En heldag

Började dagen med en promenad till City Gross men Nina och Melvin. Mina Peanutbutter cups var slut och det är ett måste att ha hemma :) Tänkte att om jag gör ngt aktivt och sen tar det jätte lugnt så kaaanske det kommer en bebis, men det verkar inte som det. Iofs så har jag inte tagit det så lugnt så... Efter promenaden så träffade jag As syster P på stan och åt lunch och fikade med henne och lilla Maja. Sprang på mamma när jag skulle gå hem så vi gick en liten sväng till, hittade en väska som jag funderar starkt på att köpa :) vi får se.

 

Sen var planen att åka till IKEA och köpa Joshuas säng och en byrå. Men som vi borde ha förstått så var man ju tvungen att köpa en massa extra delar till sängen så byrån får vänta till nästa månad. Nu ska bara svärfar komma med sågen och så ska vi kapa den lite så den passar i rummet. Hade först planer på att köpa en "växa säng", men de är ganska dyra plus att vi inte direkt hittade ngn vi ville ha, så det här blev en bra lösning.

 

 

Den här är jätte söt.

 

Klockan blev ganska mycket så på vägen hem körde vi genom McDonalds driven, och mozzarella sitcks var givna, och gissa min besvikelse när jag upptäckte att två av tre sticks var friterad... ingenting!!!! De var tomma, inte ett enda spår av mozzarellaost. Så nästa gång ska man tydligen smaka en bit av alla så att man får det man betalar för. De kostar ändå 5 spänn styck och de är ju inte stora direkt! Dessutom undrar jag hur de kan fritera luft. Hm... ngn som vet?? Var sur hela vägen hem.

 

Natti natti

 


Vänta och vänta...

Men den som väntar på ngt gott.... säger man ju :) Så idag var jag hos barnmorskan på morgonen. Och självklart kommer det en kille och sätter sig bredvid mig på bussen som stinker öronvax, det bara osar!!! Jag fattar inte hur folk kan vara så ofräscha, allvarligt känner de inte själva hur de luktar????

 

Iaf, så var det skönt att komma dit och se att allt var bra, bebisen var så lugn inatt så vi började bli lite oroliga men den sov visst bara väldigt djupt :) i vanliga fall brukar det var håll i gång på natten men ingenting inatt. Men barnmorskan tog en ctg kurva och allt var bra. Mötte upp A som slutade skolan och vi gjorde sällskap hem, där Camilla, Madde och lille Erik väntade. Åt lite och bakade kladdkaka, det börjar nästan bli standard när vi ses :) smarrigt!!

 

Men på vägen hem hände det ngt, det kändes nästan som jag kissade på mig fast jag inte gjorde det. Så hela em hade jag en del sammandragningar och det kändes som det började läcka fostervatten. Så kvällen spenderades uppe på förlossningen... men ingen bebis än :( De kunde inte rigtigt komma fram till om det var vatten eller inte så efter lite kontroller så fick vi åka hem igen. Eller ja, vi tog en rask promenad hem ihopp om att få vänd om igen när vi kom hem he he. Men sen har det varit ganska lugnt. Jag tror ju inte den kommer komma innan nästa vecka iaf. Men nu när det börjar närma sig börjar man ändå känna att den gärna får stanna kvar där inne lite till, det är ganska mysigt ändå med magen :) samtidigt som jag är sååå trött på den, eftersom den är i vägen för det mesta. Men men.

 

 

Så såg det ut :) Nästa gång vi kommer dit hoppas jag det är en bebis som vill komma ut :)

 

God natt alla


Bebisar

Nja, jag hinner nog med lite till innan potatisen är färdig. Kan ju fortsätta om helgen om inte annat. I Söndags var vi på namngivning. Perfekt dag med fint väder och allt. Och en massa goda kakor. Lille flickebarnet var jätte söt så klart. Hon börjar ju bli stor... nästan :) Men hon kommer nog kännas stor när våran bebis kommer, fast hon är en liten plutt fortfarande. Men allt gick bra iaf, hon skrek bara lite.

 

Hade dessvärre grymt svullna fötter så mitt skoval var inte det bästa, men som man säger "ska man vara fin, får man lida pin"... och det gjorde jag ha ha. Skulle ha tagit med ett par extra skor men jag tänkte inte på det när vi skulle åka.

