tee time

Nu är det altså kväll... min sista mammalediga dag. Imorgon börjar den "vanliga" vardagen igen. Var och fikade med Linda ikväll på fräcka. Hon hade också ångest angående sitt jobb, fast på ett annat sätt. Det var iaf riktigt trevligt. Nu sitter jag som vanligt med mitt te i soffan :) Provade ett av de nya teerna ikväll, ett rött te med chokladsmak, var faktiskt riktigt gott. Jag är inte så jätte mycket för röda teer men det här gillade jag. Bättre att dricka rött te på kvällen.
oups ser att kl börjar närma sig halv 12, dags att gå och lägga sig så jag inte somnar på labbet imorgon, hoppas bara att min chef är snäll imorgon och låter mig få en mjukstart. Har hört att hon inte ska vara där imorgon så vi får väl se.

God natt

Dagens inköp

Gick till stan en sväng på em för att köpa te, hade ett kvar, alla andra var slut. Eftersom jag dricker extremt mycket te var det riktigt illa, jag var inne på reservteet. Men vi hittade iaf ett gäng, ngr klassiker som alltid måste finnas hemma och ngr nya. Fast det är lite skumt ändå, när man står i teaffären luktar de flesta teer så gott (förutom ett som faktiskt luktade ladugård) men sen när man kommer hem undrar jag alltid varför jag köpte vissa sorter, de luktar inte alls ngt specielt
gott. Det är de som blir reserverna sen ha ha.





sista morgonen

Usch... sista morgonen innan man börjar jobba igen då. Hade tänkt att få sovmorgon idag men med två små barn är det inte alltid så lätt. Ja ja de är snart stora och flyttar hemifrån och då får jag sova när jag vill... nästan. Ska äta frukost snart, dvs om jag orkar resa mig från soffan :) Baby J har tyckte han skulle vara vaken inatt så det har inte blivit så mycket sömn. Vill göra ngt roligt idag, får se om jag hittar på ngt.

ses

Ny frisyr

Idag var lämnade jag Lill A på skolan och när jag kom hem tittade jag på det senaste avsnittet av Gossip Girl. Sen träffade jag As syster och fikade med henne innan jag gick till frisören. Jag tog av en bra bit idag, lite synd när håret äntligen hade blivit långt men det var så slitet efter sommaren och amning så det behövdes verkligen, dessutom vill jag få det mer jämnlångt., det blit så tunt i topparna när det är så mycket uppklippt. Färgade och slingade med men det blev mörkare än jag tänkt mig så jag kanske går in och ber de läggare en lite jlusare färg över... vi får se.

Sen gick vi ner till stan en sväng, hittade ett par stövlar från Vagabond, och ngr andra småsaker.






Nu får jag skäll av A för att jag förkortar några till ngr. an skäms över mitt språk ha ha. Om ngn av hans kompisar någonsin kommer läsa detta så ska vet ni att han är helt emot detta! Andreas godkänner inte under inga omständigheter mitt skriv språk. (Säger han som stavar hade med två d).

god natt

bad och shopping

Idag var jag och Lill A på badhuset, gud va kul vi hade. Det är löjligt hur man kan känna sig som barn igen, båda var lika uppspelta . Det var jätte mysigt och det känns bra att göra ngt bara han och jag eftersom det har varit mycket med baby J och så. Han får ju mycket uppmärksamhet och det är inte alltid så lätt att ta som storebror men han gör det ändå med bravur måste jag säga. Själv är jag ju minst så jag har ju inget direkt att jämföra med men jag kan tänka mig iaf. Som yngst av tre syskon är man ju alltid lite liten.

Ikväll kom morfar och mamma och pappa hit och fikade. De har inte firat mig efter jag fyllde år så ikväll blev det tårta och paket. Fick bidrag till sysmakinen Wii :) Jag längtar tills jag kan köpa den vilket borde bli nästa månad. Jag har massa saker som jag vill sy. 

Ikväll efter mycket om och men så fick jag ÄNTLIGEN iväg min beställning från Bergdorf. Är lite nervös faktiskt och kommer nog inte riktigt slappna av förrän paketet har kommit fram. Två väskor från Marc by marc jacobs blev det, en "vanlig" handväska och en clutch. Längtar SÅ tills jag får dem, men som sagt slappnar av när de har komit fram :)





Lördag

Idag har Viola och Oliver varit här och lekt med oss. Tobbe var med en stund också. De köpte med Mc Donalds till lunch... mmm jag tycker faktiskt att det är gott. Gick en promenad till folkparken så Lill A kunde leka av sig lite. Ikväll var det familjemiddag hos svärmor. Lillasyster C lagade trerätters, det var riktigt gott, hon är jätte duktig. Hela familjen var med det var jätte mysigt. Det var bara A som fattades som ligger här bredvid mig i soffan och är matförgiftad. Han var på Öl och Whiskey mässan i Stockholm igår och det serverade visst dålig thai. Men jag tror han börjar piggna till lite iaf.

