst ville jag ha en som är lite högre men den blir nog bra ändå. Får lägga upp en bild när vi har klätt den. Det ska vi göra imorgon.
Usch så ska jag jobba imorgon, varför tog jag inte ledigt då med??!!! Jag får så dåligt samvete när jag ska vara borta från jobbet. Det spelar ingen roll att alla andra är det. Jag är faktiskt riktigt imponerad av mig själv ändå att jag har unnat mig tre dagar.

Japp, det var lite kort om vad jag gjort idag, inget märkvärdigt och jag har garanterat glömt det om ett par dagar :)
Nu ska jag gå hem och ta en kopp te. (är hos mamma och pappa just nu)

Natti natti

Julpyssel

Fick sovmorgon imorse...aahhh vad skönt, höll på och julpyntade igår kväll och gick och la mig runt två tiden. Nu är det bara granen kvar. Ska åka och köpa den snart och hämta lampan från Nordik som äntligen har kommit. Köpte en för ett tag sedan men när vi kom hem så var den alldeles repig så vi fick åka tillbaka med den. Så nu ska köket äntligen bli färdigt.
I eftermiddag har vi våran julkonsert med kören och julfest efter som vanligt.

Men nu har jag bråttom.

Later


Sådan mor sådan son

När jag var liten och ngn frågade mig vart pappa var så pekade jag på lampan och sa "där". När man frågar Baby J om var mamma är så gör han likadant ha ha. Lilla skitungen!!

Later

Tripp tripp

Baby J tog sina första steg idag!!!! Och han skrattade hela tiden, det gjorde iofs vi också. Han var jätte duktig! Lill A tog ju nästan tre månader på sig innan han började gå från att han tog sina första steg, får se hur det blir med Baby J.
Idag hfick vi sova länge eftersom barnen var hos farmor, Gu vad skönt det var!! Nu har vi börjat julpynta lite, men det går sakta.



Kram


Teater

Äntligen fredag!! Idag var det kul på jobbet men det var skönt med en kort dag. Mötte upp familjen på stan och inhandlade lite julklappar. Det känns så skönt att iaf ha kommit igång. 

Ikväll var vi på teater med amma och morfar. Vi såg Cabare och tyvärr var den väl inte riktigt så bra som vi hade förväntat oss men helt ok ändå. Det tog ett tag innan man fattat ordentlig vad den handlade om och slutet på första akten var ändå ganska starkt så då fick man lite föroppningar om andra akten. Tyvärr var den väldigt tunn och det kändes som de hade tagit bort massor och inte orkade göra mer. Men men det var mysigt ändå! Trevligt att göra ngt annat än sitta vid TVn. Träffade en gammal kompis, Lina, och hennes sambo. Vi har inte setts sen Halloween och ikväll satt de på samma rad som vi fast i andra ändan. Som vanligt gick vi hem till morfar och åt räkmacka och då var pappa med också. Morfar blev trött och gick och lade sig och Vi satt kvar och pratade ett tag till. En mysig kväll!! Mer får jag inte skriva för mamma :)


Nu ska vi se på film (kommer inte helt undan :) ) 

ses i morgon puss och kram!!!


Ha ha ha

Ikväll hade Lill A skolavslutning, tyvärr kunde jag inte vara med eftersom jag jobbade sent idag men A och baby J var med iaf. Efter jobbet kom mamma och hämtade mig och vi åkte till minneslunden. Det är mormors födelsedag idag och hon skulle ha blivit 89 år grattis mormor! Åh jag kommer aldrig glömma när jag och Lill A var på väg till stan och han gick och sjöng (skrek) Maja min Maja med Elektrik banana band som var hans favoritlåt just då, han gillar den föresten fortfarande. Efter ett tag var jag ganska trött på att höra så jag frågade honom lite försiktigt om han kanske kunde sjunga lite tystare, men han tittade på mig och sa: Men mamma jag sjunger ju för Sitti, då måste jag ju sjunga så högt annars hör ju inte hon ända upp i himelen. Jaa vad säger man då, han fick fortsätta att sjunga (skrika) tills vi var på stan, då började han tjata om att gå till leksaksaffären istället :)

Ikväll fick det bli pizza till kvällsmat för ingen av oss orkade laga mat. Vi tittade på The Santa Clause 3: The Escape Clause. Det SKA vara julfilmer nu! Såg på tvåan i lördags så nu är det bara ettan kvar. Det blev visst lite konstig ordning men men. Lill A fick lite godis idag eftersom det är jullov.

