Årets sista dag

Ha ha, undrar hur många som har den rubriken idag :) Har iaf varit ute och sprungit en runda, skönt att komma igång igen, det var andra gången den här veckan men innan dess var det över en månad sen. Så nu är det verkligen dags att komma igång igen!

Nyårsafton idag, ska gå nyårspromenaden och sen ska vi hem till mamma och pappa. Så det blir en ganska lugn kväll och med en massa god mat :)

God Jul

Ah äntligen julafton!!!! Vaknade an väckarklockan imorse samtidigt som alla barn. Fick min julstrumpa häromdage, Tomten kanske inte tycker jag är snäll längre. Hängde upp strumpan igår kväll, tänkte att den får väl hänga framme som brydnad då. Men Tomten kom!! :D
Nu klär barnen det sista av granen och det blir så fint!.Pojkarna klär iaf, Phoebe dansar och tittar på :)


Dan för dopparedan

Efter en hel eftermiddag med julklappsshopping är alla klappar inköpta. Nu ska jag bara njuta av julen och ikväll är vi hembjudna till syrran och Peter på glöggmys med godsaker :) Det enda som är kvar är julgranen som ska kläs :)



Mosters lilla söta tomte :)


Tisdag

Den här dagen började inte bra! Eftersom jag var tvungen att vara i tid till jobbet imorse så gick jag upp tidigare än vad jag brukar göra. Jag kom iväg i tid och står och väntar på bussen... men ingen buss kommer. Tio min senare kommer två bussar på rad så den kommer alltså samtidigt som den som går efter. Uppe vid Söder tull blir inta chauffören i bussenframför avbytt så vi får stå och vänta bakom och den bredvid startar inte vilket betyder att vi är fast så det dröjer ytterligare flera minuter innan vi kommer vidare. Tre hållplatser från jobbet så får han inte stopp på bussen när den framför stannar så för att inte köra in i den så sladdar han över till andra sidan vägen där vi får möte så för att ännu en gång undvika en krock så kör han rak in i snövallen och upp på cykelbanan och där är vi fast... fan. Det är bara att gå sista biten. Straxt innan jag är framme vid jobbet kommer nästa buss. Så det tog mig alltså dubbelt så lång tid att komma till jobbet än vad det brukar ta... just idag!

Direkt efter jobbet hade Alexander skolavslutning så när vi kom hem så fick det bli te och macka till middag och lite avslutningsfika efter. Somnade till över bordet för en stund sen medans jag väntade på att Joshua skulle äta färdigt så det får nog bli tidig läggdags ikväll :)

:)

Hollywoodfruar, en stor kopp te och Lindt Lindor choklad... en perfekt måndagskväll!!


Bokmal

Har suttit i köket i två timmar och läst. Det är svårt att slita sig när man väl är igång. Men jag får en längtan till Stockholm när jag läser om "Elsas värld". Och min rumpa börjar längta efter ngt mjukare att sitta på ha ha. Smått illamående efter att ha förätit mig på mina polkakakor. Kanske dags att fundera på sängen.

Julstök

Igår var Joshua och jag och köpte julgran. Men jisses vad utplockat det var. Hittade dock en ganska fin gran men jag hade velat ha en lite högre nu när vi har lite högre i tak men men.

Idag pyntar Joshua och jag. Phoebe sover och de stora grabbarna målar så det är Joshua och jag som går här och myser och pysslar. Han är jätteduktig och hjälper till. Men helt plötsligt så har han tagit av en liten tomte alla kläder inklusive skägget... jag frågar varför han hade gjort så. Tomten var trött och ville sova fick jag till svar... sötnosen! Ja tomten kanske behöver vila upp sig lite innan julafton :)


Fredagsmys

Gick till mamma och pappa direkt efter jobbet idag för att få plugga lite i lugn och ro :) Sen var jag hemma och hämtade Salle så gick han, mamma och jag på bio. Vi såg Harry Potter, den var bra men skillde sig ganska mycket från de andra.


Kalas

Hade kalas för A ikväll eftersom han fyllde år för tre (!) veckor sedan :) Han hade fixat hela dagen hemma men precis när han skulle dukka fram och göra klart ringr elektrikerna och säger att de ska komma och fixa lampan och det i köket efter läckaget. Inte världens bästa tid att komma men det var nu eller om ett par månader!! Jaha, så det fick bli ikväll, trevligt med lite ljus i köket medan det fortfarande är mörkt ute... Och de var ju inte snabba heller och de gick precis innan gästerna kom. Trevligt hade ivi och fikade och pratade men när vi fikat färdigt tyckte Phoebe att det var lagom att kräkas lite. Så ett trevligare avslut kunde det ha blivit men hon är pigg i övrigt men verkar inte vilja sova utan bara ligga i mitt knä.

Julig helg

Den här helgen har verkligen varit fullbokad med juligheter :) I fredags kväll var det julfest med jobbet. Vi var på Knäppingen och åt julbord följt av dans. Det var en jätterolig kväll! Mötte upp Alisa på VB först och tog ett glas vin. Efter all mat dansades det som sagt hela kvällen och avslutade på Vinkällaren.

Igår var jag, mamma och syrran på julkonsert i De Geerhallen, det var jättemysigt. Platser på lite väl högt upp läktaren men vi såg iaf ganska bra och fördelen var att vi kunde småsjunga med lite utan att ngn stördes :) Efter det gick vi hem till syrran och åt middag.



Idag hade vi julkonsert med kören. Det gick bra och vi sjöng tillsammans med Magnus Bäcklund och Åsa Sjöberg. Det var verkligen packat med folk så det var kul :) Och efter konserten hade vi julbord med kören, trevligt!

Kvällsmys

Sitter och myser för mig själv. Phoebe ligger och pratar lite för sig själv i sin säng, annars sover resten av familjen. A kom hem förut men gick i stort sett bara in på toaletten och spydde och sen till sängen... kul. Jag hade ju min uppesittarkväll igår med Joshua som kräktes ner hela sin nybäddade säng. Så efter att ha tvättat hela dagen fick jag fortsätta ngr timmar till och kom i säng vid halv tre. Får se hur det ser ut imorgon för resten av oss då...


Söndag

Idag var vi uppe i parken och busade i snön. Tyvärr var det ju ingen kramsnö så snögubben får vänta lite till :(


Stockholm

Är just nu i vår fina huvudstad. Kom upp vid lunchtid utan värre förseningar :) Mötte upp min bror som var snäll och bjöd sin fattiga lillasyster på lunch :) mysigt! Sen åkte jag tillbaka tll centrum där jag mötte upp Janni och vi åkte hem till henne för att göra oss iordning för kvällens event.
Ikväll var Sofi Fahrman i Stockholm på sin bokturne' på Berns. Så när vi kom dit läste hon lite olika stycken ur boken och Corinne från Corinne & Friends var där och pratade om lite frisyrer och hårtips och en make up artist från YSL var också där. Och så klart signering av boken. Hann precis läsa ut den första boken på tåget på vägen hit :)





efter berns fick vi gå till top shop i gallerian för att få varsin godiebag och för kvällsshopping, men vi hittade inget specielt. Däremot började vi bli lite hungriga så det blev ett stop på Mc Donalds innan vi åkte hem. Men vi hade så trevligt att vi satt i flera timmar ha ha.

Mat och kaffe... och sen en glass... och sen varm choklad...



Godiebagen



en fleecefilt, skärp och tygpåse trån top shop, hårspray från Redken, mascara och läppstift från YSL, godis och hur mpnga Vitamine well som helst :)

Min signerade bok :)