Torsdag kväll


Hade sån tur när jag skulle hem från jobbet igår, jobbade ju till sex så jag ville hem så fort som möjligt eftersom de skulle komma och hämta vagnen plus att jag och syrran hade bestämt dejt. Lyckades ta mig hem, med buss, på 20 min!! Det är nog rekord. Så nu är vagnen såld och hämtad :) skönt att det gick så smidigt, vi slapp ju ta kort och lägga ut den på blocket så det var ett moment mindre att göra.

Fixade till mig lite snabbt och mötte upp syrran så gick vi till Asti. Det var riktigt mysigt. Satt och pratade så mycket så servitrisen hann komma flera gånger och frågade om vi ville beställa men vi hade ju knappt hunnit titta på menyn än ha ha. Ja, jag visste ju på ett ungefär vad jag ville ha, hade sett fram mot en riktig köttbit hela dagen... "kött för fan"... :)






De hade inte så mycket efterrätter som kändes intressanta så vi tog varsin tryffel. Ok bortsett från att bilden blev väldigt suddig men när hon kom in med dem så såg jag den knappt. Den var i liiite minsta laget enligt mig, och physalisen var också liten.



Beställde en kopp te till och fick ett glas :D det var nog första gången, annars får man en liten pluttig kopp. Men med världens största tepåse!!! Den var ju nästan lika stor som glaset! Bad att få lite mjölk till och hon kom in med ett liiitet glas med liiite mjölk i, Syrran och jag bara tittade på varandra och började asgarva. Bad att få lite till och fick liiite till, så det var snålt med mjölk på det här stället, men jag kände inte för att gå fram en tredje gång, hade jag varit onykter hade jag bett att få hela paketet men det var jag ju inte så det fick vara.

Bara för att kvällen inte skulle vara för bra, kom jag hem och upptäckte att jag inte kom in genom porten... jippie :p Gick hem till mamma pch pappa och hämtade extra nyckeln för att se om det var min det hade hänt ngt med, men den funkade inte heller. Inte till källardörren heller. Som tur var kom det en kille efter ett tag som skulle ut, så då vi kom in. Messade till A och sa att nyckeln inte funkade fick den smarta frågan om jag hade skakat lite på dörren ha ha, ja nyckeln går säkert in om jag gör det! :p  Ibland undrar man om killar tror att vi tjejer är dumma eller om det är de som är, hm. Ja ja. Annars var det en väldans trevlig kväll, det får vi göra om snart syrran :)



Puss

Onsdag

Dagen blev lite bättre sen. Det var hyfstat på jobbet och Alisa var snäll och muntrade upp mig, tur att jag har dig där gumman. Dock kände jag mig lite behov av en shoppingrunda efter jobbet och kom hem med lite av varje.



Precis vad jag behövde :)

På väg hem möte jag syrran och Peter som var på väg för att lyssna på "Misty", syrran hade frågat mig innan om jag ville följa med så det blev precis lagom. Jag stötte på dem precis utanför Knäppingsbog där de skulle spela. Träffade en massa bekanta, ngr arbetskompisar, gamla klasskompisar och delar av familjen (pappa var också där). Så vi fikade lite och lyssnade på musiken.



Ikväll har jag varit duktig och städat, ska passar på nu när det inte är ngn mer hemma som stökar ner, annars är de ju experter på det killarna :)

Puss

Umpf!!

Var helt slut på igår kväll när jag kom hem från jobbet. A hade sagt att han skulle laga mat och jag hoppades att han skulle ha den färdig när jag kom hem, meen sån tur hade jag inte... big surprise :p Han ville äta kebab istället, men allvarligt jag är så trött på sån mat!! Istället övertalade jag honom till att vi kunde väl iaf gå till Världens bar och äta ngt (de har helt ok kycklingspett och pomme) iaf lite bättre plus att vi kunde sitta ute och äta. A står ju ute och jobbar hela dagarna så han tycker det är skönt att slöa framför tvn eller datorn medans jag är inne hela dagarna och jobbar mycket vid datorn och tycker det är jätte skönt att få sitta ute. Men han gick med på det :) Efteråt tog vi en liten promenad i industrilandskapet och Joshua tyckte det var jätte roligt med vattenfallen. Han skrattade högt när vi stod en bit ut och han såg vattnet forsa ner under fötterna.

Pratade lite med Salle i telefon när vi kom hem och han berättade att han hade tagit ett simmärke till, han är så duktig!

