suck

försöker läsa det sista nu ikväll men lilla Phoebe tycker inte att jag ska få göra det. Hon är på det sämsta humöret på länge. och jätte mammig...

Plugg

Prov imorgon!!!!!! Första provet i religionen och första provet på flera år. Har inte haft tid att plugga eftersom jag har haft så mycket med flytten men nästa vecka ska jag skriva högskoleprovet och då vill jag ha det här gjort innan. Dessutom måsta jag lämna in ngt varje månad för att inte bli struken från kursen och det är väl sista veckan nu :s men de verkar inte vara så JÄTTE hårda med det iaf. Men det ska bli skönt att få det gjort. Så idag blir det plugg hela dagen. Och halva igår. Skulle ha gjort mer men mormors syster och hennes man kom och skulle hälsa på morfar och jag skulle hjälpa dem att öppna men jag blev kvar och fikade med dem en stund. De är så mysiga!

 

Tillbaka till böckerna :)


pom po pom

Stackars lilla Phoebe, hon vaknade imorse av att Joshua hade knäppt upp hennes pyjamas och satt och trummade henne på magen...

Dagens inköp

Ville ha en bok till Phoebe där man skriver om hennes första år. Köpte den här för doppengarna hon fick. Jag vill köpa sånt som man ändå kommer spara, det blir lite mer minne då. Så det här tyckte jag var en bra idé :) Hittade flera fina men den här kommer ju passa bra in i hennes Hello Kitty rum som kommer vartefter :) Pojkarna har en varsin Nalle Puh (Joshua har tom två till :) ) Men till henne ville jag ha en mer "tjejig"... såklart :)

 

 

Nu ikväll har syrran varit här, vi har pratat bebis och bröllop :) Mys!!


Tacotime :)

Hittade den här på City Gross härom dagen wohoo den passar oss :)

 


Yes

Wohoo kom precis hem från en runda kring strömmen. Shit vad skönt det var att komma ut igen!! Och jag måste nog säga att jag blev lite imponerad av mig själv för jag fick nästan lika bra tid som jag hade sist jag sprang och det är ändå nästan två månader sedan. Man tappar ju ändå konditionen ganska fort. Men nu har jag ju en bit till att springa eftersom vi har flyttat längre ner på gatan :) Orkade t o m ta trapporna upp :)

 

Idag har Alexander simtävling, tyvärr är Joshua inte riktigt pigg så A får stanna hemma med honom.


Fina tjejen

Så här fin var lillstumpan när vi promenerade ut till Ingelsta idag :) I mosters stickade sett.

 


Max flax

Läste om en bok i en tidning härom dagen som jag gärna ville ha. Så idag när jag var på stan så tittade jag i bokhandeln för att se om de hade den och vad den kostade. Brukar alltid skicka efter från nätet eftersom det blir billigare men fatta att jag har en sån tur att de har en kvar och de säljer ut den till halva priset!!! Wohoo, vad glad jag blev :D

 

 

Köpte den här för ett tag sedan också... sooo true :)

 


5 År

Igår firade jag och A fem år tillsammans. Så ikväll var vi ute och åt middag på Butlers. God mat, även om A fick skicka tillbaka sin köttbit först eftersom den var kall men sen var det bra. Hade hört mycket positivt innan om dem så förväntningarna var ganska höga, men det var ok. Plankstek och tobleroneparfait slank ner :) Tyvärr var det ganska högljut så mys stämningen försvan lite.

 

Var på stan och shoppade lite idag. Lite grejer till barnen, Alexander fick bla ett nytt bälte, ett halsband och en hatt. Tänkte försöka tuffa till honom lite nu :) han börjar lite stor ju :) Så med skinjackan och halsduken till kommer han bli en riktig liten snygging i vår :)


Vardagsrummet klart

Så här blev det och jag är jättenöjd. Och ÄNTLIGEN har vi ett färdigt vardagsrum, det har alltid varit ngt som man har velat byta ut eller köpa till men det här känns bra. En sak bara, och det är fåtöljen som ska kläs om, än så länge hänger det ett tyg över men det funkar tills dess.

