Halloween

Var iväg en liten stund på halloweenfest igår. Lade ner planerna på egen fest det här året av naturliga själ... Phoebe :) Lite svårt att ha fest med en massa folk hemma med en enmånads bebis. Men vi blev bjudna på en annan så vi fick lite halloween iaf. Jag var väl borta nästan en och en halv timme. Barnen var hos mormor och morfar och det gick jätte bra. Lillsnuttan sov hela tiden och pojkarna smaskade halloweentårta o hade mys med mormor och morfar.  Världens godaste chokladtårta dessutom. De hade varit snälla och sparat en bit till mig :D
A var borta lite längre, så pappa kom och hämtade mig och så gick jag hem och nattade barnen och tittade på Idol. Kan inte fatta att Erika åkte!

Eftersom jag bestämde mig i sista stund för att gå så blev det att återanvända förra årets dress.



A gick som Freddy i år också. Men nästa år är det annat som gäller :D he he, det ska bli så roligt.


Later

Svull

Vaknade tidigt imorse, A körde upp mig ur sängen :( Men, när vi ändå var uppe tidigt lyxade vi till det lite med en amerikansk frukost. Baconet var slut men det gjorde inget, lite nyttigare bara... :) he he.



Mysigt att hela familjen åt tillsammans... och samma :) ganska ovanligt i våran familj.

Hade lovat Alexander att vi skulle baka idag. Han hade kommit på ett recept själv. Kladdkakesmet, sen hallon och sen mera smet, det var viktigt med taket :)  De blev ganska smetiga men goda.



Så nu mår man lite lagom illamående efter den här fm :)


Puss

Shopping

En kopp mandelte (länge sen sist) och ngr peanutbutter cups, nu känns det liiite bättre. Ja, idag promenerade, som jag tidigare, nämnde jag ock syster C till maxi. Såå skönt att få komma ut och röra på sig ordentligt. Det var ett tag sedan jag tog en riktig långpromenad.   
När vi kom fram kikade vi i lite affärer, åt lunch, mer affärer, fikade, mer affärer... åh jag bara älskar affärer :) Mycket nöjd med dagens inköp :)



Har de senaste åren använt Diors mascaror och varit mycket nöjd men nu tänkte jag prova "Fiberwig". Återkommer om man får de där superfransarna som den utlovar :)

På hemvägen bestämde vi oss för att inte dricka läsk en månad, börja imorgon, så önska mig lycka till :)


Gick även en snabbis på stan med mamma eftersom hon hade lovat att köpa en overall till Phoebe, det blev en rosa, jättefin :) hon fick även en röd klänning som hon ska ha i jul, Joshua fick en skjorta och Alexander ett par jeans. Så var alla nöjda och glada :)

Nu sitter jag här med en liten vaken tjej i famnen. A ligger och sover redan vilket jag också hoppades på att få göra snart...


Puss

Jag har gjort det igen!!!!!!

Jag är fanimej världens klumpigaste människa just nu. Det var inte länge sen jag glömde väskan i affären för att upptäcka det flera timmar senare. Idag har jag haft en jättemysig dag på Maxi med syster C och svärmor. Kommer äntligen ner till Tygvaruhuset och ska köpa tyg. Har ju inte direkt vägarna förbi så ofta men idag kom jag äntligen dit. Har dessutom sådan tur att en massa tyger är nedsatta och därbland det jag tittat ut. Köpper det och lite annat och går glad därifrån för att ngr timmar senare upptäcka att jag har glömt påsen i affären!!!!! Tyvärr hade de stängt för dagen när jag kom på det, så jag hoppas jag får tag på dem imorgon och att de har den kvar.

Nu ska jag gå och vara deprimerad en stund och ta en kopp te.
Later

Helgen

Var i stugan i helgen, A hade ju grabbkväll här så det kändes som en bra idé att åka dit då :) Kom ut på lördagkvällen, så då åt vi bara och sen gick vi och lade oss ganska snart, jag var jätte trött. På Söndagen hjälpte jag pappa att bygga båt"huset"... hus och hus ha ha men det är tydligen vad man kallar ngr plankor och en presenning.