Efter att ha lagt barnen i sina sängar och A har somnat på soffan tittade jag på Jeff Dunham. Han är såå underbar!!! Min artros i käklederna blir ju inte direkt bättre men det är värt det!!! Han är så himla kul, tyvärr finns inte hela showen på youtube utan bara småklipp men vi har hela hans Christmas special på DVD. Den här passar bra nu när det är jul men Achmed den döde terroristen är också hysteriskt rolig. Jag skrattade så jag tjöt första gången. Tyvärr kan jag inte lägga upp klippet men länken hoppas jag funkar.

http://www.youtube.com/watch?v=DyKLzBus4h8

Nepp ny dag imorgon så nu väntar sängen.

God natt

Julklapp nr 1

Jippie jag har fått min första julklapp hi hi hi :) Vi fick en julklapp iaf :) Cheferna sjöng lite och sen kom de med säcken. Det bjöds på tårta och TOMTESKUM!! tyvärr får jag ju inte äta tomtarna eftersom jag inte äter godis just nu så de kommer att smaka extra bra nästa jul :) För den som är nyfiken på vad vi fick lägger jag upp en bild ;)



En kopp te till såklart :)

Kram

På jobbet

Är faktiskt lite försiktig med att blogga på jobbet efter att ha läst att en tjej fick sparken men just nu har vi inget att göra. Jobbar till sex idag sen kommer mamma och hämtar mig för att köra med racerfart till Lill As skolavslutning. Sen har lilleplutten jullov, lyllo han. Idag har vi julkaffe på jobbet... åh undrar om vi får ngn julklapp?? :) Ngn julfest blir det inte eftersom vi hade arkivetfesten för inte så länge sen så vi ska ha fest i februari istället.
Och Baby J har blivit sjuk stackarn, och jag som tänkt åka till Stockholm i helgen, hm vi får väl se hur han är då.

Later

Hjärntrött

As trött! Har varit på kören ikväll och somnade nästan. Och tröttare kommer jag nog bli för det känns aldrig som jag har tid att riktigt vila upp mig. Nu är det ju jul om en vecka och då har man ju ännu mer att göra. Har inte hunnit köpa ngr julklappar än, däremot vet jag på ett ungefär vad jag ska köpa så när den dagen kommer är det bara att ut och trängas men med målmedvetenhet. Även om det är roliga saker jag har inplanerade så känns det mycket ändå.
Sen är det inte så mycket som direkt muntrar upp mig heller. Dels är det mörkt och trist ute, jag skulle bli mcket gladare om det var lite snö men nepp. Sen är det ju min hjärna och jag somm inte kommer överens alla gånger och gör lite som den vill.
Är det ngn som sett avsnittet med Scrubs då en patient sväljer Turks ring som han ska ge till Carla? Då iaf säger Turk åt killen att tänka att han har små gubbar i tarmen som trycker ut bajset, SÅ ungefär föreställer jag också, små gubbar som trycker ut dumma tankar och funderingar.



På jobbet idag retade ngr mig för att jag hade så mycket sås till maten. Jag berättade det för A ikväll. När han gjorde min matlåta till imorgon så blev det snarare sås men ris och kyckling istället för tvärtom hi hi, det blir mums imorgon, jag ÄLSKAR sås :)

Nu ska jag ta en kopp te och lite chokladbollar till :) Vi har alla olika namn för dessa i det här hemmet. Jag säger chokladbollar, A säger negerbollar och Lill A säger kokosbollar. Undrar vad Baby J säger? Hm ja ja.