Visst, det är kanske lite kalt men jag är inte mycket för grejer men det är svårt att ha en massa saker framme när man har småbarn!! Så tills de växer upp lite får det vara lite kalt :)

 

 

 

 


Duktig tjej

Våran lilla prinsessa försöker krypa :)

 


Ja

Nu känns allt mycket bättre!!! En latte, lite choklad (tack mamma och förlåt för att jag nallade lite ur skafferiet) läst lite bloggar och genast så känns livet lite lättare. Tycker själv det är jättekul att blogga men tyvärr så sviker inspirationen ibland, är ju mest hemma om dagarna nu och pysslar. Men det är så skönt att sitta och läsa andras bloggar, de inspirerar och peppar en när det tar emot.

Jag har faktiskt mycket att vara tacksam för, jag har en underbar familj med världens bästa föräldrar mina älskade barn och A, de bästa syskonen svägerska och svåger, sötaste brorsdotter och gullungen Norpan och hela As familj som även känns som min egen, mina vänner och framför allt Amelie som alltid finns där. Vi bor i ett fint hem som jag trivs kanonbra i... egentligen, vad mer kan jag önska mig. När jag gick till dagis igår så hörde jag fåglarna kvittra och bara det fick mig att le.

Nu ska jag rycka upp mig. Jag har tid att fixa det jag ska göra, jag får ta lite i taget och prioritera. Allt fixar sig, det brukat det ju göra :)

Hej igen

Nä usch vad jag har varit lat på sistone men jag har verkligen inte haft ngt att skriva om. Mycket grejer på G men inget jag kan skriva om än så länge :)

Kände mig nedstämd imorse, känner att tiden går alldeles för fort samtidigt som den går alldeles för sakta. Mycket som ska göras och honnas med samtidigt som man vill njuta av stunden. Men det känns alltid värst när jag är stressad och det var jag imorse när vi skulle till dagis. Just nu känner jag bara att jag varken har lust eller ork med det jag behöver göra. Skolan har hamnat på is helt och hållet och snart är det dags för högskoleprovet helst pengarna ska räcka till allt vi behöver och vil köpa. Usch, Phoebe har precis somnat, jag som vill gosa ner mig i soffan och bara mysa med henne och glömma allt annat. Har iaf ringt lite samtal idag så jag har fått lite gjort på min "to do list"

Nä, vad det här blev deprimerande!! Lite kaffe och kanske man kan hitta ngt litet och gott i mammas och pappas skafferi ;)

Lördag

Hade Amelie här igår kväll, vi åt enchiladas och pratade om en massa kul ;) en supermysig kväll!!

 

Sen pratade vi om hur gammal Phoebe är pch jag sa att hon är 5 månader, "nä det är hon väl inte, hon är ju sex snart" säger Amelie. Nä, tyckte jag men kom på att hon blir ju faktiskt det om en vecka!!! Hallå, var tar min lilla bebis vägen, hon är ju snart ett halvår!!!!!! Fan, tiden går alldeles för fort. Inte konstigt hon börjar växa ur str 62 som är 2-4 månader ha ha. Hon kan ha det fortfarande men inte länge till.

 

Idag ska Salle spela teater med skolan, har valde mellan simning och teatern. Synd att det var samtidigt och han hade svårt att välja man ska bara säga en sak så det är ju inte "så mycket" han missar men ändå. Men nästa vecka är det simtävling så han ville ju vara med en gång innan, men det går nog bra ändå!


Fredag

Suck... ringde tele 2 idag eftersom vi fortfarande inte fått ngt internet och de sa att det skulle ta max 3 veckor nu har det gått typ fem och fortfarande inget. Men det visade sig att de har slarvat bort våra papper så vi får göra om det hela... vad säger man... woohi! Ja ja, det är mest A som börjar få abstinens, jag har ju min dator :) Men det finns nog ngn anledning till att det hände. Men det skulle vara skönt att slippa stå böjd vid fönstret med datorn :)

 

Lunchade med syrran idag och snackade en massa :) Det gör vi om snart!! :)

 

Har föresten fått upp vardagsrumsgardinerna idag, måste bara sy upp dem lite. Dessvärre så var det inte så lätt att få upp dem som jag hade tänkt. Undrar om jag kan sätta upp symaskinen i fönstret och sy dem medan de hänger??? hmm... det borde gå

