Bakmorgon

Tjugo över fem vaknade Phoebe idag... hon somnade tidigt igår eftersom hon aldrig sov middag. Så då var det med andra ord bara att kliva upp. Optimistisk som jag var hade jag ställt klockan på 8.00 men det känns lite onödigt nu ha ha. Eftersom jag inte orkade städa så dags vilket brukar vara mitt största "nöje" när jag är hemma så började jag baka istället. Två burkar med sega chokladrutor och kladdkaka ligger i frysen för att kunna plockas fram när jag blir sötsugen :) om inte A hinner svulla i sig allt först... och en stor plåt med scones står på spisen :) Grabbarna vaknade nu precis lagom när Phoebe blev trött och somnade om. Även väckarklockan ringde så att gå och lägga sig en stund verkar inte vara så mycket att fundera över ... :p Kanske kan jag sätta upp lite stjärnor och sånt som jag aldrig hann igår innan vi ska sjunga :) Men frukost först :)



Snark

Om man inte vaknar när man ramlar ner från soffan, då sover man gott...



Dröm...

Jag har funderat många gånger över vilka väskor jag vill ha i min samling. När jag bara sitter och slösurfar slutar det oftast med att jag tittar på väskor. Väskor är min stora passion!! Min dröm är att ha så många som möjligt av alla snygga designer  :)


Från Mullberry är den klassiska bayswatern en favorit, antinen i svart skinn eller svart lack... svårt val. Rosa lack är ju också VÄLDIGT fin och strutsskinn är ju lyxväskan som också ligger i en HELT annan prisklass. Alexaväskan är en riktig snygging också.... som sagt, svårt val



Dior, Burberry, Prada och Louis Vuitton. Pradan i päls en en härlig vinterväska och clutchen skulle passa flera klänningar i min garderob :)



Marc Jacobs är en stor favorit som gör mycket snygga grejer, ngn av de tre översta vill jag ha, eller alla tre  ;) Små svarta väskor är alltid bra att ha som bas, Fendi, Moschino och Oscar de la renta...




En lila från Proenza Schouler, zebra från Jimmy Choo, svart från Miu miu och den härlig paljett också från Miu miu är som en dröm



Versace, Valentino, små axelväskor från Lanvin, svart clutch Yves saint laurent och guld från Tory Burch




Och väskornas väskor ... CHANEL och HERMES!!!










Fredag

Sitter på Espresso house med Charlie och är inne på den andra chailatten nu :)


Vill ha

Eftersom Phoebe inte ville somna så fick jag ta med henne ner till mamma. När vi kom hem lade jag henne igen men hon vill fortfarande inte sova så istället knatar hon omkring här och leker medans jag sitter och suktar efter allt fint som finns ute i butikerna nu. Här är lite inspiration:


Onsdag

Idag blev det kolatårta till frukost :) A fyller år idag och vi uppvaktade honom så klart på sängen. JAg var hos mamma igår och bakade tårtan, fast A trodde jag var på kören så han ble ganska överraskad imorse när vi kom med tårta och paket hi hi. Det är alltid roligt :) Försökte hinna plugga lite samtidigt men det gick inte så bra, jag hade ju bara två timmar på mig och bara kolan tar en och en halv timme, men det gick bra.

Nu väntar jag bara på att lillskruttan ska somna så jag kan gå ner till mamma och ta ett Hb, haft yrsel idag igen... suck. Hade tur och fick skjuts hem idag iaf, syrran kom förbi jobbet lagom när jag slutade :) Skönt att slippa stressa hem eftersom jag skulle till skolan ikväll också och jag hade inte böckerna med mig till jobbet.

Men nu verkar hon ha somnat iaf så då ska jag väl gå :)

IKEA :)

Yes, äntligen har jag varit där :) Har ju velat åka dit i flera veckor nu. Hittade jättemycket saker jag ville ha men det fick bli några småsaker den här gången bara men det är ändå saker jag längtat efter så nu ska det bli lite finare här hemma :)



Ja, är man trött så kan man sova hur som helst och var som helst... :)


En härlig hörna också är så klart :)....




Lördag

Eller snarare Söndag om man ska var petig. Såg att klockan är efter 12. Idag har jag suttit oh pluggat lite, gik ganska bra. Lite svårt att konentrera mig pga vattnet som rann. Det har ju läkt in vatten i vårat kök i några veckor men idag brast det ännu mer oh det började verkligen RINNA in, förut har det mera droppat bara... suck. Så nu har vi en badbalja på diskbänken som vi får gå oh tömma typ varannan timme. FAN stinker det också. Hade faktiskt jouren här ikväll så de kunde se om taket håller eller inte men han sa att han hade iaf aldrig varit med om att taket hade gått sönder, så vi får väl hoppas att det håller :s har inte lust att vakna av översvämning inatt!! Inte kan vi laga mat heller.... Hoppas de fixar det där snart!!

