Inte bli sjuk inte bli sjuk inte bli sjuk

F-k!!!!!!!!!! känner hur förkylningen kommer krypande, Pojkarna har ju varit sjuka i veckan och Joshua har varit grinig ikväll. Han vaknade för ett tag sedan och var på uselt humör, hoppas det inte går tillbaka till det sämre. Borde gå och lägga mig nu men jag känner mig lite nere så jag ska nog göra iordning lite chokladfondue :) det blir man alltid glad av :)

Ingelsta

Shopping var det som stod på schemat idag :D Började på MIO och köpte soffkuddar... rosa :) Hade ju lite ångest härom dagen vilka jag skulle köpa, men de var de här jag ville ha från början så det fick bli dem. Sen blev det såklart en massa mat också men det är inte alls lika roligt att köpa ha ha.

 

Jag visar grejerna sen när vi har flyttat och ställer iordning, känns roligare så :)


Sovmorgon

A kom precis och väckte mig med nybakat bröd....*mums* :)

Kaka

Höll på att gå förbi dessa på ICA idag, men hann stanna i tid... puh :)



De var riktigt goda! Så de fick bli efterrätten ikväll :)


Bra, då vet jag :)

Berättade ju igår om sockervaddsmaskinen som jag skickade efter och idag fick jag ett mail om att det är på väg och med texten som följer:

 

"Den är nu skickad från vårt lager. Beräknad leveranstid är 1-2 arbetsdagar. Notera att i de fall en order skickas med Posten Brev kommer en brevavi i din brevlåda om försändelsen är för stor för att delas ut. Avin är en lite lapp i storlek med en tredjedels a4-sida. Håll gärna extra utkik bland posten så att du inte råkar slänga den av misstag. Skulle du av misstag slänga avin så skickas en påminnelse-avi ut efter 14 dagar.

Om du inte har avin och inte vill vänta på påminnelsen kan du gå till ditt vanliga utlämningsställe och fråga efter försändelsen. Med största sannolikhet så ligger den där och väntar på dig. Observera att du i så fall ska fråga efter ett skrymmande brev och inte ett paket."

 

Ja det är ju bra att de är tydliga iaf ha ha. Jag tyckte det var lite kul iaf :)


......

Så har man gjort det igen, en heeel smetig chokladkaka ligger nu i magen.... suck.

MMM

Fortsätter att greja inför flytten och har börjat städa lite nu så man slipper allt på en gång sen. En liten paus nu som resulterade i att denna lilla sötsak (he he) är på väg hem till mig nu :D

 

 

Me loves sockervadd!!!!!


Heja heja

Har simmat idag, skönt! Känner fortfarande lite sådär att springa i kylan, men jag längtar verkligen tills jag får göra det igen så jag hoppas det blir lite varmare snart!!! Jag märker ju sån skillnad när jag rör på mig och när jag inte gör det. Ska köpa en liten mp3- spelare så Alexander får ha sin ifred ha ha. Ngn som vet vart jag kan hitta ngn riktigt billig, ska ju bara ha den när jag springer så det behöver inte vara ngt avancerat. Enda kravet är nog att den ska ha en klämma så jag kan sätta fast den i tröjan :)

Jag har köpt en tavla!!

Jag är så glad idag, har varit på stan och gjort världens fynd hi hi. Och framförallt så har jag äntligen köpt en tavla som jag har tittat på i ngr månader nu :) När jag såg den var det nästan som det blir på film att allt annat omkring blir svart och man bara ser DEN i spotlighten. Det stod mitt namn på den.... (det gör det faktiskt för konstnären heter likadant hi hi) Får visa den sen när den hänger på väggen, A muttrade lite men inte så farligt faktiskt :)

 

Har sån beslutsångest för hur jag ska inreda vardagsrummet, höll i ett par kuddar på chilli men kom fram till att det var enbart för att det var billiga så efter ett antal minuter och ngr telefonsamtal senare gick jag därifrån tomhänt... på riktigt, för jag glömde nämligen den andra påsen jag hade när jag gick men som tur var hann jag bara med en affär innan jag kom på det så när jag gick tillbaka så fanns den kvar bakom kassan :)

 

Sen gick jag upp till Hemtex och höll i ett par kuddar där men blev osäker så det bidde inga kuddar idag :( Måste nog fundera lite till.

