Fredag

Snart är det dags... Dagen vi många väntat på :) Festligheterna börjar ju som sagt ikväll med pic nic och sen går brudpar med följe ut ut och äter för att sedan slumra in i en varsin svit på Grand :) Killarna i en och tjejerna i en alltså :)

Så nu ska här packas och fixas, måste göra min plikt som maid of honor och hjälpa bruden med lite smått och gott också. Hon var här igår kväll ngr timmar och vi pysslade lite :) Mysigt, vi gjorde ju ändå saker men kunde även prata och fika samtidigt... sånt "jobb" gillar jag ;)

Småbarnen ska iväg och Alexander kommer snart hem från simskoleavslutningen vid stugan. Han ska vara ringbärare så han är med på vigseln.

 

Måste även förbereda inför dopet på söndag så allas kläder är färdiga. Det blir en tidig morgon på söndag så då är det skönt om det mesta är färdigt eftersom det blir fest imorgonkväll :)

 

 


Onsdag

Kom hem från stugan idag, åkte dit i måndags och vi fick två sköna dagar på stranden fast de hade lovat regn :) Behövde ju bättra på brännan lite till helgen så det var tur det :) Phoebe var helt galen i pinnar och tuggade på alla hon fick tag på, Joshua var nöjd med att springa omkring i vattenbrynet och leka i sanden emmellanåt och Alexander har simmat och varit jätteduktig. Två elitmärken har han tagit med simskolan de här två veckorna.

 

Ikväll har Amelie varit här och vi har tittat på en film om London :D Nu är det bara en vecka kvar!!!! Men först är det bröllop och dop. Klänningen som jag tänkte ha på fredag på pic nicen och middagen kom idag och den är jättefin, en lite Stella Mccartney insprierad sak :) Den får nog följa med till London också :)

 

 


Fikatips

... till de med bacillskräck, på Espresso house får man kaka på pinne... snacka om hygieniskt när man inte ens behöver hålla i kakan ;)

Var där igår med A, han ville ha bananmilkshake från Mc Donalds men snäll som han är fick jag min chailatte på espresso house istället :)


??

Vaknar av att A putsar fönster... kl är nu halv 6 på morgonen!!!



Torsdag

Igår var det sjukt mycket på jobbet så då var jag jätte trött när jag kom hem, idag var det åt andra hållet så jag var så uttråkad och seg så då var jag också jätte trött när jag kom hem... varför kan det inte vara lite lagom :)

 

Tyckte iaf att jag fick lite ork efter en stund så jag gav mig ut på en tur. Det blev milen och det kändes bra, mötte en lite äldre man (gissar på 50 års åldern) fyra gånger på mina två första varv!!... alltså måste han ha sprungit dubbelt så fort som jag... hm, dags att öka tempot lite tror jag ha ha :)

 

Joshua var för söt idag, han har ett myggbett på ryggen som kliar så han kommer och ställer sig med ryggen mot oss och vill att vi ska klia eftersom han inte når själv. Men vi kan ju inte stå och klia honom hela tiden så vad gör man då... ??

 

 

Man tar en gammal hederlig ryggkliare... eller en kratta :)


Middag

Idag var det mycket på jobbet så när jag kom hem var jag riktigt trött och kände för att bara få sitta ner i lugn och ro. 4ingde pappa som var snäll och kom och tog hand om de små en stund medan jag och A gick ner till Texas Longhorn och åt. Har ju inte provat deras hamburgare ngngång men den var god, ska prova en med guacamole nästa gång och variera lite :)



När vi kom hem la vi barnen och satte oss på balkongen och tog ett glas vin. Det blev ett bra avslut på dagen :)




Inredning

Det här köket skulle jag vilja ha!!!

 

 

Då kanske jag t o m skulle kunna komma i tid... man kan ju inte missa tiden direkt :)


MMM

Nu har jag bokat afternoon tea i London... chocolate afternoon tea!! :)

 


rosa...

A var till Maxi och handlade idag och köpte med sig strössel till mig :)





4 olika sorter, nu saknas bara glassen... :)

Klänningar

Igår när jag kom hem från jobbet sparkade jag mig själv i arslet och stack ut på en spring tur. Det blev 7 km men jag ville inte vara ute för sent. Klockan var nästan 10 när jag kom hem och då satte jag mig på balkongen, tog en kopp te och snackade lite skit med Amelie i telefonen. Kändes bra att ha kommit ut, det blir verkligen alldeles för sällan!!

 

Efter jobbet idag träffade jag syrran och vi var och hämtade min klänning till bröllopet :) Åh, det blir så fint :) Nu hänger den på garderoben och det är alldeles föör långt kvar tills den stora dagen. Nu är det bara klänning till pic nic och middag på fredagen och brunch och dop på söndagen...


Torsdag

Haft en riktigt lugn vecka på jobbet och tiden går fort nu! Och det bästa av allt är att det är riktigt roliga grejer som händer framöver!!!!! Om två veckor är det dags för min fina syster att stå brud.... och jag som maid of honor :) Igår var vi och provade klänningarna igen efter de ändringar som skulle göras och de blir jättefina när de är helt klara. Idag har vi sprungit runt på stan och tittat efter underkläder eftersom det är provning för syrran imorgon och då skulle hon helst ha de under så man kan se att det passar. Dessvärre hittade vi inget direkt. Fattar inte varför, jag menar, det är sommar och hur många som helst gifter sig nu och det ända som finns är tråkiga släta T-shirt BHar?? Om det är ngn gång man ska ha snygga underkläder så är det väll till bröllopsnatten!! Ja ja. Det ska bli så spännande att se henne i klänningen imorgon :)