Natti natti

Kalas

Trevligt kalas med god mat och alldeles för mycket godsaker efteråt. Jag mådde så illa när vi ätit klart, det var nog kanske tur att Lill A var på sin kompis kalas istället för han hade ätit tills han spytt annars. Det hade ju inte varit första gången det hade hänt efter ha varit hos farmor i så fall. Sist det hände var precis innan vi åkte till Turkiet och som tur var var det bara för mycket kakor. Jgg blev faktiskt lite nervös att han skulle bli magsjuk dagen innan vi skulle åka men det var det ju inte.

I fredags fick vi äntligen svar på As ansökan till skolan, så nu ska han börja plugga i vår så då får jag vara hemma lite till med baby J innan det är dags för dagis JIPPIEEEEE. Åh det kommer att bli så mysigt!!! Visst var det lite jobbigt emellanåt med men mest mysigt. Gå till öppna förskolan, träffa Viola och Oliver, om hon inte börjar jobba direkt så klart och promenera och massa annat skoj.

Nu måste jag fixa en matlåda till imorgon då det är jobbdags igen men det är ju bara 1 1/2 vecka kvar till jul  och då kommer jag att vara lite ledig, så man får trösta sig med det.

God natt

Julavslutning

Ja idag har vi varit på julavslutning på öppnaförskolan. Först var det en liten familjegudstjänst och sen var det fika med dans kring granen. Tomten kom så klart på besök också. Lill A vägrade först att dans kring granen för det är ju för barnsligt, men när han fick hålla Baby J så gick det bra.



Glömde tyvärr kameran så det blev ingen bra bild men det är iaf Lill A som väntar på att få ta bulle och pepparkaka. Nu ska vi snart iväg på kalas.

Later

Tacokväll

Har haft besök an min kära vän Camilla och Rasmus ikväll. De bor i söder så tyvärr blir det inte av att ses så ofta, men den här helgen var de i stan. Vi har som tradition att äta antingen tacos eller kina när vi ses... eller helst både och :) Det var iaf en mysig kväll med tacos, film och Wii. Roligt att A och Rasmus kom bra överens, de har inte träffats så mycket innan. Camillas lilla syster var med ett tag också, kommer ihåg när jag började umgås med Camilla, då var Madde 7 år och nu är hon snart 20, det var lääääänge sedan det. Men gud va kul vi har haft under åren. Jag är så glad att jag har henne som vän, en som man vet stöttar en genom allt. Ska försöka åka och hälsa på henne snart, jag minns inte riktigt när jag var där sist men det borde ha varit ca 5 år sedan.... uhh skäms!! Tur att hon kommer hit ibland iaf. 

Var och trängdes på stan idag med. Alla är på julklappsjakt utom vi, vi var på födelsedagspresentsjakt. Har ju en massa födelsedagar att hinna med innan jul. Imorgon är det två kalas inbokade men Lill A får gå på sin kompis kalas och vi andra åker till svärmor och firar As lillasyster.

Men nu är det sängen så det får bli mer .... eh lite senare idag :)

God natt

Lucia

Har inte haft tid att uppdatera på ett par dagar. Var på Luciakonserten igår med mamma. Det var jätte mysigt. Jag satt med gråten i halsen nästan hela tiden. Jag vet inte varför, om det är för att man minns så väl när man själv stod där, all spänning som var eller ngt annat. Jag så glad för allt jag fick göra när jag gick i musikklasserna. I fyran var alla sveriges musikklasser i globen och sjöng tillsammans och det var den enda gången de har gjort det. Och julkonserterna började vi vara i himmelstalundshallen när jag började och vi fyror var tomtar.  I sjuan och åttan var vi i De Geerhallen och i nian hade vi en egen julkonsert och då var jag Lucia. Det var såå roligt. När vi hade slutat nian var jag med ett år i ungdomskören som också var med på konserten i himmelstalund så då fick vi stå i trappan också, det hade man sett fram emot ända från iaf sexan :) för då hade vi varit tomtar och stått runt rinken så då var det trappan kvar.