 

Nu ska vi fika lite, är superhungrig, frukosten var ju ngr timmar sen :)

Later


Tisdag

Promenerat till Ingelsta idag och tittat i lite affärer. Jorde världens fynd på banrklädesavdelningarna :) Alexander fick en tröja och ett par kalsonger, Joshua fick en tröja och en skjorta och phoebe fick en klänning, en kräklapp och ett par byxor för ca 370kr totalt! * mycket nöjd* Hittade dessutom en fleecefilt på Toys´us till ett mycket bättre pris än vad jag köpte exakt samma för på Hemtex, så den får jag lämna tillbaka :)

Det var iaf skönt att få komma ut och röra på mig. Vill fortfarande inte springa är det är för kallt. Dessutom var jag lite för trött imorse, får se imorgon. Men just nu sitter Joshua bredvid mig (och försöker trycka på tangenterna) och vill inte sova. Lillskrutten är sjuk så han vaknade till nu men jag hoppas han somnar om snart så jag får gå och lägga mig. Det är inte bra att vara uppe sent, då hinner man ju bli sugen på allt möjligt och äta en massa innan man ska sova är ju inte det bästa :p


Avatar

Efter att ha kommit hem från mor och far och var fortfarande lagom jäst efter all palt fick vi för oss att vi skulle gå på bio och se Avatar. A ringde snälla lillasyster som kom hit och passade barnen medans vi var borta. Skönt att komma hemifrån en kväll, visst hemmakvällarna med familjen är mysiga men ibland är det skönt att få göra ngt annat, speciellt bara A och jag. Bara ett par minuter in i filmen såg man inspirationen till Alexander Wangs sommarvisning 2010....

 

 

 

Kolla in flätan :).... hmm, kan det ha med varandra att göra :) Vi vet ju hur film och mode hör ihop. Kanske inte det första man normalt tänker på när man ser en sån här film, ha ha men men :)

 

Filmen var iaf bra, var osäker på innan om jag ville se den eftersom det inte riktigt är min typ av film men alla sa ju att den var så bra så jag ångrade mig. Inte den bästa film jag sett kanske, men helt klart sevärd!

 

Nu ska jag ta en kopp te innan jag lägger mig, huva vad sent det blir.


Palt

Imorse gick A till badhuset med pojkarna och jag och Phoebe gick till mamma och pappa för att göra palt. Och det var verkligen på tiden!!! Man kan ju bara göra palt på vintern och shit vad gott det var. Klämde 7 stycken sen var jag ganksa mätt, om inte annat så blir man väldigt trött ha ha, men visst, ngn till skulle man nog ha lyckats få ner he he. Men vi skulle ju fika efter också så en liten plats ville jag ju spara :) Iår kom mamma och pappa ihåg min namnsdag också som var igår :) Så jag fick en drinkbok för gravida (jag ammar ju fortfarande) och två handdukar.

 

 

I med fläsket i potatisdegen...

 

... rulla ihop till en boll och ner i vatten ..... mmmmmuuuuuuummmmssssss vad gott!!! :)

 

 

 


Lördag

Idag har vi varit uppe i den nya lägenheten för att titta lite :) Å vad jag längtar. Men det är mycket mer som behöver göras med den än vad jag trodde!!! Måste måla om typ varenda rum :) inte mig emot iofs men det var ju ändå vitt så det funkade ju på det sättet, men en jäkla massa hål och rester efter kabelrännor överallt. Så nu är det och börja planera :) Ska ta och gå ner till tapetaffären i veckan och se vad de har.

 

Annars har jag varit hemma hos min jobbarkompis Alisa idag och fikat, trevligt men nu är jag ganska trött. Dock är inte lillsnörpa det för hon ligger i soffan bredvid mig och pratar och skrattar som bara den :) Vi satt och pratade lite om att gå ut och jag blev riktigt sugen på att dra på mig partystassen och dansa loss. Har hittat en klänning som det skulle vara trevligt att få användning av!! Annars får det vara, tänker koncentrera mig på inredning den här månaden.


Sova sova

Min underbara lilla dotter har somnat klockan 22 och 23 och sovit hela natten i två dagar nu!!! :) Imorse vaknade hon kl 8 :D

Skönt att faktisk fåt sova utan en massa avbrott. Joshua brukar vilja komma mitt i natten han också och i morse vaknade jag av att Alexander låg och sov bredvid mig... dags att köpa en större säng, undrar om det går att specialbeställa gavlar till? hi hi Han fick andra dosen av vaccinet igår och är hemma från skolan med feber idag. Men jag har hämtat en bok på skolan åt honom så kan han sitta lite hemma.