 

Igår fick jag för första gången träffa lilla Erik, min vän Camillas lille bebis. Också världens sötaste så klart. Enligt mig mammas näsa och panna, och resten pappa :) Först åt vi lunch och sen bakade vi äppelpaj. Och idag var jag med dem på stan och vi gjorde i stort sett samma sak utom att baka fikat ha ha. Ja ja, ibland måste man få lyxa till det, men nu har det varit "kalasmat och fika i massor" tre dagar i rad "men vad gör det om hundra år".... :) tra la la (vilken film syrran???? :) )

 

Nu ska vi äta potatisen :)

Puss puss


Buhu

Jag har gjort en hemsk upptäckt idag, jag kan inte dricka te längre!!!!!!!! Hur ska jag klara mig då??????? Jag är beroende av te, det är bland det godaste som finns ju. Att jag mår illa av kaffe kom jag på för ett tag sedan, men det dricker jag så sällan så det gör inget men te. Det rä typ grunden av mitt intag. Det är bäst för den här bebisen att den kommer snart för det här kommer aldrig att fungera annars! Suck...

 

Nu ska vi snart äta bakad potatis :) med en stoooor klick smör *mums*

Later


Potatis :)

Klockan är snart nio, har precis sagt godnatt till Alexander. Blir plötsligt extremt sugen på bakad potatis.... jag som knappt tycker om potatis... hmm, ja ja. A är iaf snäll och går iväg till affären och handlar åt mig :) Nu ligger de och blir bakade mums :)
A och pappa är på vinden och letar efter bebiskläder. Kom på att jag faktiskt bara köpt två grejer till bebisen. Även om jag vet att det inte är ngn idé att köpa för mycket innan eftersom vi inte vet vad det blir. Men så har vi ju en allt kvar sen de andra så det får väl bli lite arvegods första tiden.

Har haft lite bloggtorka de senaste dagarna plus dålig tillgång till internet. Drar lite kort om helgen bara. Skulle ju ha jobbat torsdag och fredag men Joshua var sjuk så jag fick vara hemma. Han var ju på BVC förra veckan och fick vaccination och den kan man ju reagera på och de sa att det brukar komma ca en vecka efter och det stämde ju. Dessutom upptäckte vi en ny tand och hittills har han ju fått en febertopp för varje tand han har fått så det blev allt på en gång för honom nu stackarn. Inte konstigt att han inte mådde bra. Febern försvann i lördags men han har varit jättegrinig och äter inget annat än välling så tanden gör nog ont fortfarande. 

I fredags var vi hos svärmor på landet. Åt en massa god mat :) Alla var där, det är alltid roligt när man får ihop alla. Hälsade på Cs kanin och gissa vad den heter... Artur :) När min syster var 10 fick hon en kanin, jag var alltså 6 då och var väldigt förtjust i det namnet så jag föreslog ju så klart att kaninen skulle heta det men blev nedröstad. Det blev Kolmurre istället... och sen Trulsa... och sen Snutten, men det är en annan historia. 

Åh nu är min potatis klar.
Later :)

Onsdag

Idag har jag inget vettigt att skriva om. Åt lunch med Alex och Jenny på stan. Kul! Annars känner jag mig för trött för att skriva om ngt roligt, imorgon kanske :)
Funderar starkt på att lägga mig i ett bad och sen sova.

Kram på er

Shopping

Idag har jag gjort det!! Gick upp kl 3.30, åt frukost, gjorde matsäck (frukost nr 2) och plockade ihop lite grejer. Amelie och Nina hämtade upp mig strax innan fem och sen bar det iväg.... Och vart skulle vi? Till det omtalade Ullared :) Var förberedd på det värsta, hade ju ingen aning om vad jag hade att vänta, man har ju bara hört historierna om allt folk. Men vi kom fram en timme efter öppning och det vara bara att traska rakt in :) inte speciellt mycket folk var det heller. Började så smått fylla vagnen men hade redan innan tänkt sikta in mig på barnavdelningarna. Hittade rygsäck till Joshua, lite kläder, en regnoverall, påslakan, kudde och lite leksaker. Alexander får också kläder, ett cd-fodral, en väska och neccesär och bebisen täcke, kudde, kläder, snuttedrake mm. Fanns inte så mycket kläder så det blev typ bara ngn tröja och byxor och en pyjamas. Jo... strumpor också, det fanns det gott om.