Idag däremot har inte dagen börjat ngt vidare, känner mig på ett riktigt pisshumör, så jag hoppas dagen kommer funka ändå. usch usch.

Later


hi hi hi

Försökte lägga Joshua för en stund sen eftersom han började gnugga sig i ögonen, men inte ville han sova inte. Efter att ha skrikigt en stund så fick han komma upp igen. Jag hade precis satt mig med lite tzatziki med bröd och gissa om det var ngn som tyckte det var gott ha ha. Tur att det bara är vi hemma i morgon, A kommer ju hem men jag tror det är på kvällen men man vet ju aldrig.



Annars har vi haft en slö dag, gick till stan en snabbis och hem igen sen har vi lekt med klossar, lagt pussel och läst böcker.

Uttråkad

Hemma, har precis lagt Joshua för att sova en stund. Han var riktigt grinig nu innan, bara nöps hela tiden han lyckades t o m riva mig i tandköttet. 
Har inget planerat idag, tänkte väl plocka lite hemma lite eller ngt men jag har ingen lust. Jag gör ju aldrig ngt annat känns det som. Funderar på alla saker jag vill köpa och funderar på hur jag på ett bra sätt ska lägga fram det till A som får ett utbrott så fort man nämner det ordet.

Man ska kanske ta en lur också en stund :)

Puss

Snart hemgång :)

Ja dagarna och veckorna har börjat rulla på. Går in i vecka 31 idag :) och jobbet är som vanligt. Idag har det varit lugnt... egentligen har det varit ganska lungt hela veckan och det är skönt att börja så. Jobade till 6 igår sen hade jag bråttom hem eftersom det var ett par som skulle komma och titta på Joshuas barnvagn. Men den var ju inte ihopsatt så jag var ju tvungen att göra det först men jag visst eju inte hur mycket det var. Men jag fick precis ihop den innan de kom. Dock ett smärre utbrott på A i telefonen eftersom jag inte hittade alla delar och jag var lite osäker på vart man fick in bottenplattan. Men förutom det så gick det bra :) Kändes lite fånigt bara att säga att jag inte visste vart allt var så uppfattningen om mig var kanske lite virrig ha ha. De skulle iaf tänka på det och återkomma idag. Annars åker den ut på blocket.

Precis innan de kom ringde syrran och frågade om jag ville följa med dem ut och äta och eftersom jag inte orkade laga mat (utan snarare tänkt att göra lite chokladfondue till middag :p ) så passade ju det bra att göra när jag änså var ensam. Så vi gick till Sukiyaki och åt sushi :) mums mums. Jag älskar sushi!! Det var trevligt men servicen var väl lite så där men vi fick ju lite att skratta åt. Syrrans sambo och hans mamma var också med. Sen fortsatte de för att ta en öl ngnstans och jag gick hem för att sussa. Skulle ju upp idag igen.

Nu väntar jag bara på att få gå hem, ska på kalas i em, så jag får flexa ut lite tidigare idag eftersom jag måste hinna köpa en present på vägen och jag har ungefär en kvart på mig. Men jag har fått ett litet tips så jag hinner nog (ha ha nu låter jag som min bror :) )

Later


God morgon

Sitter som ett lik på jobbet. Hade tänkt att sova i bilen på väg in men det blev inte så, visst är det konstigt att man aldrig kan sova när man har en liten stund över att göra det. Middagen var trevlig igår men tyvärr blev klockan lite mycket innan vi kom i säng. Vi hade ju en del att fira, två förlovningar, en födelsedag och två namnsdagar. Så jag fick en god matlåda med mig till jobbet idag he he :)

Tyiskt att det var idag jag skulle jobba läng, normalt sett får man ju lite sovmorgon om man går till 6 men eftersom vi åkte från stugan och pappa måste vara på jobbet som vanligt så fick jag ju komma som vanligt också, buhu, och det är ingen som tycker synd om lilla mig :( Jaja det är bara att kämpa på. Förhoppningsvis kanske jag kan smita ifrån lite tidigare, måste ner på stan en snabbis på vägen hem och sen kommer det ett par som ska titta på barnvagnen. Skulle vara skönt att bli av med den nu, visserligen behöver vi ju inte betala den nya vagnen än men ändå.

