Helgen del 1

Sitter nu hemma med min tekopp och en bit tårta. Ska summera helgen lite tänkte jag. Jag börjar med i fredags, min födelsedag.... hu det tar emot, helt plötsligt vet jag inte om jag tycker om att fylla år eller inte men dagen efters en känns det helt ok. Jag antar att jag inte vill bli äldre, men jag är ju faktiskt inte gammal så jag vet inte varför jag håller på och nojjar. Men men, dagen började sådär, vi försov oss. Vaknade kvart i sju och insåg att "vi ska gå nu" Fick upp barnen och efter en stund även A. Var lite småirriterad för jag tycker inte att det ska vara jag som går upp och väcker alla på min födelsedag, jag vill ju bli väckt med tårta på sängen som alla andra blir. Men vi åt tårta iaf, ngn frukost måste man ju ändå äta :) och jag fick paket :D vilket jag inte var så säker på om jag ska vara ärlig. Men jag fick äntligen min efterlängtade symaskin!!!! Jag började spara ihop till en för ett år sedan men hade fortfarande en del kvar men nu fick jag den äntligen :D Så då blev jag glad igen!!

Kom sent till jobbet och bättrade på min minusflex ytterligare. Dagen gick bra, men vi var för få så det blev lite extra spring, vilket kändes i magen sen... inte bra. Dessvärre var det inte slut där. Var tvungen förbi stan på vägen till bussen och köpa finskor till Alexander, han kan ju inte vara ringbärare i kostym och gympadojjer!!!!! Mötte upp As syster P och fick en påse med grejer av henne som jag skulle låna i helgen, hon är för snäll hon!
Sen möter jag upp A som kommer släpande på alla grejer, han hade bokat tid hos frisören på vägen till bussen. Hinner lagom i tid och går förbi pressbyrån för att köpa ngt att ha på bussen när han kommer på att han har glömt kostymen hos frisören!!! Vilket leder till att han springer och där står jag med alla grejer och ska försöka få med mig det till bussen! Det gick men det var knappt. Bussen blir sen pga köer, det är ju fredagem så det var väl iofs ganska väntat men man tycker att de borde ta med det i beräkningen när de sätter en sluttid, men det är jag det :)

Bussen som går till ontoret där vi skulle sova kom aldrig och eftersom vi skulle äta middag i gamla stan var det enklast att gå dit om vi skulle hinna alls, vi hade då en halvtimme på oss. Hade ju hoppats att få lämna grejerna ochj byta om och fräsha till sig lite, men det blev som sagt lite ont om tid. Fick gå in på damernas på restaurangen och byta om där, som tur var var det ju ett fräsht ställe så det funkade. Resturangen sen var ju helmysig, det var nästan som att komma in i en annan värld. "Le Rouge" hade inte varit där förut, utan det var syrra som hade bokat, så jag hade ingen aning om vad det var för ställe men det blev en fin överraskning!!

Ja äntligen kunde man pusta ut efter denna dag och bara njuta! Kanongod mat var det också!






En kille vid pianot och tjejen som sjöng underhöll hela kvällen, all personal hade liknande kläder på sig, puffiga kjolar och plymer.



Ännu mer paket :D Pengar till symaskinen så nu kan jag köpa lite tillbehör till.



Så såg det ut i taket.



Baren var lika läcker den.

Sen promenerade vi hem. Det blåste lite men annars var det en skön kväll så det var mysigt att gå längs strandvägen bort till kontoret. Blev lite förvånad att ingen ville ha ngn efterrätt på restaurangen men men tänkte jag, jag var ju ganska mätt så okej då. Men det visade sig att min kära syster hade bakat kolatårta och tagit med sig!!! :) *mums mums*. Så den kalasade vi på och sen la vi oss, var jätte trött då. Dessutom hade vi ju en lång dag framför oss.








YES!!!!