 

 

Pojkarna roade sig under tiden med att åka skottkärra, gå på upptäcksfärd och cöra cykelkonster :)

 

 

 

 

När vi var färdiga med det så tog vi en promenad. Det är nästan obligatoriskt när man är där, det är så skönt att komma ut och gå lite.

 

 

Ni får bortse från min snygga stil ha ha. Men det var ju blött och då är det ju gummistövlar som gäller :) Hade inte med oss vagnen så Joshua låg i Alexanders gamla som vi har därute. Men Phoebe är ju så liten fortfarande så henne kan man ju bära på utan att det blir tungt, så hon fick ligga i sjalen :)

 

Puss

 

 


Tårtkalas

Hemma från en snabbis på stan. Hade lovat Alexander att vi skulle gå dit och köpa Backugan. Senaste flugan bland grabbarna :) Dyrt, men han har ju lyckats spara ihop lite pengar så han kunde köpa dem själv.

 

Eftersom det var första dagen på lovet tyckte jag vi kunde göra ngt lite extra så vi gick förbi Peter´s konditori på vägen hem och provade deras tårtbuffé :) Vi brukade gå dit ibland efter dagis eftersom det ligger i närheten, så det blir lite nostalgi för oss att gå dit.  Han var  iaf supernöjd när vi gick hem, nya leksaker och illamående av tårta... det kan ju inte bli bättre :)

 

(Måste dock få tillägga att han hade hunnit glufsa i sig halva sin tallrik innan jag han sätta mig ner och ta fram kameran)

 

De små sov hela tiden och Joshua sover fortfarande. Vaknade till lite men gick och la sig och somnade om..... jaa, vad säger man... han är ju för go :)

 

 

Puss


Buhu!!!

FAN halsbandet jag bloggade om för ett tag sedan är slutsålt!!! Jag som så gärna ville ha det. Nu är jag deprimerad så jag får berätta om helgen imorgon.

 

God natt


sjuk!!

Ligger för tillfället i karantän i sovrummet. Blev magsjuk i morse, inte kul alls. Fan det var ju typ bara ett halvår sen jag och Joshua hade vinterkräkan. Men det är lite lättare att ha Phoebe här inne än han iaf. Han ville ju ut och leka mellan varven men förstod ju inte varför han inte fick stackarn. Hon ligger ju mest och sover iaf så det är skönt för mig också. Det var inte lätt att roa en ettåring när man är nästintill döende själv ha ha.

 

Hade ju massa planer för dagen. Träffa Emma på fm, hörselkontroll med lillan på em och tänkte ta en sväng förbi jobbet och hälsa på. Sen är det ju simning ikväll men mamma tar med pojkarna så det löste sig iaf. A ska hjälpa pappa ikväll så han är inte hemma.

 

Nu ska jag prova med en rostad macka och se om den får ligga kvar i magen. Behöver ju den om lilla Phoebe ska få ngn mat.

 

Puss

 

 


Måndag

Idag har lilla Phoebe fått en pappa :) grattis grattis hihi. Vi har med andra ord varit hos familjerätten och skrivit på papper om att A är pappa. Likaså så har han fått halva vårdnaden också. Så nu är det officiellt. Känns ganska löjligt, det är så formelt, det ska läsas på ett specielt sätt och sen ska två personer komma in och bevittna påskriften. Fast det var faktiskt bara en som FAKTISKT tittade på när han skrev under, den andra beundrade våran lilla prinsessa ha ha.

 

Innan det var jag på komvux på infomöte. Så då är man alltså officiellt i gång med studierna. Måste bara hitta böckerna vilket inte är det lättaste. Har precis mailat läraren och frågat var man kan få tag på den ena. Hoppas jag får svar i morgon.

