flytt

Nu flyttas det sista. fan, kommer att få hålla på sent har jag en känsla av. Har iaf slängt i oss lite pizza så vi kan fortsätta jobba nu. Mamma tar iaf hand om barnen tack och lov så fixar A, jag och pappa resten. Alexander är jätte duktig att hjälpa till!! Men inget internet i tre veckor så nu får vi se hur ofta jag kan titta in här.

Pyssel

Dagen har gått åt att städa och greja i nya lägenheten. Skit, att man ska behöva städa dit man flyttar, det är nog med det vi ska göra här!!! Påtalade för hyresvärden att det var dåligt städat men eftersom det var hennes dotter som bodde där kan ni ju tänka er hur populärt det var... ska upp och hämta resten av nycklarna imorgon och hoppas att det är den andra som är där då! :)

 

BVC på fm, lillstumpan har gått upp bra och växer som hon ska, 62 cm och 6150 g, ålar runt och har sig och griper efter allt :) Joshua har märkt det också så han sticker fram huvudet så hon ska dra honom i håret och varje gång skriker han för att hon drar ha ha. Men då får han skylla sig själv.

 

Ringde tele 2 idag för att koppla in bredband och allt sånt. Tid innan det är klart... 3 VECKOR!!!! 3 veckor utan internet kanal 1, 2 och 4 på TVn. Allvarligt!! Inget bloggande, mail eller facebook men samtidigt... INGET AION :D min datanörd till sambo har inte längre ngr undanflykter he he he. Nu får vi se om vi står ut med varandra eller inte ha ha. Står iofs inte ut med hans dataspelande heller så :p Men vi kommer förhoppningsvis få färdigt lite snabbare så det finns en mening med allt.

 

 


Tisdag

Pizza från igår och Glamourama. Lyckades ta mig ner till dagis med Joshua, halkade på vägen, aj aj. Så fort Phoebe har somnat ska vi upp och pyssla lite på nya stället.

 

IKEA gick bra, vi kom hem med det vi skulle :) Så nu ska det bara sättas ihop :) Hoppas vi blir klara snabbt nu!


IKEA

Wohoo :) En bekant på facebook härom dagen: "Varit på IKEA jippie vad kul"... hennes sambo: "varit i helvetet (IKEA)"

 

Vad är det med IKEA som är alla killars mardröm... förutom att det oftast är de som får montera ihop grejerna sen he he, hm.. kanske just därför :) Men jag brukar hjälpa till så så illa är det ju inte, det är ju jätte kul ju! :) Och så får man fint hemma sen :)

 

Ja idag är det iaf IKEA som gäller för oss :) Charlene kommer snart och är barnvakt på pojkarna, Phoebe får följa med oss. Hoppas bara vi får med oss allt vi ska ha!


Varsågod rumpan

Trappa upp och trappa ner, det är typ det enda jag har gjort idag :) Nu sitter jag och A på golvet och äter kex och ser på film :)

 

Lilla Phoebe har gjort ett nytt framsteg... hon kan klä av sig själv, inte illa för att vara snart 5 månader. Imorse när vi vaknade låg hon i bara blöjan och pyjamasen låg bredvid :)


Packning...

...pågår. Men nu börjar det faktiskt kännas lite vemodigt. Jag kommer ju ihåg hur mycket jag såg fram emot att flytta hit, alla planer man hade. Precis så känner jag ju nu för nya stället men det är ändå mitt hem jag lämnar även om jag får ett nytt. Nä, upp med hakan och på med lite glad musik nu när jag ändå är ensam hemma, förutom Phoebe som sover. Den lilla skruttan har varit vaken nästan hela dagen idag.

Shoe shopping

Måste ta en tur till Linköping snart så jag kan handla för mitt presentkort jag fick i julas på bianco. Jag förstår verkligen inte varför den affären inte finns här i stan?!! Den fanns förut men försvan... typiskt. Någon av dessa kanske :)


Gaahhh

Hur irriterande är det inte att ALLA butiker har fått in min telefon utom just den där jag ska köpa den!!!!!!!!!!!! Killen i affären vet vad jag heter och hälsar på mig när vi ses på stan... ja, jag har varit inne och frågat efter den ngr gånger ha ha. Snart kräver jag ut mina presentkort och köper den ngn annan stans!

