??

Om exakt en vecka sitter jag på jobbet... vart f-n har tiden tagit vägen... vad hände med maj??

Mors dag

Började dagen med att springa lite drygt milen. Så skönt! Kom dock iväg lite sent så det var gnaksa varmt och det är ju inte det optimala att springa i men det funkade ändå. Slog mitt rekord sen sist med bra marginal :) Sen hem och baka tårta till mamma. Var där på middag med syrran ikväll. Joshua hade feber igår så han fick vara hemma men han var pigg idag så det är kanske bara en tand på G *hoppas*. Blev riktigt nöjd med tårtan också, en riktig chokladbomb :) Själv fick jag blommor och en bok som Salle hade gjort. Den handlade om Emelie som ville gå och fiska :) lilla sötisen.

 

Har tittat på Bridget Jones dagbok ikväll, åååhhh vad jag längtar dit :) Sugen på att se tvåan nu också :) Men nu är det snart bara två månader kvar tills vi åker, wohoo!!


Queen´s park

Det här hotellet ska vi bo på i London, det ser såå mysigt ut!! Längtar!!!!

 


Aj aj aj då

Usch idag mår jag visst som jag förtjänar. Var ju ute med jobbet igår kväll. Vi var på Baccus bakficka och det var trevligt och god mat. Har ju då inte drukigt så mycket de senaste tre åren så efter tre glas vin så var jag glad ha ha. Kände mig lite snurrig redan efter första glaset... illa! men men. Träffade min gamla gympalärare och jag fick svar på lite skvaller ha ha. Han var så pratglad så jag trodde jag aldrig skulle komma därifrån och när jag kom in igen så visste typ alla vem jag hade pratat med ha ha. Det var ju typiskt att jag inte träffade honom innan återträffen vi hade för ett tag sedan eftersom vi pratade om gammalt skvaller, om det var sant eller inte :)

 

Gick hem ganska tidigt efter ett par svängom med Pettson : Vaknade med huvudvärk... riktigt illa!!

 

Idag ska vi iväg på kalas då världens bästa syster fyllde år igår :) hurra hurra


Glader!!

Åh, jag är så glad!!! Var på skolan imorse och hade seminarium om dödshjälp. Det var kul och när vi var klara fick vi gå in en och en och få vårat betyg. Proven har ju inte gått så bra tyvärr så jag trodde bara jag skulle få ett G men han tyckte att mina inlämningsuppgifter hade varit bra och han tyckte jag hade gjort jättebra ifrån mig idag så jag får ett VG på hela kursen! wohoo. Jag har ju inte alls fått den tiden att plugga som jag hade behövt men nu är jag nöjd iaf. Så ikväll när vi är ute och äter med jobbet får jag passa på att fira lite :)

Retuschera eller inte...

..det är ju frågan. Igår natt ramlade Joshua ur sängen. Han hade smugit in och lagt sig bredvid mig utan att jag hade märkt det.Helt plötsligt vaknar jag av en duns följt av gråt. Då hade han lyckats ramla ned på en av mina tidningar... tyvärr var det en tjock modell och han måste ha fått ena kanten precis vid ögat. Min första tanke är ju, hemskt nog, "nej inte idag när det är dagisfoto!" min son är ju ändå ganska tålig och brukar sällan få några blåmärken men självklart så får han det den här gången.

Blev lite snurrig på morgonen och tänkte att jag tar med en skjorta när jag hämtar honom så han inte smutsar ner den. De individuella korten tas när föräldrarna är med. Kommer ner till dagis och kommer på att de ska ju ta gruppfotot direkt på fm. Som tur är ska den andra avdelningen börja så jag hinner hem och hämta nya kläder. Dagis fröken tycker han är fin som han är men med tanke på att han ser ut som han gör i ansiktet, ska han iaf ha fina kläder på sig... och han brukar faktiskt ha skjorta på sig på dagis, han är så fin i det.

Smyger in och byter om på honom, de retas lite med mig men det kan jag ta ha ha. På vägen hem börjar jag fundera på retuschering. A och jag pratade om det för ett tag sedan när det stod om det i tidningen och kom fram till att vi inte tyckte man skulle "fixa" till barnbilder, de ser ju it som de gör. Men nu blev det lite annorlunda.

