stress och stress

Faaaan vi hinner inte med, har hur mycket som helst kvar att göra. Vi hade massa grejer som vi hade tänkt göra men vi har inte fått tag på alla grejer så det skiter sig lite. En del saker har vi men långt ifrån allt vi hade tänkt oss. Men men det blir nog kul imorgon ändå hoppas jag.

Later

första snön...

Ja idag kom den... de första snöflingorna föll när jag gick genom porten på jobbet, visserligen uppblandat med lite regn men det snöade definitivt. Gick till morfar ovh klippte honom efter jobbet. Tog faktiskt bussen hem idag, kände inte för att gå i det där vädret. Jag lyckades faktiskt få morfar på lite bättre humör och det kändes bra. Han tycker att han är så gammal så att han inte skulle vara så betydelsefull längre... åhh vad jag blir arg på honom. Men idag sa jag hur mycket jag tycker om honom och då log han och gav mig en jättekram. Det kändes bra, lille pluttemorfar.

Nu ä rjag iaf riktigt trött, har inte kommit i säng innan 12 en enda dag den här veckan. Vi håller på att förbereda för Halloween på lördag. Det är visserligen jätte kul men jag fattar inte HUR vi ska hinna. Det är jätte mycket kvar att göra. Men det går ju inte att sätta igång ordentligt förän ungarna har somnat och då är det ju inte så mycket kvar av kvällen. Som tur är kommer barnens farfar och hämtar dem redan kl 8 lördag morgon, så då har vi dagen på oss att fixa det sista... dvs typ allt ha ha. Nä nu ligger A och sover i sin datastol så då är det nog lika bra att ge upp för ikväll.

God natt

Syskonkärlek

Jag måste bara säga att jag älskar mina syskon. Igår hörde jag en låt på radion, jag vet inte vad den heter men den är bla med i filen Notting Hill när Hugh Grant går på torget och man ser hela året passera. När syrran och jag hör en låt från en film, brukar vi fråga varandra om vilken film den är ifrån. Då iaf började jag sakna henne jätte mycket. Hörrödu varför bor du så långt bort???
Pratade med min bror igår kväll, det känns så skönt att kunna ringa och få gnälla av sig när det är ngt. Han lyssnar alltid och kommer med bra åsikter. Han kan få mig att tänka i andra banor och förstå varför vissa saker är som de är.
Dessutom har jag alltid så kul med dem när vi ses.

Love you!

Namngivning

Idag åkte vi hela familjen till Linköping på namngivningscermoni. As systers lilla bebis skulle få ett namn. Det var första namngivningen vi var på, de flesta barn vi känner har döpts men det känns som det blir mer och mer vanligt med just namngivning istället. Det hela var iaf fint. En kompis till dem pratade lite om namnen de valt och deras betydelse. Och varför de valt kläderna han hade på sig, istället för dopklänning,  och vad de symboliserade. Sen spelade de två sånger en med Ted Gärdestad och en med Shirley Clamp. Det gick väldigt fort. Efter det bjöds det på tacobuffé till As och min förtjusning :) (vi äter det typ 2 ggr i veckan) och sen fika.
De hade en liten tävling med frågor om dagens huvudperson som vi skulle skriva svar på och lämna in. Det var frågor om när han föddes, längd, vikt, stärntecken, dag och vikt på sexveckors kontrollen. A vann!!! Han som aldrig har koll på ngt och bara gissade sig fram. Fatta att han slog hela släkten på detta ha ha. De blev nog ganska förvånade de också :) Han fick två kokböcker som pris, en med pasta och en med desserter. Det är jätte bra, jag tycker det är kul om han gör ngt nytt ibland. Jag är jätte glad att han lagar mat eftersom jag tyckker det är riktigt trist men ibland har han lite dålig fantasi.

 

Då var helgen slut nu då. En lååång vecka framöver med massor att göra. Nästa helg är det ju Halloween :)

Natti natti

sommar?

Måste bara visa två bilder osm jag tog i torsdags på utv dagarna. För att komma ut och få lite frisk luft gick vi en liten tipspromenad. Den satt utmed en lång brygga som man kunde gå runt. Det ser nästan ut som det skulle vara sommar men det var riktigt kallt. Jag frös typ hela den dagen, var tvungen att ha jackan på mig inomhus för att det var så kallt.