Vid kl 12 började vara lite folk att trängas med men absolut inte så att man inte kom fram så det gick bra. Blev lite annat plock med men bara ett par saker. Så jag känner mig ganska nöjd. Men när jag kom på mig själv med att börja fylla vagnen med godis kände jag att det var dags att dra sig mot kassan och sen äta lunch. Då var kl nästan två och jag var riktigt hungrig. Gick till en restaurang som låg bredvid. Kikade lite i lite outlet butiker som låg runt om, men det var inget speciellt. Så vi packade in oss i bilen och påbörjade resan hem igen. Resan gick bra, Nina hade ju lille Melvin med sig men han var jätte duktig. Det enda missödet var när blöjorna tog slut, så han fick sitta på en handduk sista timmen hem. Men det är ju sånt som händer.

 

 

Ja, så då har man varit där också. Inte så att man blev jätte imponerad men vi hade kul iaf. Men jag är inte frälst ha ha. Men jag kan absolut åka dit igen, som sagt, de hade bra barnsaker.

 

Nu ska jag ta en kopp te och vila fötterna framför Project Runway. Ont i fötterna och lite sammandragningar, så det känns skönt att vara hemma igen :)

 

Puss


Hjälp!!

Hittills har jag varit ganska lugn inför det stora steg jag tagit till att jag ska läsa upp matten. Men idag fick jag ett rejält bakslag! Fram tills nu har jag tänkt att jag är mer mogen nu och förhoppningsvis kanske jag tänker annorlunda. Så idag när Alexander kom hem med sin matteläxa stötte jag på ett problem. Inte det att talet var svårt men jag kom bara på ett sätt att lösa det på men det var svårt att förklara det för honom. Men jag kom inte på ngn annan lösning och efter att ha hållit på en stund så var det bara att erkänna mitt nederlag och ta med sonen och boken och gå hem till pappa/morfar som fick hjälpa honom istället. Och det var ju hur enkelt som helst men jag fick bara inte till det hemma. (Jag får skylla på att jag hade huvudvärk, var trött och bara allmänt irriterad) Det roliga är att när vi satt hemma så började Alexander så som pappa visade honom, men jag sa att han inte skulle göra så. Så med andra ord är min 8- årige son smartare än mig! Han var ju iaf inne på rätt spår.

Imorgon är det läsläxa oxh veckans ord som gäller... jag får väl hoppas jag klarar av det iaf ha ha.

 

Puss


Måndag

Så har även denna dag gått. Var på tillväxt usg idag eftersom min kurva hade sjunkit. Men allt såg bra ut. Hon uppskattade att bebisen väger ca 2748g... ca, jag tycker det var ett ganska exakt mått, men hon sa att det är inte exakt men det låter lite roligt med ca iaf :) Så om den kommer som beräknat kommer den väga omkring 3400g och ja, det känns ganska lagom. Men som sagt, troligtvis kommer jag gå över ngr dagar så den hinner växa till sig lite mer.

Hon tog ngr kort som vi fick köpa, ett när den suger på tummen och en lite mer på ansiktet. Det fanns en annan bild också som hon och A tyckte var bra men den såg inte jag på, kände mig som Rachel i Vänner när hon inte såg bebisen på deras usg ha ha. Men barnmorskan sa flera gånger att det gör inget, lite tröstande faktiskt. Man känner sig ju lite dum, men men, det fanns ju fler som tur var :)

 

Var duktig och promenerade till sjukhuset och hem igen :) Hade Nina och lille Melvin med som sällskap. A mötte upp oss där så han kunde vara med. Sen var jag ganska trött faktiskt.

Fikade med As syster S, men jag ska nog inte dricka kaffe för fy vad jag mådde illa sen på em. Ska nog fortsätta hålla mig till te, iaf tills bebisen är ute.

 

Puss


Helg

Idag hade vi körövning hela dagen. Det gick bra, det ger mycket när man kör intensivt men om det är jobbigt också. Men eftersom jag inte vet om jag kommer att orka med tisdagkvällarna när vi vanligtvis har rep. så kom den här dagen alldeles lagom nu. Mamma skulle ha varit med också men eftersom A är sjuk så var hon hemma med barnen istället.

