Allvarligt!!!

Kvällens omgång av Melodifestivalen var ju ett skämt. Kan inte säga att jag tycker ngn skulle vinna. Sarah Dawn Finer var väl den som var hyfsad men en ballad blir lite tråkig i den stora tävlingen, de försvinner lätt in i mängden. Nä jag tror på Måns i globen, det blir nog han som vinner. Spännande att se.
Åt "Fish food" till efterrätt ikväll. Det var gott he he. Visar imorgon vad det är :)

Nu hoppas jag bara att pappa kan slita sig från TVn och vara snäll och följa mig hem, det är typiskt, när man vill att de visar reklam i filmen, inte fan kommer det ngn reklam!


God natt. Nu ska jag hem och breda ut mig i min stora säng som jag får ha helt för mig själv :)

Gah!!!

Ok jag måste erkänna en sak. Jag har träningsvärk! Tyvärr är det inte för att jag har varit duktig och tränat massor på sistone (inte en enda dag) utan för att jag helt enkelt dansat en hel kväll. Ont i fötterna har jag också fortfarande men det beror dock på skorna. Men det här är helt sjukt, jag är stel i hela kroppen!! Det tar tydligen mer på en att bugga än vad jag trodde, speciellt med tanke på att jag mest blev omkringkastad som en vante ha ha. Men roligt var det så det är definitivt värt det :)

Körrepetitionen gick bra iaf men det är tur att jag har mamma med som håller koll på vart vi ska vara för jag hade visst helt fel. Taskigt att stå på fel ställe och ingen är där. Det var roligt iaf för nu börjar man kunna det lite bättre. Jag har ju inte kunnat vara med så mycket på sistonen eftersom vi har varit lite sjuka. Men så här lär man sig mycket.

Nu är jag hos mamma och pappa, eftersom A ska jobba inatt också så får jag sitta hemma själv och se på Melodifestivalen och det är så tråkigt. Så det blir lördagsmys med mamma och pappa istället.


Kram

Morgonen efter...

Seg som bara den. Kvällen igår var i vilket fall lyckad. Jag och snygga Alisa möttes upp på världens bar innan för att ta en drink. 

 

  

 

På plats blev vi bjudna på en fördrink och sen satte vi oss till bords. Det var lappdragning, som tur var var det en som var lite omtänksam och såg till att Alisa fick byta till vårt bord. Buffén var god, tyvärr var jag faktiskt fortfarande ganska mätt efter min lunch så tyvärr så kunde jag inte äta så mycket. 

En kille var där och underhöll och hade en massa lekar och grejer. Tyvärr så gick det inte så bra för vårat lag, "sammlaget" men men. och självklart så innehöll kvällen även en massa dans.

 

 

 

Som alltid en trevlig kväll. Hade ju varit skönt med sovmorgon förstås men istället ska man iväg till kyrkan och ha långövning med kören istället.... suck. Inte blev jag gladare när min iskalla sambo kröp ner i sängen och väckte mig en hel TIMME innan jag behövde gå upp. Ja det är tur att man är ung :) sova får man väl göra när man är gammal.

 

Nu ska jag avnjuta det sista av mina nybakade scones innan jag springer iväg. Var hungrig när jag vaknade trots kebaben på vägen hem för bara ngr timmar sen.

 

Later alligator


Julfest

Hoppsan hade visst inte bloggat igår upptäckte jag nu. Dagarna flyter lätt ihop när man inte gör ngt specielt om dagarna. Igår hade jag iaf bestämt mig för att vara duktig och göra massa saker, städa, lämna papper till försäkringskassan mm. Jag började med att vaxa benen och bada baby J, sen blev han trött så jag la honom för att sova middag. Efter det gick luften ur mig totalt och jag satt resten av dagen framför tvn eftersom baby J fick feber igen och sov stort sett hela dagen. 

 

Nu har jag exakt 40 minuter på mig att fixa iordning mig inför förra årets julfest med jobbet. Var på stan med Alisa och hittade en klänning som ska på nu. Tur, jag trodde faktiskt inte jag skulle hitta ngt eftersom man aldrig gör det när man är ute i sista minuten men som sagt, idag hade jag tur. 