 

kram

kvällsmys

Idag träffade jag min lilla Amelie och åt lunch. Hoppas det gick bra för dig idag guman! Lill A var på kalas så jag, A och baby J var på stan. Inhandlade shampo och balsam från Tigi "Bed head". Tyvärr hade den sorten ag brukar använda gått ur sortimentet så det fick bli en annan sort, men den är nog bra den med.



Sen köpte vi lite rekvisita till Halloween men det visar jag senare :) Innan vi hämtaqde Lill A tog vi en fika på Lindahls. Jag älskar deras chokladbollar, det är väldigt mycket socker i dem, men de är rikktigt goda. Idag hade de dessutom ROSA pärlsocker på :) Det stod mitt namn på dem, utan tvekan.



Var upp en stund till morfar en stund och hälsade på.
Ikväll åt jag och A kräftor och hade lite mys framför tv:n. Ser på paycheck, den är helt ok faktiskt.

  

Nää nu sitter jag i soffan och slumrar med datorn i knät, det är nog ett teckaen till att det är dags att gå och sussa,

God natt

hemma igen

I torsdags åkte jag som sagt på utv dagar med jobbet. Det var riktigt intressant och kul. Tyvärr fick jag ett sånt anfall som jag hade härom dagen natten innan så jag var inte så värst pigg. Höll på att somna ett par gånger men det var när vi satt i grupper och disskuterade så det var inte så farligt, mest pinsamt när de andra märkte det. När programmet var klart för dagen gick jag och Ingvill upp till rummet för att vila lite inanan vi skulle göra oss iordning till middagen. När jag sitter och syr i knappen till min klänning, känner jag hur smärtan kommer krypande. Det tog ca 15 minuter och sen var smärtan olidlig. Men panodilen tror jag hjälpte så efter ca två timmar kändes det iaf lite bättre. Jag måste bara säga att jag har världens gulligaste chef. Hon satt hos mig i nästan en timme bara för att hon inte ville jag skulle liggfa själv och ha ont. De andra hade börjat äte redan men hon stannade ändå tills jag hade somnat till då gick hon ner men hon och ngr andra turades om att gå upp med jämna mellanrum och titta till mig. De var jätte snälla allihop. När jag kände att det hade gått över så pass att jag kunde upp och gå gick jag ner till de andra och då ordnade min chef mat åt mig. Sen kände jag mig riktigt bra och gick upp och bytte om. Resten av kvällen riktigt trevlig.

Föreläsningar på fredagen också och sen hem. Mötte upp familjen på stan en sväng innan vi gick hem. Skulle på tjejkväll hos en kompis som jag inte träffat på jätte länge men jag orkade inte så det fick bli en hemmakväll istället.

ses


packa...

Igår kväll gick hade jag sällskap hem med en jobbar kompis, Ingvill. Hon följde även med hem och vi åt tacos och tittade på sex and the city filmen, jag vet, det var bara ett par dagar sen jag tvingade A att se den men den är SÅÅ bra! :) Jag gör inte som när jag var mindre iaf, när jag tyckte en film var bra då, så tittade jag på den ca två gånger om dagen varje dag tills jag kunde den så pass utantill att jag bara spolade igenom den och valde att bara se de bästa scenerna, typ den klassiska shoppingscenerna som är obligatoriska i en riktig girlygirl film. Ok det händer fortfarande, men bara ibland :) 

Idag var iaf en lugn dag på jobbet... skönt. I morgon åker vi på utv dagar med jobbet och det ska bli riktigt kul :)
Bäst att sätta igång att packa nu, ska dessutom springa över till mamma och pappa en sväng nu. Min bror är där så jag vill hinna träffa han en stund.