Lämnade Joshua med farmor och faster och Phoebe fick sova på mormors jobb. Vad skulle man göra utan familjen liksom! Så det gick ju bra.

 

Mötte Camilla på stan efter komvux och hon följde med och väntade på familjerätten så gick vi och fikade efteråt. Hade tänkt ta en promenad först men det var dags för Phoebe att äta så vi satte oss på fräcka istället vilket var tur eftersom det började ösregna efter en stund. Alltid kul eftersom vi alltid ngn gång ramlar in på gamla minnen. Höll på och garva ihjäl mig när hon påminde mig om när vi var på fest hemma hos ett par klasskompisar. Vi skulle bli hämtade kl 1 fast det tyckte vi så klart var för tidigt men det var den tiden vi hade. Grejen var att festen tog slut vid 12 och alla åkte hem. Men istället för att ringa och be och bli hämtade tidigare satt vi ute på trappan och väntade i en timme (och hade jätte tråkigt). För vi tänkte ju att nästa gång kanske vi bara skulle få vara ute till 12, eftersom det inte blev senare än så den här gången, så när våra föräldrar kom protesterade vi massor och sa att alla andra var kvar och hade jätte kul och att det minsann bara var vi som var tvugna att åka hem så tidigt!!! När alla andra i själva verket antagligen låg hemma och sov ha ha.

 

Slurpa i mig teet och sussa

God natt

 


Kväll

Nu sover barnen :) Film för mig och A. Sugen på ngt och efter lite letande hittar vi ett paket chokladpudding i skafferiet :) mmm med varma hallon till. Hmm, ash då, tänkte verkligen försöka var nyttig nu, ja ja, imorgon är det en ny vecka med nya tag.... ha ha eller ngt.

 

Puss


Simtävling

Idag hade Alexander sin första simtävling. Det gick jätte bra, han var jätte duktig! Men det gick så fort, alla simmade varsin gång och sen var det klart. Men om han fortsätter så blir det ju mer framöver så vi får se fram emot det :)

 

 

Här dyker han i :)

Diplomet får han nästa träning. Hoppas de får resultaten då också. vi tyckte det såg ut som han kom på 3e plats men han säger att han bara såg en som kom före honom, men vi får väl se hoppas jag.

 

Puss


Hahahaha

A ligger och sover på soffan och pojkarna tittar på barnprogrammen. Precis när jag går förbi vardagsrummet ser jag hur Joshua nyper A i bröstvårtan. Ngn som tyckte pappa skulle vakna! haha

Lördagmorgon

Fick sova länge idag :) gick upp vi 10. Phoebe vaknade lite till och från men man kunde ändå ligga och slumra sista stunden. Fan att Camilla åkte ur igår, tyckte Niklas skulle åka. Men tyvärr tror jag hon åkte på ett dåligt låtval. Jag har aldrig varit ett Michael Jacksson fan så det är kanske inte så konstigt att jag inte hört den låten förut. Jag vet inte hur den låter när han sjunger den men jag tyckte den var tråkig. Hon hon kan bättre än så. En som blir mer och mer en favorit i mina ögon däremot är Reza, hon är riktigt duktig!

 

Tänkte ta en promenad idag för att gå bort lite svull från igår kväll men det är ju fan i mej storm ute. Istället fastnade jag framför datorn när jag åt frukost (A sitter ju och spelar som vanligt så jag satt själv vid frukostbordet). Och jag hittade det här:

 

Visst är det underbart!!! Det här står överst på min önskelista iår. Det finns på Nelly.com så snääääälla tomten :)

Jag bara måste ha det här. Är inte så mycket för smycken eftersom jag aldrig kan använda det till vardags när jag jobbar men när jag väl hittar ngt så är det såå kul. Och det här gilade jag verkligen.

 

Puss


Haallååååååå!!!!????