Onsdag

Sitter på skolan och väntar på att lektionen ska börja. Har varit en riktigt pissig dag idag så jag hoppas matten går bra iaf...


Lördag

En hel dag med plugg. A var iväg med de små till badhuset på fm så då passade jag på att sitta med det så idag blev det inget springa av tyvärr men imorgon ska jag ut. Känner mig lite trött i huvudet men det har gått ganska bra iaf.

Ikväll var jag och barnen på paltfest. Det var GOTT!! Mamma och Pappa är med i föreningen norrläningarna och de har alltid paltfest på hösten så det är vi och ett gäng pensionärer... de flesta av dem iaf. De tycker det är så kul när det kommer barn och äter palt. Jag åt 6, Alexander åt 4, Joshua nästan en hel och Phoebe åt nästan en halv och de tyckte också det var jättegott.





paltpremier för lilla phoebe. såg lite fundersam ut första tuggan men sen slank det i :)

Elsa mode

Har precis börjat läsa Sofi Fahrmans bok, den kom med posten igår :) Har läst två kapitel och så lång känns den lovande.



Hann aldrig börja läsa den igår eftersom jag var i skolan på kvällen och sen var jag för trött. Gjorde världens klantgrej igår, tänkte sitta kvar på jobbet för att plugga innan jag skulle till skolan. Stämplar ut och går och byter om tar matteböckerna och trycker på hänglåset på skåpet. Går sen tillbaka till avdelningen för att hämta penna och miniräknare när jag kommer på att jag har lyckats låsa in alla nycklar!! Nyckeln till säkerhetsskåpet ligger i klädskåpet och nycklarna till klädskåpet finns i båda skåpen. Går in till chefen och frågar om vi har ngt att bryta upp skåpet med men det hade vi inte... fan. Att ringa till jouren och be de komma och klippa låset blir jättedyrt så hon erbjuder mig istället skjuts hem. Men eftersom jag måste till skolan så kör hon mig dit istället och lånar mig en hundring som jag kan köpa ngt att äta för, jag har en snäll chef! Kommer till skolan nästan en timme innan och sätter mig för att plugga lite problemet är att jag fortfarande inte har ngn penna... frågar de andra som sitter där om de ska sitta ett tag till och om jag kan få låna en penna i så fall. De var klara men jag fick en penna av killen. Miniräknare fick jag klara mig utan så det fick bli huvudräkning vilket jag inte är världsbäst på. Som tur var kunde jag låna lärarens räknare på lektionen. När skolan var slut kom mamma och hämtade mig så jag slapp gå hem i kortärmat. Men shit vad naken man känner sig utan allt, väska, nycklar, telefon mm!!!! Imorse när jag kom till jobbet stod vaktmästaren i dörren och väntade så fick han klippa låset. Så imorgon måste jag ner på stan och köpa ett nytt :)

Snö!!

Ja, idag är det officiellt vinter.



Söndag

Invigde mina nya löparskor idag :) det gick jättebra och de var riktigt sköna att springa i. Sprang inte så jättelångt eftersom man inte ska göra det med risk för skavsår men det var inga problem så jag skulle nog ha kunnat springa längre men men. Tog en långpromenad efter så jag fick lite mer motion iaf. Det var så fint ute.










Joshua och Phoebe lägger pussel





Stugan

Är ute i stugan med mamma och barnen. Mamma och Alexander bakade en jättegod äppelpaj med vit choklad igår som vi hade med oss ut. Det är Alexander som hittade på receptet och det blev supergott! Han är duktig på det där han!

Försökte lägga upp en bild men det verkar inte fungera. får prova senare.

Annars har dagen varit lugn. det är så skönt härute. Mamma och pojkarna var ute och plockade svamp förut medan jag satt inne och pluggade. Hade varis skönt att komma ute lite när det var så fint väder men jag behövde verkligen  plugga.

Årets första...

...GLÖGG :) Mm så gott!! Eller ja, vi drack glögg ngn gång efter nyår men men det hör ändå till förra julen. Inviger vårt nya glöggset ikväll samtidigt som jag pluggar. Skulle upp till komvux ikväll för första gången men när jag kommer dit så är hela bygget svart... hm. Tar upp infohäftet "dessa tider gäller med undantag för v 44"... just det, det är lov!! Ok,tre allternativ, nr 1 att gå hem och försöka plugga går bort direkt. Nr 2 äe att sätta mig på campus men väljer nr 3, gå hem till mamma. Där fick jag en del gjort men körde fast tillslut men nu sover barnen så nu kan jag koncentrera mig iaf. Och så får jag dricka glögg :)




Numera blir det ju att gå "till mamma" eftersom min käre far har flyttat till Holland.Saknar dig pappa!!