Jag har äntligen fått svar om min craptelefon :) Jag får reklamera den, så nu väntar jag bara på att LG ska bestämma vilken summa jag får tillbaka. Tydligen går de efter vilka funktioner telefonen har och hittar den som motsvarar bäst. Men hur mycket har inte hänt på två år då??? Min telefon kostade 6000 och jag kanske får en som ligger runt 2000 klassen, det känns lite sådär förstås, men vi får väl se vad de säger. Man kan ju hoppas på att de ändå tänker på att det står "Prada" på den :)

Puss

Järn!!

Japp, då han man inhandlat nya järntabletter, hoppas de funkar bättre. Det blev  t o m  broccoli och skinksås med potatis till lunch. Jag kan ju inte påstå att det smakade så mycket men men. Jag tänker få upp värdet, så det så! :)

Later

Måndag

Var hos barnmorska idag efter jobbet, allt var bra förutom mitt Hb som låg på 92... oups, kanske inte så konstigt att jag är så trött numera. Men till mitt försvar måste jag säga att jag köpte järntabletter men mådde ju så fruktansvärt illa och spydde som en kalv så jag har ingen lust att ta dem igen, men jag får väl prova en annan sort. Och sen måste jag lägga om kosten lite, typ knapra broccoli hela dagarna :p Ngn som vet ngt gott med mycket järn i????

För övrigt börjar jag tro att min sambo har blivit utbytt. Han som nästintill fått en ångest attack så fort man sagt ordet "köpa" har idag, helt självmant, köpt en ny vatten kokare och stekpanna plus att han vill ha en ny vardagsrums lampa så han bad att jag skulle kolla ut ngt snyggt!!! Jag vet inte vad jag ska säga! :) Jag är glad iaf :D




Natti

Kalas

I söndags hade Alexander kalas. Städat innan på lördagen vilket var så klart lönlöst för sen var det popcorn och chips över hela golvet men det visste jag ju att det skulle bli men ändå. Får väl erkänna att det känns skönt att ha det avklarat. Och Alexander var nöjd också så det var ju bra.


En hög med paket.


Turtles tårtan.

Det skulle vara lite Turtlestema på kalaset, så vi hade köpt muggar, duk, servetter, tallrikar mm med de små sköldpaddorna så självklart skulle det ju vara en turtlestårta också. Ungarna såg iaf att det var det så det var ju tur :) Sen skulle de se på film och Alexander ville ha Turtles men tyvärr så fanns inte den så det fick bli Ice age istället. Vi ville ju helst ha en nyare film som inte så många hade sett och den var det bara två stycken som hade sett innan. Dessvärre var de ju tvugna att berätta allt som hände innan så vi fick säga till dem ett antal gånger.

I morse när jag gick till jobbet kändes det som jag skulle behöva en till dag ledigt efter helgen, för skit vad trött jag var efter. Men det var bara att jobba på och se glad ut :)

Lördagen

Hade lovat Alexander att vi skulle gå ner en sväng på stan i lördags. Det är ju tradition att gå där och titta även om det är samma skit varje år :) Men brända mandlar är ju oblogatoriskt! Alexander köpte sin keps som han har tjatat om i säkert ett år och sen fick han åka lite karuseller. Han var med A och åkte både onsdag och torsdag, han var lite sur för att han inte fick åka på fredagen också men men. Joshua var hos mamma så det var bara vi två, jag vägrar att gå runt med vagnen, det är för trångt! Sen var det mysigt att få en stund ensam med Alexander också och det tyckte han också.



Med min strut med mandlar *mums*


Alexander fick ett canderat äpple med choklad överdrag. Ja det var ju sött men ett bra försök till att vara liiite nyttig ha ha. Men äpplet var grönt och det gillade han ju inte.


Krockbilarna, med ny kepsen på huvudet. Han provade alla sätt att ha den på.