 

Ringde föresten Nokia idag och frågade om mms inställningarna som aldrig kommer, det visade sig att telefonen inte stödjer mmsfunktionen än!!!!!!!! WTF!!!!!!!!! En idiot var han också. Inne på "mina uppgifter" finns det nämligen ett nr som går till en Mustafa som bor i Stockholm och när jag påpekade det så sa han bara "Men vad skumt, det var det konstigaste jag hört på hela veckan, är du säker på att det inte är ngn som skojar med dig?"... jo för jag känner ju så många Mustafa som bor i Stockholm!!! Daa, pucko!!

Han hade dessutom noll koll. Hänvisade mig till ngt skumt som inte ens finns. Så nu återstår bara frågan, ska jag ha kvar telefonen eller byta. Jag får fundera på det. Jag borde kunna lämna tillbaka den eftersom Mustafa har haft den innan även om ingen vill kännas vid det så har jag ju ändå bevis. Funderar på att ringa killen för att kolla för säkerhets skull. Plus att det stod förut att den hade mmsfunktioner men nu inte har det och det är ingen som vet när det kommer att börja fungera.

 

 


Längtar till sommaren

Beställde en en bikini för ett tag sedan men eftersom vi flyttade blev det lite strul och den skickades tillbaka. Då beställde jag den igen och den kom idag. Fan vad jag kommer vara snygg i sommar :) dessvärre upptäckte jag att det är olika nyanser på delarna så jag har mailat dem och så får jag hoppas att de kan skicka en ny... tredje gången gillt som man säger :)

Klar!

Ah, och en kopp te till dessa :)

 


Onsdag

Idag kan jag kalla mig Fixarfrasse ha ha. Efter att jag lämnat Joshua på dagis (i sina egna kläder :) ) så har jag sprungit... okejdå åkt hiss upp och ner till tvättstugan hela fm plus att jag har fixat med gardinerna till vardagsrummet, dessvärre kan jag inte sätta upp dem än för jag måste köpa fästen och sy upp dem lite. Åt lunch vid halv 11, då var jag redan hungrig :)

 

Och NU ska jag mig till att baka :) Fick den här av min bror som tack i höstas men eftersom jag alltid ska spara på allt så har det inte blivit av att jag har gjort dem men nu tänkte jag baka innan det blir gammalt :) Återkommer med resultatet :)

 


Suck... :)

Efter tre ombyten med skrik och tårar får Joshua gå till dagis i Phoebes knallrosa byxor i strl 68...

Dagens inköp

Köpte vardagsrums gardiner idag, ville ju ha ett par svarta först men det fanns inga kvar. Så efter lite funderande så köpte jag ett par typ cerisa istället och jag tror det blir riktigt bra :)

 

 

Ska nog göra ngnannan upphängning tror jag.

 

Annars har jag inte gjort så mycket idag, det har inte blivit så mycket pyssel, kände att jag hellre ville leka med barnen. Men nu sover de sött i sina sängar och jag ser på Glamourama och äter choklad och dricker te. A är och bastar så jag har lite egentid :) lite skönt ibland faktiskt!!


Melodifestivalen

Så var det klart, årets melodifestival och en vinnaren är korad. Höll på Erik Saade men hade Anna som reserv så för en gångs skull så är jag ändå nöjd med finalisten. Jag tror den kan funka i Europa, den har iaf fastnat i min hjärna :) Men mycket handlar ju också om hur Anna marknadsför sig när det är dags för Eurovision.

 

 

Alexander har haft sin första övernattningsgäst här ikväll. Så det var fullt ös i soffan ikväll :) Får se om de orkar simma imorgonbitti när det är träning he he.