Idag kom jah fram till att jag nog ska ta det lugnt ngr dagar och bara vara hemma och inte göra någonting. I tisdags glömde jag bort tiden när jag skulle hämta Salle på frita. Han hämtas halv 4 och kvart i kom satt jag hemma hos Nina och kom på att jag skulle ha hämtat honom för en kvart sen. Igår skulle jag hämta Joshua klockan 1 eftersom vi hade ändrat tiden. Tio min över ett kom jag på det och fick springa ner till dagis och hämta honom. Idag när jag gick på stan så glömde jag min handväska inne i en affär. Ca EN OCH EN HALV TIMME senare när jag var på frita kom jag på det och fick springa tillbaka till stan och se om den var kvar. Ringde A som fick ringa och be dem kolla om den fanns och tack och lov så gjorde den ju det!! Min hjärna verkar bara vara gröt just nu. Nästa gång glömmer jag väl ett barn någonstans. Så, det är nog bäst att hålla sig hemma ha ha.

 

Nu ska jag ta en macka innan jag lägger mig.

God natt


BVC

Kom precis hem från bvc med lilla prinsessan. Och hon har vuxit jätte mycket :) Ökat 300 g i vikt och vuxit en cm på en vecka.

 

En ny napp fick hon härom dagen. Självklart ska hon ha en rosa napp :) Hittade denna på apoteket. Hade föredragit silver istället för guld runt hjärtat som det var på den blå, det är ju iofs en petitess men rosa och silver är finare :)

 

Visst tittar hon fint in i kameran, en liten framtida modell kanske :) Nja, med tanke på hennes längd gener så är det kanske inte så aktuellt ha ha.

 

Puss


Tisdag

Gick en promenad utmed strömmen imorse med de små. Det är ju ingen idé att gå hem emellan när pojkarna ska lämnas på morgonen. Det var kallt men annars var det en jätte fin höstmorgon. Ska nog ta med lite bröd imorgon så kan vi mata änderna. Joshua tycker de är jätte spännande. Idag var det två som höll på och tvätta sig, de flaxade med vingarna och plaskade i vattnet och Joshua skrattade högt och tyckte det var jätte kul.

Träffade sen Jenny med sin mage och Alex med hennes lille Gustav och åt lunch, kul! Blev en hel del bebissnack... blev det ngt annat snack? :) Ja ja. Efter att jag hämtat Joshua gick vi hem till Nina och Melvin för att leka lite.


Sitter och funderar på vad jag ska göra imorgon. Har en svag agning av att jag ska göra ngt men har ingen aning om vad. Först har jag ett möte inbokat på morgonen, sen kommer syster C hit. Men det är ngt som sitter och gnager... hm. Ngn som vet??? Det sägs ju att man kan bli lite konstig av amningen och det är nog sant ha ha.


Sov dags nu.
Puss

Söndag em

Jag säger som Joshua... BAJS!!! På nätet står det att telefonen ska komma i oktober men på Phone house säger de att de inte kommer att få in telefonen förän tidigast till jul. Grrrr, jag vill ju ha den nu ju, det är ju jätte långt kvar till dess!!! Jahap, får väl se hur jag gör.

 

Sen har jag blivit beroende av choklad till på köpet. Visst, man har ju alltid ÄLSKAT choklad men den här helgen har jag lätt ätit ett kilo. Och det är inte fin mörk choklad utan Marabou mjölkchoklad helst med frukt och mandel. När man började äta mellan 60-70 % choklad så smakar de andra mest socker men just nu så är jag galet sugen. Det har nog med amningen att göra, för efter jag fick Joshua så var jag nästan likadan. Jag och Viola åt ju Delicatobollar i mängder då ha ha.

 

 

Puss


"Ring ring"

Ok, nu är jag seg och rastlös!! Tar med Phoebe och går till stan en svång. Ska se hur det går med min telefon. Nu har jag siktat in mig på den här.

 

 

Väljer mellan den och nya iphone, men det lutar just nu mot den här.