Det blir ju fest i dagarna tre så så det är en del planering och så har jag fått flera ärofyllda uppdrag :) Det ena är ju som maid of honor och resten.... det kommer senare ;p

 

När dessa festligheter är över så bär det ju av till London med min Amelie :) Åh, vad jag längtar! Vi drömmer oss bort lite i förväg om vad vi gör just "nu" :) och enligt planeringen börjar det nog närma sig sängen och så även idag :)


Måndag

Mötte upp Amelie direkt efter jobbet idag. Gick till Fräcka och tog en fika och planerade för våran London resa :) Sen ringde A och ville att jag skulle komma och ta barnen eftersom han skulle städa!? Men det blev ju bara jag glad för så vi gick hem till mig och tog med barnen ut på gården och fortsatte lite till :)


En fråga

Kan man kalla något för morots stix om det innehåller 12 procent morot och 66 procent majs????... och dessutom inte smakar ett dugg morot!


Lördag

Började dagen med en springtur på 1,2 mil. Solen lyste varm och det luktade tallbarr, det var mysigt... men svettigt :)

Efter frukosten åkte vi in en sväng till Valdemarsvk och tittade på lite festligheter och köpte glass :) tyyvärr hade de bara en av mina favoriter, mintchoklad mmmums.



Träffade även på min farbror i vimlet :)

Annars har eftermiddagen bjudit på lite sol och ett ofrivilligt bad i barnens pool.

Fredag

Efter jobbet idag åkte vi ut till svärmor på landet, skönt att komma iväg, hade dock hoppats på lite mer sol men helgen har ju bara börjat :) Annat är det för de som ska jobba på lördag... ;) hi hi

Födelsedag

Förra  fredagen firade vi mamma som fyllde 60 för lite sen. Eftersom de var i Australien och Singapore på födelsedagen så valde vi barn att överraska henne med en hemlig utflykt :) Vi hade packat en pic nickorg och åkte ut till Löfstad slott och hade en hel eftermiddag med gosaker och annat mys.

 

 

Spelade bl a krocket, kastade ringar och Salle hade med sin fotboll

 

 

 

Istället för tårta hade vi köpt med bakelser ut och de var riktigt mumsiga!!

 

 

A hade köpt vatten till mig med en tidning i miniformat på köpet :)

 

 

 

 

 

 

 


:(

Usch,idag är jag sen till jobbet. Joshua blev jätteledsen när jag gick imorse och jag hörde honom genom brevlådan hela vägen ner för trappan. Det känns jättejobbigt, jag vill bara vända om nu och vara hemma och kramas med honom!! Idag får jag skynda mig hem så jag hinner träffa dem lite mer. Jag kom hem lite sent igår eftersom vi hade provning av tärnklänningarna. Det ska sys om och upp och in, så det tog en stund för det måste ju vara rätt till den stora dagen.Men hur vi än försökte förklara hur vi ville ha banden till blev det iaf inte rätt när de väl kom så nu måste hon sy om dem också. Åh, jag längtar tills jag får ha min klänning! :)

Kväll

Sitter på balkongen och myser med lite gott och bra att läsa :)


10 minuter

sen kommer första smällen...BANG...

Möhippa

Så igår var det dags, dagen vi planerat för så länge. Jag och syrrans två andra tärnor har träffats i stort sett varje vecka i två månader och flera gånger innan också. Vi började väl planera i april ngngång, det har varit så himla kul och det känns lite trist att det är över redan. Jag fattar inte hur dagen kunde gå så fort??

 

Först mötte vi upp de resande på stationen och promenerade upp till syrran tillsammans. Där överraskade vi henne på sängen där hon sussade sött :) Plockade fram kläder och accesoarer och packade i ordning det hon skulle ha med sig. Peter var snäll och skjutsade ner oss till första anhalten, hotell President. Eftersom den blivande bruden jobbar med bl a  design så tyckte vi det skulle vara kul att äta hotelfrukost på stans designhotell, tyvärr så var det inte så designat där inne men men, vi hade salen för oss själva och frukosten var helt ok.

 

 

 

Och som synes skulle alla helst ha ngt rosa på sig :)

 

Efter det var det dans som stod på schemat, det var jättekul, hi hi :) Har inte ngn bra bild från det men jag hoppas jag kan få det från ngn av de andra :)

 

Sen satte vi oss i strömsparken och hade pic nic i solen :) Bubbel, kex med ost, drukt och chokladtryffel mums!Men vi var fortfarande mätta efter frukosten och det var så varmt fast vi satt i skuggan så vi orkade inte äta så mycket. Men lite bubbel gick ner ändå :)

 

 

 

Efter det åkte vu ut till Hagebycentrum och fick manikyr och pedikyr.

 

 

Här satt vi som fick pedikyr på rad :) De andra som fick manikyr satt mitt emot oss.

 

 

Resultatet :)

 

Sen var det dags för middag. Den hade vi hemma hos mig och när vi kom skålade vi igen fast med cosmopolitan den här gången :) och medan vi fixade maten kom en tjej som är frisör och gjorde en snygg frisyr på bruden.

 

 

En variant at toast skagen till förrätt, oxfilé med getostpotatisgratäng till varmrätt och efterrätt gjord av choklad och hallon förstås :)

 

Kvällen avslutades på Grand ( med en tur till Mc Donalds på vägen hem så klart :) )

 

 

 

Vi hade jätteroligt igår men det är lite trist att den dagen är över samtidigt skönt för nu behöver jag inte vara rädd att försäga mig längre ha ha :)


Måste även tillägga att A var helt fantastisk som hjälpte till och fixade hemma :)