 

Återkommer med bilder senare-

 

Puss


Morsning korsning

God morgon alla glada. A gick med Lill A till skolan idag, skönta tt inte behöva klä på sig än. Baby J har faktiskt sovit riktigt bra inatt vilket betyder att jag också har fått sova ett par timmar, jippie. Ändå var han trött nu på morgonen och sover igen nu, stackarn han är jätte mosig fortfarande. Hoppas han piggnar till till imorgon bara för tanken är att de ska till farmor över helgen, vi får se. 

Vilket fall som helst så bestämde jag mig för att faktiskt gå ut genom dörren igår så efter en lång dush gick Lill A och jag satte oss på fräcka och hade en jätte mysig stund. Tyvär glömde jag kameran hemma. Men vi fikade, hade dragkamp, bröt arm och lekte räkneleken och gissa djurleken, allt sånt som man gör när man fikar.... :D

Eftersom vi kom på att vi inte hade ätit tacos en enda gång den här månaden var vi ju tvugna att göra det igår. Så så blev det och så fastnade vi framför Waterworld, det var länge sen man såg den men den är faktiskt bra.


Puss

Slött...

Gu vad seg jag är. Sov faktiskt en timme medans lilleman sov men det känns inte som ngn direkt skillnad. Har ingen ork till ngt just nu. Kom på idén att jag och Lill A skulle gå och fika lite senare i em eftersom det var länge sen och han tycker det är så mysigt, ja jag med så klart. Men när jag låg som bekvämast på soffan och kläckte den braiga idén slogs jag samtidigt av panik. Det skulle även inebära att jag måste ta mig från soffan till dushen och även klä på mig..... Just nu känner jag mig väldigt bekväm i flottigt hår och en snorig tröja. Eftersom baby J är supermamig just nu och vägrar vara med A när jag är i närheten sitter han mest i mitt knä och snorar. Kanske skulle det bli skönt att komma iväg en stund, A duger iaf när jag inte är hemma men är jag här skriker han bara när A tar upp honom. Fortsättning följer.....

 

Kramis så länge


Tv-stjärnan!! :)

Just det, igår visades klippet med baby J på NT24. Försökte lägga upp klippet men det verkade inte funka så jag lägger in länken stället så får ni gå den vägen. Han sitter i farmors knä men han är det enda barn som är med så det går inte att missa. Åh han var så söt men han var ju bara intresserad v att pilla på micken hi hi. 

 

http://www.nt.se/video/Default.aspx?tmp=2&tab=1&mp=4877227&autoplay=true

 

Kram


Plupp

Jaha ingen sömn inatt heller. A tog visserligen första passet men vid 3 var det min tur. Fick halvsitta i sängen med baby J liggandes på bröstet. Så idag är det dag två som lik, tur att jag inte har ngt inplanerat som jag måste göra. Men på fredag ska vi ha julfest med jobbet så jag hoppas jag får lite sömn till dess annars kommer jag bara sitta och sova i ett hörn.

 

Skulle ha lagt mig tidigt men fastnade framför Linda Rosings nya program. Ha ha herregud det kändes väldigt falskt och det roliga är att om man läser på aftonbladet om programmet så svarade nästan hälften varför de hade sökt programmet, var att ngn kommit fram och frågat om de ville vara med, så det var alltså inte så många som gått dit självmant.

 

Kram

 

 

 

 


Fina killen

Till sist så somnade skrutten iaf och sov i hela 20 minuter!!! Han brukar sova mellan en och två timmar men så klart inte idag, men men. 

Arg kan man ju inte vara på honom eftersom han är världens sötaste. En av hans favoritsysselsättning är att få sitta och rota bland mina smycken i byrålådan. Idag kom han ut och sken som solen, då har han fått på sig ett av mina halsband. Han står en lång stund och beundrar sig själv i spegeln, han ler och vrider och vänder på sig för att verkligen se hur fin han är. Han har det fortfarande på sig. 

 


........

Baby J vill fortfarande inte somna! Det är klart att när jag väl har bestämt att jag också ska passa på att sova då hoppar han över förmiddagsluren istället sitter han på sin tiger och är jätte pigg och glad och här sitter jag och skulle kunna somna där jag sitter. Skruttunge!!