 

Puss


Helg

Var på en långpromenad med Nina och Melvin igår. Passade på att köpa nya Peanutbutter cups när vi gick förbi City Gross :) Så de kunde jag äta med gott samvete när jag kom hem :D Rensade Salles rum, vilket verkligen var dags. Fattar inte hur mycket saker den ungen har. Men nu ser det mycket bättre ut. Inte riktigt klar än, måste packa ner det som ska upp på vinden och ställa iordning det som är kvar så det ser lite snyggt ut. Ska sätta upp en hylla också, men sen är det klart.

 

Har precis avslutat frukosten framför "Project runway". Idag blir det nog att slappa hemma och ta det lugnt, om inget roligt kommer och ringer på :)

 

Later


Dagen "visa ord"

Hur man vet att man är kär enligt A "Ju mer tjat man står ut med, desto mer tycker man om personen i fråga"

 

Puss


/&¤&%&¤%#%#%¤#&%&(U/"#>/>#&%(/¤&>/I)(/%#&"!!!!!!!!!!!!

 

Vad små barn kan göra när man vänder ryggen till!!!


More shoes!!!!

Var ju inne på galna skor härom dagen, nu hittade jag ytterligare par från alexander mcqueen.

 

 

 

 

"Alien" skorna gäller tydligen i vår ha ha. Det fördta paret vet jag inte när de är ifrån. Men var fasen tar fötterna vägen liksom!!!

 

Puss


Bad och bvc

Var på BVC första gången med Phoebe igår. Allt var bra, vuxit en cm och gått upp nästan 200 g.

Det blev även bad för lillskruttan för första gången och det verkade hon gilla.

 


Morgon

Usch vilken morgon. Joshua vaknar ngn gång runt kvart över tre, vilket är normalt just nu. Igår sa vi till på dagis att han bara får sova en timme efter maten så får vi se om det blir bättre. Men det tar väl ngr dagar. Men självklart så somnade han i vagnen på vägen till dagis.
Tur att Phoebe sover bra fast storebror står och skriker precis bredvid henne :)

Puss o Kram

Uppvisning av bebis :)

Har idag träffat min barndomsvän Camilla. Åt thai lunch och tittade på lite väskor, en perfekt em :) Först kom hon och Krister hit och hälsade på Phoebe. Hon fick strumpor och en jättefin nappflaska :)

 

 

På kvällen kom min bror med familj på besök. Shit vad stor lilla Tyra har blivit sen sist jag såg henne. Ok, hon är fortfarande liten men de växer verkligen fort.

 

Fin bild på kusinerna. Den här bilden var bäst, antingen hade Joshua en kamera i handen (enda sättet att få honom sitta i soffan) eller också hade han ett finger i näsan ha ha. Söta lilla Tyra satt verkligen och poserade, jag tror hon har lite att brås på från båda håll :)

Från lilla kusinen fick Phoebe en jättegosig snuttefilt och en prickig mjukisanka :) Hon blir bortskämd lilla tösen :)

 

God natt


Shoes!!!

Sitter och kikar runt medan jag väntar på att tiden ska gå och hittar lite intressanta grejer, bl a de här skorna.

 

 

 

Designern bakom dessa är Olivier Theyskens som fram tills nyligen var chefsdesigner för Nina Ricci. De påminner lite om Marc Jacobs skor, som nog ingen kan ha missat när Victoria Beckham bar dem. Jag undrar verkligen hur det är att gå i sådana.... :)

 

 

Puss


God morgon alla glada

Äter frukost och väntar på att A ska masa sig upp ur sängen och göra mig sällskap. Dessvärre tror jag inte han kommer än på ett tag. Joshua hade en vaken natt igen så.... Jag förstår verkligen inte varför han ska hålla på så här. Ska snart lämna honom på dagis men han lär väl sova hela tiden han är dår, det gjorde han sist. Tur att Phoebe sover bra iaf.

