Vår

Sitter på balkongen på lunchen... så skönt. Igår mötte jag upp A och småttingarna för premiärbesöket på Halvars, de hade inte min favorit sen förra året, vit choklad, men de hade guldnogat och plopp och de var inte helt fel de heller :)

Lördag

Jobbat idag, uppe i över 50 timmar den här veckan... men man har ju ett par stycken att försörja... Det gick bra iaf men det drog över en timme så jag hann inte med en sväng på stan som det var tänkt. Mötte iaf upp A och Alexander och Phoebe så vi gjorde sällskap hem. Joshua var med mormor på konsert i De Geer hallen. De hade haft det jättemysigt och han var så glad och sjöng och dansade när jag kom och hämtade honom. Imorgon blir det en tur till Stockholm och sen är det en ny vecka... svit vad tiden går fort!

Mjukis

Nytt i badrumsskåpet. Nu ska jag bli mjuk och fin om händer och fötter :)



Förra helgen

Vaknade på lördagen lite småseg, fick sovmorgon och sen satt vi och slöade lite framför TVn innan det var dags att fixa till sig. Musikklasserna firade 50 år och som ett gammalt mussebarn så var vi ju tvugna att gå. Jag gick med mamma och syrran och mötte även upp min gamla bästis Camilla och hennes mamma. Minglade lite först, stod och funderade på om jag verkligen var sugen på ett glas vin men fick en plötslig känsla av att jag började bli gammal som ens funderade så det fick bli ett glas vin.. och ett till och efter konserten ett till :)




De var iaf duktiga även om det var lite mer disciplin på våran tid... Började grina till extranummret "Vi är blommor", men jag var inte den enda kan jag säga ha ha.




Efteråt möttes några av oss från klassen upp på Harrys och pratade om konserten och gamla minnen. Ännu en trevlig kväll :)

Tjejkväll

Tiden går fort... Förra fredagen var den bästa på länge. Hade sjukt mycket på jobbet och jobbade dessutom till fyra vilket jag vanligtvis inte gör men men. En av tjejerna på jobbet ska gifta sig i maj så vi tänkte bjuda henne på en helkväll. Så efter jobbet åkte jag direkt till Grand hotell där vi hade bokat jacuzzin, aahh det var härligt!! 30 minuters bubbel...



Sen gick vi hem till mig och gjorde trerätters... jag lyckades faktiskt riktigt bra! matlagning är ju inte min starkaste sida ha ha. Försätter hade dock en av de andra gjort och den bestod av toast skagen, den var jätteglad. Till varmrätt gjorde jag kyckling och potatisgratäng med chevreost och till efterträtt chokladfondant med glass och hallon, enkelt men supergott!! Det var länge sen sist jag skrattade så mycket. Sen gick vi till Manésa och tog en drink.



Tyvärr var de andra tvungna ätt åka hem ganska tidigt så det blev ingen dans den här gången men kvällen var lyckad. A var snäll och kom och mötte mig så jag fick sällskap hem.

Onsdag

Lugn dag på jobbet idag sen iväg till skolan efter, fan, idag var huvudet bra segt!! Men men, det går. Amelie och jag har börjat prata om hennes födelsedag... :) Världens bästa fyller jämnt och det ska firas på bästa sätt :) Det börjar bli dags för lite planering även om det är ett tag kvar men jag älskar ju att planera saker.
Var föresten till Onoff idag en sväng för att prata med dem om min telefon men den killen som var där måste ha fått en telefon uppstoppad i röven för fan vad han var otrevlig, inte kunde han något heller, gick till tjejen som satt i kassan och frågade henne och hon var jättetrevlig och kunde förklara varför det var si och så. Så imorgon måste jag ringa försäkringsbolaget och hoppas på att de kan fixa problemet.

Bloggtorka

Jag måste verkligen köpa en ny dator, och As dator är ju inte ledig så ofta :)
Ska börja packa då vi flyttar om en månad måste få tag på lite kartonger bara. Har 5 stycken som står i hallen, får börja fylla dem så länge...

Planeringen med undersköterskedagarna som jag är med och planerar börjar gå framåt, fick svar från kirurgen som jag varit i kontakt med om att komma och föreläsa och han har pratat med en annan kirurg som kunde, så då är en avklarad iaf. Det håller på i tre dagar så vi måste hitta bra föreläsare som kan alla dagarna och få ihop ett intressant program men det är jättekul att vara med och planera, vi är tre stycken som håller i det. Dessa dagar har vi vartannat år och det är alla undersköterskor från röntgen i Norrköping, Linköping, Motala och Finspång som kommer så vi är ju ett par stycken :)

See U