God natt

Duktig...kanske lite :)

Jaha då är det måndag igen då. Var en intressant dag på jobbet. Det är alltid kul  med ngt nytt och lite omväxling.
Imorgon ska jag i alla fall se hur det är med min stackars galla, om det var gallsten eller inte. A är övertygad om att det inte är det, men vi får väll se. Måste komma ihåg att inte äta ngn frukost i morgon bara. Vet inte hur jag ska klara morgonen utan min halvliter te. Funderar på att ta med min kopp till jobbet så jag kan äta frukosten sen, men jag vågar nog inte riskera att tappa den eller ngt. Måste iofs ändå köpa en kopp som jag kan ha på jobbet, de är så små så de rymmer väl bara en dl eller så. Måste börja dricka te istället för kaffe. Det blir bara så bökigt med mjölk och så, men men.
Idag var jag iaf duktig och försökte träna efter jobbet, som sagt försökte ha ha. Trappmaskinen funkade inte riktigt som den skulle och sen pratade jag med en av de som jobbar det om vi kunde gå igenom maskinerna lite och göra upp ett tränings schema så man vet vilka maskiner jag ska köra och hur mycket osv.
Men vi hade bara en lång diskussion om träning och kost. han påstod att det inte gjorde ngn nytta att gå så mycket som jag gör, och det fattar jag inte, skulle det vara bättre att åka buss hem istället för att gå... det fattar jag inte. Så iaf, han sa att jag skulle cykla i 15 minuter och sen skulle vi kanske titta på maskinerna. Men sen tyckte jag att klockan var för mycket, vi hade varit där i ca 1 1/2 timme och sammanlagt kanske tränat 25 min, så då gick vi hem. Ville hinna träffa barnen innan de gick och lade sig. Får se om jag vågar mig dit igen, men om jag känner mig själv rätt så kommer det ändå gå ca 1 1/2 år innan jag gör ett nytt försök på gymmet så då känner de nog inte igen mig ha ha :) Nja ska nog kolla ngt annat ställe.

God natt

Sovdags

Dags för sängen, fattar inte att helgen kan går så fort... så snart är det alltså måndag igen. Men den här veckan kommer att bli rolig ändå. Torsdag och fredag är vi iväg på utv dagar med jobbet. Intressanta föreläsningar och fest på kvällen :)

Ikväll var vi hos mamma och pappa och åt pizza. Syrran var ju med också, åker tyvärr hem i morgon, synd att hon inte kunde stanna längre men hon måste ju jobba hon med :(
Har sett senaste avsnittet av GG nu... jag verkligen älskar den serien! Ser slutet på Bridget Jones dagbok och äter Lucky charms :) mums!!

nää dags för sängen, det är alltid så svårt att komma i säng söndag kväll, men det är väl för att man inte vill att helgen ska ta slut.

Sussa gott

Slödag

En seeeg söndag.... Sitter i soffan och har gjort det hela dagen.  Äter ravioli, jag är typ den enda jag vet som tycker det är gott.  Ska nog klä på mig snart och ta en promenad med baby J.

Fick förresten mina födelsedagspresenter från syrran och Peter. Inhandlat från New York :)



Så glad att de passade, skor är alltid lite trixit men de satt perfekt :)





Dessa flingor är det godaset som finns :) ...och de sötaste, Ha ha dessa skulle aldrig få säljas i Sverige, det är typ 70 % socker i. Pappa köpte alltid med dessa hem till mig när jag var liten, då han jobbade i USA typ varannan vecka.


kram

Mingel och middag

Ikväll var vi först på mingel i Rådhuset med champagne och jätte goda snittar. Borgmästaren var där och pratade lite med.

 

Syrran och jag i Rådhuset                      Taket i ett av rummen



Hi hi här stod vi på balkongen och vinkade :)

Middagen hölls på Grand Hotel, Maten var jätte god men efterrätten var inte riktigt färdig. Det var först en sockerkaksbotten med frukt och glass på och sen ett marängtäcle över och så ställer man in det i ugnen. Mamma har gjort den förrut, men den här gången var bären fortfarande genomfrusna, så det var ingen hit. Men men det var trevligt iaf.

Efter det gick vi ett gäng till Side bar.

 

Ååh vi har alltid så roligt när vi går ut ihop men ikväll var jag lite för trött.

God natt


Lördag em

Lördag em, har precis kommit hem efter ngr timmars spa på Törnrosa med min syster. Aahhh så skönt, ansiktebehandling med fransfärg, bodyscrub, bubbelbad mm. Känner mig som en helt ny människa. Hade glömt att ta med ombyte till badet bara men som tur var va syrrans sambo på stan så han fick gå och köpa trosor till oss ha ha.
Det svider lite i ögonen efter fransfärgen men annars var allt bra. Känner mig helt avslappnad och mjuk i kroppen. Man borde verkligen unna sig detta oftare och så dyrt är det egentligen inte. Det är bara sånt som aldrig blir av.

