1 advent

Har inte varit hemma många kvällar den här veckan. Så har inte haft tid att blogga med andra ord, vilket är värdelöst för då kommer jag ju inte ihåg vad jag har gjort.... sitter och försöker komma på vad jag gjorde igår... hm.... nopp kommer inte ihåg men då var det nog inget specielt... hoppas jag. Jaa jag vet "hej jag heter guldfisk" liksom.

Hade iaf väldans trevligt på jobbfesten i fredags, men som man vet så ska man aldrig skvallra om vad som händer på såna fester så det får begravas med arkivet. Måste dock tillägga att jag är helt oskyldig men det var nog en annan som blev grillad igår he he. Ooh nu kom jag föresten på vad jag gjorde igår, jag var hemma och städade, köpte kökslampan (som vi måste byta för den var repig, och det vill vi ju inte ha) och sen träffade jag Viola och Oliver. Puh vilken tur att minnet återfann sig :)

Idag är det ju äntligen första advent. Det är så mysigt!! Har sjungit med kören två ggr idag. En gång på fm och så nu ikväll, kvällen gick bäst men jag hade riktigt ont i halsen efter sista sången, men det gick iaf. Roligt att familjen kom och lyssnade, båda pojkarna var jätte duktiga!!! Men det är klart... de är ju mina barn också he he ;) Det blir en del sjunga av nu när det är jul och det är ju kul (ha ha ett rim) men jag önskar lite förnyad reportoar (stavas det så?)

Var en sväng på stan mellan sångomgångarna. Lill A fiskade i fiskdammen, träffade tomten och red på en ponny. Själv fick jag lite julblommor och nya adventsstjärnor.... mysigt mysigt.


Imorgon är det upp och jobba igen så med det säger jag god natt.

Underbara drömmar

Igår var jag på stan efter jobbet med 3 tjejer från jobbet. Letade efter en klänning att ha på mig imorgon på arkivetfesten. Hittade en på Vila som var jätte fin, köpte den idag. Fick ett jätte bra pris på den med hi hi. Tur att jag köpte den idag istället för igår för jag gjorde en bättre affär idag än vad jag skulle ha gjort igår :) Alltid svårt att gå på stan när man är fler så vi gick och fikade istället. Det var jätte trevligt.

idag jobbade jag med en utav dem, det är roligt för då har man lite och prata om också. Åh vi satt och tittade på klänningar av olika slag i pauserna. En av mina favoritdesigners aä Marchesa, de gör otroligt vackra kläder!! Dessa skulle jag ju inte direkt tacka nej till.

Den här skulle jag kunna tänka mig att ha som brudklänning en dag



Ska ju på bröllop nästa sommar då min bror ska gifta sig :) ÅÅH vad jag längtar dit! Då skulle ju de här passa kanske...

 

Om man inte ska ha längklänning förstås... men det är klart, inte vitt, så kanske inte den här.,, :)

 

Ja ja jag kan bara drömma om dessa iaf... de är ju inte riktigt i min prisklass om man säger så, men men. Jag älskar när det går lite kors och tvärs med band och liknande.

Nu ska jag gå och lägga mig och fortsätta drömma... om allt möjligt :)

God natt


Snark

Har inget direkt att skriva idag. Jobbat som vanligt och kören ikväll. Dock har jag totalt tappat lusten att gå dit, vi sjunger aldrig ngt nytt. Jag är med mycket för att jag älskar allt som är kring julen men när det bara är samma reportoar så känns det som det kvittar.
Var även hos optikern idag, tydligen har min syn blivit ännu bättre ha ha, optikern var också förvånad.

Natti natti

Första

Idag har baby J fått sin första tand!!! En liiiiten en sticker upp i underkäken. Just nu står han bredvid mig och är jätte glad, han vill gärna vara med och skriva här.
Började iaf den här dagen med att fira A... tårta till frukost :) På jobbet bjöd han vi var hemma hos i lördags på chokladkakan som blev över, den var också kanongod. Så, svullardag idag med andra ord :) Men det behövdes faktiskt, det var jätte mycket på jobbet idag så jag sitter nästan och somnar här. Men den började väldigt bra ;) ända fram till ca kl 9. Lyckades tom komma med den bussen jag vill åka med, det har ju varit lite si och så med det den senaste veckan.
Måste komma ihåg att ta med kameran när jag går till jobbet ngn dag snart, det är så otroligt vackert över spången på morgonen och specielt nu när SNÖN har kommit :D Äntligen!! Lill A hade fått gått ut och leka kl 8 imorse, innan dess tyckte A att det var för tidigt. Han kom in nu.

Nu ska vi iaf fika lite mer och sen sängen.

Puss

Tårta

Äntligen färdig... det här är resultatet efter ett antal timmar vid spisen. Nu blir det sängen så jag får smaka på den snart :) Dessutom är det måndag imorgon och jag behöver vara utvilad. Tänkte även bryta trenden för min bloggtid :)



God natt

Bakning

Håller just nu på med att baka kolatårtan tills imorgon. A fyller år så nu äntligen får vi mumsa på denna godbit igen :) Godare tårta finns inte!!
Har inte direkt gjort ngt vettigt idag, har mest suttit i soffan och spelat mario kart med Lill A.
 