 

 

Kram


Snark....

Baby J har hållt oss vakna hela natten, han är ju förkyld så han gnäller lite i sömnen och varje gång har jag vaknat vilket har varit ca 10 gånger i timmen. Tur att man inte ska jobba idag. Så idag ska jag verkligen försöka sova en stund när han gör det, tyvärr brukar jag lagom ha piggnat till när han ska sova och då känner man inte för att lägga sig igen, ja ja.

Nu sitter han i soffan och skrattar åt mig.

 

Breakfasttime


Drömmer mig bort....

Sitter och tittar på hus, visst det lär väl dröja ett par år till men det är roligt att titta. Men jag börjar bli riktigt sugen, bara känslan att veta att här ska vi bo! Än så länge bor man ju bara lite provisoriskt, det är ju trots allt ganska litet så att få göra allt som man själv vill ha det och få känna att det är ens eget... men vartefter så.

 

 

 

 

 

  

 

Dessa skulle vara ngt!!! :) 

 

Nu är det sagodags med Lill A, så jag får fortsätta att drömma efter "Sune".


Fika

As syster var precis förbi och fikade lite, hon börjar få en liiten bulle fram på magen men det är ju ett tag kvar så den lär väl växa till sig. Mötte A efter skola sen gick vi och åt lunch. Träffade en tjej som vi pluggade med som skulle ha nr 2 nu i april, så det var par nr 7 som vi känner som ska få barn i sommar, babybommen är på gång. 

 

Puss


Hemma igen

Åkte till stugan i torsdags. Tyvärr fungerade inte det mobila nätet så jag har därför inte kunnat uppdatera. Men nu känns det bra att vara tillbaka här :) En riktigt mysig helg hade vi iaf. Mamma, jag A och barnen åkte ut på torsdag em. Innan hade jag hunnit med en lunch med Amelie vilket var att tag sen sist. Pappa kom sent på kvällen eftersom han kom direkt från tjänsteresan. Dagarna har spenderats i pulkabacken, måste verkligen köpa en ordentlig skiddress. Eftersom man inte är så van vid snö då det sällan blir mer en lite blask på vintern så blir det aldrig av men nu måste jag verkligen. Den här helgen fick jag låna mammas skidkläder, pappas 5 nr förstora kängor och vantar, mammas halsduk och Lill As mössa. Tur att det inte var fler där ha ha. 

 

Ute på isen

 

Jag, A och Lill A på snowracern, trångt...ja men som man så fint säger "finns det hjärterum finns det stjärterum"

 

A leker kast med liten bebis

 

Vid ett åk tryckte jag och pappa ihop oss i en pulka... japp det gick fort... och nepp det var inte mycket pulka kvar efter, men roligt var det :)

 

Väldens sötaste pulkaåkare

 

Ja jag kanske inte behöver tilllägga att jag forfarande, två dagar senare, har riktigt ont i rumpan men det får det vara värt. Annars har vi suttit och myst framför brasan, ätit god mat och självklart tittat på Melodifestivalen. Tyvärr vaknade pappa p söndagen med kräksjukan så efter frukost packade vi in oss i bilen och åkte hem.

 

Nu ska jag passa på att städa lite medans lillprinsen sover.

 

Later


Torsdag

Jag var typ inte hemma på hela dagen igår. As syster ringde och frågade om jag ville följa med henne och svärmor och fika så då gjorde vi det. Vi gick till Lindahls, Baby J sitter i farmors knä och smakar semla. Då kommer det fram en tjej från NT24, de intervjuar alla som äter semla och frågar om hon får prata lite med dem. Tyvärr hade ju baby J fått för sig att han skulle stage dive från soffan så han hade världens märke på kinden... typiskt när man ska bli tv- stjärna och allt, men vi rår väl vara glada att det var innan han ramlade på golvet och blödde näsblod och fick fläskläpp :)

 

 

 

Efter det hade vi en playdate med Nina, Melvin, Tessan och Elli. Baby J blev nog lite förälskad i Elli. Elli och Melvin är 8 månader båda två. Men baby J var helt facinerad av henne och satt och pussade på henne flera gånger sötnosen.