Jag bestämde mig iaf för att kompromissa så jag bad de ta bort det stora blå märket under ögat men det röda över får vara kvar. Han ser faktiskt inte ut så där i vanliga fall och det känns inte så kul att ställa fram ett kort där stackarn ser alldeles misshandlad ut! Vi får väl se om de gör det eller inte.

 


Plugg plugg

Ahhh idag är det sista dagen innan seminariet imorgon bitti. Men sen är jag KLAR! Snälla Charlie har Phoebe så jag kan sitta i lugn och ro och som tur är kom A hem tidigt från skolan så han hämtar Joshua på dagis. Så nu är det bara att köra järnet! Måste dock prioritera min små pauser. Det blir Reese´s peanutbutter cups och brownies till lunch, vill inte lägga en massa tid till att laga mat, har inget färdigt. Men blogga lite måste jag ju få göra :)

Sex and the city 2

ÅÅhhh vilken underbar film!! Precis så bra som resten. Den skilljer sig lite från den förra dock. Ettan är mer känslosam och mer fina kläder :) Ja, fina kläder hade den här också men på ett annat sätt men tvåan var nog mer... rolig. Men båda är ju helt klart de bästa filmerna ever!! hade ju inte sett ngt alls innan så jag hade ingen aning om vad den skulle handla om mer än att de skulle vara i öknen, det var svårt att missa :) Men sen undrar jag ändå lite hur många kommer att se på den för den tar upp ett ganska stort ämne som ligger väldigt i tiden... mer tänker jag inte säga för de som inte har sett den än.

 

The girls :) Fina syster syns också längst upp :)

 

När vi kom stod ett bord med rosa pomac frukt och godis. Och efter filmen fick alla gå till Harrys där man fick en cosmo liknande drink i baren och snittar. Senare var det även utlottning av lite presentkort, men vi vann inget :(

 

En varsin goodiebag stod på varje plats :)

 

 


Tänk tänk

Sitter och äter brownies som blev kvar från igår, mums. Vi hade vårfest med kören igår kväll och för att spara pengar rill körresan i höst så hade vi knytis istället. Det var riktigt trevligt igår! Synd bara att kvällen gick så fort ha ha. Nu ska jag försöka koncentrera mig på min religion så jag blir klar med den ngn gång!!! Är såå trött på den nu men på fredag ska jag göra sista provet och sen är jag ju färdig. Hinner njuta en vecka av att bara vara ledig innan jag börjar jobba igen... suck. Just nu vill jag bara bara tänka på ikväll för då är det BIOOOOOOO!!!! Whuhuhu vad kul det ska bli. Vi ska på smygpremiären av Sex and the city 2 där det blir lite mingel och sånt innan :) Måste ju fundera ut ngt att ha på mig också :)

Regn och regn

Idag promenerade Nina, jag och våra barn till City gross och Maxi. Phoebe har bestämt att hon bara ska äta en sorts mat och jag har bara hittat den på city gross än så länge. Sen köpte jag lita annat för henne att äta på, dels en gröt med grönsaker (?)... hon gillar ju morötter så kanske den kan smaka, och riskakor till barn från 8 månader. Majskrokarna var ju inte så bra för tänderna, de här har jag inte hört ngt om men de verkar inte så kladdiga iaf så de ska väl inte fastna på tänderna :)

 

När vi gick hem blev vi jagade av de svarta molnen och lagom när vi kom till Sandbyhovsrondellen började det ösa ner. Vi gick in till Mc Donalds för att se om det skulle lätta lite. Vi var verkligen dyngsura!!! Kläderna gick att vrida ur. Som tur var sa Nina innan vi gick att det ev skulle bli regn och att jag skulle ta med regnskyddet till vagnen. Tyvärr tänkte jag inte på att ta med ett paraply till mig så vi fick trycka ihop oss så gott det gick under Ninas lilla paraply ha ha, vad kul det måste ha sett ut :) Tog iaf en kaffe på donken och passade på att ge Phoebe lite mat som var så duktig och åt upp HELA burken!

 

 

Efter lite drygt en timme kände vi att det var dags att gå hem, regnade fortfarande men bara lite. Mötte upp A som fick hämta Joshua på dagis eftersom jag inte hann sen gick vi hem och gjorde iordning fika och bytte om till torra kläder :) Skönt!!