 

 

 


Gått

Idag har jag inte gjort mycket annat än gått och gått och gått och gått...... Först gick jag ner och lämnade Joshua på dagis och sen hem sen till As skola och hem sen till As skola igen med en liten omväg till dagis och sen hem sen till badhuset och sen hem... ja, det var min dag det :) men j-r vilken motion jag har fått :)

Nu har snart alla barn somnat, inkl A :) så nu ska jag sätta mig med en kopp te.

Då är det gjort!!

Japp, nu har jag tagit ett steg mot mitt framtida liv :) jag har anmält mig till högskoleprovet. Känns bra men lite nervöst, fast å andra sidan så är det ngt man brukar få göra flera gånger för att få ett bra resultat, så första gången får väl bli som det blir, men det skulle ju vara kul om det går bra ändå! Så den 10 april får ni tänka på mig :)

 

Nästa roliga sak är att jag har hämtat nyckeln till nya lägenheten :) och ja, det är nyckeln, fick bara en än så länge men det räcker ju för att vi ska kunna flytta in saker och så får vi hämta resten senare. Men jag vet inte om målaren är där nu, känns lite surt för han kommer inte att hinna färdigt innan vi flyttar in. Han har inte så mycket kvar men han hade tagit ett annat jobb innan men han trodde de skulle flytta in om en månad men de ska flytta nu också så då skulle han göra deras emellan. Jag tycker han kan göra färdigt hos oss först... hallå, vi har en liten vilde som säkert gärna vill vara med och måla på väggarna eller iaf peta i färgen om det inte finns en roller ledig!!!

Men men, skulle vilja säga att det inte är mitt problem, men det blir ju det ha ha. Ja ja, vi får väl helt enkelt hitta på ngt annat att göra om dagarna, brukar ju göra det men det är skönt om Joshua iaf kan sova middag hemma för han sover inget bra i vagnen men det får lösa sig, det blir ju bara ngr dagar.

 


Promenad.

Har varit ute på en långpromenad med de små och A. Han skulle till skolan och bara hämta ngr grejer så då gjorde vi honom sällskap. Men det blir en bra promenad och vägen hem gjorde vi lite längre eftersom vi skulle förbi stan också. Var lite sugna på ngt så vi stannade förbi Nellins konditori på vägen, köpte en chokladbeskvi, tänkte att den brukar ju vara densamma överallt, men icke.... uuäck. Allvarligt krämen inuti var som en stor smörklick blandat med lite kakao... mm ni kan ju tänka er. Hade lust att slänga den men blev snål så jag åt upp den istället vilket jag ångrade sen ha ha men men.

Helgen

Har inte haft tid att blogga i helgen. I lördagskväll var vi och en del av As gäng på Texas Longhorn och åt. Riktigt trevligt var det! Missade ju melodifestivalen men vi tittade på det när vi kom hem istället. Men shit vad trött jag var då somnade ngr gånger men jag såg iaf vilka som vann och det var helt rätt!!

 

Igår hade vi en familjedag och eftersom det var alla hjärtans dag så passade det bra att ha lite mys. Alexander och jag var på simträningen på fm och när vi kom hem så spelade han och A TV spel medan jag och de små sov middag en stund :) Sen hade vi alla hjärtansdags fika med hjärtkakor och sen gick vi till pulkabacken allihop. Lagom frusna när vi kom hem men värmde oss med varm choklad med marsmallows. Vi var nog lika trötta allihop för när barnen somnat tänkte vi se på film och äta lite gott men vi somnade på soffan båda två ha ha.


Inredning

Det känns som om vartefter nu så kommer denna blogg mest handla om inredning, iaf ett tag. Nu är det ju inte långt kvar :)... (ja, jag vet, jag tjatar :) )

Idag beställde jag dessa dekaler som Joshua ska ha på väggen i sitt rum. Han ska ha djungeltema i sitt rum och då passar ju dessa perfekt.

 

 

Phoebes dekal kom härom dagen och ser ut så här, så söt.

 

 

Åh, så fint de kommer få!! :)

 

 


Mmums

Nybakat bröd och en kopp te :) Kvällen kan knappast avslutas bättre!! Bara hoppas att Phoebe somnar om snart. Hon vaknade efter en halvtimmes nap och är nu pigg och vaken. Hade sett fram emot att få lägga mig med nya Chic som kom i brevlådan igår och som jag fortfarande inte har hunnit titta i.

 


I soffan

Ja, här har jag suttit i stort sett hela dagen. Har haft en pluggdag idag... men vad det går långsamt. Måste vara färdig imorgon men nu har jag inte mycket kvar.