 

Nu ska jag se om jag kan packa ngt :)

Later


Tips...

..till alla mammor med småbarn eller blivande mammor ;) den här bloggen är öppen, ärlig och riktigt underhållande :)

Duktiga killar

Joshua har lärt sig bokstaven A så när han vill rita så ritar han A och ser han bokstaven ngnstans så pekar han på den säger han A. O kan han också men A har fastnat mest. Han härmar fler bokstäver om man säger dem först så härmar han :) sötnosen

Så idag när Alexander satt och gjorde läxorna satt Joshua bredvid och skrev An och ritade

 

 

Här är två An som Joshua har gjort :)


Måndag

Andra dagen med penicilinet och det känns redan LITE bättre, önskar att det kan gå över snart!!! Har dessutom ont i hela kroppen, känns som träningsvärk, antagligen efter all frossa, har ju legat och spänt kroppen och bara skakat i flera timmar två nätter i rad nu... huva. Så jag behöver ju iaf inte springa ha ha, närå skämt åsido, det får nog vänta lite.

Har iaf orkat packa lite och pysslat här hemma idag. Satsar på ca två kartonger om dagen nu, så blir det nog lagom mycket till den sista veckan.


Aj aj aj

Precis hemkommen efter två timmars väntande på sjukhuset. Ingen tidning fanns det att titta i heller, men jag har en rensad handväska och en tömd mobil :) Har fått en infektion i bröstet, så jag har legat med över 39 graders feber och världens frossa inatt. Men nu ska det nog bli bra hoppas jag, penicilin i 10 dagar, tur att jag inte ska gifta mig om en vecka :) Hu, nu är det dags för matning....

Äntligen

Yes, den 20 februari är det äntligen dags igen :) Sonia Rykiel pour H&M del 2!!! Och den här gången kommer barnkläderna också :) Visste ju att det skulle bli en del 2 och med barnkläder men har inte vetat när den skulle komma. Hoppas de finns på nätet för det är ju sällan de kommer till butikerna i den här stan men den förra gjorde ju det så kanske :)

 

Faktiskt en del snygga grejer.


Duktig :)

Har äntligen skickat in min tredje inlämningsuppgift :) Har suttit på Campus med Amelie hela dagen idag, gått hem och matat Phoebe och sen tillbaka. Men nu är jag iaf färdig. Skulle egentligen ha gjort den under "lovet" men det fanns det ju ingen tid till ha ha. Men nu ska jag ta mig i kragen igen och försöka få klart den andra nästa vecka, efter den är det ju prov och det är jag lite nervös för.

Väska nr 2

Ngn som vill köpa den här för 55 000???!!!!!!... Nä, trodde väl inte det. Undrar hur mycket man kan få plats i den?... kan inte var mycket

 


DKNY

Som alltid när jag bara vill slöa lite och drömma mig bort brukar jag hamna på sidor med vackra saker... idag fann jag den här...

 

 

Visst är den underbar :)


Torsdag

Usch vilken bloggtorka jag har!! Har bara varit hemma de senaste dagarna och inte gjort ngnting... eller jo, jag har sovit. Förra natten sov jag väll 14 timmar tror jag och i natt 12. Har mycket sömn att ta igen. Joshua har varit hos farmor i ngr dagar så då har vi bara passat på och sovit :) Skönt!! Hade tänkt passa på att plugga men så bidde det inte. Satt idag en stund och hann med en del iaf men imorgon ska jag och Amelie sätta oss på campus så då blir det nog lite mer gjort :)

 

Har kastat ut granen ikväll och jag förstår inte varför det känns så jobbigt. Jag älskar verkligen allt med julen och varje år när det är dags att ta bort alla julsaker är det en stor sorg. Jag förstår inte de som är trött på julen redan den 27 december!!! Julen varar ju intill påska... eller??? :)

Det försöker jag med varje år men A vill inte gå med på det, ha ha.

Men iår känns det lite lättare iaf eftersom vi har börjat packa så det står ju lite kartonger lite överallt. Då har jag ngt annat att koncentrera mig på. Jag har iaf börjat packa, påpekade det för A härom dagen att det var han som hade så brottom med packandet och ville börja redan innan jul men än så länge har jag inte sett honom med en kartong :p

 

Invigde föresten min UGGs igår och måste få berätta att det är det skönaste jag någonsin har haft på fötterna!!! De var värda vartenda öre. Vill ha ett par som jag kan gå i inne också :)

 

Nä nu ska jag smaska i mig min fjärde brownie och hoppas att det inte är storm imorgon när jag ska springa :)


Dagens inköp

Satt i lugnan ro hemma och drack te på fm när jag av ngn anledning tittade på tidningssidan (med Alexander på) som sitter på kylskåpet och reagerar på att det är en annons från Em möbler som har rea. Hmm, undrar om soffbordet vi har tittat ut är med där. Gick in på deras hemsida och ser att bordet är borttaget... fuck hoppas det inte är slut!!