 

Igår var jag och barnen i Söderköping på Medeltidsdagarna. Var kul att komma iväg och göra ngt. Barnen fick göra pengapungar, skriva med fjäder, rida mm. Sen kom vi precis lagom när tournespelet skulle börja så det såg vi också på.

 

Resultatet blev ett hjärta och "Alexander", det var svårt men det blev jätte fint :)

 

 

Det var lite spännande det här, de goda tävlade mot de onda. Synd bara att den gode kungen stod och läste direkt från ett manus, men han kanske hade blivit insatt i sista stund, men det tog ju bort känsan lite. De onda riddarna gick runt bland publiken och försökte skrämmas lite, jag tror jag blev mer rädd en barnen ha ha. Salle tyckte det var spännande medan Joshua inte brydde sig ngt närmare, men det är klart, han är kanske lite för liten, men han kunde ju tycka att de var lite läskiga iaf. Men nej, det var bara jag :)

 

Utanför tournespelet kunde man prova på samma sak som riddarna gjorde. Visserligen hade han ju fått rida en gång men det var ju lite häftigare att få prova lansen, även om det var en plutthäst ha ha :)

 

Runt stånden kände vi en god doft hitta våra näsor och efter lite letande hittade vi ståndet med brända mandlar... *mums* Salles och mina favoriter :)

 

Vi hade en jätte mysig dag :) Men vi var bra trötta när vi kom hem. Vi hade ju gått i flera timmar men inte en enda gång var det ngn som klagade. T o m Joshua var nöjd i vagnen.

 

Puss

 


Baby shopping :D

Jobbat idag! Fm gick bra men em var jobbig. Ibland känns det som man saknar lite förståelse hos vissa, men för en del kan jag förstå det, jag tänker inte säga mer om den saken utan jag håller mina taggar för mig själv!!! :)

 

Efter jobbet åkte vi och hämtade den nya barnvagnen :D och en massa annat roligt. Nu är det bara att vänta på att bebisen kommer så vi får ut och åka med den :) Vill inte börja använda den än UT I FALL. Jag vill inte tänka så men samtidigt så vill jag inte ta saker för givna. Vagnen är jätte fin, den är helsvart så jag kan matcha med babyfilt mm sen när bebisen kommer. Sen köpte vi ett babygym och en speldosa, eller vad man ska kalla det, som man sätter på spjälsängen. Åh h*n kommer få det så fint :) Längtar såå tills den kommer.

 

 

 

 

Hämtade dessutom babyboxarna som man får när man är gravid. Men tydligen var det bara en per hushåll och inte en per barn och hushåll. Men tjejen i affären var snäll och sa att om jag tog en när jag gick ut så skulle hon inte se ngt :) Så då fick jag ju en iaf. Bara att hoppas att det inte är likadant i den andra affären, för på lappen som jag fyllde i stod det att om man hämtade fler än en så skickar de hem en faktura på 500 kr som ska motsvara värdet i boxen. Men de borde ha sagt ngt om det för jag sa ju att jag hämtat en likadan till Joshua innan. Annrs får vi väl åka tillbaka med den för 500 är det inte värt.

 

Puss


Vila... ja tack

Fy vad jag är trött. Det har varit grejer att göra varenda dag den här veckan. I måndags var dagis stängt så då var Joshua hemma och lekte rövare, i går var As familj här på kvällen och firade mig och Alexander som har fyllt år (Salle fyllde ju i sommras men det har inte blivit av förän nu) och det tog en hel dag att förbereda allt. Och idag så var jag först hos barnmorskan, sen på komvux och sen på badhuset. Jag behöver få vila lite nu!!!! Men imorgon ska jag upp tidigt och jobba hela dagen, som tur är ska vi hämta den nya barnvagnen efter det så då har jag ngt att se fram emot :)

 

Idag var jag ju som sagt på MVC. Det visade sig att min barnmorska hade rört till det lite sist och bebisen var inte alls fixerad som hon sa då utan den är fortfarande rörlig... suck. Kurvan hade sjunkit, vilket jag visst att den skulle göra, så ett nytt usg ska göras på måndag. Det var likadant med de andra två så jag är inte speciellt orolig men det känns bra att kolla upp det iaf. Hon tog ett nytt blodstatus så får vi se hur jag ligger i värde. Ville ju veta vad jag hade för Hb men det får jag vänta lite med. Jag kände mig jätte duktig när jag berättade allt jag har gjort för att försöka höja det men hon sa bara att jag skulle äta mera sallad!!!!! Tack för den uppmuntran liksom, då blev jag förbannad men lyckades iaf behärska mig. Som sagt, mitt humör skiftar VÄLDIGT just nu.