På vägen hem bestämde jag med Linda att vi ska gå och träna efter jobbet. Får se om jag lyckas hålla det uppe nu he he. Vi köpte våra träningskort för typ ett och ett halvt år sedan och har gått så många gånger som EN hel gång. Har nio kvar med andra ord och med den här takten kommer ju det kortet att räcka länge ha ha.

Behöver komma igång och ta hand om mig själv mer. Inatt vaknade jag av att jag hade världens smärtor i buken. Andreas ringde först efter mamma som kom hit men det kändes som jag skulle avlida av smärta så han fick ringa ambulansen som kom och körde mig till akuten. Tack och lov kunde mamma följa med också eftersom Andreas var tvungen att vara hemma med barnen. Läkaren trodde att jag fått ett gallstens anfall. Egentligen är jag lite för ung för det men de andra symtomen stämde så vi får väl se hur det blir framöver. Ska köpa hem värktabletter så det alltid finns hemma om det kommer tillbaka. De behövde inte göra ngt nu direkt utan det släppte av sig själv efter ett par timmar. Men blir det värre så får de eventuellt operera gort gallan. Men det är inget som jag tänker tänka på nu, förhoppningsvis var det bara en tillfällighet och att det inte blir ngt mer av det.

Nu kommer syrran och ringer på dörren

Kram så länge

Fredag kväll

Är sjukt trött efter hela veckan. Idag var det inte mycket att göra på jobbet men det var skönt, slutade iaf tidigt så dagen gick ganska snabbt iaf. Igår kväll träffade jag min söta vän Amelie för en fika efter jobbet. Alltid mysigt, tyvärr så hinner vi inte ses så ofta. Vi pratade bla om halloween och jag fick veta vad hon ska vara hi hi. Jag har inte sagt till ngn vem jag ska vara än. Gick en sväng till stan efter jobbet med familjen och tittade i leksaksaffärer, åt på Mc Donalds. De har slutat med chicken gourmet... bu hu, det var min favorit. De fick bli en gammal klassiker som QP, tyvärr var den så salt så den gick nästan inte att äta, men men.

Sov en stund när jag kom hem så nu är jag redo för fredagsmys :) Ev lite glass och film. Min kära syster har kommit till stan och ska kanske möta upp henne en stund sen, får se vad klockan blir.

Kram så länge

Segast i världen...

Den här dagen vaknade jag av att baby J skrek. Upptäcker att klockan är halv sju och jag har alltså försovit mig. Rusar ut till badrummet och sjunger en sång med texten: helvete helvete helvete helvete.... Prioriterar att tvätta mig, klä på mig och sminka mig lite snabbt. Frukosten får vänta tills jag kommer till jobbet. Känner saknaden av min stooora tekopp hela förmiddagen. Hela dagen blir seg... Har inte så speciellt mycket att göra, lite små segt men det gör inte så mycket eftersom jag är lika seg.

Nu ska vi iaf först lägga barn och sen har jag övertalat A till att se på sex and the city med mig ikväll :) hi hi hi.

kram


Ny vecka

Japp då är det måndag i igen då. Jobb som vanligt . Lille baby j är sjuk så igår kväll och idag har vi varit på sjukhuset med honom, hoppas han blir frisk snart. Just nu är han iaf pigg och kryper omkring på golvet och leker, hoppas inte febern går upp så mycket igen.

i fredags var det kalas hos min gamla barndomsvän Camilla. Det var jätte trevligt! Gick till Bomull. Fast ärligt talat... musiken är aldrig bra där. Iaf inte när jag har varit där, men jag kan inte bara ha haft otur för jag har ändå varit där ngr gånger. Är också glad för att min kära vän Viola kom med också.