Suck...

Var på stan med syrran och lille Neo idag. Fikade på Fräcka vilket visade sig inte vara det lättaste. Aldrig mer fika med de båda små själv säger jag bara. Phoebe var på dåligt humör och ville inte äta och Joshua bara rymde hela tiden. (Neo sov gott i vagnen hela tiden... han har fattat det där med att sova så mamma kan fika och prata i lugn och ro :) ) Lyckades iaf få i mig fikat och mellan varven säga något till syrran också, har dock blivit ganska bra på att lyssna men även göra annat samtidigt ha ha.

Phoebe får dessutom för sig att ha ett litet bajskalas på plats och det hela slutar med att hon får bada i handfatet på fräcka. Jag ska inte gå in på mer detaljer... Lägger henne sen i vagnen för att sätta på torr blöja och självklart måste jag ju bara tänka tanken "ja, det skulle ju vara typiskt om hon kissar innan jag hinner sätta på blöjan"!!!!! Varför tänker jag så??..... ja, ni kan ju gissa vad hon gör... Under tiden har Joshua smitit in i köket och lekt, vält ut vatten i soffan och på golvet och fått stackars moster att skämmas. Vi skyndade oss därifrån och kom fram till att vi ska nog inte gå dit på ett tag :s Nästa stopp blev på H&M där Phoebe fick en ny klänning och leggings och jag fick ett nytt linne... varför låter jag vara osagt...


På balkongen

Har precis kommit in från balkongen där A och jag suttit och drukit lite vin och ätit frukt och choklad... ja, det ni ser på bilden :) mmm, gott. Shit vilken skön kväll alltså, det är ju varmt fortfarande!!! Gott med vin också, det var ju ett tag sedan om man säger så... :) Ganska exakt ett och ett halvt år sedan tror jag. Då var jag ute med Alex och Jenny och det var nog någon gång i oktober - november. Det var kul!! Uh, känner av vinet lite så jag ska nog inte sitta här och skriva för mycket ha ha :)

 


Upp och ner

Måste säga att jag tycker Hemköp har fått in en riktigt fin pallyft :)

 

 

 

 


Fredag

Igår var jag ute och promenerade med Nina och våra barn. Vi gick först till City gross sen babyproffsen sen babyland och runt där och till Maxi och sen hem igen. Det blev en ordentlig promenad :) Det kändesn bar. JAg hade tänkt ut och springa innan men jag hann inte och det gjorde nog inget heller hi hi. Hittade en jättefin fåtölj på Bolagret som jag vill ha!

 

 

När vi kom hem träffade jag Amelie och fikade på Fräcka. Tog även en kaffe på Café täppan eftersom Phoebe sov på fräcka men vaknade sen och ville ha mat :)

 


En dag med Neo

Åh idag har jag träffat min lille systerson :) ... och min syster såklart :) Efter att jag lämnat Joshua på dagis gick jag upp till syrran. Där passade jag på att gosa med Neo medan de åt frukost :) Sen gick vi ner på stan en sväng, hämtade Joshua på dagis, fikade på Waynes och gick i mera affärer :)

 

 

Lille snuttemannen :)


Iform

Har precis gjort en beställning på två nummer av iform och pulsklockan :) Kanske bara är skräp, eller kanske inte men den lät kul. Man kan mäta tid, kalorier, distans mm plus att man kan spara resultaten och sen lägga över det i datorn genom usb porten.

 


Onsdag

Var ute och sprang imorse, första gången den här veckan men jag sprang 6 dagar förra veckan så jag kände att kroppen nog behövde vila några dagar. Det blev 4 km, hann inte mer eftersom jag skulle lämna Joshua på dagis och jag kom ut lite sent idag annars hade jag gärna tagit 2 varv. När jag kommit hem så följde jag med A till skolan för han skulle bara dit en kortis idag, sen gick vi ner till stan. Stannade förbi på Halvars :)

 

 

Ferrariglass och vit chokladglass med chokladströssel... mmuummmmmsss, det var smaskigt :) Vita chokladen kan jag rekomendera om man gillar vit choklad, den var riktigt god.