Städade hela em men på kvällen kom Amelie. Vi åt middag och pratade utbildningar. Är så stolt över henne att hon har kommit igång med att börja läsa. Vi hade jätte mysigt! Så det får vi göra om snart :)

Puss

God morgon

Oh, jag fick t o m A att köpa en kostym när vi var på våran shoppingrunda :D Ett basplagg i varje mans garderob enligt mig men inte enligt han. Men nu kommer det vara flera tillfällen då han faktiskt behöver ha en så då kunde han inte smita undan längre ha ha. Och damn vad snygg han blev i den, nu ska vi bara hitta skjorta och slips :) Jag har sett honom i slips en gång och det var på Joshuas dop andra gånger har han vägrat. Han svettades bara lite när han skulle betala men han verkade ändå nöjd.

Igår kväll var mamma här och åt kräftor med mig :D MMmmmmm vad det var gott, de var riktigt fina faktiskt. Så nu har jag äntligen fått mina kräftor :)

Nähä, nu får jag slänga i mig lite frukost för nu kommer Alexander och hoppar på mig och vill att vi ska gå ner till stånden.

Later


Inredning

Och så är vi en bit på väg :) Pratade med A att den här månaden ville jag inhandla vissa saker till hemmet. Är så trött på en del gamla saker så nu vill jag ha nytt! Vi hade ju en plan för hur vi skulle inreda men har bara kommit halvägs men nu så :) Så vi kom hem med en kökslampa från Kartell, den röda, hall lampor och det var nära att det blev ett par soffkuddar också men det var inte riktigt vad vi hade tänkt så vi struntade i dem så länge.
Lite komiskt är det ju dock att vi har köpt den här kökslampan en gång men den var så repig så vi lämnade tillbaka den sen skulle de beställa en ny och efter en månad ringde de och sa att de hade en men det var ju samma som vi hade reklamerat och innan nästa bestälning skulle komma skulle det ta typ två månader till så det har inte blivit av att vi köpt den igen förän nu. Och när vi kom hem den här gången var fästanordningen alldeles och när vi skulle åka och byta den visade det sig att den andra såg likadan ut, så vi får väl sätta upp den och se hur det ser ut men... blir man irriterad eller!!!! japp. Men jag hoppas det inte ska bli ngr större problem iaf.



Men hall lamporna blev bra iaf :)

Aaahh

Har precis ätit lunch ute på balkongen :) En aningens blåsigt men det var skönt att sitta i solen ändå. Satt och slumrade till lite det var det bästa av allt :) Kan inte fatta.. eller jo kanske jag gör.. att jag är så trött. Inatt fick jag iaf sova hela natten utan avbrott. Joshua sov hela natten inne i sin säng och jag fick t o m duscha och äta frukost ifred, nice!! :)

LAter

Kött för faan..... ;)

Jobbat och jobbat och jobbat. När jag slutade fick jag dock ett trevligt sms. Camilla och Krister bjöd in till en liten spontan grillkväll. Hade bara lite ärenden att fixa först. A var på stan med pojkarna, de hade åkt karuseller så de var glada. A skulle titta efter en kostym så det var bäst att smida medans järnet var varmt så att säga :) Det är inte varje dag man får med sig honom på enn shoppingrunda!! Men vi hittade en till slut, hoppas bara han kommer iväg till Ingelsta imorgon och köper de så han inte "glömmer" eller ngt sånt som han kan göra om han tycker ngt är för dyrt ha ha. Den fanns inte i rätt strl i stan. Sen mötte vi upp mamma på stan så hon fick ta med sig barnen hem, tyckte det skulle bli lite sent att ta med dem till C och K eftersom det är mitt i veckan och de ska upp tidigt imorgon. Men hon sa ju att hon saknade barnen härom dagen så... :) 

 

Iaf så hade vi en trevlig kväll, med trevligt sällskap och god mat :) t o m A åt av potatis"salladen"!  Gick även lite husesyn eftersom de hade börjat få ordning på sovrummet nu. När de flyttade in var ju bara köket och vardagsrummet färdigt. De har gjort det jätte snyggt, vilket bara får mig att längta ännu mer efter ngt eget, men men det blir väl framöver ngn gång :) 