 

 

Bakom ser vi tornen med kartonger :) men snaaaaart :D är de borta. Har i strot sätt bara rest på rumpan två gånger idag, fixade lunch och när målaren ringde och sa att han var klar med vardagsrummet och att vi fick komma och titta om vi ville... om vi ville! Lika roligt varje gång att få gå dit och titta :) Åh, det kommer att bli jättefint. Får målat i alla rum utom Joshuas och Phoebes dessutom målar han taken också så det blir jättefräscht. Deras rum är ju i bra skick men det är ju mest att vi vill ha annat där så det får vi fixa själva.


God morgon... eller tja, ngt ditåt

Fan jag trodde verkligen att förkylningen hade vänt men den varkar ta tid på sig!!! Det dunkar i huvudet så fort jag rör på mig och hostar jag känns det som att hjärnan ska flyga ur huvudet. Suck... nog om det.

 

Biljetterna till High school musical är bokade woho.

 

 

Blir lagom skönt att gå hemifrån en stund när allt är på plats på det nya stället he he. Men det ska bli kul att ställa iordning även om jag har det mesta klart i huvudet redan. Ska bara komma överens med A vilken vardagsrums lampa vi ska ha. Men i slutändan brukar det inte vara ngr problem, det måste bara muttras lite först :)

 

Nu ska jag ta mig i kragen och sätta igång med religionen... suck


Onsdag

Ett fösök till att plugga idag. Gick upp kl 7 imorse med Alexander och så åt han och jag frukost ihop. Efter att han hade gått till  skolan somnade jag på  soffan och vaknade inte förän kvart i elva... fuck då. Hade ju tänkt plugga medan Phoebe sov. Får göra ett nytt försök på em tänkte jag... men lillan ville inte riktigt gå med på det. Hon tar små powernaps och vaknar och gnäller däremellan. Stackarn, hon har ju fått samma förkylning som resten av familjen och är inte på världens bästa humör just nu.

 

Så istället har vi shoppat hemma i soffan :) En Sunebok och två filmer till Alexander och två filmer och Vännerboxen S1 till mig :)

 


Kväll

Hade lite myskväll med Alexander ikväll. Först spelade vi spel (passa på att göra sånt när inte lillebror är hemma och vill vara med och kasta tärningar... läs KASTA) A vann sen kom Salle och sist kom jag... som vanligt :( Sen fick han spela lite dataspel på min dator och sen läste vi mååånga kapitel innan han somnade. Har ju haft ont i halsen ett par dagar så jag har inte läst på ett tag, A har gjort det ett par kvällar, annars har han fått lyssna på en cd.

 

Samtidigt  som vi spelade spel satt vi och tittade på hur folk körde fast utanför hos oss. A har varit ute FEM gånger sen i fredags och hjälpt de som har fastnat i snön, måste säga att det är en aning underhållande  att titta på :) Får se hur många fler det blir innan snön försvinner.... eller iaf tills vi flyttar :)


En seg tisdag eftermiddag

Har precis tittat på Glamorama på tv3 play... ha ha ha ha ha ha ha ha. Det var kul :) A frågade efter en stund om jag ville ha ett par hörlurar... nej tack, vaddå då? svarar jag, men jag fick bara en bläng tillbaka ha ha. Jag tror inte han var lika road som jag var :)

 

Nu ska jag straxt iväg för att träffa målaren osm ska fixa våran lägenhet. Kul att komma dit och få titta igen :) ÅÅHHH jag längtar verkligen ihjäl mig!!!

 

Efter det ska jag träffa Linda på en fika, skulle egentligen ha träffat Camilla och lilla Erik innan de åker imorgon men det blev svårt att hinna med det :( Men hon funderar på att komma igen, iaf innan sommaren. Så då ses vi ju då igen.


somnar snart!!!!!!!!

Inte mycket som händer här inte. Träffade Camilla igår på stan en sväng och idag kom hon hit och hälsade på med lilla Erik. Passar på att träffas så mycket som möjligt innan hon åker hem igen. Vill åka och hälsa på henne snart men det får nog bli framåt sommaren. Åh, vi hade så mysigt när jag var där sist! Det var dessutom samma helg jag började misstänka att jag var gravid :) Men nästa gång får hela familjen följa med :) Planerar att ses imorgon också men sen åker hon hem :(

 

Nu sitter jag visst och somnar för jag har fått radera ngr gånger ha ha.

 


somnar snart!!!!!!!!