 

 

Lillskruttan smaskade nöjt på sitt finger under tiden :)

 

På em gick jag till bvc med Phoebe. En tandhygienist var där och pratade tänder, vet ju iofs vad man ska göra och vad man inte ska göra efter tre barn, hade faktiskt väldigt bra koll med första också om jag får säga det själv. Var supernoga med det eftersom jag fick så många sneda blicka som ung mamma, så var jag tvungen att bevisa att jag var bättre än alla andra.

 

Däremot fick jag veta att majskrokarna inte är så bra för tänderna så de får hon bara få vid enstaka tillfällen hädanefter. Typiskt, de är så bra att ta till att mumsa på och hon äter dem gärna när vi äter. Ja ja man får gå tillbaka till gamla hederliga rån då. Får se vad hon tycker om dem nu :)


Grillkväll

Skulle till folkparken för dagisfest med korvgrillning men precis innan vi skulle gå så ringde de och sa att de skulle ta det en annan dag pga vädret :( Konstigt, det var ju fint väder men de tyckte det såg lite osäkert ut, ja ja. Vi hade ju förberett vårat men vi tog med oss det ner till gården istället och hade grillfest bara vi :) Ingen skönsång dock men mysigt iaf :)

 

 

Lilla Phoebe i sin nya jacka som hon fick av Amelie :)

 

 

Vissa förstår inte riktigt det där när munnen är full!!


Längtar!!!

Nästa onsdag smäller det... det alla pratar om :) Sex änd the city 2. Har köpt biljetter till smygpremiären :) Nu är bara frågan... vad ska man ha på sig :D

 

Se nedan för inspiration :)

 


marc by marc jacobs

En av mina favoritdesigners ska äntligen öppna butik i Sverige :) Det är ett av målen med Londonresan, att gå till den affären och shoppa :) Har redan kollat lite smågrejer som jag vill ha. Jag älskar smådetaljer så det kommer nog komma med lite sånt hem. Men snart räcker det ju med att ta en tur till Stockholm och Biblioteksgatan... (vart annars :) )

 


Tisdag

Usch vilken tråkig dag, ingen bra sömn inatt, dåligt väder och alla är upptagna... Ikväll är det dagisfest i folkparken så jag hoppas att vädret blir bättre men man ska väl vara glad om det är uppehåll :)

 

Det var ju fint väder i helgen iaf och det var skönt! Var med mamma och pappa i stugan, mysigt att komma bort lite. Jag hade faktiskt längtat ut dit ett tag men har inte haft tid att åka dit. Men nu fick jag en liten välbehövd dos av avkopling och god mat :)


Hmm...

Taco ikväll, det var gott för det var faktiskt ett tag sedan. Känner mig mätt efter en men så gör man ju som vanligt misstaget att klämma en till bara för att det är så gott.... tyvärr så lämnar det ju sina spår... Står i köket och gör välling och Joshua kommer. Han drar upp min tröja och klappar mig på magen och säger " dä en bebis"... jahopp vad säger man?! :s Jag får nog nöja mig med en taco hädanefter :)

London calling

Sitter här och drömmer mig bort till London :) Äntligen ska det bli av!!!!!!!!! Min vän Amelie och jag har planerat en resa dit i... ett antal år.... men det har hela tiden kommit ngt emellan men nu äntligen har vi bokat till augusti :) Det roliga är att min bror pch Pia kommer att vara där samtidigt. De kommer dock bara till London en dag men vi sa att vi måste ses iaf. Så nu letar vi roliga ställen att upptäcka :) Har ni något att rekomendera så skriv en kommentar :)

 


Wohoo

Kom iaf ut till spåret, det regnade lite men egentligen är det bara skönt att springa när det regnar eftersom det är bra luft då. Det gick jättebra!! Jag sprang t o m  TRE varv :) Ca 9,7 km och jag gjorde det på exakt 60 minuter :) jag är supernöjd :) Hade ändå ork att spurta sista biten :) Jag var trött men inte halvdöd som jag var i början efter ett varv ha ha. Men det känns bra, då vet jag att jag har ännu mer att ge nästa gång :)