 

Läggdags. God natt :)

 

 


Ledig

Alexanders första dag i nya skolan, det gick bra men han var nog lite pirrig även om han vägrade att erkänna det ha ha. Men det gick jätte bra iaf. Hade tagit ledigt så att jag kunde vara med honom. Så först gick vi och lämnade Joshua på dagis sen gick vi till skolan. Konstigt nog var det ingen där så efter vi väntat en stund gick vi hem för att kolla vilken tid det egentligen stod på lappen, ok vi var alltså 40 minuter tidiga. Tur att vi bor nära iaf :) När vi gick tillbaka till skolan sa jag åt Alexander att han behöver ju inte säga att vi var så tidiga först, det kändes lite dumt. Och vad gör ungen det sista han gör i skolan, jo han räcker upp handen och säger inför alla att vi var 40 minuter tidiga för jag hade inte läst lappen ordentligt!!! Skitunge! :p

 

Hem och åt lite lunch sen gick vi ner till stan för att köpa kalasgrejer. Kom även ihåg att köpa lekkorgar till Joshua :) Ett par jättefina som jag spanat på i nästan ett år. Det har inte blivit av förrän nu men nu står de iaf hemma fulla med leksaker. Jag ville inte ha ngr tråkiga plastbackar utan ett par fina korgar och jag är jätte nöjd. A muttrade lite först men han tyckte också de var fina.

 

 

Sova!! God natt


Oups

Väntar på A att ska komma hem från affären. Vi bestämde att vi skulle hålla oss med godis och snack till fredag och lördag kvällar. Popcorn får vi äta de andra dagarna. Tittar på Harry Potter och blev lite sugna på ngt. Efter lite övervägande med tanke på det så kom vi iaf fram till att det skulle vara gott med lite cola... och kanske lite godis också när man ändå håller på.... usch vi har verkligen ingen karaktär ha ha. Hm hoppas han kommer snart jag är törstig :)

Puss

Jag vill ha kräftskiva

Är det verkligen dags för det redan??!! Det känns som man brukar ha det på hösten men det är ju iofs Augusti och det är ju då man brukar ha det men det känns som det skulle vara iaf ett par veckor kvar. Men vart man än går in och läser nu så har folk kräftskiva hit och dit. Jag vill också! Kräftor är gott!! Ngn som vill äta kräftor med mig? :) Annars får vi väll köpa ett paket och svulla hemma en kväll.... hm, det ganske inte var en sån dum idé, more for me he he :)

 

 

Later

 

 

 

 


Lite shopping

Jaa, dagen går långsamt. Jag roar mig med att titta på saker jag vill ha på nätet :) Kläder och inredning får mig alltid på bra humör. Snart är det dags att uppdatera höstgarderoben som är min favouritårstid när det kommer till mode. Dessvärre (eller kanske som tur är beroende på hur man ser på det :) ) kan jag inte köpa så mycket än eftersom bebisen inte kommer än på ett tag och sen ska man ju bli av med extramagen också. Det har ju iofs gått ganska fort de andra gångerna och än så länge har jag ju inte så mycket extra kilon men som sagt... det är 6 veckor kvar så det kan ju hända en del. Men lite shopping blev det härom dagen :)

 

Ok, den är kanske inte optimal just nu eftersom jag inte kommer att kunna stänga den till att börja med men vad fan, vad gör man inte för kärleken :) Det var precis en sån jag ville ha så det får vara värt det, jag får väl ha en varm halsduk till så går det nog bra :)

 

 

De här kan ju vara snygga till :) De kan jag ju till och med ha nu :)

 

Puss


Vad göra???

