Tisdag

Jobbat som vanligt hela dagen idag. På förmiddagen blev allt fel som kunde gå fel, av fyra patienter blev ingen gjord... suck, inte mitt fel dock, däremot var det jag som fick ta det. Eftermiddagen gick dock bra. Direkt efter jobbet mötte jag A och småttingarna på stan, sen till morfar och göra klart den sista flyttstädningen sen hem och fixa till mig lite för att möta upp ngr på bishop för en drink. Sen hem igen och vidare till A för att lämna och hämta lite sen ner till mamma och pappa och nu äntligen är jag hemma!! Hade jag inte så mycket på jobbet så fick jag det ikväll :) Nu har jag precis mumsat på lite morsdagstårta och ska straxt sova :) Imorgon ska jag hämta barnen och ha dem fram till helgen sen bär det iväg till Stockholm :D

post it

Ikväll har jag roat mig med att post it lappa mitt vardagsrumsgolv. Jag anser att de borde byta ut det men min hyresvärd verkar vilja laga det istället... snåljåp! Men så för att göra det lite lättare för dem att se hur mycket det blir att laga så har jag märkt upp allt som måste lagas... har jag tur inser de att det är nog mer värt att lägga nytt golv, vi får väl se... :)


hmm

Ska skruva ihop min första ikeamöbel :)


Söndag

Har jobbat idag, det gick bra. Helgen blir verkligen kort när eb dag försvinner med jobb, men men det är väldigt välkommet i plånboken :) Kom hem och satte mig i soffan en stund. Hade planer med Amelie men fick inte tag på henne först så då hann jag slöa till lite och klockan gick men sen svarade hon. Funderade på om klockan började bli för mycket och kanske skulle jag stanna hemma och försöka ge mig på att skruva lite ikea möbler... men kom sen fram till att ett glas vin hos Amelie lockade mera så nu är jag på väg dit :)

Bokade föresten afternoon tea på Hilton i London idag :D Det får nog bli en tradition när vi kommer dit tror jag :)

Ännu en Lördag

Jag fattar inte hur fort tiden går! Veckan har gått fort och helgen är snart slut, iaf för mig för min arbetsvecka börjar redan imorgon igen. Vaknade imorse av A som kom och ringde på dörren med frukost :) Slöade framför Sex and the city och åt frukost. Nu har jag packat upp och grejat här och nu börjar iaf mitt sovrum och småttingarnas rum se skapliga ut. Ska ta lite i Salles rum också men han vill nog bestämma lite själv också :) Hade en del planer för inredningen men jag får nog tänka om lite på vissa saker, orkar inte med för stora planer just nu så det får bli lite senare projekt i så fall. Vill dessutom spara lite pengar till LOOOOONDON också :D Nä, nu ska jag fortsätta här, funderar på att ta en sväng till världens bästa vän också så då får jag nog öka lite :)

Söndagsfrukost



En ny modetidning och pestoost från Holland som pappa har köpt, härligt :)

Lördag

Sitter och slumrar lite på bussen ut till Maxi. Har avklarat ytterligare en lördag på jobbet... wiie... lite sliten eftersom vi hade vårfest med jobbet igår :) Det var kul, smakade på struts för första gången...vad jag vet iaf.

Flytt

Då var allt färdigt och man är på plats. Flyttlasset gick hela i helgen och halva måndagen. Det blev lite stressigt och vi hade ju fram till kl 12 på måndagen på oss och två minuter i 12 lämnade jag in nyckeln sen direkt iväg till IKEA medan vi fortfarande hade släpet. Fick med mig en massa grejer hem, det var bara soffbordet som var slut annars fanns allt jag skulle ha. På kvällen kom syrran över med lite vin :) och hjälpte mig att plocka iordning och vi fick det riktigt fint. Alla vindskartonger står här också eftersom de måste sorteras lite innan jag ställer undan dem. Ska vara hemma och pyssla idag också. Var hos tandläkaren på morgonen och opererade bort en visdomstand, man får utnyttja tiden maximalt när man ska vara ledig ha ha.