Min outfit för kvällen  Jag och Viola

Jag och Camilla Krister och Viola tar en sväng om 

Filmtajm

Nu har jag skickat efter två underbara filmer, nämligen Sex and the ciry och Djävulen bär Prada. SATC kommer den  ju ut 22 oktober... åhh vad jag längtar. Jag blev definitivt INTE besviken på den filmen :) Djävulen bär Prada är också en sådan film som jag älskar! Jag har bara inte tagit mig för att köpa den än, men jag har sett den flera gånger ändå. Tyvärr har jag lite svårt att få arslet ur vagnen ibland men nu så :)

    

Äntligen helg

Ok bara för att jag har bestämt mig för att inte svulla ikväll så är jag naturligtvis jätte sugen på allt! Men det är väl för att jag tänker på det. Ska nog göra en kopp chokladte och smutta lite på.
Var hos frisören idag igen och gjorde nya slingor, det blev lite mörkare än jag tänkt mi sist och idag ljusade jag upp det lite. Nu är jag nöjd. Måste ju vara ljus till Halloween :) Idag var det lugnt på jobbet iaf och det var ganska skönt, pratade lite med den nya tjejen.
Idol står på nu, måste ju ändå följa det, om inte annat för att följa med snacket på jobbet ha ha. Likadant med Bonde söker fru men det har jag inte sett än, men jag måste väl se ngt avsnitt för att se vad det är och vad de pratar om.

I morgon ska vi till Linköping på 30-års kalas på eftermiddagen och på kvällen är det utgång :) Det var länge sen jag var ute och dansade så jag hoppas det är bra musik i morgon. Det kan vara väldigt blandat på Bomull och tyvärr måste jag nog säga att de flesta gånger jag har varit där så har musiken varit riktigt kass. Dessutom är dansgolvet väldigt litet men det beror väl också på att det egentligen är mer en restaurang. Jag frågade de nya tjejerna på jobbet om de ville följa med, hoppas, skulle vara kul att lära känna dem bättre. Vi får väl se. Nästa fråga är vad man ska ha på sig. Har en idé men det beror på hur upppklädd jag känner för att vara, hmm, ja det får vi se i morgon.

God natt

Rolig jobbdag

Har varit i Motala idag med jobbet. Såå intressant.  Fick se en del roliga grejer med he he. På em hade en kvinna föredrag om kost mm men ärligt talat var det inget nytt hon kom med tyvärr. Det var typ, ät frukt och fullkorn och skippa vitt bröd, som om vi inte visste det redan, men men.  Fick iofs veta att det bara är svart te som är vätskedrivande... så med andra ord kan jag dricka mina teer utan att behöva bry mig om att dricka massa extra vatten :) är riktigt dålig på att dricka vatten, det blir väl typ två till tre glas om dagen och man bör ju dricka ca 2 liter, så det är kanske inte så bra :p

Åh just nu sitter A bredvid mig i soffan ochmasserar mitt öra, gud vad skönt det är. Det måste vara en sån där punkt som kineserna brukar gå på. Jag känner mig helt avslapnad i hela kroppen.

Måste bara säga att vi har haft otroligt vackert väder den här veckan, precis så här ska hösten vara, solen skiner och alla löv i olika färger, tyvärr kunde vi inte stanna på vägen och fota men det såg ut så här




kram

Jobb... och mera jobb

Ja man hinner inte med så mycket annat just nu,.Jobbar i stort sett hela dagarna. I korren hela veckan och idag var det att springa en jäkla massa. Men men motion är alltid bra :) Jag hade faktiskt funderingar på att springa hem från jobbet igår men eftersom jag skulle till kören på kvällen skulle jag inte hinna dusha och så innan jag skulle iväg så jag skippade det, och det var tur för det behövdes ju knappast eftersom jag fick min motion på jobbet istället. Jag ska inte klaga, och det gör jag inte heller, för det är såå tråkigt när det inte finns ngt att göra. Men i morgon ska vi till Motala  med jobbet och det ska bli kul :)

Ikväll har jag imponerat på mig själv! Gick hem till mamma och pappa efter jobbet, Jag blev så besviken på A att jag inte hade ngn lust att vara hemma. Visserligen hade jag och mamma bestämt innan att jag skulle gå dit ikväll men nu åt jag och barnen där också. Jag skulle låna mammas symaskin och sy om min Halloweendräkt och en kjol jag köpte för ett tag sedan. Det gick riktigt bra faktiskt och det tog inte så lång tid heller. Det är så roligt, det skulle vara riktigt roligt att jobba med sånt. Bilder på Halloweendräkten kommer jag att lägga upp efter festen :)

God natt

sovdags

Är riktigt trött ikväll. Det var iofs ganska lugnt på jobbet idag, hela dagen gick väldigt smidigt. Stackars baby j som är sjuk bara. All mat går rakt igenom och han är illröd och då menar jag verkligen illröd i rumpan. Stackars liten han hade så ont att han inte kunde sitta. Hoppas bara han blir bra snart!!!