 

 

Åh han var så stor när han traskade omkring bland de andra små som låg på golvet.

Nu ska jag iväg och luncha med Amelie innan vi packar ihop oss och tillbringar resten av lovet i stugan.

 

Tjao


Fit for fight

Ok nu är jag tillbaka och nästan helt som vanligt, fortfarande väldigt trött och lite dåligt med ork men det kommer. Igår var jag utanför dörren för första gången. Hade tid hos tandläkaren och skulle laga hål. När jag kommer fit och hom tittar på tanden så visar det sig att det inte var ngt hål så ja fick åka hem igen :) det var tydligen bara ngn lite missfärgning. Visserligen har jag ett hål i min visdomstand men de rekomenderar att ta bort den istället för att laga det men de måste operera bort den för den har tydligen en jätte "svans". Kosta kommer det också göra, fan att det ska vara så dyrt, ja ja. Men den här gången blev det billigt :) antagligen första och sista gången det var billigt hos tandläkaren :)

 

Istället åkta jag ner till stan och mötte upp svärmor och As två systrar och barnen och åt lunch och fikade, trevligt. När vi kom hem igen var jag helt slut. Men jag och Nina hade pratat om att ses och när jag ringde henne så var hon på stan, så det var ju bara att traska ner igen, tur att man bor ganska nära :) Vi satte oss och fikade lite för jag orkade verkligen inte gå mer.

Vi ska ses idag med så jag ska väl börja göra mig iordning nu

 

Later


Deckad....

Dålig uppdatering på ett tag men ligger just nu i den jävlaförbannadehelvetespissvinterkräksjukan. Ursäkta språket men den heter faktiskt så på riktigt, man brukar bara korta av den till vinterkräksjukan för att det ska låta lite bättre. Så idag är det dag 3, börjar må lite bättre, iaf så pass att jag orkar sitta i sängen med datorn i knät. Har suttit här inne i min karantän och sett på melodifestivalen på datorn, passar på att ge ett stort tack till dagens teknik :) Stackars baby J ligger och sover bredvid mig. Det är han och jag som råkat illa ut, hoppas bara resten av familjen klarar sig!!!! Jag tycker så synd om honom, det är jobbigt för en annan men han förstår ju liksom inget. 

 

Lite kort om kvällens melodifestivalsomgång. Måns var ju solklar sen hade jag svårt att bestämma mig, men han gick ju vidare iaf. Sen sitter jag och funderar lite på det där med hårdrock. Äre det verkligen hårdrock eller kanske typ mjuhårdrock?? Jag växte upp med en bror som lyssnade på hårdrock och jag kan inte minnas att det handlade om kärlek, det var ju likadant med The Poodles som var med för ett par år sedan. Är inte hårdrock mer sex, drugs and rock´n roll, eller har jag fel? Även om många hårdrocksband som tex Metallica, Guns´n roses och The scorpions har gjort ett par balader så handlade väl inte den lite "hårdare" musiken om kärlek... ja ja. Eller också så har det kommit en massa olika Methal som jag blandar ihop det med. Den som vet får gärna upplysa mig :)

 

Det är allt jag orkar för idag, håll tummarna för oss nu så vi blir friska snart!!

 

Kram


Onsdag

Idag var jag och fikade med min barndomsvän Camilla. Det var kul att ses igen, det var länge sen sist, så vi hade lite att ta igen. Det börjar kännas som vissa frågor är standard, de kommer alltid upp. Men i den åldern vi är i nu så händer det så mycket, man förlovar sig, gifter sig, köper hus, skaffar barn, karriär mm..... ja det är väl på ett ungefär så listan ser ut. Det är alltid spännande att se hur livet ser ut för andra, speciellt de man har kännt länge för det här är ju saker man disskuterat en massa gånger genom hela uppväxten,"så och så vill jag göra när jag blir stor...". Camilla och jag framför allt eftersom vi kännt varandra så länge, jag bodde ju i stort sett hemma hos henne när vi var små eftersom vi var där typ jämt. Jag hade ju två syskon och hon var ensam så det var lugnast där. 

Tja, något facit är det ju inte dags för än men lite kan man ju börja se hur det ser ut nu iaf.

