På balkongen

Jobbade till sex idag och gick direkt till gymmet efter. Jag var helt ensam där, skönt. Sen åkte jag direkt till Amelie och nu sitter vi och myser på hennes balkong.


Tisdagen

Igår hämtade jag barnen på dagis och så åkte vi ut till morfar och hälsade på. Han blev jätteglad när vi kom. Jag var lite rädd att han skulle vara för trött när vi kom för vi stannade förbi Mc Donalds och åt på vägen och så handlade jag lite saker till morfar som hade börjat ta slut. Jag passade på att klippa honom också. Sen promenerade vi hem, det var skönt att få röra på sig ordentligt.

Sjålvklart så vet jag ju att jag har världens finaste barn ;) men när vi gick från dagis satt det ett gäng killar i kanske 18-20 års åldern utanför. Jag pratade i telefon just då och en av killarna säger "ursäka men jag måste bara få säga att din dotter är sötast i hela stan" :) Sånt blir man ju alltid glad av att höra :)

Nagelfix

Hade manicure hemma med barnen igår. Joshua tyckte jag hade fina naglar i söndags så jag lovade att han skulle få han också. Han fick grönt och Phoebe fick rosa. Båda två var supernöjda och gick och visade alla när de kom till dagis imorse :)

Söndagmorgon

Hade en helkväll med Amelie igår. Jobbade på dagen sen hem och fixa iordning lite hemma. Vi hade hur trevligt som helst, först satt vi bara här hemma hos mig och drack vin och och blandade drinkar, var tvungen att blanda lite för jag blir så trött när jag dricker bara vin numera. Sen gick vi till Hugo, vi kom ut lite sent egentligen, vi kom in vid två men det blev en jäkligt rolig timme :) Träffade ngr från jobbet så vi hängde med dem. Det var verkligen länge sen jag var ute och dansade så det var härligt. Det var ju packat med folk så stämningen var på topp :)

Amelie åkte till jobbet för ett tag sedan och efter en halv brieost och två stora kaffe mår jag riktigt bra :) Ska snart ta en sväng till Ingelsta med A och barnen, hade tänkt ta en promenad dit men det regnar så jag skipppar nog den.


På balkongen

Har syrran med familj över ikväll. Äter middag på balkongen med livemusik från folkparken, avslutar nu med lite Tobleronetårta.


Skolavslutning

Idag var vi på Alexanders skolavslutning. Det var jättefint och vädret höll i sig som tur var eftersom vi var ute. Efter det gick vi till Mc Donalds och åt och sen hem till A. Alexander har varit helt fantastiskt duktig i skolan så han fick lite presenter när vi kom hem. Vi är så stolta över honom och fröken har verkligen öst beröm över honom, dels för att han är så duktig och för att han sköter sig så bra i skolan, det är så roligt att höra det från dem! Lite bra kändes det också när han fick sina presenter, han fick bla ett xbox spel och en ny kikare eftersom hans andra gått sönder, men han tyckte kikaren var bäst, så det känns bra att han inte är fast i bara spelandet som många av hans andra kompisar är :)

Lite tur


Fredag

Äntligen helg. Syrran hämtade mig på jobbet och så åkte vi till Nordik. Det stod i tidningen idag att de hade kursat och sålde ut allt till halva priset!! Varför?? Det var ju den affären som har snyggast grejer och möbler. Vi har även fikat där när vi har promenerat i området... suck. Men men, tyvärr var det jätteutplockat när vi kom dit, de hade tydligen börjat sälja ut redan igår men hade annonsen ute idag som först. De som jobbade där hade tydligen fått beskedet i tisdags så det gick verkligen fort. Fyndade iaf en lampa från Kartell, en ask, en picnickorg och tavellister.



Har lagat grekiskt ikväll mmm, bifteki med klyftpotatis och tzatziki, börjar bli riktigt duktig i köket, förutom en del smärre insidenter... :) Nu är det fredagsmyyys!!

Varmt

Ett av mina bästa köp någonsin!!!


Yasuragi

Åh, det har varit en helt underbar helg, jag längtar redan tills nästa gång jag får åka dit!!

Vi kom dit straxt innan kl två och checkade in. Vi hade bokat lite behandlingar om vartannat så var och en gick på sitt medan de andra solade och softade, vädret var fantastiskt. Jag provade på Qi gong förl första gången, härligt att stå ute vid vattnet och göra det.








Hade bokad fiskpedikyren... vet inte riktigt vad jag tänkte på där... Seriöst ska jag sätta ner fötterna där?!