Fredag

Äntligen hittat kamerakabeln :) Visar min fina tavla som jag köpte för ett tag sedan :)

 

 

Idag har vi satt upp lite tavlor och plockat i kartongerna. har iaf tömt fyra kartonger :)

 

Dags för fredagsmys


Äntligen

Den som väntar på ngt gott :) Igår, efter fyra månaders väntan ringde Mattias ifrån Phone house och sa att min telefon var på väg in wohoo!!! Så nu har den legat på laddning sina timmar och jag får äntligen leka hi hi. Men jag måste ju säga att det är en aning absurt att det tog en stund innan jag hittade vart man faktiskt kunde RINGA med den... och då är det ändå en telefon ha ha. La mig i sängen igår för att läsa igenom instruktionsboken men hur telefonen fungerar får man se i själva telefonen, så det fick vänta. Men nu när den är redo är det väl dags för filmstund :) Fram med latten och sätta sig bekvämt då :)

Ha ha

Alexander vid pratdagsen igår

- Mamma, jag vill att du sover i min säng ngn gång, vi kan sova tåfjutt... eller tåsvett, nä vad heter det?

- Du menar skavfötters?

- ja, just det


jahopp

Nu känns det lite bättre än på fm. Gick en promenad med Charlene och sen ner till stan för en fika. Svärmor mötte upp oss och sen gick vi en liten shoppingrunda :) Phoebe fick en jacka och en klänning, Joshua lyckades tigga till sig en liten bil, lilskrutten :) Så skönt att komma ut en stund i vårvädret. Åh, jag hoppas verkligen det fortsätter så här nu. det är verkligen bra för humöret!! Ringde till hyresvärden och påtalade igen för ettusenfemhundrasjuttiofjärde gången att vi vill ha våra bokhyllor. Och nu tröttnade de också på mitt tjat verkar det som för en halvtimme senare kommer fastighetskötare och snickaren för att ta mått. Nu är det bara att hoppas att det blir klart den här veckan också.

 

Nu är det sagostund och läggdags som gäller. Sen ska jag pösa lite i soffan, mätt efter pannkakor och kladdkaka... mums :)


Fan fan fan

Jag blir snart galen!!!!! Jag är så jäkla trött på skiten nu. Grejer överallt och inget verkar funka som det ska. Kan inte göa så mycket mer nu för vi får inte plats för sakerna, kläderna ligger i kartonger och man snubblar fram. Jag har två sår och 7 blåmärken på benen för att man hela tiden går in i saker och snubblar. Samtidigt som man har dåligt samvete för att jag inte leker med Joshua de dagar han är hemma från dagis så är det så mycket annat man ska göra också. Sen kommer vi till det "dagliga" plockandet också. Allvarligt, minsta lilla som går fel får mig nästan att bryta ihop, jag är så jävla less på det här nu!!!!

Frisördags

Hade tid hos frisören på fm. Var i valet och kvalet hur jag skulle göra. Jag bestämde mig ju redan i höstas att när när jag började tappa hår efter graviditeten så kapar jag av det. Men nu har det ju blivit så långt så nu hade jag som vanligt beslutsångest. Tänkte att om jag måste klippa det ganska mycket så kan hon lika gärna klippa det kort, ngn tråkig mellanlängd vill jag inte ha! Men när jag väl satt i stolen hade jag jätte svårt att bestämma mig och stod tålmodigt och höll i saxsen och efter en del fram och tillbaka så kom vi fram till att om jag klipper en del nu och sen kommer tillbaka om ca 8 veckor så tar vi lite mer då. På så sätt så behåller jag längden men får ändå bort det slitna. Och jag ångrar mig inte, det kändes tråkigt att klippa av det nu när jag ändå fått lite längd. Funderar på att klippa av det till hösten... :) .... kanske...

 


He he

Har hittat en granne som jag lånar lite internet av :) Allt är på plats och vi håller på dygnet runt nästan att försöka få rätt sak på rätt plats. Det känns jätte bra :) Lite ångest nyss bara när jag betalade hyran och insåg att jag i stort sätt tömde mitt konto till bara den... det får bli nudlar ett tag framöver :s ja ja, det blir nog bra, behöver ändå bli av med ngr kilon till ha ha :)

 

Måste leta fram kabeln till kameran så jag kan lägga upp lite bilder vartefter :)

 

Helgen har varit jättemysig också. Var ju på High school musical igår med svärmor och svägerskor. Den var jättebra så nu är jag sugen på att se filmerna igen :) det var länge sen sist. Innan musikalen var vi på Athena och åt.