Inte mycket som händer här inte. Träffade Camilla igår på stan en sväng och idag kom hon hit och hälsade på med lilla Erik. Passar på att träffas så mycket som möjligt innan hon åker hem igen. Vill åka och hälsa på henne snart men det får nog bli framåt sommaren. Åh, vi hade så mysigt när jag var där sist! Det var dessutom samma helg jag började misstänka att jag var gravid :) Men nästa gång får hela familjen följa med :) Planerar att ses imorgon också men sen åker hon hem :(

 

Nu sitter jag visst och somnar för jag har fått radera ngr gånger ha ha.

 


Lördag

Melodifestivalen och tvättstugan har stått på schemat ikväll. Så skönt när tvätten är gjord, nu dröjer det två veckor till nästa gång och sen aldrig mer i denna tvättstuga... tack och lov :) Längtar tills det inte måste gå TVÅ VECKOR mellan gångerna!!!!

 

Så vad tycker vi om melodifestivalen??? Alexander somnade bredvid mig efter första låten ha ha, Phoebe satt i mitt knä och sjöng med emellanåt :) Men den här delfinalen var ju katastrof!!!! Allvarligt, inte ett enda bidrag som faktiskt var BRA!! Ola var väl egentligen den enda låten som gick att lyssna på, resten var skit. Blev dock lite sugen på att gå ut och dansa och rulla lite höfter till rödtotten :)

 

Amelie och barnen var här i eftermiddags och sen tog Amelie och jag en sväng på stan. Satte oss och fikade. Tur att sällskapet var trevligt dör den stora chokladbollen med en massa pärlsocker gav ingenting! Tyckte den sååg såå god ut men förkylningen har gjort att jag inte känner någon smak. Jag har nog aldrig varit med om att jag inte kännt någon smak alls, känns ju bara meningslöst att äta, man kan ju ändå inte njuta av maten. Hoppas det är bättre imorgon. Jag kan ju iaf passa på att dricka tet som jag vill ta slut på innan jag kan fylla på med de nya goda som vi köpte härom dagen. Det här är gott också men de andra är godare, men kan jag ändå inte känna ngn smak så spelar det ju ingen större roll ha ha.


fredagsmyyyyyyys

Om ett tag iaf :) hemmagjord pizza och film ikväll och imorgon är det melodifestivalen... wohooooo! :)

 

Idag har vi lekt med Camilla, Madde och lilla Erik, Phoebe var dock trött efter att ha sovit dåligt inatt och har istället sovit nästan hela dagen så det var mest mamma som lekte :) Men hon får en ny chans på söndag he he.

 

Har egentligen inget vettigt att skriva men nu vet jag iaf vad jag gjorde idag om jag har glömt det om en vecka... :)

 

 


Torsdag

Åh, idag kom min klänning på posten som A köpte åt mig :) Den är sååå fin, hoppas jag får ett tillfälle att ha den snart :)

 

Hade även kalas för Joshua idag med och ännu mera fina saker fick han också. A var trött och gick och la sig, så jag diskade upp allt, skruvade isär bordet och bar tillbaka det till köket och skruvade ihop det igen :) Sen kände jag mig duktig! A blev lite chockad när han vaknade och upptäckte att allt var klart och på plats. Han ska inte komma och tro att jag inte skulle klara mig utan honom he he.


sockervadd sockervadd sockervadd sockervadd

Hämtade ett paket på posten igår :D ..... måste självklart testas med en gång!!

 

 

3 förväntansfulla barn (4 om man räknar med hon bakom kameran :) )

 

Och riktigt fina och fluffiga blev de :)


Grattis grattis...

lille Joshua som fyller 2 år idag!! Stora killen :) Tårta på sängen och paket, han blev jätteglad och skrattade hela tiden och efter varje paket han öppnade sa han "oh wow" lilla sötnosen.

 

Lite bilder från dagen

 

Tårta 1, den traditionella kolatårtan :)

 

Sen blev det tårta nr 2 på kvällen

 

Och mera paket såklart

 

Alexander och Phoebe ser på film medans jag lägger Joshua som var trött efter en massa firande.

(Har lämnat in sofftyget på kemtvätt därav den nuvarande konstiga färgen)

 

Hela dagen gick åt till att fixa innan och imorgon är det dags igen, då kommer As familj och grattar. Men kändisarna brukar ju också ha en massa kalas så... :p är man populär så är man :)


Kvällsmys

Lite fondue och film :)... kvällen räddad :)

 

 

Fått lite plugg gjort idag, var ett tag sedan så det känns bra.


Stora tjejen

Första smakportionen, majs.... men nja, det verkade inte vara ngn höjdare :)