Efter konserten igår gick vi hem till mamma och pappa och drack lite glögg. Smakade på årets glögg men jag kan verkligen inte dricka starkglögg. Jag har ju alltid druckit alkoholfri glögg när jag växt upp så för mig så är det "riktig" glögg. De med alkohol är ngt annat.



Blossa ska det vara

 
Lägg märke till de fina tofflorna ha ha. Var så frusen om tårna när jag kom hem pga att mina stövlar hade blivit blöta i slasket. Åt mosters saffransskorpor till *mums*

Lussade förresten på jobbet i torsdags. Det var nästan bara jag som sjöng och det var ett X200 lucia tåg för snabbt gick det men vi gjorde det iaf. Alla satt och tittade, jag hade ju hoppats på att de flesta inte skulle komma ifrån, men det gjorde de ha ha.

Later


Aj aj

Har fått jätte ont i halsen idag, inte alls skönt. Hopps jag inte blir sjuk bara. Ska på Lucia konsert med mamma på fredag. Åh vad jag längtar dit, det ska bli såå mysigt! På jobbet har de en tradition att alla nya ska lussa på Lucia. JAg slapp förra året men de försöker få med mig i år istället. Killen ska vara Lucia, vilket är lite lustigt om man följt debatten i tidningen om att Lucian ska vara en tjej. Jag håller nog med om det, Lucia var ett helgon och hon var en tjej det tycker jag man ska respektera. De på jobbet tycker det är kul med en kille i år men jag kanske är en torrboll, men jag gör inte det. Visst han kommer säkert se rolig ut och det är på ploj men ändå.

Nu ska jag lägga mig, se om jag mår bättre imorgon.

Natti

16 dagar kvar till jul

Hade sex turen :) idag igen. Jag kom ihåg att jag hade sovmorgon i morse men hela dagen idag har jag räknat ner tills jag slutar, som vanligt halv fem, och glömde bort att jag gick till sex och varenda gång blev jag besviken när jag var tvungen att lägga på en och en jalv timme. Men idag var det lugnt så det gjorde inte så mycket. A lagade mat till mig när jag kom hem, då var jag helt utsvulten. Toppade hela min nyttiga dag med kladdkaka. Imorgon.... :p
Tog en fika med Linda på fräcka ikväll, har inte sett henne på länge så det var kul. Tycker det är lite roligt bara, för varje gång man är där på kvällen känns det som personalen har bråttom hem eller ngt. De kommer alltid och plockar glas och muggar, det är knappt man hinner dricka upp. Förra gången vi var där gick vi och hämtade nya glas vatten så då fick de plocka flera gånger hi hi busigt va :) Närå men det känns lite stressande så då fick de skylla sig själva.

London

ÅÅH blev så sugen att åka till London!! Amelie sötnos, vi måste åka snart, jag vet att det är jag som backar jämt men jag vill verkligen åka snart.

 

Kärlek

Har tittat på Love actually ikväll. Det är en film man blir glad av att se. Jag sitter och ler och gråter om vart annat genom typ hela filmen :) Och det behövdes med tanke på det som hände idag. Jag tar så himla lätt åt mig av vad folk säger och kan tänka på det i flera dagar efteråt. Vilket är ngt som jag måste jobba med. Men men, det är iaf kul att A också tycker om den här filmen, vi har inte direkt samma smak men den här gillar vi båda två. Det kommer ju en ny film den här julen "Four christmases" som verkar bra. Jag älskar när det kommer mysiga filmer så här års. När The Holiday kom var jag, syrran och blivande svägerskan och såg den på bio, det var jätte mysigt.



Väntar på att Lill A ska komma hem nu. Sen imorgon är det måndag, usch. Imorgon har jag dessutom sexturen igen.