Sen tog jag en promenad hem, Nina och Melvin hade tiden efter mig så jag väntade kvar så gjorde vi sällskap :)

 

Sen hade jag ju som sagt en tid med studievägledaren på komvux. Tänkte läsa upp lite matte nu när jag är hemma men det slutade med att jag ska läsa religon också. Måste försöka höja mitt snitt så jag kan komma in på det jag vill, och jag vill verkligen börja läsa vartefter. Usch, jag vägrar låta mina barn bli som mig, de ska göra det ordentligt från början. Inte för att de kanske lär sig av mina misstag, herre gud, det är knappt att jag själv gör det, men jag tänker försöka iaf.

 

Nu måsta jag pyssla lite här hemma om jag ska kunna få ngn ro att gå och sova sen.

Puss och god natt


Redo för hemfärd :)

Blev klar med mina byxor förut. Det gick sådär, det ser bra ut men jag började i lite fel ordning men det berodde mest på att jag var så less på att det blev fel hela tiden. Men som sagt, det ser helt ok ut. Om det är ngt jag borde lära mig så är det tålamod för det har jag inget. De säger att det kommer när man får barn, men jag har tredje på gång och än har jag inte sett skymten av tålamodet. Men det kanske kommer med barnbarnen annars ha ha, när jag är gammal och vis... eller ngt :)

 

Så nu har jag mina "åka hem från BB" kläder färdiga också :)

 

 

 

Den här dressen köpte jag för ett tag sen men ville spara den tills efter bebben kommit, men jag ser fram emot att att gosa ner mig i den. Och efter förlossningen och dusch så vill man lyxa till det lite extra.

Har även köpt denna duschcreme från Lush så man luktar lite extra gott :)

 

 

Puss

 


Sy sy och sy

Igår invigde jag äntligen min nya symaskin. Det gick faktiskt riktigt bra, men det är lite klurigt att veta hur täta stygn man ska sy, och vilken sömn man ska använda osv men jag tror det blir bra. Så nu ska jag fortsätta så de blir klara, måste bara ringa mamma först och fråga en miljon saker ha ha.

 

 

Puss


Nya kökslampan

Här kommer bilden på vårat porrkök ha ha. Det syns inte precis hur rött det verkligen är men det är RÖTT. Men det är jätte mysigt iaf :) Tyvärr har vi inte den stora lampan i som kom till för den hade Joshua i golvet så vi har en liten så länge. Men vi ska nog köpa en stor för det ser snyggare ut. Men annars är vi supernöjda :)

 

 

Puss


Söndag

Min tur att ha sovmorgon :) Men jag skulle gå upp vid nio eftersom jag skulle åka till Amelie och äta frukost. Men det var skönt att få ligga och dra sig lite iaf, börjat få svårt att sova eftersom jag inte hittar ngn bekväm ställning. Men nu är det ju bara fyra veckor kvar... om inte den här bebisen får för sig att stanna kvar lite extra där inne.

Men som sagt, kl 9 gick jag upp och gjorde mig iordning. Kl 10.05 gick bussen och Amelie var gullig att komma och möta mig, eftersom jag inte varit i hennes "nya" lägenhet. Hon har bott där i ett halv år så... :) Men idag var jag iaf där för första gången. Men som man säger, bättre sent än aldrig :) Vi bakade scones *mums*, det var faktiskt ett tag sen jag gjorde det nu så det var riktigt smarrigt.

 

 

 

När vi var klara gick vi ut på en promenad. Skönt att komma ut lite efter att ha suttit och jäst ha ha. Vi hann nästan hem innan regnet kom :) Drack lite mer te och pratade utbildningar.

