Märrå!!

Gick för att hämta Joshua på dagis igår när telefonen plingar till... åhå min beställning från H&M har kommit med grjerna jag beställde från Jimmy Choo. Dessvärre var de en stor besvikelse. Väskan var skräp, allvarligt en väska ska man kunna ha saker i, det kan man inte i den här!! Armbandet kändes inte heller någt kul. Halsduken var tunnare än vad jag trodde men den behåller jag nog för den var fin ändå, får fundera över dagen. Nu ska jag träffa Linda för en fika :) Sen ska jag ner en sväng på stan och kika lite :)


Onsdag

Vilken dag. Började dagen med ett möte. Sen direkt efter det springa tilll BVC, kom 8 minuter försent. Det ösregnar och när jag kommer in i rummet står där två läkare och en student plus barnsjuksköterskan! Och där kommer jag in som en dränkt katt, pinsamt. Försökte lite diskret torka bort allt vatten som rann i ansiktet. Har ju lugg vilket inte är ett dugg praktiskt när det regnar ute, den för ju med sig allt vatten till ansiktet, mascaran smetar av sig i hela pannan och under ögonen.. ja ni fattar nog. Men allt gick bra iaf. Sen skulle jag hinna med att träffa Pia och Tyramyra innan jag skulle träffa Janni, A syster. Men efter duschen på väg till BVC så var jag tvungen att byta om innan och sen ville Phoebe ha mat så Pia och jag flyttade fram våran dejt till em.

Mätte Janni och gick lite på stan, Phoebe fick en jättesöt liten klänning. Hämtade Joshua på dagis och gick till Skafferiet och åt lunch. SEN träffade jag Pia och lilla Tyra.

 

Kom precis hem från mamma och pappa, drack lite te och pratade lite, mysigt. Ska försöka lägga mig tidigt ikväll så god natt :)


Promenad

Gick ut till City gross och handlade lite... men dyrt blev det ändå. Hur kommer det sig att man köper typ en halv påse med saker men ändå går på typ tusen kr!!!!! ok jag köpte välling och två paket blöjer också men det kostar ändå inte så mycket. Ja ja, köpte iaf nytt shampo, balsam, inpackning och värmeskyddande spray från TRESemmé. Brukar använda Tigis serie annars men så fick jag en provförpackning på dessa för ett tag sedan och håret kändes jättemjukt efter det så jag tror det kan vara bra.

 

 

Nu ska här bakas, födelsedag imorgon.


Foton

Lägger upp ett par av bilderna som min farbror tog.

 

 

Kolla in hennes ögon, de är som safirer :) Gillar att överexponera bilderna lite blir så fina färger då.

 

 

 

 

 

 

Världens finaste killar!! Måste köpa ett par finskor till Joshua.

 

Ja, det här var iaf ngr av dem. Jag gillar dem riktigt mycket :) Får se om det blir ngr som kommer upp på väggen sen :)


Tävling

Idag har det varit lugnt, hade faktiskt tänkt att ta en långpromenad men det regnade för mycket :( hoppas det är uppehåll imorgon så om det är ngn som är promenadsugen, hör gärna av er :)

 

Alexander hade simtävling ikväll och det gick bra för honom. De hade en tävling för föräldrarna också och gissa vem som kammade hem första platsen.... A!!! Han var gaaaanska så stolt ha ha. Lite kul ändå eftersom alla andra pappor (en mamma) var ganska vältränade och stod taggade i små tajta badbrallor och simglasögan. A stod och putade lite med magen i vanliga badshorts och undrade vad f-n han hade gett sig in på. Men var det ju bara att ge gärnet och det funkade ju uppenbarligen :)

 

Nu sover killarna, A är ute på promenad och har Phoebe med sig så jag ska väl passa på att vika lite tvätt nu när det inte är ngn uppe som tcker om att antagligen vill ligga och bli gungad på armen eller ngn som vill hoppa runt bland de vikta kläderna :) Inga nämnda men ni kan kanske gissa vilka he he, mina söta småskruttar :)


Ärtor, köttbullar och lego...