God natt

Förbannad

Ibland blir man så jävla förbannad och det är precis vad jag är just nu. Var på stan förut och tittade lite efter julklappar. För stunden var jag själv med barnvagnen och tittade i en affär som är ganska trång som de flesta iofs är. A ringde så jag pratade med honom samtidigt. I ögonvrån ser jag en kvinna komma och jag säger ursäkta och flyttar vagnen så att hon kan komma förbi. Då blänger hon på mig och säger " ja du får fan välja kläder, barnvagn eller telefon" och så seglar hon iväg ned näsan i vädret. Va fan är det för jävla sätt jag blev helt chockad, hur kan man vara så jävla otrevlig!!!!!????  Hon såg dessutom ut som en jävla #¤%&/% %&/&%¤%&/ !!!
Jag brukar alltid vara noga med att inte vara i vägen när jag har vagnen med mig för jag kan själv bli irriterad när det kommer människor med barnvagn och tycker att hela världen ska flytta på sig för dem. Alla måste ju kunna ta hänsyn.

Nu blir det tacos och förhopppningsvis blir jag på bättre humör snart

Fredagkväll

Sitter nu i soffan på min vanliga plats efter ett skönt bad. Ikväll är A och jag ensamma hemma då barnen är hos farmor. Har ätit lite tacos och sett på film. Såg på "Stephbrothers" med bla Will Farrel, kanske ingen höjdare direkt men åandra sidan är jag inget stort fan av honom, men visst ett par ställen var lite småroliga.  Hade även köpt glass, favoriten från Ben & Jerrys, Chocolate Fudge Brownie var slut, så det fick bli New York super fung fudge istället. Den är också smarrig.



Efter det tog vi ett bad, för ett par år sedan fick jag badrosor i julklapp men har inte envänt dem ngn gång. Tycker det är kul att spara på sånt till lite speciella tillfällen, som t ex när man vet att man inte behöver gå upp efter fem minuter för att en unge skriker :) Vilket fall som helst så trodda jag de bara skulle flyta på ytan så det såg lite fint ut, men tydligen smälte de istället, så vattnet blev rosa :) hi hi det passade ju mig bra.

  

Den ena bilden blev lite konstigt skuren men det är väl så det blir när man experimenterar fast man inte har en aning om vad man gör, men man lär sig.


Har även hunnit städa på vinden lite idag. Nu har vi faktiskt fått i ordning ganska hyfsat. Fick ju hämta hyllor på jobbet som vi skulle slänga annars.



A leker apa som vanligt och svingade sig upp på hyllan för att kunna skruva lite.

Nu blir det te.
Kram


Klappångest

Sitter fortfarande och jobbar med min önskelista, det är ju så mycket som man skulle vilja ha. Och ännu värre, vad ska man köpa till alla andra. I år ska jag för första gången fira jul utan min familj, med det menar jag mamma, pappa och syskon. Nää det känns konstigt. Har alltid lite ångest för vad de ska tycka om det jag köpt. När det gäller min egen familj så är det ganska lugnt, de tycker om mig ändå men när vi ska öppna paket med As familj och jag måste vara med när de öppnar, huva. Måste fiska efter lite önskelistor där med så känns det kanske lite lättare.


Hade en småjobbig dag på jobbet idag. Var ensam fram till kl 10.30 så det var mycket att göra själv. Det spelar iofs mindre roll men som jag skrev tidigare under dagen, så var jag väldigt irriterad och det var jag ända fram tills jag skulle gå hem. Tack och lov så har man kompisar på jobbet som kan muntra upp en lite. På väg hem hade jag sällskap med I och hon berättade om en rolig händelse som hon råkat ut för härom dagen, jag skriver "råkade ut för" för jag skulle inte ha vilja varit i hennes kläder just då. Vilket fall som helst så skrattade vi hela vägen hem och jag kan inte låta bli att dra på smilbanden nu heller när jag skriver om det. Vad det var har jag lovat att inte berätta men det handlade om en kille vi känner båda två.

En kopp te till min onda hals. Kram

Stopp

Just nu har vi datastopp på jobbet så nu kan vi inte göra ngt. Blev så irriterad förut när folk inte kan hjälpa till utan bara ser till sig själva!! Ser man att ngn behöver hjälp då hjälper man till, inte bara tittar och går. Nu har det kommit igång igen så nu är det bara att fortsätta jobba. Kram

Tomten....?!