Later

Jobb och jobb

En timme kvar tills jag slutar... :) Nu är jag såå trött. Ensam i korren på em så det har varit lite tungt. Håller kanske på att få benhinneinflamation i vänsterbenet dessutom, så det går inte fort fram här inte ha ha. Kom precis in från fikat, har suttit ute på balkongen och solat... får man ngn färg på en kvart tro? :)


Idag ska vi ut till stugan direkt efter jobbet. Kul med hela familjen tillsammans, bara min "egna" familj som saknas, iaf A och Joshua. Mysigt att träffa Salle igen, har ju inte sett honom sen i lördags, det blir så tomt utan barnen hemma. Samtidigt som det blir lite lugnare och just nu är det ganska skönt med lite lugnt. Jag trodde inte det skulle bli så här jobbigt att börja jobba igen så det är nog dags att ta tag i lite pappersarbete.

Back to work
Puss




Det var det

Japp så var den första jobbdagen över. Direkt när jag gick av bussen kändes det som jag inte ens hade varit ledig, man kommer in i det snabbt igen. Var ensam i korren vilket kändes så där först men det var faktiskt ganska lugnt hela dagen så det var ok ändå. Däremot var jag sjukt trött efter lunch och så fort jag gick det minsta för snabbt så köndes det i magen, så vi får väl se hur det går. Men jag ska iaf ge det den här veckan ut så får jag prata med min chef om att gå ner i tid sen. Det tar juj lite tid och försäkringskassan ska ju ha tid på sig så det börjar bli dags.

Hämtade min telefon på vägen hem som varit inne på service i nästan två månader. Spännande att se hur den kommer att fungera om en vecka!!! Men jag vill verkligen ha en ny, jag är så missnöjd med den här, den var definitivt inte värd pengarna. Men men, det återstår att se, har lite andra grejer att prioritera först.

Jaha, vad ska man hitta på nu då, A har sovit ända sen jag kom hem, Joshua sover sen en timme tillbaka, men det känns lite tidigt att gå och lägga sig även om jag är trött. Men jag är nog mer trött i kroppen än sovtrött. Inget på TV finns det heller.
Nä, jag får hitta på ngt.

Puss

Shopping

Sista dagen ledig då. Efter att ha sovit i fåtöljen i ca en timme och ha förflyttat mig till soffan och sovit ytterligare en timme åkte vi ut till Ingelsta. Är på mattjakt, tyvärr ville min tråkiga sambo inte köpa ngn... eller ja han åker (om han kommer iväg) dit och köper den imorgon. Den var inte direkt tung men han påstod att jag inte ska släpa på en massa saker eftersom jag är gravid och han ville inte bära på den så därför fick det väl bli så. Men liksom, jag ska ju ändå börja jobba igen imorgon och då lär jag få släpa på tunga grejer ändå, så vad gör en liten matta?? Ja ja, jag får väl lugna mig lite :) Jag fick iaf en liten matta att ha i köket, så nu slipper vi julmattan som vi haft så länge :)

Sen gick vi till Toys ´r us och köpte ett pussel till Joshua, han var ganska otålig och inte alls sugen på att gå i affärer, men när han fick sitta på pappas axlar och dra honom i håret gick det bättre... iaf för honom, fråga A och du får ett annat svar ha ha.





Åkte lite rutschkana i leksaksaffären.

Fikade på Lindahls och gick in på ica en sväng. Tydligen har de ställt upp ett bord med böcker vid bokavdelningen där barnen kan sitta och läsa. Joshua hittade en bok som gjorde pruttljud när man tryckte på en knapp. Och det var tydligen himla kul vilket blev problem när vi skulle gå.



Han höll krampaktigt kvar i boken och skrek. Det gick så långt att jag kom på mig själv stå och leta desperat med blicken vart boken stod för att se vad den kostade!!!!! Aahh det kan jag ju inte göra, snacka om att förstöra för mig själv ha ha. Nä det var bara att ta boken och gå därifrån med en skrikande och sparkande liten unge. Han var nästintill otröstlig. Men det gick över efter en liten stund tack och lov. Världens goaste är han men också världens envisaste :)


Det var det, bäst att gå och lägga sig, vill inte bli sen imorgon.
God natt

Oups

Ja man bör visst tänka sig lite för vad man skriver... Dumma väder, jag skrev ju att jag NÄSTAN ville att det skulle regna inte att jag ville det!! Fan, sista dagen ledigt, ja då är det väl bara att dra på sig stövlarna och knalla ut då :p

Har precis fått en trött och gnällig unge att sova, Joshua har kommit in i ngn period just nu där han inte riktigt vet vad han vill. Det var loppis ute vid stugan i helgen och Alexander frågade lite härom dagen om vi inte kunde sälja honom på loppisen också ha ha, han tycker att lillebror är lite jobbig just nu, stackarn, och en till blir det (tror jag iaf).

