Lördag

Tänkte springa imorse men det blev inget med det och tur var nog det. Promenerade ut till Ingelsta, först till Rusta sen Babyland sen Willys sen City gross och sist till Mc Donalds vid Maxi däe jag tog en kaffe med Amelie. Att gå med en tung vagn där det knappt är plogat gav motion så det räckte!! Just då var jag glad att jag aldrig sprang för då hade jag kanske inte orkat. Delar av vägen var det snövallar på trottoarerna så då fick jag gå på vägen vilket inte kändes så trevligt. Men hela det området är ju bara för bilar så de gångvägar som finns prioriteras ju knappast. Efter vi träffat Amelie fick det bli en snabb promenad hem. Barnen fick en varsin glass och innan de fått i sig dem var klockan ganska mycket och vi skulle hem till mamma och pappa och äta middag. Joshua sa att jag skulle springa men det var lite svårt så jag gick så fort jag kunde. Men när vi kom till en backe så sprang jag nerför den och då blev han jätteglad och ropade heja mamma heja, lilla sötis!

Fredagsmys

Middagen ikväll :)


Trött

Ikväll var Amelie här och drack kaffe och en stunds skitsnack :) Borde egentligen inte dricka kaffe på kvällen så nu har jag krypningar i både ben och armar... suck Sett på Cougar town och lite pop corn, får se om det går bättre att sova nu...

Onsdag

Kom hem från jobbet för en liten stund sedan, har jobbat kväll idag. Det gick faktiskt riktigt bra, har ju bara gjort det en gång förut men det var ganska lungt som tur var. Hade ju då egentligen sovmorgon imorse men jag gick upp som vanligt straxt efter sex ändå. Kl sju var jag ute och sprang min mil, det var mörkt och jag blev lite snöblind men jag kan ju vägen så det gick bra. Men det hade gärna fått vara uppehåll :) Sen lämnade jag barnen på dagis, var mysigt att få göra det! Men åh vad det känns tungt att lämna dem och Phoebe blir ledsen, visst det gick ju över fort men ändå. Sen fick hon syn på mig genom fönstret och då hörde jag henne bli ledsen igen, nästa gång får jag lämna vagnen först!! Min lilla plutta! Sen tog jag en take away latte på Mc Donalds och tog en skön promenad till jobbet samtidigt som jag pratade med Amelie om vår ev. resa när jag fyller år :) Framme på jobbet fick det bli en liten lunch framför datorn eftersom man inte har rast förän vid halv fyra när man går kväll, men med tanke på att jag åt frukost vid halv sju var jag jätte hungrig då.

Nu ska jag dricka upp mitt te och sova, ska ju snart till jobbet igen...

Lördag

Playdate hos Amelie och Bella med sconesbak :) Joshua är jätteglad att få se sin kompis igen... eller tjej :) Alexander frågade Joshua härom dagen om Bella var hans kompis men han sa nej. "Är det din tjej?" frågade Salle. "JA" sa Joshua. lilla sötnosen.




Shit

Inatt sov jag gott, så gott så min chef ringde vid halv nio och frågade om jag var på väg eller om det hade hänt ngt... aj aj aj, inte bra. Så nu sitter jag på bussen på väg till jobbet. Har knappt sovit ngt på två nätter då småttingerna har vaknat om vart anna och haft sig och igår satt jag hos mamma och pappa till kl tolv och pluggade så det blev sent innan jag kom i säng. Fick lova A att inte sitta lika länge ikväll ha ha. Men när det gick så bra ville jag inte avbryta men sen var jag tvungen. Men det blir bra att fortsätta ikväll medans jag har det färskt  minnet hur jag gör.Men jag vågar knappt sluta tänka på formler, då kanske jag glömmer...

1 januari

Tillbringar årets första dag med att plugga... fan vad jag ligger efter men jag fattar ju inte. ja ja en kaffe och en kort paus så kanske det går bättre sen.

Gårdagen var iaf trevlig. Gick nyårspromenaden och lilla Phoebe gick nästan hela tiden och Joshua sussade gott i vagnen, vaknade till de sista fyrverkerierna :) Sen gick vi hem till mamma och pappa och åt, hummer till förrätt, oxfile till varmrätt och chokladfondant till efterrätt mmm mums. Joshua var inte på sitt bästa humör men lite petade han is sig iaf efter mycket om och men, Phoebe åt mer än mig och var på sitt bästa humör hela kvällen :) När vi tittade på fyrvekerierna utanför fönstert stod hon på en stol och skrattade och hoppade. Somnade dock direkt när hon sattes i vagnen och vi gick hem vid halv ett :)



Ljusspelet vid vattenfallet, läckert med all is!



Mumsigt, bäst att njuta ordentligt from idag och en månad framåt är det nyttigt som gäller :)



Fick en puss av Joshua under misteln :)



Sprallfia :)