Hade gärna umgåtts lite mer men jag hade bestämt med morfar att jag skulle komma och klippa honom idag.

 

Nu ska jag gå och sussa, kan knappt hålla ögonen öppna.

God natt


Grattis till mig

Ikväll har jag äntligen blivit grattad på namnsdagen iaf :)... så där ett par veckor försenat. Jag började känna mig lite bortglömd men nu är jag glad igen :)

Egentligen har jag väl inte namnsdag på riktigt eftersom de tog bort mitt namn från almanackan för ett par år sedan men vi har alltid fortsatt och fira den då ändå. Så ikväll efter kören följde mamma med mig hem. Pappa och A höll på att göra iordning fika när vi kom, semeltårta *mums*! Så nu är jag även ett litet steg närmare min symaskin också :) Hoppas jag kan köpa den nästa månad eller iaf den efter det. 

Nu ska jag kolla efter lite andra grejer ;)

 

God natt


Kul

Just nu har baby J kommit på hur roligt det är att kunna dricka själv. Värre är bara att han inte direkt är törstig så han spottar ut det mesta av vattnet. Han är ju rolig nu ändå för han fattar var jag ställer muggen så då står han och pekar på den och skriker "dä dä".

 


oups

Rättar det tidigare inlägget, jag skulle alltså ALDRIG kunna tänka mig att adoptera bort mitt barn. Så nu har jag rättat till det. Tack mamma för att du är uppmärksam när inte jag är det :)

Sen bör jag tillägga att jag absolut inte dömmer de som gör det, de har ju sina anlednignar.

Kram


Tv morgon

Har precis tittat på "the secret life of the american teenager", långt namn, och druckit morgonlatten. Har alltid gillat att se på saker som man kan känna igen sig själv i. Visst jag var 18 när jag fick min första son, hon i serien är 15, men jag var fortfarande en ung mamma. Jag är så glad att jag slapp de problem som hon har. I Sverige har man ändå bra möjligheter att kunna klara sig ändå. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att adoptera bort mitt barn som många tjejer i andra länder kan tvingas göra. Spännande att se hur det blir i serien. Däremot (nu ska jag inte hetsa upp mig för mycket över ett tv program men...) blir jag ändå irriterad över hur alla ska lägga sig i hela tiden, men som sagt det skulle väl inte bli ngn serie av det annars :)

 

Nu är det dags att väcka baby J, han var jätte trött imorse, lilleplutten, han somnade redan när vi kom hem från att ha lämnat Lill A på skolan.

 

Puss


Blä

Åh jag är så mätt så jag nästan spricker. Var tvungen att göra ett litet nödärende som tog en stund så det dröjde lite innan jag kom hem och kunde börja laga mat. På menyn ikväll var det laxpasta. Men eftersom det är så gott och jag var så hungrig så slängde jag i mig maten, och sen var jag tvungen att ta lite till eftersom det är så gott.... big mistake. Så nu ligger jag här och hoppas på att magen inte ska spricka.

 

Later


Duktiga killen

En av baby Js födelsedags presenter var denna stol. Han tycker det är jätte kul att han kan komma upp i den själv så när han har satt sig så klappar han i händerna. Vi gör alltid det när vi säger att han är duktig så nu gör han det också när han tycker att han själv är duktig.

 

  


Gossip Girl .... igen

Fortfarande min favorit serie. Även om allt är väldigt uppenbart och man vet vad som ska hända kan jag inte låta bli att tycka den är bra. Och alla vackra kläder och accesoarer sen.... Här är ngr klänningar som verkligen får mig att längta till sommaren. 