God morgon alla. Sitter och facebookar när Joshua kommer springande och skriker "titta titta" överlycklig för vad han har att visa...

 

 

Han har stoppat in en legobit i näsan. Sen springer han och slänger sig i soffan och väntar på att jag ska komma och ta den, ha ha. Förstår inte riktigt det festliga med att stoppa upp saker i näsan men det är ju många barn som gör det :)


Fotografering

Idag var min farbror här och tog lite bilder. Det är så kul att ha lite bra kort på barnen, det blir ju ngt helt annat när han tar med sin kamera. Det var flera som blev bra, lägger ut ngr imorgon. Men det var ju våran prinsessa som hade huvudrollen idag så jag lägger upp en bild på henne. Han tog på pojkarna också när de var runt den här åldern.

 

 

Prinsessan Phoebe :)


Nelly High heels party

Hade sett fram emot den här fredagen jätte länge och jätte mycket. Nelly High heels party på Otten! Bara namnet säger ju allt :) Har inte varit på Otten på flera år men det har blivit riktigt frächt. Skulle gått med Amelie först men hon ringde på em och mådde inte så bra... panik vem skulle följa med istället.

Ngn som älskar skor, så min första tanke var Alisa hon ville först inte följa med så då ringde jag till nästa person som jag vet delar intresset, Emma. Hon ville följa med :D super kul eftersom vi dessutom träffas så sällan. Men hon har ju flyttat tillbaka till stan så vi har börjat få kontakt igen. Men sen ringde Alisa och hade ångrat sig så vi bestämde att vi skulle ses utanför Otten. Så fixa till sig, springa ner till mamma som skulle passa Phoebe, amma det absolut sista jag gjorde innan det bar iväg på ett par klackar som är lite högre än vad jag känner mig van vid just nu :) Ingen vits med att springa runt i höga klackar med barnvagn så just nu är jag lite ur form men man kommer in i det ganska snart. Dessvärre var det så kallt så fötterna krympte så jag höll på och kliva ur skorna hela tiden vilket blev riktigt jobbigt men men. Fick stå i kö i ca en och en halv timme, vilket var lite trist men Emma och jag hade trevligt iaf när vi stod där :) Passade på att ta igen lite sen sist  och ja, vi hade en del att prata om:)

De 99 första som kom fick välja ut ett par skor och de 200 första fick en godiebag. Vi fick varsin godiebag :) Hittade Alisa och hennes kompis inne och tog varsin drink och snackade lite. Hann väl vara där ca en timme innan mamma ringde, då var Lillskruttan hungrig och det var dags att gå hem. Men vi hade kul den stunden jag var borta :)

 

Kvällens dresscode var high heels

 

 

Hittade den här söta klämman när jag var på stan samma dag :)

 

 

Godiebagens innehåll: Elle, nyckelband från Koola Anna, linne från Dr Denim, nagel repair från wet´n wild, halsband från Bijoux by us, berlock från Mi Lajki och Vitamin well. Tja, det var helt ok. Tyvärr hade jag inga fungerande batterier i kameran så jag har inga bilder från Otten, men jag ska få Emmas, får se om jag lägger upp ngn senare.

 


Dagens inköp

Jag hann ner till stan iaf :) In ta jackan och gå till kassan och betala och sen hem igen. Det gick på ca 20 minuter. Velade lite mellan en svart eller en röd men kom fram till att det kan vara kul med en röd, man behöver lite glada färger nu när det är mörkt och dysstert ute. Dessutom så blir det alltid att jag köper svarta jackor för att det ska passa till allt, men å andra sidan så ser man ju nästan bara benen utanför jackan och det är mest jeans eller svart så då passar rött iaf.

 


....

Det är alldeles för sällan jag är här ock skriver men det har inte hänt så mycket sen sist. i torsdags var jag på hörcentralen med Phoebe igen eftersom de inte fick så bra resultat sist, antagligen pga förkylningen. Men den här gången gick det bra, så nu har hon fått OK stämpeln i rumpan :) Skönt att slippa oroa sig för det nu. Passade på att äta lunch med Alisa, det var trevligt :) Passade på att titta upp på jobbet en stund för att se hur de har det och där var det lugnt. Hoppas det är likadant när jag kommer tillbaka he he.