ÖÖöööööö uttråkad!!!! Alexander är ute och leker, Joshua sover och A spelar. Jag har inget att göra, orkar inte göra ngt heller. Ingen som har tid att ses heller, känner mig ganska dissad just nu. Men känner mig tvingad att göra ngt när Joshua vaknar sen, gå ut ngnstans... men vart? Ngn som har ngn idé. Visst man kan gå till parken eller ta en promenad. MEn det blåser ute så gå blir så tungt då. Så då är det parken kvar.... Jag blir förslöad när det inte händer ngt och nu har jag blivit det. Dataspel är det värsta som uppfunnits!!! 

Kanske ska jag sova en stund, men då är risken att jag inte somnar ikväll... jaa, ni hör ju hur jag låter ha ha.

 

Later


Lördag

Fick sova länge idag. Jag gick iofs upp vid 7 med Joshua först men gick och la mig igen ngn timme senare när Alexander vaknade. De satt och tittade på TV så då passade jag på att smita in till sängen igen :) Vaknade sen vid 12!!! Hela fm borta men ibland är det skönt att få göra så. 

Hade tänkt att åka ut till Lindö och småbåtshamnen och äta glass, men klockan blev mycket och det var lite molnigt och Salle ville hellre leka med sin kompis, så det får bli en annan dag. Kanske imorgon. Så istället gick vi ner till Knäppingsborg och shoppade lite presenter och åt glass. Men shit vad dyr glassen var där! Iofs har glass ökat i pris men 30 spänn för tre kulor!!! Nää, jag tycker det är lite väl mycket, glass är ju ingen lyxvara direkt, tvärtom glass är ju faktiskt ganska billigt att köpa in. Men men.

 

Alexander valde päron och choklad och Joshua fick en päronkula. Alexander tyckte lillebror skulle få smaka hans choklad och gav honom lite. Efter en stund frågade jag Joshua om det var gott med glass, "Mmmm" sa han och pekade på Salles glass ha ha. Ja choklad är gott! Men han åt sin glass ganska glatt ändå :)

 

Puss


Promenix

Var med Joshua på dagis idag också, men idag lämnade jag honom bara och hämtade honom två timmar senare. Det hade gått jätte bra. Hade en frukostdejt med Linda under tiden. Har inte träffat henne på hela sommaren så det var kul att ses.
Hade även bestämt med Nina att vi skulle ta en promenad ut till Maxi och handla lite. Dessvärre kom regnet lagom när vi skulle gå hem igen och jag ville gå förbi EM möbler eftersom jag alltid lyckats passera när de har stängt. Nu ska jag bara börja med projekt "övertala A att köpa matta och soffbord" får väl se hur det går. Sen var vi lagom blöta när vi kom hem men men, vi har iaf rört på oss.

Later


Onsdag

Har nästan städat färdigt nu, väntar på att golvet ska torka sen blir det SUSHI!!! :) och slutet på Lara Croft som vi började se för två dagar sen. Tanken var att vi skulle ha forsatt igår men det bidde inte riktigt så.
Köpte järntabletter på apoteket som jag tog av innan jag åkte från jobbet. Gick till optokern direkt och sen började jag må illa. När jag satte mig i stolen var jag tvungen att be om en påse i fall att, stackarn tittade på mig och såg lite orolig ut och frågade om jag inte ville gå till toaletten istället, men jag sa att det är nog ingen fara. Men jag kände att jag behövde förklara att det var tabletterna så han inte trodde det var ngn magsjuka eller ngt. Som tur var hann vi precis bli klara sen fick jag springa ut med min påse. A var kvar med barnen och fixade med betalning osv, sen fick han sig ett gott skratt, elak var han också eftersom han tog fram mobilen och började fota mig där jag stod. Sen gick vi genom stan hem, satte mig på en bänk utanför Lindex och fick be Alexander gå in och be om en påse till. Fy fan vad illa jag mådde, jag höll knappt på att ta mig hem efter, tur att man bor ganska nära stan. Väl hemma dåckade jag totalt, så jag skippar nog järnet i fortsättningen, hellre lite trött en döende :)