Två bilder från igår. Får njuta av vädret på kort istället :)


Stannade förbi en liten lekpark när vi promenerade, tyvärr hade de tagit bort klätterställningen och rutshkanan så det var bara de här kvar.


Lilla Lecc, en söt liten sak.


Puss

:)

Haft en supertrevlig eftermiddag med Emma. Fikade på färgagården och sen tog vi en promenad runt strömmen i nästan fem timmar. Skönt att vara ute dessutom, blir mest att man är inne när man är hemma.
Så nu ska jag bara fundera ut vad jag ska göra resten av kvällen.

Puss

"Gäsp"

Trött trött trött är jag idag. Gick och la mig efter filmen men det blev väl lite sent ändå. Skulle vilja slänga Joshua i säng snart så jag får sova en stund, men jag ska träffa en gammal kompis (som jag inte träffat på länge) sen och fika så då är det ju bra om han sover lite. Går att prata lite bättre då och vi har ju lite att ta igen. En jätte go tjej som fanns där för mig när jag behövde för ngr år sedan men sen flyttade de ut på landet och vi hade ingen bil så vi tappade kontakten.

På tal om ngt helt annat, dessa damp ner i lådan för ett par dagar sen :)



Kände att jag behövde ha ett par stövlar, det närmar sig trots allt höst (och regn) vartefter och eftersom jag lär bli tvingad utomhus iaf 4 ggr om dagen så behöver jag ngt snyggt och tort om fötterna :) Det är nästan att det får regna nu ngn dag så jag får ha dem på mig :D

Puss

Hemmakväll

Som de flesta kvällar :) As syster C och hennes pojkvän kom förbi och drack lite the, kul med lite besök.
Ensam som jag är, funderade jag ut vad jag skulle göra till kvällsmat... ah chokladfondue :) Tja det är ju sista gången man är gravid så det är väl bäst att passa på :) Sen har jag inget att skylla på längre ha ha.



MMmmmm mums, dessvärre mår jag lite smått illa nu men det är det värt :)

Puss

Åh tänk om man kunde byta liv med någon annan ibland :)

 

Buhu

Sista officiella dagen på semestern, sen är det ju helg och på måndag är det dags. Så vad bör man ha gjort idag... legat på en strand ngnstans och badat och solat och tagit vara på det fina vädret, kanske grillat lite på kvällen.... ja ngnting sånt, så vad har jag gjort istället då. Slöat, varit en sväng på stan, ätit på Mc Donalds, städat och kommer troligtvis tillbringa kvällen framför tvn. Tja inte fel men det första lät bättre men jag har inte vare sig bil eller sällskap så det får bli som det blir. Men sommaren är ju faktiskt inte slut än, helgerna finns ju tack och lov, så det får väl bli en sväng ut till stugan om det blir fint väder. Väntar på att mamma ska komma och hämta Salle eftersom han ska vara där nu när jag börjar jobba, Joshua ska vara hos farmor ons till fre. Kommer vara lite konstigt att vara HELT själv men å andra sidan kommer jag nog vara så trött efter jobbet så jag kommer väl somna direkt när jag kommer hem ha ha.

Nu håller Joshua som bäst på att riva storebrors rum så det är nog bäst att gå dit.

Later

:)

Japp då var man hemma igen, har varit med svärmor på landet i ngr dagar. Skönt att få sova ut lite. Men har börjat få mer och mer sammandragningar trots att jag inte gjort ngt ansträngande, funderar på om det är ngt psykiskt eftersom semestern börjar närma sig slutet ha ha, men men, vi får väl se hur länge det funkar. Var iaf hos barnmorskan i måndags och allt såg bra ut, fick Alexanders och Joshuas kurvor så nu har jag suttit och jämfört lite. Fick även prata av mig lite om Joshuas förlossning och det kändes bra. Har bara varit hos henne två gånger men hon är hur go som helst, ngt helt annat än hon jag hade med Joshua, där stämde verkligen inte personkemin så jag är glad att jag fick hon jag har nu den här gången.

