Toker

Just när man sitter och funderar över vad man ska skriva så fixar min lille son problemet åt mig. Jag sitter i köket och hör att Joshua hostar till, går in i hans rum för att titta till honom och möts av detta...

 

 

hmmm, var är han??????

 

Går ut igen för att nästan snubbla över honom...

 

 

Lillskrutten!! Kommer fram till att han har nog inte sovit i sängen över huvud taget!

 

(Måste visst ändra datumet på klockan... -07 var han ju inte ens föd ha ha)


Pluggdags igen

Idag känner jag mig duktig. Var ute och sprang imorse och nu sitter jag och pluggar. Måste få in nästa uppgift nu men jag har inte haft tid på sistone, det har varit för mycket annat som lockat. Så den här veckan ska jag bli klar, det är ju inte mycket kvar av terminen nu :s

 

A kom hem precis från stan där han har inhandlat det sista som behövdes för att måla klart småttingarnas rum och spjälsängen. Jag slipade det sista igår så idag ska den målas :)

 

Han köpte även en aladdin hjärtan åt mig :)

 


Målarhelg

Den här helgen har Joshua varit på landet. Så nu har vi passat på att måla deras rum och börjat slipa med splälsängen. Det har kommit lite småstänk så vi han inte så långt med den som vi hade hoppats men den ska bli klar i veckan. Började tänka om deras rum lite härom dagen. Helst vill jag ju sätta upp en liten avdelande vägg men ärligt talat tror jag aldrig att den kommer att komma upp, så det får bli en avdelande bokhylla istället. Men det kommer nog att bli bra ändå :) I morgon ska vi måla det sista och sen ställer vi iordning på tisdag :) Vi får ha mellanskrutten sova hos oss inatt... men han brukar ju komma in kring 2.00 så det blir nog ingen större skillnad ha ha :)

 

 


Torsdag

Inte fick man sova i natt heller. Halv fyra imorse tyckte Phoebe att det var dags att gå upp.... Försökte först få henne att sova kvar i sin korg men det gav jag upp med efter en stund... då la jag henne i sängen men med bara nappen så hon inte skulle snutta på mig... men det gav jag också upp. Men hon somnade inte om ändå. Hon var inte ledsen bara  lite smågnällig men med nappen var hon iaf nöjd även om hon var vaken. Jag vill inte börja ge henne en massa mat igen eftersom hon började sova över det målet för flera månader sen. Men tillslut vid halv sju gav jag efter med det också och gick upp och gjorde välling och lagom när jag kommer tillbaka till sovrummet ... ja DÅ sover hon!! barn är underbara :)

Nu ska jag försöka få henne att sova igen :P så syrran och jag kan åka till babyland. Vi tänkte att hon kan få sussa sött hos Peter under tiden...


Ha ha

Eftersom aprilvädret var i sitt esse imorse så blev det ingen springtur. Somnade med huvudet på bordet halv sex och lycksdes sova en timme innan A kom ut. Så nu blir det en promenad till Ingelsta iatället :)

Uppe med tuppen

Så var det dags igen. Väntar på att klockan ska bli lite mer så jag kan ge mig ut och springa. Vaknade för ca en timme sen och har provat att bara gå omkring men det funkar inte... har ju trappat ner med amningen men eftersom jag fick mjölkstockning igår igen så måste hon ju äta.... allvarligt jag blir galen!!!!! Det är inget kul att ligga vaken halva natten för att det gör så ont... det liksom kliar samtidigt. Just nu skriver jag bara för att sysselsätta tanken så det här inlägget är kanske inte så jätte intressant att läsa :p

 

Fasen också, det har visst regnat inatt... blött i spåret få med andra ord :( Får gå och göra ngt att äta nu, kan inte springa på tom mage... fast jag är inte särskilt hungrig än.... ville hellre få tränga mig ner i sängen med de andra. Fast just nu är det trångt så jag la mig på soffan en stund förut.


En dag på stan

Idag har jag varit på stan och shoppat lite :) lite kläder till Phoebe bl.a :)  och fikade med Camilla och lilla Erik.

Har nu bytt liggdelen mot sittdelen på vagnen. Jag ville ha liggdelen kvar så länge som möjligt eftersom det är bättre för hennes rygg att kunna ligga ner, men efter att ha gått runt i tre dagar med henne så här...