Idag var jag med Joshua på inskolningen på nya dagiset, det gick jätte bra, men han är ju dagisvan sen innan så det var ju ganska väntat. Kul att vara tillbaka där. Sen träffade jag A syster P med bebis och vi åt lunch och fikade på stan. Fick träna lite på hur det blir med en till sen när hon la i mer pengar i parkeringsautomaten.... jaa, det kan ju bli ganska spännande :)

Nu får jag nog väcka A som har somnat bredvid mig.
Puss 

Söndag

Hade tänkt mig en dag på badhuset med barnen idag också, men klockan sprang iväg så jag hoppas på att vädret håller i sig i veckan istället. Hade en grej att göra vid lunch och innan jag var hemma fixat lite var klockan redan halv 3. Istället gick jag och barnen (eftersom A är för trött för att göra saker) till Akropolis och åt en mysig söndagmiddag i solen. Mmmm gott med grekiskt!!!



Det var visst lite imma på linsen, antagligen efter badhuset igår men men.



Hade ingen lust att gå hem igen efter så vi gick vidare upp till parken och lekte en stund... eller ja, Alexander släpade runt på Joshua och lekte med honom medans jag satt på filten och åt vattenmelon :) *mums*



De lekte jätte bra. De gick igenom varenda grej i parken, han är så duktig att ta hand om sin lillebror!



Lite bad blev det så klart också, jag hinner knappt få av Joshua kläderna innan han är i, men det är ju varmt så jag förstår honom.

Nu sitter jag och väntar på att A ska komma hem med en påse Polly från affären, fast egentligen borde jag gå och lägga mig. Imorgon ska Joshua börja skolas in på nya dagiset... spännande att se hur det går.

Puss och god natt

Lördag

Varmt och skönt som det var idag plockade vi ihop oss och åkte till badhuset. Mötte upp Alisa och hennes barn där. Det var riktigt skönt. Jag minns när jag var liten och man sprang mellan poolerna och känslan av asfalten under fötterna, det är faktiskt lite nostalgi över det, även om vi nog mest åkte ut till sjöarna utanför stan. Jag hade ju sån tur att ha mamma hemma hela sommaren... iaf från det att jag minns lite mer. Iaf så var vi där hela eftermiddagen. Alexander hoppade en del från hopptornet och jag frågade om han inte skulle prova från 5an en gång. Han gick upp dit och tittade lite försiktigt ner och sen på mig och skakade på huvudet. Han tyckte det var läskigt. Jag tyckte han skulle prova ändå men sen vinkade jag åt honom att han skulle gå ner till 3an igen men då tog han sats och hoppade!! Jag måste säga att jag blev både imponerad och förvånad, Ärligt talat så trodde jag inte han skulle göra det, men vad stolt han var när han kom upp till ytan, världens största leende och ett par glittrande ögon och han erkände sen att det kändes väldigt bra att ha vågat. Sen var det inga problem så då hoppade han flera gånger därifrån.



Tyvärr fick jag bara en bild precis när han hoppar och ingen när han är i luften men han gjorde det ju iaf! Han ser ut som en liten groda :)

Joshua och jag höll oss mest till bebispoolen. Lagom skönt att sitta där och svalka sig lite medans han knatade runt där. Det kändes bäst att få sitta där, jag vet inte varför, men jag känner mig inte bekväm med att strutta runt i bikini med magen i vädret bland en massa folk. Jag älskar min mage men... jag vet inte, jag är väl kanske bara lite störd ha ha. Jag kommer ju sakna att vara gravid sen det vet jag ju men men.



 Fick visst ingen bild på Joshua när han badar men söt är han ju här också :)

Usch vad trött jag är nu, sovdags!!