Åh, nu kom han, bäst att man är lite social då :)

 

Kram så länge


En slö eftermiddag

Har tagit det lugnt hela em. Joshua åkte iväg en stund med farmor och kommer hem snart, så jag och Phoebe har varit själva hemma. Passade faktiskt på att gå och lägga mig en stund. Vågar inte sova för mycket eftersom det tar sådan tid innan man somnar på kvällen då. Gick och hämtade Salle på skolan, och självklart började det regna precis lagom när vi kom ut! Har inte riktigt kommit överens med regnskyddet än så jag gillar inte att gå ut när det regnar men men. Just nu sitter Salle mitt mig och gör sina läxor. Det är alltid lika spännande när han kommer hem med böckerna så man kan se hur det gick med förra veckans läxa. Och det är alltid lika roligt att se att han har alla rätt :) min duktiga kille!!


Hip hop Joshua provade Salles keps i väntan på farmor



Kram

Morgon

Har precis ätit frukost. de stora grabbarna är i skolan, Joshua ser på fåret Shaunoch Phoebe sover fortfarande. Nu ska man alltså bara njuta av lugnet.... men jag är mest uttråkad. Har inget att göra. Visst, det finns alltid jobb i klädkammaren men.. orka liksom. Nej, måste komma på ngt att göra idag. Ngn som har ngn idé?

 

Puss


Söndag

Vaknade kl 9 :) Ingen liten skrutt som kom och hoppde på huvudet och drog mig i håret och ropade "mamma mamma"... ahhh. Killarna var ju med mamma och pappa på dop. Så det var bara lila prinsessan hemma och hon sov så gott. Men var tvungen att gå upp eftersom syster J skulle komma och äta frukost med oss halv tio. Mötte sen upp syster C och åkte ut till Maxi och kikade lite och åt lunch och fikade. Lillsessan fick jättefina presenter :)

Hittade en jacka på stadium som jag nog kommer att köpa. Måste ha en VARM jacka den här vintern. Är trött på att gå runt och småfrysa de dagar det är riktigt kallt. Och nu är jag ju ändå ute och promenerar ganska mycket så då behövs det ju.

Sen vill jag ha en kappa också, men jag vet inte vilken. Tittade på H&M och hittade tre stycken som var fina.

 

Kragen är avtagbar




 

De här två är samma jacka, men man ser bättre hur den ser ut på på den andra bilden.

Jag vet inte vilken som är finast. Vad tycker ni???


Puss


1 vecka :) hurra hurra

Lördagmorgon. Gick upp tidigt eftersom småkillarna skulle med mamma och pappa till Karlstad på dop. Vi tackade nej eftersom lillskruttan är så liten, och så visste vi ju iofs inte om hon ville titta ut nu istället :) Så de fick åka och representera våran familj istället. Gjorde scones och satte mig framför Gossip girl :) Soft!

 

Nu ska jag träffa Amelie en sväng, blir väl stan och fika som vanligt :) Måste kolla in lite kläder nu när man börjar se ut som vanligt igen. Dessvärre får väl shoppingen vänta till nästa månad eftersom lönen och mammapenningen inte samkör så att säga.

Men men, lilltjejen är fin i klänning idag eftersom hon fyller en vecka :)

 

Shit, hon börjar redan bli stor :S

 

Själv ska jag inviga min förlossningspresent från DKNY från mig själv :)

 

 

Puss puss


Städdag

Usch, det är fan inte klokt vad det blir stökigt fort här. A åkte ju hem från BB på söndagen för att städa så det var klart tills vi kom hem, men det tog bara ett par dagar och så är det kaos igen. Syster C var här i morse och tog hand om Phoebe så jag kunde fixa lite, hon är guld värd! Lilla fröken ligger gärna i famnen och då är det ju lite svårt att plocka med annat. A och Salle åkte för en stund sen till syster P för att hjälpa dem att lägga gräsmatta och småttingarna ligger och sover. Så just nu är det lugnt här, men de borde vakna när som helst.