 

Oj vad klockan var mycket nu, ska titta på en jacka på stan innan de stänger.

Later


Onsdag

Började dagen med en runda runt strömmen, så skönt. Precis när jag kom över 5 öres bron såg hade jag soluppgången framför mig hela vägen tillbaka :) Gick hem och drack te hos mamma efter jag lämnat Joshua på dagis men jag hann inte vara där så länge förän de ringde från dagis. Joshua har fått ögoninflamation, stackarn han har det jobbigt just nu, det och sen tänderna. Han är jättepåverkad av att tänderna kommer, han har jätte ont och får febertoppar och är allmänt ur humör.

 

Nu ska jag försöka plugga lite men jag börjar inse att det är bara det jag får göra numera. Skickade in min planering till läraren igår så nu måste jag försöka hålla mig till den. Så jag får ju sitta alla lediga stunder och de är få. Längtar tills Phoebe sover om kvällarna så man kan sitta mer då.


Aj aj

Efter att ha suttit och pluggat i nästan 4 timmar förtjänar jag en paus. Har haft barnvakt idag, egentligen skulle jag ha träffat Amelie på campus men min lilla guddotter :) var sjuk idag :( så vi får ta det en annan dag. vågade inte ta ngn paus eftersom jag inte visste när de skulle komma tillbaka. Men jag hade laddat upp med lite nötter att knapra på under tiden men nu börjar jag bli hungrig.

Satt och kikade runt lite och såg att Röda korset och Luis Vuitton gör ett sammarbete i och meg röda korsets 150 års jubileum. De har gjort ett första hjälpenkit i begränsad upplaga. den skulle stå fint hemma hos mig :)

 

Kan tänka mig att vara lite klantig och slå mig lite också för att få ha ett sånt här fint plåster med he he :)

 


Jimmy Choo

I lördags släpptes ju Jimmy Choo for H&M kollektionen... ngn som missat?... nää jag tänkte väl det :) Satt ju på tåget just när den släptes på nätet men faktiskt så finns det ngr saker kvar :) Klickade hem dessa godbitar.

 

 

Halsduken är från herravdelningen men vad gör det :) Väskan kanske är lite väl plastic så jag får se hur den ser ut i verkligheten. Men jag har ju ingen rosa väska och det måste man ju ha eller hur? :D

Kul att få ngr saker iaf. Snart är det ju dags för Sonia Rykiel att samarbeta med kedjan.


Helgen som var

Håller på att avsluta min första inlämningsuppgift. Vill påbörja nästa imorgon då Amelie och jag ska ha våran pluggdate igen :)

 

I lördags var vi på lilla Tyra myras dop. Det var jättefint och allt gick bra. Hon protesterade lite när prästen hälde vatten på hennes söta lilla huvud men det skulle nog en annan också göra om man blev väckt på det sättet! :) Hon sussade ju så sött innan det, taskigt!

Min fina svägerska hade bakat en massa goda kakor som vi mumsade på efteråt. De som kunde drack rosa bubbel men jag fick nöja mig med alkoholfritt, man vill ju inte att lilla Phoebe ska bli lullig :) Alexander blev så glad att få träffa sina sysslingar, han pratade om det i flera veckor innan.

 

A blev tyvärr lite dålig kvällen innan så han stannade hemma. Så jag, Alexander och Phoebe åkte tåg upp och Joshua åkte med mormor och morfar. Lite trassel eftersom tågbiljetterna numera är personliga. det var ju bara Alexanders som var rätt men konduktören sa att det får väl gå den här gången då... puh. Eftersom Phoebe sov när vi åkte så fick hon resa i pyjamasen så fick hon byta om när hon vaknade men eftersom hon hette Joshua så fick hon åka hela resan i pyjamasen. Den var ju iaf blå så jag tänkte att om konduktören tittade på namnet så stämde ju det iaf och förhoppningsvis så tittade hon inte på personnr, ha ha vad knäpp man är ibland men jag vågade inte chansa.