Direkt när A kommer hem från skolan promenerade jag dit och de har ETT kvar :) visserligen utställningsexemplaret men vi får rabatt på det och det ser faktiskt fint ut :) Men bara för sakens skull måsta jag gå runt till alla de andra möbelaffärerna bara för att kolla om de KANSKE har ngt annat någonannan stans, de har de så klart inte. Men det är en nådan grej som jag bara måste göra. Kul att gå och titta i alla affärer nu när vi ska flytta och titta ut grejer vi ska köpa :) Behöver dock skjuts för att hämta det så jag ringer pappa och han är snäll och ställer upp :)

 

 

Pappa är också snäll och går av bussen tidigare för att göra sällskap med mig hem :) Sen åker vi iväg. Kommer på att jag måste reklamera min röda jacka som jag köpte tidigare eftersom jag upptäckt att den färgar av sig :( Synd, för den var varm och skön. Har dock en sådan tur och hittar en annan jacka från Esprit som jag kollade på när jag köpte den röda, och nu var det halva priset på den OCH den finns i min strl :) Dock får jag nog ha en extra tröja under eftersom den inte är så tjock. Och bara för att ha en sådan flax hittar även jag en body till Joshua och fem par strumpor till Phoebe för sammanlagt 25 kronor :)

 

 

 


Bilder

Måndag morgon och de stora killarna har gått till skolan, Joshua och jag äter frukost och Phoebe ligger fortfarande och sover. Fast A lät mig sova imorse så var jag som ett lik när jag skulle gå upp. Bestämde mig för att inte springa imorse eftersom jag har fått mjölkstockning....#¤%#¤%¤"%&¤#%&¤" satan i gatan vad ont det gör.

 

Igår packade jag första kartongen :) Längtar såå till flytten. Har bestämt att jag ska ha mer blommor när vi har flyttat... inga krukor dock, de tar jag bara död på ha ha. Just nu har vi en bukett rosor på bordet från dopet, fint.

 

 

Allt var ju såklart rosa :)

 

 

Dagens huvudperson fick sitta i egen stol :)

 

 

 

 

 

Hade gjort en liten presentpåse till alla med deras namn och namnbetydelse och det verkade väldigt uppskattat :)


Söndag

Skrev på mammas dator igår och upptäckte nu att det ser helkonstigt ut, den datorns tangenter var sega men men. Idag har vi varit på kalas hos Patricia, så det blev fika till lunch dag också he he. Men är det kalas så är det :)

 

Nu sitter jag och Phoebe och myser framför tvn

 


Dop

Idag ar vi haft dop. Svårt att gissa va...med tanke på rubriken ha ha. Höll på  till kl 3 i natt innan vi kom i sängmenJoshua tyckte han skullevara vaken så det dröjde ngn timme till innan jag somnade...suck. Gick upp tidigt för at hinna med allt, men det gick rikigt bra faktiskt. Var tvungen att gå till stna för att köpa lite som hade tagit slut, det blev en liten felberäkning dagen innan. Ner till huset vi skulle vara i efter för att fixa iordning,men mamma, pappa och A hade hunnit förbereda det mesta redan.

Dopet gick bra och det var jättefint, usch jag blir alltid så rörd när det är sådana här saker. Tänker på att hela grejen är för mitt barn, då får jag koncentrera mig på att hålla tillbaka tårarna ha ha. Phoebe skrek när prästen hällde vatten på huvudet men i övrigt gick det bra :) Fika efteråt med bara rosa kakor och tårta :)

Nu är det ngn som längtar efter mamma, lägger upp bilder senare.

Dagens inköp

Idag kom mitt paket från eleven.se :) beställer alltid min primer från Smashbox därifrån. Och så får man lite spännande prover också :)

 


Onsdag

Valde att inte springa imorse eftersom det var så jädra kallt... brrr. Skulle nog inte ha hunnit iaf eftersom jag skue träffa Amelie vid 10. Vi hade bestämt att vi skulle gå på trettondagsauktionnen idag. Så hon kom och hämtade mig straxt efter 10. Det skulle vara en del vintage grejer med, men det var mesta samma gamla saker med :( Men det var roligt iaf :)

 

 

Vi var väl där i lite över en timme sen åkte vi till fräcka och fikade.