Ver hemma en sväng hos mamma och pappa och hjälpte mamma att göra slingor i håret, tog mitt kvällste hos dem istället. De hade inget chokladte men det gick bra iaf :) Alltid lika mysigt att prata och dricka te hos dem. Även om jag aldrig har bott där de bor nu och har ett eget hem, så är det alltid hemma hos mamma och pappa också.

Är lite nervös för mina väskor också som jag skickade efter för ett tag sedan. Det stod på FedEx att de var levererade och att de hade lämnats vid dörren, men när jag ringde och kollade ifall de hade fått dem, var de inte hemma. Vilket kan betyda att de bara ställt kartongen där och om de inte var hemma då kan ngn har gått förbi och tagit lådan. Hoppas hoppas hoppas inte det!!! Jag får dessutom inte veta förräns imorgon så det blir en natt till som jah drömmer om dem och en dag till av oro. Jag vet det är bara väskor men jag vill verkligen ha dem och de var inte så billiga direkt, iaf inte för mig.

Nepp läggdags, det kan bli mycket op jobbet imorgon så det är bäst att försöka vara så utvilad som möjligt.

God natt

Gossip Girl

Älskar denna serie och nu kom A hem med tobleroneglass :) mums



Hemfärd

Dags att åka hem. Skönt att komma hem ganska tidigt på dagen då det altid finns lite att pyssla med hemma. Ska ju jobba imorgon igen, och heeela långa veckan. Ska iofs till Motala med jobbet på torsdag och det kommer nog bli trevligt, med tema "Ta hand om dig själv", låter roligt. Vi hade ju ett liknande tema förr året då vi höll i det och det var jätte intressanta föredrag.

Landet

Är på svärmors landställe. Har typ sovit hela dagen :) Finns inte så mycket att göra här he he. Nja får väl erkänna att det har tagit lite att börja jobba igen, heltid dessutom. Även om man har fått gå upp tidigt när baby J har vaknat så är man ju ändå hemma och vilar, det kan jag ju inte göra på jobbet direkt. Det jobbiga är bara att jag har fått så ont i benhinnorna sen jag började jobba. Man spänner hela krobben och man får verkligen ta i ibland när man ska köra vissa sängar.

Har smakat kroppkakor idag för första gången, det vra jätte gott. Pitepalt är ju min älsklingsrätt så det var kul att smaka eftersom de är ganska lika. Tack svärmor!

Det har precis regnat ute och utanför finns en jättefin regnbåge, två stycken faktiskt men den ena syns bara svagt men det är två hela bågar


.




På jobbet

Det är riktigt långsamt just nu, ingenting att göra... men det kan ju vända fort iofs. En timme kvar. Ska träffa min söta Amelie efter jobbet idag. Men bara en kort fika och kanske en snabbis på stan. Vill hinna hem och träffa baby J innan han ska sova. 45 min kvar nu.

Hej så länge

Första jobbdagen

Ja då har man börjat jobba igen då. Efter två och en halv timme kändes det som jag aldrig varit borta. Dagen gick väldigt långsamt bara, men det var skönt att det var lugnt. Iofs är det tråkigt om det är FÖR lugnt men det var skönt första dagen iaf. Ska vara i "korren" den här veckan. (tack älskling för att du sätter på tevattten)
Satt på jobbet och längtade efter en kopp chokladte till ikväll. Saknade så klart pojkarna också, höll på att längt ihjäl mig. Fick verkligen koncentrera mig på jobbet för att undvika det. Det har börjat lite nytt folk på jobbet och det är ju alltid kul. Pratade dock inte så mycket med dem idag men det kommer väll vart efter. Ser fram emot att Alisa ska börja i Januari iaf. Hon har lovar att hon ska komma och äta lunch med mig snart, det ska bli kul. 

Har lite annat att se fram emot den här månaden iaf. Dels så åker vi till Motala med jobbet nästa vecka och sen kommer utvecklingsdagarna.
Ja då är det väl dags att gå och lägga sig då, är ganska trött efter idag.

God natt