Puss

Hemma igen

Tjockis hela helgen, tyvärr är det ett passande namn eftersom det inte känns som vi gjort så mycket annat än ätit :p När jag har varit ledig och inte gjort så mycket har jag ju heller inte blivit så hungrig. Men där ute äter man ju vare sig man är hungrig eller ej, ja ja. Vi har haft det jätte mysigt iaf, tyvärr var ju inte vädret riktigt vad vi hoppats på men när är det det???? Hallo vi bor ju trits allt i Sverige, avundas syrran och sambo som sticker till Madeira imorgon... snälla ta mig med!!!!!!!!!! Usch min sista semestervecka nu, sen är det tillbaka på jobbet som gäller.

Men men nu ska jag inte deppa för det, Helgen var som sagt bra, vi började med att köra ut Joshua till mormor och morfar, jag vågade faktiskt inte ta med honom till alla klippor eftersom han är en liten vilde, det skulle ha varit koppel och flytväst på honom hela helgen annars och jag tror inte han hade gillat det he he. Men han har det så bra i stugan också så jag tror inte han brydde sig så mycket.

När man kommer till bryggan brukar man få bli hämtad av en båt som ägs av ön, visserligen går inte den första officiella turen förrän vid fem på fredags em men har man tur så är fogden där tidigare och då brukar han kunna komma innan dess med, men det var han ju så klart inte så det var det ju bara att packa roddbåten och ro ut. Visst det har vi gjort många gånger men.... Just den här gången var läget lite annorlunda. På bryggan stod två "sportfånar" med en motorbåt och väntade på ngr och syrrans sambo tyckte det milt sagt kändes lite... tja hur ska jag uttrycka det... retligt att packa en roddbåt och låta en gravid tjej ro  :D Han har typ aldrig rott förrut men det visste ju inte jag, men min tanke var ju att vi kunde turas om lite eftersom det blåste en hel del men efter att vi kommit en bit ville han ta över och det blev lite sick sack och runt ngt extra varv men vi kom fram och det var väl det viktigaste :)
Ja sen har vi som sagt ätit och spelat spel mest, idag kom ju solen som först så då blev det lite sol och bad (bad för Alexander och sol för oss andra) innan det var dags att åka hem igen.



Det var en hel del vatten att tömma innan vi kunde börja packa i :) men Salle var jätte duktig.

Jag var riktigt dålig på att ta kort den här helgen så jag får lägga upp ngr fler när jag får syrrans bilder, tyvärr blir ju inte det förrän om en vecka när de är hemma igen. Man får säga vad man vill om stället, det kanske börjar bli lite nedgånget och en del rustning skulle behövas men det är trots allt otroligt vackert därute!!


Puss

Tjockis nästa

Håller som bäst på att göra paj oc kladdkaka för att ta med till Tjockis imorgon... kanske ska förtydliga mig lite Tjockisholm :) En jätte härlig Ö i skärgården som vi har åkt till varje sommar ända från när jag var liten. Förra året blev det inget men i år ska jagm Salle, Syrran med andra hälft åka dit för ett par dagars mys. A ska åka iväg och jobba imorgon igen och kommer hem veckan efter... dvs när min semester är slut, men det vill jag inte ens tänka på!!! Känns bra segt att börja jobba igen efter semestern men men.

Annars har veckan varit lugn, i måndags var det ju pissväder och vi var ju i stugan så det fanns ju inte så mycket att göra direkt, pappa, jag och syrran spelade bondespelet i ca 5 timmar och sen spelade vi galenpanna i ca 2... så var den dagen slut :) Kom hem tisdag em, tittade i brudbutiker med syrran och träffade Amelie på kvällen en stund. Sen har dagarna rullat på ganska bra.

Dags att sätta igång med packningen till i helgen.
Puss

Suck och stön

Idag fick jag min sovmorgon iaf, pratade i telefon i nästan en timme dessutom innan jag gick upp och gjorde frukost så jag ska väl inte klaga men nu är jag TRÖTT! Kom ju på att jag var tvungen att gå ner till stan idag också vilket jag verkligen inte hade ngn lust med men en present var tvungen att inhandlas. Sen ska man göra en massa andra saker och dessutom komma ihåg allt jag ska göra till mig själv och komma ihåg vad jag ska packa med mig till stugan. Självklart hjälper jag till men nu orkar jag inte mer och nu har jag  en kvart på mig innan jag blir hämtad. Suck....