Joshua tycker det är så roligt att titta på sin lillasyster ochså säger han "Hej" typ hela tiden till henne. Igår kröp han upp i våran säng med sin äppelburk och bara satt och tittade på henne en lång stund. Så flinade han upp ordentligt när jag kom med kameran, lille skrutten.




Nä, nu ska jag fortsätta lite till, vill ju bli klar till fredagsmyset :)
Puss

Kontroll

Ja, Alexander blev ju lite besviken på att det blev en lillasyster, han ville ju ha en lillebror. Men vi får väl hoppas att han vänjer sig :) Han ser iaf väldigt stolt ut här vid första besöket på BB.

 

Var på kontroll på BB igår för att se hur hon växer men fick komma tillbaka idag igen eftersom de inte tyckte hon hade gått upp tillräckligt i vikt. Men idag hade hon ökat som tur var. Man blir ju ändå orolig men också lite irriterad, hon hade ju inte gått ner mer än 10 % och då var det ju ingen fara sa de. Visst det är jättebra att de kollar ordentligt men det blev ju lite av ett stressmoment att få i henne så mycket som möjligt men vill hon inte äta så vill hon ju inte och vad gör man då liksom? Men som sagt, idag var det bättre så nu är det bara att köra på.

 

Idag var hon beräknad. Känns som det var jätte länge sen man var gravid ha ha.

Nu ska vi ta en kopp te.

God natt


Det blev en flicka!!!! :)

Japp dagarna har gått sen sist jag satt här och skrev. I lördagsmorse ringde jag till förlossningen eftersom jag hade lite frågor, det hade ju varit likadant sen i torsdags så jag ville prata med dem om det kunde vara slemproppen som gått. Men det brukar ju egentligen inte vara ngt tecken på att det är på g men de sa att jag skulle komma in iaf. Hade ingen lust med det egentligen för det kändes som jag skulle få samma svar som i torsdags och så skulle vi få åka hem efter två timmar. Men riktigt så blev det ju inte. Barnmorskan som vi träffade när vi kom konstaterade direkt att det var vattnet och att jag skulle bli inskriven och kvar där. Jahopp, då var det bara att ringa mamma och berätta att det blev ingen Stockholmsresa för hennes del. Men hon hade redan ställt in sig på det  så det var lugnt. Men medans vi väntade och väntade på att ngt skulle hända blev man ju bara trött och seg. Vi gick och åt lite lunch medan de städade ett rum åt oss. Bakad potatis :) fick det bli och det var gott!! Kom till rummet och försökte sova lite, men det var svårt, men lite vila blev det ju iaf. Men ju längre jag låg där och väntade desto segare blev jag. Jag kände verkligen inte för att föda barn!! Hade lust att fråga om jag inte kunde få komma tillbaka dagen efter men det gick ju inte.

Roade oss med kameran för att få tiden att gå.





Passade på att ta ett par sista bilder på magen. Usch vad vi har varit dåliga på det.


Halv sex fick jag iaf dropp för att det skulle sätta igång.



Snygging nr 1 ha ha.

Vid åtta böörjade jag känna av värkarna, vid nio blev de starkare och sen gick det undan. Kl 22.05 kom krystvärkarna oc 22.09 var hon ute, två krystningar och sen var det klart. Ser A med världens leende som frågar om jag vill veta vad det blev... ehhh ja!!!! Men jag såg det nästan på honom, jag kunde knappt fatta att det var sant! Var tvungen att kolla efter för säkerhets skull att det inte fanns ngn snopp där, men det gjorde det inte :)  

Barnmorskan och undersköterskan var helt underbara. Hann ju i stort sett bara hälsa på dem som hastigast innan det var dags eftersom de började straxt innan. Så allt gick jätte bra.



Lilla Phoebe ngr minuter gammal.