God natt

fredagsmys

Idag har varit en riktigt soft dag, tja visserligen ska jag väl inte klaga om alla andra dagar jag har det ju ganska bra, mysig kan man kanske kalla det istället... ja en mysig dag. Vaknade imorse och märker att vi har fått sova till kl 7...7!! underbart sovmorgen :) Senaste tiden har morgonen börjat vid halv 5 så detta var riktigt trevligt.  Vi gick hela familjen upp till skolan för att lämna A, det är så vackert ute nu med alla gula löv. När vi kom hem sov jag en stund till på soffan och sen gick Jag, A och baby J till stan. Det skulle inhandlas en lära-gå-vagn och det blev en svart från Brio. För att inte storebror skulle bli avundsjuk så köpte vi ngr yo gi oh kort (eller hur det stavas) som är populära nu. Köpte en rosa bägare i äkta plast som jag ska dricka ur på halloween... hi hi hi det ska bli så roligt, planerna är i full gång och jag kommer skriva mer om det framöver :)
 
A åkte till Stockholm idag så eftermiddagen och kvällen har jag varit ensam med barnen. Vi passade på att göra laxpasta till middag mmm vad gott det är, men A tycker inte om det så det gör vi när han inte är hemma. Ikväll har vi haft fredagsmys och tittat på Katten Gustav filmen och ätit popcorn. Tyvärr var jag tvungen att tvätta ikväll med så nu sitter jag och väntar på att det ska bli klart inan jag går och lägger mig.

Vi åt lunch på stan idag och allvarligt... vad har hänt med portionerna egentligen?? Vi beställde en varsin sallad och så får man välja 5 tillbehör, så har ju de flesta ställena numera, men det vi fick var fan i mej ingen sallad. Ngr ynka små salladsbitar en liten tomatklyfta två gurkskivor var grunden sen fick man välja till själv men det var lika lite av de sakerna också. Inte en chans att man blir mätt på det, och 70 spänn kostar det. Dessutom var inte salladen så jätte fräsch heller. Nej de har riktigt goda mackor men sallad tar jag inte mer där.

Hoppas tvätten är klar nu så jag får gå och lägga mig...*gäsp*

God natt

tyst

Aahh sitter i soffan med min kopp med mandelte, det är så gott! Min hals har inte blivit bättre tyvärr. ag har tappat rösten helt, när jag vaknade imorse kunde jag inte få fram ett ljud. Vilket var typiskt eftersom jag har fikamaraton den här sista veckan innan jag börjar jobba igen. Ja ja jag lyckades få fram så pass mycket ljud så att de hörde vad jag sa iaf ha ha. På fm träffade jag Alisa med hennes bebis och på em träffade jag Ingvill. Båda två är jobbarkompisar. Är alldeles för trött för att blogga ikväll så det blir ett kort inlägg.

God natt 

kväller

Vaknade halv fem imorse också eftersom baby J tycker att det är dags att gå upp så dags. Träffade Linda på fm och åt lunch på Fräcka. På em träffade jag Kattis och fikade med henne. Ha ha Man får verkligen passa på innan man börjar jobba igen. Det var kul att snacka lite skit eftersom vi inte ses så ofta. Funderade på att stryra upp lite tjejmiddagar med ett par andra gamla kompisar, det borde faktiskt inte vara omöjligt! men ändå tar man sig aldrig tid. Men ska försöka se till att det blir ändring på det. 

Ikväll var det föräldramöte på As skola, ÅÅHHH blir galen på vissa människor. Det ska alltid vara ngn som ska provocera och bara vara allmänt jobbig. Det blir så löjligt till slut att sitta och tjafsa om struntsaker men men som sagt det finns alltid ngn. Annars var det intressanta saker som togs upp. 

Har fortfarande ont i halsen men nu börjar jag bli så hes så jag lär väl knappt kunna prata alls snart. Dricker en stoor kopp mandelte, det är så gott! Ett perfekt kvällste hoppas det hjälper halsen lite iaf. Jag är en riktig teoman, jag vet inte hur många koppar jag dricker om dagen men det brukar bli minst tre och då är det stoora koppar :) Sen har jag speciella teer som jag dricker beroende på vilken tid på dygnet det är. På morgonen och dagen vill jag ha ett som är mera fruktigt och på kvällen vill jag ha ett som ärmer...hm ja vad ska man säga... mustigt känns som ett bra ord. Jag dricker t ex bara mandelte på kvällen, jag kan inte dricka det på dagen.