Jag börjar drömma om Stockholm marathon nästa år :) Men då krävs en hel del träning :) Egentligen borde jag börja med typ vårruset eller något men jag är inte sån, jag går på målet direkt, egentligen är det bättre med delmål men det är så tråkigt. Men då gäller drygt 42 km på sex timmar... nä fan, det ska jag klara :)


:D

Fick sovmorgon imorse och blev väckt straxt innan tio. Frukost med nybakat bröd stod på bordet :) mummsss

 

En bra morgon förutom vädret :( Tänkte ut och springa, jag tror det är uppehåll just nu. Jag tänkte satsa på två varv idag eftersom jag bara brukar hinna ett när A ska till skolan... ja, jag kan ju gå upp ÄNNU tidigare men det finns ju gränser :)


Onsdag

På förmiddagen var jag bara hemma och tog det lugnt idag, det var skönt. Pysslade bara lite hemma :) Efter att jag hade hämtat Joshua på dagis så promenerade jag till sjukhuset och hälsade på lilla familjen :) Åh den lilla skrutten, han är så söt. Hade ju med mina två små men shit vad stora de är i jämförelse med lille Neo. Phoebe blev en JÄTTEbebis helt plötsligt!! Men hon börjar ju bli stor nu och hon har ätit upp sig en hel del på sistone :) Känns tråkigt att börja jobba snart, vi hinner ju inte med så många barnvagnspromenader innan dess. Men men.

Bebis!!!!

Och så det bästa till sist, i söndagskväll blev jag moster till världens sötaste lilla Neo :D Åkte till sjukhuset igår och hälsade på och han var världens finaste! promenerade hem och åkte upp igen med mamma, pappa och Alexander. Salle blev jätteglad över att det blev en pojke :) För första gången fick han som han ville när det gällde bebisar ha ha. När vi fick Joshua ville han ha en lillasyster, när Phoebe föddes ville han ha en lillebror och när hans kusiner kom hoppades han på pojkar men båda blev flickor men nu äntligen fick han som han ville, en liten pojkkusin :) Såå gosigt att hålla bebis igen, det är nästan att man blir lite sugen... :p Min prinsessa är ju inte liten längre... nu är hon ju jättestor! he he

Hoppas jag får komma och hälsa på imorgon igen :)


Safari

Safariparken hann vi också med innan hemgång :) Den här giraffen tyckte det var en bra idé att ställa sig mitt i vägen :)

Lejonen tyckte Alexander var roligast, tyvärr så låg de bara, en bit bort och tog ingen hänsyn till att vi ville titta på dem :p

 

 

Sen skulle vi ha vårkonsert på kvällen men eftersom vi väntade på att syrran skulle höra av sig från bb så hade vi inte ro att stå och sjunga :).... mer om det senare :)


Oj oj oj

Nu har jag mycket att skriva om :) En hel helg med massa skoj. Hela fredagen gick åt till att förbereda inför våran återträff. Slutade nian för 12 år sedan och det är många som inte setts sen dess.

 

På lördagen åkte vi till Vildmarkshotellet för årsmöte med fbis. Vi åkte innan för att hinna gå i djurparken men eftersom det regnade så var vi bara hos delfinerna och sälarna.

 

Sen var vi hungriga så vi åt på ett hamburgeställe i parken, helt ok :)

 

 

Det var kallt och regnigt men det fanns tak tack och lov :)

 

Sen var det dags att checka in och göra sig iordning inför mötet. Kunde inte vara med på hela eftersom jag skulle med bussen in till stan igen.

 

På återträffen var det jätte kul, ville nästan inte åka tillbaka till hotellet men det är ändå skönt och vakna på plats och äte hotellfrukosten :) Vi skålade först och minglade lite, jag och tjejerna började fixa med maten och med en quiz som vi skulle ha först men alla blev överraskade av att våran gamla klassföreståndare kom in :) Kattis hade fixat det i hemlighet. Det var en kul grej men jag kände mig lite dum när jag inte visste något. Men han kom ihåg alla och hade med sig kort från "vår" tid. Sen åt vi och sjöng. Sånghäftena blev jättefina :) Sen hade vi tipspromenad, efterrätt, dans, karaoke och mer sång. Var ju inte med på slutet men jag hann med det mesta iaf :) Skulle ju ha åkt buss ut sen men det strulade till sig lite så mamma och pappa kom och hämtade mig.