God natt

Fredag

Var alldeles för trött igår när vi kom hem så det blev en slö stund i soffan dock tog det inte ngn lång stund innan både jag och Salle låg och snarkade.
Ganska lugn dag på jobbet, lite mer på slutet men inte så farligt. Hämtade först Joshua på dagis, det var ju sista dagen för honom där, på måndag är vi tillbaka på Lokatten :) Alexanders gamla dagis. Hade ett litet samtal (betoning på litet) med hans fröken... förlåt, pedagog. De ville veta lite hur vi hade tyckt att det var och varför vi ville byta och om det var ngt som de kunde ta med sig osv..... ja, hade jag varit beredd så hade jag nog kunnat svara bättre. Men vad säger man... visst det har väl funkat och det har inte varit ngr större problem med Joshua men det finns väl en hel del saker som man skulle vilja ha bättre. MEn det är så svårt att sitta och säga det så där, speciellt när man är oförberedd. ja ja, nu är det gjort iaf.

Hämtade sen Salle på frita. Han har tjatat om att vi ska spela minigolf där flera gånger och igår gjorde vi det. Ja och han muttrade när det gick dåligt och ville ge upp redan efter femte banan, men eftersom jag inte har ngt vidare tålamod just nu så fick han välja, antingen gick vi hem eller också så spelade vi klart utan gnäll, han ville spela färdigt. Och ja vad säger man... han vann över mig iaf, ha ha och det var han ju inte beredd på, så han var ganska nöjd när vi gick sen. Men jag måste nog säga, att det var faktiskt ganska svåra banor!



Joshua fick tiita på och det gick faktiskt bra.



Efteråt tyckte vi att vi var värda varsin glass :)

Eftersom det var så fint väder stannade vi till i parken på vägen hem. Alexander stack iväg till hoppkudden direkt medans Joshua styrde stegen mot poolen.
Han började med att plaska lite med handen.



Men som de flesta säkert förstår så tog det inte ngn lång stund innan det blev så här...



Det skvätte ju liksom mycket mer om man plaskade med fötterna ...


Puss

Jag har blivit faster!!! :)

Åt världens finaste lilla Tyra. Hon pluppade ut redan i söndagskväll men ikväll har vi äntligen fått träffa lilla familjen. Blev hämtad efter jobbet så åkte vi upp till Stockholm sen. Så vi jag kom hem för ca en halvtimme sen. Vi köpte hem mat och sen fikade vi medans den lilla prinsessan vandrade från famn till famn och sussade sött i stort sett hela tiden.




Nu blir det sängen.
God natt

Helgen i stugan

Åkte ut till stugan i fredags efter jobbet. Det var så skönt att få komma ut efter en jobbig vecka. Fan för vissa säger jag bara, jag blir så arg på mig själv att jag låter mig påverkas av all skit. Men men, imorgon är det en ny vecka och förhoppningsvis blir den bättre!

I lördags var det fint väder så då åkte vi ner till stranden och låg där hela dagen. Härligt att få känna att det fortfarande är sommar. Men det var kallare i vattnet än sist vi var där. Stackars Salle som varit på simmskola varenda morgon i det där kalla vattnet, men det gör mig bara ännu mer stolt över honom, han har tagit jättefina märken.



Nja, de är kanske lite stora än.



Mysigt att leka i sanden



En av de få bilderna jag fick på Salle, han är ju aldrig över vattenytan nu för tiden :)



En klassiker :)



En till som älskade vattnet, även om det kanske inte syns så tydligt just på den här bilden.



Salle och Joshua kastar boll till varandra



Två utslagna killar. Joshua sov i två timmar men Alexander vilade mest en stund sen gick han och hoppade på morfar istället.


Nu är det sagodags. Joshua somnade redan vid halv sju. Imorgon är det till dagis och frita, dessutom ska jag hinna i tid till jobbet efter att ha lämnat dem... ja, vi får väl se hur det går ha ha. Tur att det finns flex :)


Puss