 

  

 

  


Filmer

Sitter och kollar efter filmer man kan se fram emot i år. Bröllopsduellen som går på Bio nu måste ju ses. Sen är det dessa jag väntar på;

 

      

 

 

 


"#¤%¤%&/&/¤#

Lugn dag idag. Städat lite och håller på att tvätta. Tyvärr så är tvättstugan alldeles för liten för vårat hus så det finns bara tider typ varannan vecka, jätte kul när man har två småbarn!!!! :( så nu får jag istället gå hem till mamma och pappa och låna deras istället, tur att man har dem nära. Dags för nästa omgång....

kram


Fest, Bowling och Melodifestivalen

En summering av den här dagen. Var ju på middag (?) (kl 3) hos arbetskamraten. Mycket trevligt och VÄRLDENS läckraste lägenhet. Den var precis så som jag skulle vilja ha det, gammal med runda hörn och roliga vinklar. Hon hade även fått hjälp med att få fram detaljer som bjälkar och liknande. Riktigt fint var det! God mat och trevligt sällskap var det också. Det hade varit kul att vara med på kvällen men vi var ju upptagna. Oh jag måste berätta, vi skulle träffas utanför hennes port kl 2 och jag var FÖRST!!!! Kan ni fatta? Kanske inte ska säga egentligen att jag var där fem över men det är ganska oväsentligt för jag var iaf först!! :)

 

Ikväll var vi iaf och spelade bowling med två av As kompisar och deras flickvänner. Mycket trevligt. Jag kom på 3e plats så jag är nöjd.

 

  

Gu vad snygg man blir när man står så där!!! eh... nä

 

 

Melodifestivalen hade de på storbildstvn. Jaa... vad ska man säga tyvärr så hörde man inte alla låtar så bra eftersom det var ganska hör ljudvolym men att af Ugglas skulle komma till andra chansen var ju katastrof!! Visserligen bad hon ju snällt :) (he he) men ändå. Nej den var riktigt kass. Tyvärr var det väl ingen utav dem som gav ngt större intryck på mig men som sagt jag hörde dem med en massa extra dunsar i bakrunden. Spännande att se nästa lördag vad som kommer då :) 

 

God natt

 

 


Uhu

Läste på aftonbladet att den amerikanska kedja Forever 21 kankse kommer till Sverige. De har massor av snygga grejer. Väldigt billigt och kvaliteten är väl ingen höjdare men ändå.. eller ja de är väl ungefär som H&M men det är ju perfekt om man vill ha ngt för en kväll. Troligtvis kommer de väl inte till lilla Norpan men det är ju inte så långt till vår kära huvudstad :)

 

Hoppas hoppas... :)


Lördags morgon

Ligger på soffan nu, är såå trött. Baby J vaknade kl 6 imorse, inte riktigt vad jag hade tänkt mig en lördagsmorgon.

Jobbade sista dagen igår så nu ska jag vara ledig ett tag igen, det ska bli så skönt :) 

I förrgår var jag och Amelie uppe hos Nina och tittade på deras nya lägenhet. det var jätte mysig. Sovrummet skulle jag definitivt inte ha ngt emot att byta :) Synd bara att de har tagit bort öppna spisen annars var den var jätte fin. Det finns ganska många gamla hus här omkring men de förstör dem så mycket när de tar bort de "gamla" detaljerna som t ex sänker taken, tar bort öppna spisar mm. Såna grejer är ju så fina detaljer. Dessutom vad är det för speciellt med att ha en gammal lägenhet om man försöker göra om dem till nyare. Om vi köper en lgh så ska vi ta fram de gamla detaljerna igen. Men som sagt det är ju om man köper, hyr man kan man ju tyvärr inte göra det.

 

Åh vad kul vi ska ha igen :)  Måste få till en kväll snart och dricka vin och fixa oss och gå ut och dansa :) ihi hi

(Amelie tyckte hon såg alldeles för förvånad ut här men nej gumman, du är jätte söt!! så de så :) )

 

Måste berätta att jag nu även har fått en bagare till sambo. Kock har han alltid varit men två dagar i rad nu har han BAKAT! moccarutor och Brownies mumselimums. Så de smaskade vi på igår när vi hade fredagsmys. Såg först på Madagaskar och sen började vi titta på Star Wars. Sen blev klpckan för mycket så vi får fortsätta idag.

 

,

Lill a och jag myser i sofffan medans A fixar fika :)

 

Nu måste jag fixa iordning mig, ska på 45 års kalas hos en kollega. Hon ska ha fest hela dagen, tyvärr kan jag nte komma ikväll då det är lite mera ös så det får bli lite lugnt nu på em istället. Det blir väl jag, Alisa och de lite äldre men men trevligt blir det nog ändå.