 

Kom hem och hittade A halvsovandes i fåtöljen och Joshua satt i sin koja, som de byggt idag, och lyssnade på musik och lade pussel :)

 

Nu ska jag gå över till mor och far och lämna lite grejer.

 

Puss så länge


kul kul

A roade sig igår när jag kom hem.



Som tur är har man en snäll son som kan hjälpa en loss när den skyldige går iväg :) Han kanske tyckte att vi hade för mycket tejp hemma eller ngt ha ha.
Men han fick iaf äntligen upp den nya kökslampan igår ha ha, snacka om porrkök! Visar hur det ser ut sen när vi har städat. Just nu är det kaos överallt här... som sagt, jag har jobbat i två dagar och deckat när jag kommit hem och då blir det stökigt ganska snabt!
Nu ska jag snart iväg och lämna Alexander hos min farmor och farfar, han ska vara där i helgen.

Puss

Ngr dagar sen sist

Jobbat i två dagar... huva, det var jobbigt. Deckat när jag kommit hem, ärligt så trodde jag inte jag skulle bli så trött eftersom jag är ledig de andra dagarna men men.
I onsdags träffade jag iaf världens sötaste lilla Gustaf :) En sån liten plutt, åh vad jag längtar tills min lilla plutt kommer. Men de växer ju så fort.!!! Kul att träffa Alex igen, hade ju inte sett henne på ett tag.


Igårkväll var jag och min kära Amelie ute på våran traditionella födelsedagsmiddag. Vi gick till Charlies.. eller ja gick och gick, vi åkte bil de kanske 300 meterna ha ha. Väldigt mysigt hade vi iaf. Åt en toast med honungsgratinerad chevreost och valnötter till förrätt, åh den var riktigt god! Till varmrätt åt vi oxfilé och hasselbackspotatis. Vi bestälde först in ungsbakade rotfrukter med chevreost, men vad de hade gjort med dem kan man undra. De var hackade i småbitar och var näst intill brända, tydligen hade den gravida kvinnan ngr bord bort sagt att man inte skulle äta chevreost när man var gravid och att man i såfall skulle gratinera den ordentligt och då hade servitrisen bett kocken göra de med våran också. Så visst, tanken var ju god men resultatet blev ju mindre lyckat. Det var ju en stor besvikelse för det var de som jag bla. hade sett fram emot. Annars var maten jätte god. Men för första gången skippade vi efterrätten, vi var ganska mätta ändå.

Vi kom faktiskt fram till en hel del smarta saker under kvällen ,men jag kommer inte på ngt just nu... snacka om dåligt minne och då drack vi ändå alkoholfritt vin till maten :) Förstå hur det ska bli nästa gång med alkohol ha ha.
Världens goaste som hon är hade hon köpt en orkide åt mig :) Vi brukar ju annars inte köpa presenter åt varandra utan går ut och äter istället.



Tack min kära vän för en mysig kväll!!

Puss

Förberedelserna är igång :)

Som jag skrev imorse så började jag känna mig lite stressad över att inte ha ngt färdigt för bebisens snkomst. Som sagt, troligtvis går jag över BF datum men jag vill iaf börja förbereda mig innan. Så idag skrev vi en lista på vad som ska tas med och sen gick vi ner till stan och inhandlade lite nytt. Kom hem med två amnings BHar och  "åka hem" kläder till bebisen. Så nu äntligen är det klart iaf :)

De här är lagom neutrala och söta. Det var typ de enda jag hittade som jag gillade, alla andra var riktigt tråkiga. Köpte även lite nya pyjamasar till Joshua som har vuxit ur alla sina. Shit vad han kommer bli stor när bebisen kommer. Visst har man sett det nu när man jämför honom med Maja och Tyra men ändå!!!


Helg del 2

Ja på lördagen var alltså den stora dagen. Gick upp tidigt för jag tänkte att jag skulle hinna med allt jag skulle göra utan att stressa. Men, tja ni kan ju gissa hur det gick... :) Dusch, frukost, smink, nagellackning på tårna (händerna fick sitt på en bänk utanför kyrkan) och frisyr och så, ca 40 minuter senare än vad vi tänkt oss kom vi iväg. Men fina var vi :)

 

Syrran och jag skulle ju öva en timme innan med kantorn och vi hade ju bara sjungit ihop en gång innan så det var lite nervöst över hur det skulle gå nu när det var dags. Trodde jag kunde sången eftersom jag inte haft ngn annan låt i huvudet de senaste tre månaderna men som sagt det var ju våran bror så det blev lite känsligt. Men det gick iaf hyfsat och folk kom fram efter och sa att det var bra.