Har tyvärr inga bilder från kvällen eftersom jag hade glömt kameran :( Men jag ska få av Kattis sen.

 

På söndagen hann vi med parken också innan det var dags att åka hem.

 

Aporna är ju underbara :)

Den här elefanten bajsade och det tyckte ju så klart Joshua var hysteriskt roligt han har pratat om elefanten som bajsade i två tre dagar nu :) "Fanten bajsa"

Joshua jämför elefantens fot och sina...

Och så blev jag bjuden på en tur på kamelen :) hi hi, det var skoj! :) Satt och klämde på puckeln, den kändes konstig

 

Joshua överlycklig inne i kulmården, mysigt att få krama och klappa alla djur!!

 

Får visst fortsätta senare, Phoebe vill ha min uppmärksamhet :)


Fix fix

Idag har det fixats inför återträffen imorgon. Först åkte Agnes, jag och Kattis och handlade dekorationer mm sen åkte vi och hämtade maten sen till lokalen där det spenderades ett antal timmar... Hade räknat med att vara färdig vid fem någon gång men var inte hemma förän vid nästan halv nio... Både A och jag var lika trötta så det blev bara lite toast till kvällsmat och slöade lite framför en film under tiden. Min bror kom förbi och busade lite med Joshua.

 

Ska bara fixa glasyren imorgon och packa det sista. Har tvättat lite nu och färgat håret... är lite nervös faktiskt :s Har ingen lust att gå runt med grönt hår hela helgen. Imorgon åker vi till kolmården för årsmötet. Nu vill jag sova!!!!


Jaha ja

Jag trodde att jag skulle få sova länge idag... men ungarna vaknade för en halvtimme sedan så det var bara att gå upp ... Min bror och fasters lilla söta Tyra också kommer förbi på en frukost lite senare men då ska jag väl iaf ha hunnit fixa det :) Ska nog ta mig ut på en springrunda först :)

Grabbhalvan och planering och fix

Har suttit hela eftermiddagen hos syrran och fixat med sånghäftet till återträffen på lördag. Joshua var vild och hade sig... alla tre var uppe i varv, så jag var ganska trött när vi gick hem, stackars syrran och Peter. Väl hemma fick vi slänga i oss lite mat och upp till folkparken där grabbarna skulle springa. Efter lite strul och grejer så var vi på plats, tyvärr missade jag starten men hejade på vid målet :) Salle var jätteduktig men han hade ätit lite för mycket innan så han hade haft håll nästan hela vägen stackarn. Joshua tyckte det var jättespännande med alla som sprang förbi och satt och ropade "ping ping" (spring spring) i vagnen :)

 

Direkt efter det träffade jag två av de andra tjejerna och gick igenom lite material till på lördag och sen hem till mamma och pappa för lite mat :) Småttingarna var hur pigga som helst när jag kom straxt innan kl tio :) Hoppas de sover länge imorgon :D


Någon?

Är riktigt partysugen. Fick en inbjudan häromdagen från nelly.se som ska ha ett event på Otten på fredag. Sugen på att gå men har ingen att gå med, INGEN kan :( I och för sig så vet jag inte hur länge vi kommer att hålla på på fredag med förberedelserna till lördagen så det är kanske dumt att bestämma något. Ja ja, det komer ju att bli fest på lördag iaf även om det blir lugnt för min del. I helgen ska vi till Kolmården för årsmöte med fbis så jag kommer att åka in över kvällen. Jäkla typiskt att det skulle krocka men men, så blir det ibland.

Buhu, nu får jag trösta mig med lite choklad :)

 


Shoeshopping

Idag var jag med svärmor och lilla Maja på stan på fm, åt årets första glass på Halvars mmm, gott :)

 

När Alexander kom hem från skolan gick han, jag och Joshua till stan för att köpa skor. JAg hade tittat ut några förslag innan för att det skulle gå smidigt men Alexander ville inte alls ha dem och hittade ett par helvita gymnastikskor... någon som vill ge sig på en gissning om hur länge de kommer vara vita??... :) Joshua hittade ett par svarta gummistövlar som var 7 storlekar för stora, han klev i dem och gick omkring och sken som en sol. Men när jag tog av dem gick solen i moln, han skrek och grät och vägrade prova några andra skor. Både jag och Alexander fick jaga honom i affären men till slut gick han med på att prova och han satt på en pall bredvid storebror. Alexander är så go med honom, men sen fick han sitta i mitt knä och tillslut efter några olika modeller, storlekar och några varv till med jaga i butiken var vi klara... puh. Båda pojkarna var nöjda och lika ivriga att få visa upp sina nya skor för både pappa och morfar när vi kom hem.