 

Late


Stort grattis

Idag fyller Barbie 50 år. Åh denna älskade docka. Som lite var jag helt galen i dem. Jag hade den finaste samlingen bland alla mina kompisar. Pappa åkte mycket till USA den perioden och kom alltid hem med en ny barbie eller så fick jag massa kläder och accecoarer. Jag hade ett kontor med allasmå grejer man kan tänka sig till tom små pennor de kunde skriva med, ja... allt som finns på ett kontor. Häst och vagn hade jag med, det enda jag saknade var ett hus, det drömde jag om. Jag var nära att få ett en gång, dottern till ett par kompisar till mina föräldrar  hade ett barbiehus hon ville sälja men det var för stort att ta hem från USA där de bodde. Åh jag minns hur avundsjuk jag var när vi var där och hälsade på, jag tyckte det var så fint.
Det är fortfarande roligt att sitta och titta på alla saker :)

Kramis

Onsdag

Idag har jag gjort ngt nytt på jobbet. Det var kul. Det roliga är bara att det var jätte lugn och de som brukar vara där sa att "så här lugnt är det aldrig här!" sen när de kommer ut till korren på väg till fika rummet så går de och beklagar sig över att det är så mycket att göra...!!! ha ha vad säger man, det bara MÅSTE klagas lite.

Möter iaf upp familjen på stan efter hobbet, Lilla baby J har fått ett par skor så det är en överlycklig liten kille som kommer springande mot mig när jag kommer innanför dörrarna. Lille plutten, han gick själv genom hela stan, han kommer väl aldrig att vilja åka i vagnen mer ha ha.

Usch fick veta en ledsam sak idag. När vi kommer hem kollar jag i Lill As skolmapp och där i ligger en lapp där det står att en av hans klasskompisars mamma gick bort i helgen. Visserligen vet vi att hon har varit sjuk länge och att hon skulle dö snart men hon har ändå varit pigg när man har träffat henne så vi trodde inte det skulle bli så HÄR snart. Vi har pratat en del om det för vi har ofta kommit sammtidigt och lämnat barnen på skolan och då gjort sällskap och småpratat lite påväg hem. Hon berättade det redan på inskolningen till skolan för två år sen att hon var sjuk och att hon inte skulle klara sig men eftersom hon ändå varit ganska pigg så trodde vi att hon skulle ha ngr år till. tyvärr såg jag inte lappen förän Lill A hade lagt sig så vi har inte kunnat pratat med honom om det. Får göra det imorgon.


Nu ska jag lägga mig i ett bad innan det blir sängens tur.

God natt

Mäh...

Hemma från jobbet nu, fick skjuts hem, skönt att slippa gå. Var mycket på jobbet med så det var lite tufft att komma tillbaka till. Men jag ska ju bara jobba den här veckan så jag ska väl inte klaga för mycket :) 

När jag kom hem stod det en semeltårta i kylskåpet och väntar... *mums*. Så den sitter jag och smaskar på nu :)
Svärmor har varit barnvakt idag,  eftersom vi fortfarande inte fått dagisplats. Visserligen fyller han ju idag och han får ju inte börja innan men man vill ju börja planera framtiden lite så man vet. Men när jag ringer till kommunen får jag bara som svar att hon kan väll kika lite på det. Men det lät på henne som om hon inte brydde sig ett dugg men det är ju hennes jobba att sköta det där så lite bättre engagemang hade ju kännts bra. Men men, det är väl bara att vänta.


Jaa....

Visserligen är jag kräsen när det gäller frisörer men när man suttit i minst en halv timme och förklarat vad man vill ha och vad man INTE vill ha så hoppas man ju att de har fattat. Det var en ny frisör där jag brukar gå. Hon var jätte bra och trevlig och jag är jätte nöjd med färgen men slingorna blev inte alls vad jag tänkt mig. Försökte förklara att jag inte ville ha en massa slingor utan bara en här och där men ändå så blev det "vanliga" slingor. Ja ja det ser ju bra ut ändå och det är väl huvudsaken. Annars gillade jag henne. Har man en frisör ett tag brukar de ju lära sig vad man vill och hur håret funkar osv. 