Stugan nästa, ses om ett par dagar.

Puss

En dag på stan

Efter träningen imorse :) gick jag ner till stan för att träffa Alex. Gjorde även lite inköp på H&M. Jag brukar inte handla där så ofta men de har ganska bra basgrejer och det är det jag är ute efter just nu, sånt som passar till det mesta. Jag är så j-a trött på att stå i garderoben varje morgon och vara näst intill tjutfärdig för att jag inte har ngt att ta på mig. Ingenting passar ju längre och de mammakläder jag hade med Joshua är ju alldeles för varma eftersom han är född på vintern. Så jeans och tjocka tröjor går bort i den här värmen. T o m leggings är för varmt, jag har ett par jeansshorts som jag kan ha fortfarande eftersom de är låga i midjan men det går nog inte heller så länge till. Så idag blev det en svart kjol och lite toppar som man kan ha till. Så klarar jag mig lite bättre iaf. 



Det är ju "vanliga" kläder men en storlek större än vad jag brukar ha. Det finns verkligen INGA roliga mammakläder. Men det funkar lika bra med vanliga. Det är väl sista månaden det kan bli lite tajt kanske men å andra sidan brukar jag ju inte bli så jätte stor så det går nog bra den här gången också :)

Ikväll träffade jag Kattis och vi var också och fikade (på samma ställe dessutom ha ha) och vi satt och pratade andliga grejer och hon kom fram till att jorden är som Hagebyskolan, ett halvtaskigt ställe med en massa knäppisar, tja ngnting ditåt iaf men jag tyckte det var lite roligt. Men man kan ju flumma iväg till vad som helst när man pratar om sånt :)


Nu ska jag äta jordgubbar och se på The Hills
Puss


Fm

Faktiskt så är det inte så fel att gå upp tidigt, ok med risk för att låta riktigt gammal nu, men på senare år går jag hellre upp tidigt än sover bort halva dagen. Visst det är skönt att få sova länge ibland men som tx den här morgonen har jag suttit vid dator, tittat på The Hills och ätit Peanutbutter cups..... och hunnit få dåligt samvete för det ha ha.



Så nu ska jag göra ngt nytt. När jag väntade Joshua köpte jag en tränings dvd för gravida och nu som först ska jag t o m prova den :) Bättre sent än aldrig eller hur ?! Får se hur det går :)




Later


Jaha...

Tänkte jag skulle sova länga idag, la ut telefonen i vardagsrummet så ingen skulle kunna störa mig. Vaknade till ett par gånger nu på morgonen men somnat om sen låg jag och drog mig ett bra tag men sen kände jag att det kanske borde vara dags att gå upp, vad kunde klockan vara... fram emot 10-11 kanske? Kommer ut i köket och tittar på klockan.... 7.56!!!!!!! Va fan jag skulle ju sova länge idag!!! Ja ja, jag är ju utvilad så jag kan väl passa på att lägga upp lite bilder från veckan.



Lilla badkillen




Åkte för att köpa skor till barnen i tisdags, stannade rörbi ett värdshus och åt våfflor till lunch :) mums




Joshua äter banan på verandan i nya stolen




Ja ... så kan man ju också sitta :)

Later

Hemma

... från stugan ett par dagar. Ensam. A jobbar fortfarande och barnen fick stanna kvar hos mormor och morfar eftersom jag hade lite grejer att göra i stan som jag inte kunde ha dem med på. Så en sak avklarad idag och resten får jag ta imorgon. Sen åker jag tillbaka :) Vi har haft det så underbart skönt, solat och badat och haft det bra. Joshua är ju ett liten vilde så honom får man passa på, han rymmer till grannen så fort han får chansen, är mellan väggar och tak och helst ska han sitta på borden. Han har dessutom kommit på ordet NEJ, eller NÄÄ som han säger och dessutom till det mesta just nu. Men han är riktigt rolig för han förstår ju vad det betyder och vad han får för reaktioner. Älskar att bada gör han också men han är ju inte rädd om sig för han knatar ju rakt ut i vattnet bottnar eller inte, så man får passa på honom som sagt, men har är ändå för go. Alexander ser man inte så mycket av, han är i vattnet eller leker med ngn kompis.

Lägger upp lite bilder om en stund, måste ladda batterierna till kameran först.

Later