 

 

... så känns det som att hon inte vill ligga ner och bara se himlen längre :)

 

 


:)

En annan rolig sak som jag har gjort på sista tiden är att vi har provat ut och beställt tärnklänningarna :) Efter mycket om och men så kom vi fram till det slutgiltiga. Inte för att vi hade svårt att enas utan att det var så fint alltsammans. Åh vad jag längtar!!!!!

............

Nu var det länge sen sist jag skrev men ärligt talat så har jag inte haft ngn lust. Har haft en liten svacka då det mesta bara kännts jobbigt. Det är mycket att tänka på och en del beslut som ska tas så just nu försöker jag bara ta en sak i taget så får det bli vad det blir sen. De senaste dagarna har jag träffat Nina och promenerat med våra barn och Camilla som är i stan och hälsar på :) Det har varit kul!

 

I helgen hade vi besök av min kusindotter, vi har pratat i flera år att hon ska komma hit men det har inte blivit av förän nu. Men jag hoppas det blir fler tillfällen :)

 

Den här bilden tog jag imorse hi hi

 


Väntar

Just nu på att syrran ska bli klar så att vi kan gå och fika lite. Sen är det dags för att kika på lite klänningar igen :)
Behöver lite kaffe tror jag, det blev tidigt i morse... Phoebe vaknade straxt innan fem och ville ha lite mat men efter hon hade ätit fick jag så ont i bröstet så efter en halv timmes vridande och vändande i sängen gick jag upp och tog två panodil. La mig en stund till men tillslut så pallade jag inte längre utan gick upp. När det blir så där brukar det bara bli bättre om man gör ngt som tar upp tankarna så kvart över sex så sprang jag runt strömmen :)
Tur att det är ljust ute!! När jag kom hem så hade jag inte lika ont längre.
Nä, det kanske dags att lägga ner det där med amning snart. Jag får göra som mamma gjorde med mig, jag får ta ett glas vin och sen är det klart :) .... jag får väl fundera på ditt förslag Amelie ;)

Skrutten

Klockan är snart halv tolv. Jag har precis gått och lagt mig, A sitter vid datorn och Joshua leker i sitt rum. Hmm jag tror ngn sov  middag lite för länge idag...

Nää

Shit vad jag är trött idag!!! Somnade en stund på soffan förut vilket jag aldrig brukar låta mig göra annars. Det har varit mycket den här helgen och lagt mig sent. Igår hade vi ju konserten och det gick jättebra. Det var så himla roligt också. Det är ett maffigt verk. Alla ville göra om det så jag hoppas det kan bli en gång till i framtiden :) Efteråt gick vi till kyrkans hus där vi åt snittar och drack vin... för vissa, jag fick hålla mig till cidern.

Har ju lite i frysen och hon har ju börjat dricka välling nu prinsessan men jag tycker det är onödigt ändå. Jag hade inte ammat sen lunch så det var ganska fullt med mat om man säger så, försökte pumpa ut lite innan jag gick och la mig men jag bara somnade hela tiden så jag struntade till slut i det ha ha.

 

 

Bild som togs av Peter, det är jag som står längst ut.

 

Nä nu måste jag ta och försöka piggna till lite...

 

 


Promenix

Har precis tagit en långpromenad med Nina och hennes två små. Jättefint väder ute så det var riktigt skönt att komma ut :) var på babyland och tittade, men de hade inte så mycket av det jag ville ha. Nu ska jag göra mig iordning för konserten vi har ikväll. Vi ska sjunga The armed man av Karl Jenkins. Det är jättefint så det ska bli kul.

Hemma

Så var det gjort!! Precis hemkommen från mitt första högskoleprov. Är ganska slut i huvudet faktiskt. Träffade en gammal kompis om jag kunde hänga med på rasterna vilket var kul. Hur gick det sen då?... jaa, lite mer tid skulle inte ha suttit fel :) Nästa gång får jag försöka lägga upp det lite bättre och försöka planera tiden. Just nu väntar jag på att svaren ska komma upp på nätet, de skulle finnas där kl 17.00.

 

Amelie var gullig och kom och lunchade med mig :) och så hade hon med sig lilla prinsessan också så jag fick lätta på trycket lite ha ha :) Tack gumman!!