Glömde att skriva en sak som min underbare son sa idag. Vi håller på med önskelistorna för fullt och han rabbla upp allt han vill ha medan jag skrev. Det är ju inte direkt samma saker som stod på listan förra året... Då var det en blommig matta med matchande gardiner, bamsegubbar (om jag inte minns helt fel), kalsonger och strumpor :) och massa andra leksaker som sexåringar brukar vilja ha. I år är det; en egen TV, Xbox 360 (siffrorna var viktigt att de stod med så att det blir den senaste modellen)PS 2 spel och en soffa som han ska ha vid TVn. VAD HAR HÄNT PÅ ETT ÅR???? Har han gått och blivit stor helt plötsligt eller?? Ja ja han ville ha lite andra "barn" saker också men ändå! Han tror ju fortfarande på tomten, även om barnen på skolan säger att han inte finns, så vi säger att han gör det. Han börjar nog bli lite osäker och han vet ju att vi köper julklappar till varandra men han vill nog gärna tro fortfarande. Det sötaste är ju att, när han sitter där och låter så stor med alla saker han vill ha, så önskar han sig ett speciellt spel till PS 2. Jag frågar om han vet att det finns för jag har inte sett ngt i affärerna, så säger han "men mamma, tomtens nissar kan ju göra ett sånt spel". Vad säger man då? Söta unge!! God natt

Glader

Hade sexturen på jobbet idag :) ha ha jobbade alltså mellan 9-6 som vi kallar sexturen. Jag skrev det som status på facebook men ändrade mig sen, kom på att det kan ju misstolkas en aning :) Det gick iaf bra, det var så lugnt sista timmen så det var faktiskt lite tråkigt men skönt på samma gång. Mötte upp familjen på stan och gick till pizzerian. Det är kört, ingen idé att försöka vara nyttig.
Vilket fall som helst så kom en kollega fram till mig idag och sa en väldigt trevlig sak och det gjorde min dag! inte bara det han sa utan även sättet han sa det på. Så jag har varit väldigt glad idag :)

A köpte guitarr hero idag. Provade ikväll, fan det är mycket svårare än det ser ut... det ser ganska lätt ut, men efter ett par ggr så gick det iaf lite bättre. Det var tur annars hade jag nog gett upp direkt.

Natti natti


TV

Ja det här med att vara människa på jobbet idag funkade faktiskt ganska bra, nu ikväll är det värre. Jag sitter och somnar med datorn i knät. Har sett lite på cold case nu, hon från nya 90210 var med. Har bara sett första avsnittet men jag måste nog se fler innan jag kan ge ett utlåtande om den. Den har inte gått så bra i USA tydligen. Nu står Fråga doktorn på, missade det när det gick på tvn ikväll så nu ser jag det på nätet istället, syrran ska vara med.

Ja nu har jag sett det, way to go sis!

Såg även på första avsnittet av julkalendern idag... vad ska man säga... värdelöst!!! A frågade om de inte hade råd att göra ett program utanför studion. Det är inspelat inne och utan snö, Ska allt vara konstgjort och datagjort idag? Dessutom kallade sa en av karaktärerna att han skulle kunna sälja leksaksmaskinen till "vilken idiot som helst". Idag hade A en disskusion med Lill A om att man inte får kalla andra för idiot.... och så gör de det i barnprogrammen!!! Vad ger det för signaler? Bättre de visar repriser av de som visades för 20 år sedan, dagens barn har ju inte sett dem iaf. De var ju bra.

Nu ska jag fortsätta sov i min säng istället.
God natt

god morgon...?

Eller inte... Har inte sovit mycket i natt. Baby J har varit jätte gnällig inatt. Så nu är det ju tänkt att jag ska gå till jobbet och vara människa. Hur det ska gå, det vet jag inte men men. Äter frukost nu, fattar inte folk som inte äter frukost, det är så gott. men jag är ju hungrig när jag vaknar oavsett. Det konstiga är att ju tidigare jag vaknar dessto hungrigare är jag, det borde ju vara tvärtom egentligen.

Oups nu börjar klockan bli mycket.
Later