För att klargöra lite

Här var det länge sen jag skrev något nu.Det fick bli en paus för det hände en massa jobbiga saker som jag inte ville skriva om. A och jag har separerat och det som hände mellan oss är privat och inget jag hade behov att dela med mig om till alla för att plocka sympatier. Vi har dock en bra relation och det känns bra.
Sen är det en massa andra saker som också har varit jobbiga, inte egentligen för min del men för de som står mig nära. Men jag är trött på att det ska snackas så j-a mycket jämt så en del saker vill jag reda ut.
Som många andra bloggare som brukar skriva en massa listor "Saker ni inte vet om mig" t ex. Vad heter jag, var åt jag till frukost, vem pratade jag med i telefon senast osv, helt ointressanta saker.
Jag tänkte därför göra en lista på "Saker som JAG INTE SJÄLV vet om mig"
 
1. Tydligen tycker jag det är så intressant vad alla andra får i julklapp och present så jag sitter och skriver upp sånt och jämför priser... (jag har ingen aning om varför jag skulle tycka det eller var jag sparar det men det gör jag tydligen...)
2. Jag ljuger om sjukdomar för jag är kanske lat och inte vill gå och jobba.... (har faktiskt inte råd att vara hemma och dessutom tycker jag om mitt jobb)
3. Min familj tycker tydligen inte om A (Det gör dem visst, en disskusion som uppstod för över ett halvår innan är redan glömt och förlåtet)
4. Vi har en hemsk uppfostran när det gäller våra barn (Har faktiskt pratat med två barnpsykologer som säger att vi har en bra upptostran)
5. Joshua är rädd av sig (Rädd för spöken ja, men det tillhör den utvecklingsfasen han är i just nu)
6. Mina barn är jätte otacksamma och ouppfostrade. (Har alltid fått höra att mina barn är väluppfostrade och det är inte många treåringar som säger ursäkta när de rapar eller fiser)
7. Och till sist det bästa av allt, jag tog tydligen hjälp av mina föräldrar för att ta Alexander ifrån hans biologiska pappa!!! (Så minns inte jag att det var och jag var faktiskt med på den tiden ...man ska inte uttala sig om saker som man inte han någon aning om!)
 
 
Kan också tillägga att av ALLA mina TVÅ resor som jag gjorde förra året var det EN som jag bekostade själv, resan till Krakow betalade kören så det enda jag behövde ha med mig var lite fickpengar som jag dessutom fick i födelsedagspresent. Och till London tur och retur kan man hitta resor som är billigare än en enkel resa till Stockholm... Så nu kankse det inte behöver pratas så mycket mer om det... Om jag vill spara mina födelsedagspengar och julklappspengar för att lägga dem på mig själv så har jag rätt att göra det.

 
Sen ska man akta sig för att börja komma med hot...