Hon fick dessutom jobba över en timme innan det var klart och det var ju snällt. Men hon behövde inte stajla, dels därför och sen kände jag mig jätte stressad eftersom A ringde och var sur för att jag inte kom och hämtade baby J för att han skulle plugga, men men vi är sams nu iaf.

 

Och imorgon ska man jobba igen.... usch. Svärmor ska vara barnvakt den här veckan, så imorgon får jag sällskap till jobbet då As skola ligger nära. Längtar tills nästa vecka då man är "ledig" igen. Men Alisa är tillbaka på jobbet så det blir nog roligt ändå.

Nä nu måsta jag få minigris i säng, lille skrutten han vägrar att sova.

 

Natti natti


Fika

Hade tänkt att Lill A och jag skulle gå och fika idag. Fika är det bästa han vet så jag tyckte vi kunde ha en liten mysstund bara han och jag. Han ville att vi skulle ta med baby J eftersom alla alltid kommer fram och säger "Åh vilken söt bebis", iaf enligt honom och ja det är iofs ganska sant, det är många som kommer fram och gör det :) Han tycker det är så roligt, snacka om stolt storebror.

Det var så skönt väder ute när vi promenerade hem från skolan. Det kändes som vår. 

 

 

Efter skolan ville han hellre gå hem och leka med sina kompisar men de var inte hemma. Men han verkade inte så sugen att gå iväg igen så det fick bli tårta från igår istället. Vi får gå en annan dag istället. A kom hem från skolan precis när vi satt oss så han var med och fikade. Hade lovat Lill A att se på tv så det slutade med att båda de två satt och tittade på Fåret Shaun. Jag fick prata med baby J istället.

 

Kramis


Frukost

Framför The City med morgonlatten. Just nu är det drama drama, Adam otrogen eller inte... ja vi får väl se.  Än sä länge har det varit mest vältande i det här avsnittet. Nä nu verkar det som hon tror honom.

 

Ska ringa kommunen igen och se hur det går med dagisplats.

 

Later


Kalas

Länge sen senaste inlägget. Har inte gjort så mycket i veckan men det har inte blivit av. Idag har vi iaf haft 1 års kalas för lilla Baby J. han fyller iofs inte förän på tisdag men vi hade kalas idag. Min kära syster kom hit för detta event :) och hon hade med sig världens sötaste små kisseungar. Blev kär i en av dem men tyvärr har vi inte riktigt plats för en katt just nu.

Igårkväll låg en av dem innanför min tröja hela kvällen. Hon var så mysig, en långhårig lite tuss.

 

 

 

 

 

 Jag har en bebis i magen hi hi

 

 

Världens sötaste 

 

Och alla blev vi lika förtjusta *kram kram kissen*

 

Men som sagt, idag hade vi ju kalas. 15 stycken tryckte vi ihop oss i vårat lilla vardagsrum. Men det gick bra. Kan knappt fatta att det har gått ett år redan Han såg ju ut så här alldeles nyss!!!

 

 

 

Massor av fina presenter fick han!!

 

 

Nästan alla paket, hm... var ska jag börja?

 

 

Storebror hjälper till att öppna paket

 

 

Ha ha jag undrar vad han tänker här!!

 

 

Gott var det iaf, det blev gräddtårta på ettårsdagen, nästa år har han kvalat en kolatårta. För man behöver ju trots allt lite tänder för att kunna äta den ordentligt :)

 

  

 

Lite av vad som var i paketen.

 

På kvällen kom A syster och sambo för att gratta. Efter Alla sötsaker  och ingen riktig mat på hela dagen kändes det inte så aktuellt med ÄNNU mera tårta. Eftersom ingen av oss orkade laga mat så fick det bli toast. Sist vi åt det var när de var här med ha ha. Men det är alltid lika gott.

 

 

Lill As "spunge Bob"

 

Det blev mest bilder i det här inlägget men en bild säger ju mer en tusen ord sägs det ju så då har jag väl sagt en j-a massa nu då :)

Nu blir det sängen, är jätte trött efter dagen. Imorgon ska jag till frisören.... hm får se vad man hittar på den här gången... närå det blir inget drastisk, får se om ngn märker ngt :)

God natt