 

Nu ikväll hade vi konsert med kören. Lite synd att vi inte fått övat tillräckligt men det gick bra ändå, det brukar oftast göra det, men det känns inte kul när man inte kan det ordentligt.


Mumsigt

Började baka till dopet ikväll, tyvärr är ju degen i kylskåpet så god, svårt att låta bli att gå och nalla lite av den... hm, kanske bättre att gå och lägga sig :)

 


Is!!!!!!!!!!

Skulle gå ner till stan och handla lite, gissade att de skulle ha öppet som lördag idag men eftersom det inte stod ngt på deras hemsida chansade jag iaf. Och fy h-e vad kallt det var, hann ut till trotoaren när jag kände hur näshåren frös (japp syrran, nu är det lika kallt här :) ) Gick snabbt ner till stan och det är inte så värst långt men den biten har aldrig känts längre!! För att så klart sedan komma fram och inse att de stängde för 10 minuter sedan...f-k!! På vägen hem stack det som en massa nålar i benen. Lite kul att se hur fort alla andra också gick, jag brukar ha ett bra tempo när jag ska ngnstans (har inte tålamod att gå långsamt) och nu var alla speedy gonzales ha ha. Nu ska jag värma mig med en kopp te och gosekoftan :)

Plugg

Dricker glögg och pluggar, usch vad segt det känns. Men måste ju passa på medans barnen sover :) Jag vill hellre ner på stan och inhandla det som ska köpas till på lördag när våran lilla prinsessa ska få vatten på huvudet :) Var på dopsamtal hemma hos prästen igår och då passade jag på att fråga lite om min uppgift he he, hade ju ändå experten mitt emot mig liksom :) Men jag kan inte fatta att det bara är ngr dagar kvar, har ju massor kvar att förbereda och fixa!!!! Tur att vi får lite hjälp med bakning iaf.

Hajar

Tittar just nu på ett program om hajar, antar att det har med mognad eller ngt att göra för jag brukar tycka sådana program är tråkiga, men det här är riktigt intressant. De gjorde en obduktion på en haj och då fick man veta att de inte har ngt ben i kroppen utan de har bara brosk. Sandvithajen äter sina syskon inne i livmoden. Ngn haj (hann inte höra vilken) har tydligen två snoppar ha ha. Häftigt att få vara med och göra sådana här saker.

 


Skrutten

Jag vet inte vad man ska säga om lillskrutten längre ha ha, men han var supernöjd.

 


Tyst

En ute på promenad en sover och en är i pulkabacken... aahh vad lugnt det är här nu. A bakar och jag ska passa på att plugga lite. Trist så här på nyårsdagen men man måste ju passa på när man kan :)

Kallt

Ok, om man har is i skafferiet, kan man ringa och klaga på att det är kallt inne då? :P

 


Gott nytt år!!!

Japp, nu är det 2010. Precis hemkommen från mamma och pappa där vi tillbringade nyårsaftonskvällen. På dagen var vi hemma hos morfar och fikade eftersom han inte skulle orka med kvällen. Tyvärr hann vi inte med nyårspromenaden iår men vi var nere och tittade på fyrverkerierna iaf. Sen gick vi hem till mamma och pappa, syrran och Peter var också med.

 

Åt en massa god mat så klänningen satt bra tajt när vi gick hem ha ha. Förrätt, varmrätt, efterrätt och te och kaka. Så det var ett bra avslut på året :) Joshua somnade mellan 10-11 ngngång men de andra två höll igång bra. Alexander somnade vid halv tolv men honom väckte vi innan tolvslaget. Phoebe fick en lite powernap runt tolv sen var hon vaken igen... men så brukar hon ju hålla på.

 

Nyårsstassen, (hade tänkt en annan klänning från början men den hann jag inte färdigt med så den får jag spara på.)

 

 

Chokladefterrätten var uppskattad av alla

 

 

 

Alexander sovandes framför filmen :)

 

 

På tolvslaget skålade vi med bubbel och tittade på alla fyrverkerier, hade jättebra utsikt från mammas och pappas balkong. Nu återstår bara att se om mina nyårsönskningar slår in i år :)