 

Efter kören följde mamma med mig hem och hon hjälpte mig med de sista två uppgifterna i den j-a religionen. Men nu är jag klar och har skickat in den :) Nu återstår bara två prov.

 

 


Snart klar...

Måste göra färdigt religionen ikväll, nu har jag tre och en halv fråga kvar. Funderade på om jag skulle sluta äta godis ett tag, har faktiskt bara ätit tre bitar sen i onsdags :) och det är riktigt bra för en godisråtta som mig. Jag höll ju upp i ett år så jag vet ju att jag kan, jag måste bara ha en RIKTIGT bra motivering. Den gången skulle jag få en ny väska av A :)... den dröjer dock lite. Men nu ikväll fick jag ge vika igen, börjar känna mig riktigt trött och behöver lite socker, choklad med hallon...MMM :)

 


På jobbet

Den här dagen har spenderats på jobbet fast jag inte har börjat än he he. Vi var upp och röntgade Phoebes höfter men allt var bra. Passade på att prata lite med min chef om hur jag ska jobba framöver. Dock måste jag ändå ringa till henne imorgon och göra en ändring. Joshua tyckte iaf det var jätte spännande att titta på alla apparater men inne hos chefen var han inte lika road. Han fick sitta och rita och det gick bra en stund. Sen skulle han börja klä av sig så jag antar att han kände sig hemma där ha ha. Den lille skrutten, han tycker verkligen inte om att ha kläder på sig! Lyckades iaf efter lite få på honom kläderna men fötterna var bara tills vi skulle gå hem... man får kompromissa ibland :)

 

Det kändes bra iaf, har haft ångest för att börja igen, men det är nog ganska vanligt bland mammor ha ha. Men nu har jag väll börjat acceptera tanken och det känns ganska ok.

 

NÄr jag kom hem åkte Kattis och jag för att titta på lokalen som vi ska ha våran återträff i på lördag och jag tror det kan bli riktigt bra. Det var inte vad jag hade trott först men när jag hade varit där en stund så kändes det riktigt bra. Skulle vi ha haft en lite större budjet hade man kunnat fixa lite schyssta grejer men vi får väl se vad det räcker till :)


Småttingarna

Idag har Joshua lärt sig att klättra i och ur spjälsängen själv så nu kan jan krypa ner och kramas med lillasyster precis när han vill :)

 


Helgen

Så var helgen snart över och ytterligare en vecka mindre tills man ska börja jobba igen... HAr börjat tänka på det nu, har låtit bli det förut men nu är det inte långt kvar. Ska upp och prata med chefen imorgon, hoppas hon är där :)

 

I alla fall, i fredags var det Valborg, och som traditionen är så knatade vi upp till folkparken för att titta på brasan och fyrverkerierna. Min bror och hans familj, syrran och Peter, moster och morbror och mamma och pappa och jag och barnen. A mådde inte bra så han stannade hemma. 

Salle med sitt ballong... svärd :)

 

Joshua på morfars axlar med sitt ballongsvärd :)

 

Lilltösen med brasan i ryggen

 

Och lilla Tyramyra, Salle var snäll och fixade en ballong åt henne också :)

 

I lördags var det 1 maj och morfar fyllde 98 år. Tyvärr har han brutit armen så just nu ligger han på sjukhuset, så det blev kalas inne på salen. Som tur var hade han ett singelrum eftersom 13 personer kom sjungandes med tårta och grejer :) Men lilla morfar var trött och ännu tröttare var han nog när vi gick. Men han sken upp när han såg de små och det var kul.

 

Idag har jag bara suttit med min j-a religionsuppgift... suck men jag vill få in den till imorgon. Ska fortsätta med den nu.