 

Syrran och Peter följde med till oss efter så vi har umgåtts i helgen, de åkte hem idag :( Men det är ju snart jul och då kommer de ju igen :)

 

 

 


Uuuäääääääääääääääää

Sitter och försöker skriva på min inlämningsuppgift med en hand eftersom min lilla prinsessa ligger på den andra. Helt plötsligt hör jag hur Joshua börjar stortjuta i hallen och tänker att nu har han klämt sig på ngt eller så har han gjort sig jätte illa på ngt annat. Rusar ut i hallen och där ligger han på golvet och är jätte förbannad på kudden för att den inte vill glida på mattan!!! Skrutt, är det ngt som inte går som han vill så skriker han så man tror att han håller på att slå ihjäl sig! Snacka om dramaqueen.... king :)

Skit också

Nu är det nästan att jag vill vrida tillbaka tiden ngr år. Den här skulle jag definitivt köpt när jag var 19 och flyttade hemifrån. Nu är jag 27 och har tre barn... eller får man vara barnslig då också... :D hihi visst är den söt?!

 


Campus

Idag har jag varit duktig :) Suttit på campus och pluggat med Amelie, det gick riktigt bra. Ska ses igen nästa vecka. Det var så skönt att komma hemifrån och kunna sitta där i lugn och ro utan att vara stressad över att Phoebe ska vakna som det blir när man är hemma. Lilla Phoebe gjorde stan sovandes med faster :) och det hade gått jätte bra.

 

 

 

Det kändes ju mer insprirerande att sitta där en hemma iaf och det är ju bra :) Blev riktigt sugen på att börja läsa vartefter.


Dagens inköp

Var ju som sagt och åt lunch med Hanna på stan idag. Trevligt. Gick en sväng till H&M för att köpa mjukisbyxor till Joshua eftersom alla hans buxor är caprimodell numera ha ha. Ungen växer fort :) Passerade denna pyjamas på väg till kassan, visst är den underbar!!! :D





T o m pingvinändan är med :)

plugg och plugg

Sitter återigen vid köksbordet och pluggar men idag har vi fått sällskap av A också. Så nu är bordet fullt av en massa böcker. Man snart får grabbarna sitta själva, en gammal klasskompis är i stan och ringde precis och frågade om jag ville ses. Precis lagom med en lunchpaus nu :)

 


En vuxen kväll :)

Haft en underbar kväll! Svärmor var här och var barnvakt ikväll, åt alla tre. A och jag var ute och åt. Planen från början var att vi skulle gå till Akropolis eftersom de ska stänga, men vi kunde bara ikväll om vi skulle få barnvakt. Så då bestämde vi att vi skulle gå till Charlies istället. Men när vi kom dit så hade de bara öppet för bokade sällskap så vi hamnade på Athena istället, men det var bra det också. Har velat gå dit ett tag för jag tycker det ser mysigt ut och de har en bra meny med mycket gott på, älskar grekisk mat. Och faktiskt var det ännu mysigare att sitta där inne än vad jag trott :)

 

 

Det var så skönt att komma hemifrån en liten stund och få unna sig ngt lite extra :) Jag är så glad för att vi har våra familjer som kommer och är med barnen, det är så viktigt med den kontakten. Och lite skönt för oss också :) Det blir trots allt ganska intensivt med tre barn, men jag älskar det iaf.

 

God natt


Ja i ha de!!!...

... som Joshua säger när han vill ha något :) Och den här vill jag ha!! Min svägerska skickade den här bilden,  hon känner mig vid det här laget :) Den skulle lilla Phoebe sitta fint i.

 


Plugg

Har äntligen börjat läsa, har ju inte kommit igång förut. Fick den ena boken förra veckan så det har jag suttit med lite idag. Börjar känna mig riktigt stressad över skolan nu men hur lätt är det när man har en liten vilding som bara är på dagis 15 timmar i veckan och en liten bebis med kolik?! Jag har svaret, och det är: inte lätt!! Men på torsdag kommer min underbara lilla svägerska (hi hi) hit och tar med sig Phoebe en stund så jag kan få lite gjort. Hon sover jätte bra i vagnen men det är svårt att vara ute och gå och samtidigt plugga :) Men jag ska klara det här! Jag måste...