Tittar på Oskyldigt dömd på 4an som är en svensk serie. har inte sett den förut men den verkar faktiskt vara riktigt bra, Persbrandt är ju med och då brukar det vara ganska bra. Han tar ju knappast ngr dåliga roller :) Stod på löpsedeln idag att han skulle ha varit otrogen, vi får väl se framöver om det är sant eller inte. Åh nu får han dit skurken ha ha :)

God natt


Hemma

Hemma efter en lång dag. Imorse var det min tur att sova åhh vad skönt det var. A gick med Lill A till skolan och hade baby J med sig. Frukost framför tvn sen gick vi ut på en lång promenad. Det var helt underbart ute idag, precis så det ska vara på hösten. Klarblå himmel och sol och faktiskt riktigt varmt. är ju fortfarande van vid 40 grader från Turkiet resan förra veckan men idag kunde jag njuta ute :)

På em träffade jag först en gammal jobbkompis, Linda och vi satt ute på en bänk i solen och pratade lite. Sen träffade jag en annan kompis Nina som var på besök från Åland med sin lilla bebis Melvin. En annan kompis Tessan var också med med sin bebis Elli, vi känner inte varandra så väl vi ses bara när Nina är med. Det är de som är kompisar så jag kallar henne mer för en bekant men men sak samma, det är kul att träffa henne också, Satt ett par timmar på Fräcka och pratade bebisar, man tröttnar aldrig på det ämnet hi hi. Nähe nu är det visst dags att gå till kören, får väl se hur det går att sjunga ikväll med halsen som inte är riktigt bra än, men det är väll alltid bra att vara med lite så man vet vsd som sägs iaf.

Ses

Mums..

Ikväll hade vi mysig våffelkväll i soffan framför tvn. Tittade på How i met your mother som är en riktigt bra serie. Har verkligen inte gjort ngt vettigt idag. Var så trött efter bara 4 timmars sömn. Har mest slöat framför tvn hela dagen, först Gossip girl som är min absolute favoritserie just nu sen The secret life of an american teenager som också är riktigt bra. Jag gillar att se saker som man kan känna igen sig själv i, fick ju min första son när jag var väldigt ung, ha ha nu låter set som jag är jätte gammal som ser tillbaka i tiden. Ok jag var yngre, var bara 18 när han föddes.

Fortsätter även kvällen framför tvn, just nu är det outsiders som står på, det handlar om nudister ikväll ha ha. Jag skulle verkligen inte kunna gå runt och vara naken jämt, gå på stan osv. Visst jag kan förstå de som tycker det är skönt och inte behöver man bry sig om vad man ska ha på sig men å andra sidan för en som älskar kläder skulle jag inte kunna tänka mig att vara utan dem av den anledningen heller. Halva nöjet när man ska ut en kväll är ju att klä upp sig :) 

Min sambo skulle gärna gå runt naken hemma om han fick men jag tycker han kan ha på sig kalsonger iaf och det har han som tur är. I början protesterade han när jag bad honom ta på sig mer kläder när kompisar kom över men nu gör han det untan att säga så mycket. Skulle själv tycka det var lite pinsamt att komma hem till kompisar och deras sambo traskade runt i bara kalingarna, man ser faktiskt mer av vad som finns under än vad de kanske tror.
Undrar om de som är nudister jämför sig med varandra Jag menar man ser ju faktiskt det som man brukar jämföra? jaja nu ska jag sluta flumma om detta ämne.

God natt

Trötter

Gick upp kl 5 imorse när baby J vaknade. Fan vad trött jag är nu men jag har ändå inte ro att gå och lägga mig en stund. Borde verkligen passa på nu när jag är ensam hemma, man jag kan inte sova på dagarna längre, känns som slöseri av dagen. Jag har inga problem att somna på soffan på em framför tvn eller så även om man är helt däckad när man vaknar igen, men faktiskt lägga sig för att sova på dagen går inte. Skumt hur psyket fungerar. Gick dessutom och lade mig sent igår så lite får jag väll skylla mig själv :p
Nu tänkte jag passa på att se på lite serier istället som jag aldrig får tid till annars :)


Allvarligt...

Har precis kommit hem från ngr timmars fika med min barndomskompis C, hon berättade att hon har fått ledgångs reumatism. Har även en annan kompis som har Crohns sjukdom och en som har fått fibrolmyalgi. Vi är 26 år varför får vi dessa sjukdomar redan nu?? Jag jobbade en period inom äldrevården och då träffade man på dessa sjukdomar men som sagt de var ju äldre. Eller också börjar vi helt enkelt bli gamla ha ha :)

Vilket fall som helst så hade vi väldigt trevligt, vilket vi brukar ha. vi kommer nästan alltid in på gamla barndomsminnen, fan vad kul vi har.

hej så länge

Första inlägget

Då är det bara att sätta igång och skriva nu då :) Har funderat på att blogga länge nu men har aldrig fått ändan ur vagnen men nu är jag här. Ska fixa lite med sidan nu,
Kram


Välkommen till min nya blogg!