Irriterad

Är promenadsugen men har ingen att gå med :( Vill gå till babyland och titta. Istället blev det lite plugg och det är ju inte fel det heller. Ser faktiskt fram lite mot imorgon, spännande :)

 

Blev så förbannad förut. när vi skickade in papper om bredband och tv så tog det sån lång tid så till slut så ringde jag och frågade varför, det visade sig att de aldrig fått ngr papper utan de hävdade att de måste ha försvunnit i posten. Idag fick vi avslag från försäkringskassan om bostadsbidraget för att vi inte var folkboförda här. När jag ringde till skattemyndigheten för att kolla så har de inte fått in ngr papper för...... tada... de måste ha kommit bort på posten!!!! Ok antingen har posten börjat slarva en jäkla massa eftersom två av våra brev har kommit bort inom en månad eler så är det dåliga bortförklaringar. Det roligaste av allt är att när vi gick in på deras hemsida för att göra en anmälan vi  bank id så stod inte jag skriven nånstans och vi har inga barn heller. Efter att vi gjorde om det ngr gånger så fanns det åtta av mig.... hmm.... suck vad trött jag blir


Lite bilder från i påskas

Snyggingen i slips

 

 

Phoebe beundrar utsikten från morfars huvud

 

 

Joshua hos Olle, de två är kompisar

 

 

Tyramyra äter majskrokar så det sprutar ur öronen :)

 


En liten sammanfattning

Påsk är förbi och godiset är slut. Långfredagskvällen var vi hemma hos mamma och pappa och åt middag och på påskafton var vi också där. Vi hade buffé till lunch eftersom min bror och lilla Tyramyra skulle åka hem på em. Men det var mysigt att de var med...  det blev tom lite längre än vad som var tänkt eftersom min bror missade tåget. På kvällen åkte vi ut till stugan. Vi skulle till svärmor på söndagen så vi sov i stort sett bara där men det var mysigt att komma dit ändå. Alexander ville så gärna leka med sin kompis som bara är där på sommaren men kom åndå till påsk så han stannade kvar i stuga när vi åkte. Men han ångrade sig direkt efter att vi hade åkt men det var lite sent då, stackarn. Men vi tänkte att det inte gjorde ngt eftersom det blev mycket enklare med skjuts då och det bara behövdes en bil, men men. Han får ju träffa dem snart igen. Men han var ledsen när vi kom hem för han tyckte han hade svikit farmor när han inte följde med, lilleplutten.

De andra i As familj åkte hem på söndagen men vi stannade kvar med svärmor och Micke så på kvällen spelade vi Wii, det var jättekul, även om A är världens sämsta vinnare! Vi andra får träna lite till nästa gång :)

 

Var på stan med syrran hela tisdagen och provade tärnklänningar, pratade lite med ngr florister om blommorna och lite annat pyssel. Åh, vad kul det var att prova klänningar, det fanns så många fina men det är ju en del att tänka på. De ska ju passa till syrrans klänning, det ska vara rätt färger osv. Jag ville ha typ allihop :) Men en gillade vi alla tre (brudgummen fick också tycka till) Men det ska ju vara två tärnor till så vi får se vad de säger också.

 

Just nu sitte jag med gamla högskoleprov och försöker förbereda mig till på lördag. Man kan ju liksom inte plugga på ngt speciellt men iaf försöka förstå upplägget. Ordförståelsen är roligast... och så fick jag bättre poäng än A he he :) Tja, vi får se hur det går, jag har inte så stora förväntningar eftersom det är första gången och man brukar ju få skriva flera gånger innan det blir ett bra resultat.

 

 


Fuck

Provet gick nog åt h-e idag men men. Blandade ihop religionerna, sen blev jag stressad över att jag skulle hämta Joshua på dagis. Jag hade räknat med att det skulle ta en timme men jag fick två och en halv på mig och tiden gick åt. Så jag fick ringa till dagis när jag var klar och förklara att jag var på väg och att jag inte hade kunnat ringa. Till nästa prov ska jag vara mer förberedd men då är det bara två att blanda ihop :p

 

Var hemma hos syrran och Peter en stund och fikade ikväll. Behövde trösta mig med lite gott :) Pratade lite bröllopsplaner mm :) Åh det är så skoj!!