 

Idag satt jag och Alexander i köket med våra böcker och jobbade. Har iaf börjat med första uppgiften. Alexander är hemma från skolaneftersom han har varit sjuk ett par dagar. Feberfri igår men han får vara hemma lite extra eftersom han är så hostig och har ont i halsen forfarande. Men han längtar ut och leka. Nu ska jag fortsätta en stund till medan lillskruttan sover. Måste göra mig iordning sen eftersom jag och A ska ut och äta ikväll :) Det har jag sett fram emot ett tag nu. Hela helgen var jobbig eftersom Salle var sjuk, trodde faktiskt först att det var svininfluensan med tanke på symtomen men efter ett besök på Jourcentralen i lördags kväll konstaterade det att det inte var det tack och lov!! Bara ett virus som satt sig på luftrören. Men Joshua har inte fått varit i Salles rum eftersom han inte ska bli smittat så han har varit jätte ledsen för det hela helgen och Phoebe har haft ont i magen och varit ledsen hon också.... puh.

 


Fredagsmys

Pizza, Idol och tvättstugan har gällt ikväll. Annars har jag varit på stan och shoppat lite. Delar av dagens fynd :)

 

Bodyscrub och dushcreme som doftar LJUVLIGT!!!!!!!!!!

Resten kan jag inte visa ;) Men jag kan säga att det var inte till mig.

 

Var hem en sväng emellan varven och åt lunch, fisksoppa. Min egen hemmagjorda faktiskt. Den är riktigt smarrig

 

 

Usch Alexander blev sjuk ikväll, så nu måste alla hålla tummarna att det inte är grisen är framme.


Bak

Joshua hjälper pappa att baka bullar :) Men A är mest upptagen med att hålla Joshua borta från degen ha ha. Det är en liten man som har fattat tycke för den, han tar alla chanser han får att nypa till sig en bit och stoppa i munnen :)

 

 

Enda sättet att hålla honom borta från bullarna var att ge honom bunken, och han skrapar den flitigt :)

 

MMMmmmm vad gott


SNÖ!!!!!!!

Det snöar ute, och inte lite heller!!! Det har hållt på nu i tre timmar. Inget som ligger kvar på marken men iaf. Då är det bara att inse att det är dags för en varmare vinterjacka :( En sväng på stan väntar alltså :D he he.

 

Så snart är det  väl dags att knöka ihop oss på kälken.


Fan vad jag är bra :)

Var uppe klockan halv åtta och sprang imorse också :) Gick upp vid 6 och åt lite frukost i lugn och ro medan de andra låg och snusade. Sen vaknade Phoebe till så då fick jag vänta tills hon hade somnat om innan jag kom ut. Så nu känner jag mig riktigt duktig :)

 

 

Ja, det ser ju inte riktigt ut så här men det är ganska fint runt strömmen också :)

 

 


Tisdag morgon

Igår var jag duktig och var uppe och sprang på morgonen. Jätte skönt! Tänkte faktiskt göra det idag också eftersom jag satte i mig en ask "Merci" igår... så gott :) Farmor och farfar kom förbi igår och hälsade på lilla Phoebe och de hade med sig den. Men nar A knuffade på mig imorse så kände jag verkligen inte för det. joshua vaknade när jag gick och lade mig så vi har sovit alla fyra i sängen inatt... och ja, då sover man inget vidare. Men åandra sidan ska jag gå en promenad idag med min svägerska :) och lilla Tyra myra :)

 

Uops. dags att dusha innan vi ska till dagis.

Later


Tomtar :)

Årets första tomteskum!!!!!!!! :D Visst är dessa små tomtar bland det godaste som finns??!!!! M M M åt ju inga förra julen eftersom jag hade godisuppehåll då. Så de var extra goda nu :)

 

 

Puss