Tydligen...



Jaa... vad ska man säga om det, det var inte så farligt efter en stund och jag vågade titta lite försiktigt ner i baljan men när en fisk simmade emellan mina tår ... åh fy fan. Men tack och lov satt vi i baren(??) så det var bara att beställa ett glas champagne så kändes det genast lite bättre :D



Sen åt vi middag, jättegott!



Sushi, misosoppa, laxrulle till förrätt, gnocci med svamp till varmrätt och chokladtrio till efterrätt.

Sen gick vi ner till badet igen och satt i varmvattenpollen ute i solnedgången. Avslutade kvällen i en vaggande stol



Utsikten från stolen



Sen kan jag lova att jag sov gott :)

Var uppe och simmade några vändor innan frukost, det var skönt och jag kunde dessutom äta frukosten med gott samvete :)

Sushi till frukost... me like!!



Sov ganska gott på bussen hem sedan också :)





Glass

I fredags när jag slutade jobbet hämtade jag de små på dagis och mötte sedan upp Amelie och Bella på stan. i gick till Halvars för att köpa glass. Joshua blev överlycklig träffa Amelie och Bella och äta glass. Han är så förtjust i Bella, han säger att hon är hans tjej hi hi, lilla sötis :) Bella som är fem år tycker det är jättekul. 


Ggott med glass





Sen blev det slagsmål om vem som skulle få gå med bellas vagn



När Bellas pappa kom och hämtade henne blev Joshua så ledsen att han ropade efter Bella HELA vägen hem från stan. Amelie följde med hem och vi åt lite sen gick vi hem till A och la barnen där. Det var ju hans vecka men han var upptagen med annat så vi satt på hans balkong och drack lite vin och drömde om våran Londonresa :)

Spa

Är på väg till Stockholm och Yasuragi nu med syrran och mamma :) Det är mammas 60 års present, det var ju förra året men det har inte blivit av förän nu. Åh det ska bli så härligt med lite avkopling och få bli ompysslad! Ska möta upp min svägerska där också så det blir en riktig tjejhelg.

Kväll

Syrran kom över en stund i dag, fikade lite och sen när småttingarna hade gått till A så satte vi oss på balkongen en stund och tog ett glas vin. Det var invigningen av balkongen och de fläktade lite men annars var det skönt att sitta där :)





Lille Neo fick sitta med och äta kex





Mosters sötnos



Helgen

Tänkte passa på att lägga upp lite bilder från i helgen nu när barnen sover... iaf Phoebe, Joshua smyger runt i rummet och tror att jag inte hör honom :)

I helgen var det årsmöte med FBIS (Förbundet blödarsjuka i Sverige) Vi var på Visualiseringscenter på dagen och såg på "Zula patrullen" Det var riktigt häftigt. Joshua tyckte det var lite läskigt och satt med morfars hand framför ögonen och kikade fram lite då och då. Phoebe blev jätterädd så hon satt under en jacka och vågade inte alls titta, hade så klart glömt hennes napp men hon fick låna Neos tack och lov. Jan däremot tyckte det var jättehäftigt och satt och pekade på allt som kom ha ha. Mina små tuffingar är visst inte alltid så tuffa :)

Sen gick vi runt lite därinne och jag fick pilla på det virtuella obduktionsbordet :) det var häftigt! Vi fick titta på en hel del andra saker också och barnen kunde med roa sig, det fanns en massa spännande saker att pilla på.


Ett bord där det rörde sig när man tog på det




En vägg där man fick prova att måla grafitti




Utanför




Tyvärr glömde jag att ta en bild inne på Domteatern men jag kan rekomendera alla att gå dit :)


Sen åkte vi till Scandic där vi skulle bo och även ha årsmötet.
Efter en god trerätters och lagom mätt åkte jag in till stan en sväng för att fira syrran fyllde år, barnen fick vara kvar hos mormor och morfar under tiden.

Vi började kvällen på Trädgårn och sen gick vi vidare till Vinkällaren




Det firades ordentligt och passande nog så fanns bubblet ANNA dagen till ära :) SKÅL!




Kunde inte vara med hela natten då jag var tvungen att åka tillbaka till hotellet men de andra gick vidare sen.

På söndagen firade vi syrran igen fast med fika den gången :) och morsdag förstås :)

Jag fick morsdagstårta på sängen på måndagen och det var en överraskning :)

Färdig

Här kommer resultatet på mitt ikeabygge :) Den blev jättebra i deras rum även om den tar lite plats...