 

Världens sötast ringbärare

 

Åh de var så fina när de kom in. Först kom min bror och Alexander som var ringbärare och sen kom Pia och henes pappa. Vigseln gick ganska snabbt och båda svarade "ja" :)

 

Sen åkte nästan hela gänget med en gammal buss som de hade hyrt till festplatsen som var Pias pappas land. Där blev vi emottagna av en kille som spelade säckpipa. Det var häftigt, jag älskar verkligen säckpipa!! Jag ville lära mig att spela det när jag var yngre, och så ville jag gifta mig med en skotte bara för att jag tyckte de såg så fina ut i kilt.

 

 

Pic nic med lax och chevreostpaj *mums* det smakade extra gott för då var vi ganska hungriga.

 

 

Istället för tårta hade de cup cakes, det såg också tjusigt ut.

 

 

Ja, sen var det dans och kvällen gick. A drack ngr öl och sen dansade t o m han :) Själv älskar jag ju att dansa så det är väldigt trevligt när han är på det humöret... vilket inte är ofta!!!!!

Eftersom de hade lite skottska influenser så gick vi ner till bodegan sent på kvällen och alla hade ljus i händerna och de sa sina löften till varandra, det var jätte fint!!!

 

Sammanfattningsvis så var det ett väldigt fint bröllop och en rolig fest efteråt, tyvärr kör man ju bara på halvfart numera men det var roligt iaf.

 

.... kan inte fatta att min bror är GIFT!!!!!!

 

 


Bebis

Nu är det exakt en månad till BF!!!!!!!! Det känns som att tiden har gått så fort men samtidigt väääldigt långsamt. Men nu är det en månad kvar så vi får se hur den känns. Men nu börjar jag fundera om det inte är dags för lite shopping. Har fortfarande inte hittat ngr fina "åka hem" kläder till bebisen. Jag vill ju ha ngt neutralt men ändå gulligt men det är svårt att hitta, de flesta neutrala kläder är ganska tråkiga. Men jag måste ju köpa lite och sen får jag tvätta upp lite av det vi har så det finns lite hemma. Fixa med sovkorgen så den får vädras av lite. Jag känner mig väldigt oförberedd, men det kanske är så med tredje, man tar det som det kommer och tänker "Äh, det här har jag ju gjort förr" men jag vill nog ha lite mer koll på läget och det känner jag inte att jag har just nu. Så förhoppningsvis har barnmorskan rätt när hon tror att jag kommer "gå över" en vecka :)

Iaf så väger bebisen ca 2,8 kg och är ca 34 cm från huvud till rumpa nu och allt är färdigutvecklat, så nu ska den bara växa till sig lite :)



Puss

Presenter

Jag satt och skrev ett långt inlägg igår om bröllopet i lördags och upptäckte sen att A hade flyttat bilderna till ett USB minne och lämnat det till mamma. Så jag väntar lite med det inlägget för det är roligare att ha bilderna med samtidigt. Däremot så packade jag upp min symaskin igår och pillade på den :) Började lägga upp ett par byxor men efter att ha nålat dem en tredje gång och fortfarande var osäker på om det blev bra så gav jag upp, så jag får provsy den idag istället. Jag har ju inte köpt ngt tyg än så jag kan sy egna saker så det får bli lite annat så länge. Men det är nog bara bra, då har jag vanan inne och kan syaskinen när jag ska börja sy eget.



Sen fick jag en liten extra present också :) När A var hos frisören i fredags och jag väntade på att han skulle bli klar så hittade jag den här.



Den är ju helt underbar och jag var bara tvungen att ha den och snäll som han betalade han den samtidigt :) Den är ju perfekt att ha med sig och att det är en liten väska till gör ju att man kan ha den i väskan utan sladd som trasslar ihop sig med allt annat man har i den.

Var även hemma hos mamma och pappa igår och firade gubben som fyllde år ;) Så då fick jag tre tallrikar och pengar också :)

Puss