Lill A skrattar åt mig...ja ja men han har ju tränat mycket mer, själv är jag värdelös på att styra och kör bara av banan hela tiden.



Jag kör på banan längst ner och ligger som synes sist :( Men jag får vara en prinsessa i rosa klänning och krona och kör en rosa bil :)

Nu måste jag ta hand om tårtan.

Puss

party party

Var på fest igår hemma hos en på jobbet., så nu är man lite så där lagom seg. Kom hem vid 3 och vaknar straxt efter kl 7 av att baby J står i sin säng och ropar på mig. Gah... släpar mig ut i köket och hoppas på att han ska somna om efter lite välling så jag får sova lite till.... gissa om jag fick det.... nee självklart inte. Det vara bara att gå upp . Sätter honom på golvet i vardagsrummet bland alla leksaker som ingen av oss orkade ta hand om igår, och lägger mig själv på soffan, blundar lite emellanåt men lyckas ändå hålla mig vaken... men det är klart, han är ju inte direkt tyst av sig :)

Gårdagen var väldigt trevlig, mänga som kom, hade lite tankar om att gå ut lite senare men vi blev kvar där hela kvällen. Jättegod mat, det hade han gjort bra, men det är klart, jag ÄLSKAR lax, det är bland det bästa som finns... och så är den ju rosa :) he he så det är ju en bonus. Kul att dansa, som vanligt, älskar att dansa!


Var en sväng på stan igår och hittade massa fina klänningar... ihihi snart kommer lönen :) Nästa fredag är det arkivfesten med jobbet så jag måste ju ha ngt att ha på mig då :) ngn av dessa skulle ju inte sitta så illa :)


     

ÅÅHH lovely lovely

Kom just snabbt tillbaka från mina dagdrömmar när en isbit damp ner bredvid mig i soffan.... Lill A har varit ute och det är visst kallt :) Hi hi baby J sitter just nu i hallen och pussar sin egen spegelbild, pussigare unge finns inte.

Later


Fredagsmys och krig

Pratar i telefon med Amelie just nu. Jag vill att alla mina vänner ska bo nära mig, vi hinner ju aldrig ses. Men men, tur att vi lever i telefonernas värld.

Försov mig till jobbet idag igen...två dagar i rad det är inte så illa... eller det är precis vad det är.
Efter jobbet var det utvsamtal på As skola, det gick faktiskt bra men guud vad skrämande det är när man inser att man känner igen sig själv på typ ALLA punkter. Det kändes som jag satt på mitt eget utvsamtal med mamma och pappa för ngr år sedan. Han är verkligen lik mig.

Handlade lite mat på vägen hem och hämtade paket på posten, skickat efter kläder rill Lill A, han växer ju ur allting han också precis som baby J. Väl hemma blev det krig som slutade med mig i badkaret med iskallt vatten över mig. Ropade på A att han skulle komma och hjälp mig men han bara skrattade och hejade på pappa.... lilla skitungen :) Jag var genomblöt! Jag behöver verkligen börja träna snart, om inte för att må bättre och stärka kroppen men iaf för att kunna ge igen!!! Nu är det hämd på gång he he he. Efter en varm dusch för att få tillbaka lite värme förberedde vi till det obligatoriska fredagsmyset. Popcorn, cola, chokladbollar ocm "Madagaskar". Vi skulle ha gått och sett tvåan på bio idag men vi fick ingen barnvakt yill baby J så vi får ta det lite senare. Men nu har vi iaf friskat upp minnet av vad som hände i ettan.

god natt


Glasstime

Har just precis laddat upp med en stoor potion glass *mums*. Har fått lämnat soffan för att sitta på en hård stol i köket. A har en kompis här och de dricker öl och spelar Wii i vardagsrummet.
Försov mig i morse, ååh vad jag hatar det, hela dagen är ju typ förstörd då! Stressar som en idiot och får springa sista biten till hållplatsen för att hinna med bussen. Kommer kl 8 vilket blir en halvtimme försent och upptäcker att jag inte har ngt jobb förän kl 10!!! Jaha vad gör man då då, kollar om jag kan hjälpa ngn annan men det är så lugnt så det är mest bara att sitta och vänta. Precis innan jag ska gå på lunch kommer Viola och lille Oliver och hälsar på :) Äter lunch med dem och hinner även med eftermiddagsfikat med dem ngr timmar senare. Åh vad dagen kändes mycket roligare då.

De följde även med hem och köpte pizza, och kebab för min del. Tyvärr lider jag av en hemsk beslutsångest. När vi gick bestämde jag mig för att, idag ska jag ta en pizza. Har tröttnat på kebabsallad. Väl inne på pizzerian håller en av killarna på med en kebabrulle... åh vad sugen jag blev på det då och så var vi där igen!!! Efter lite velande fraom och tillbaka bestämde jag mig för en kebabrulle... men ångrade mig när vi gick ut genom dörren.... suck vad trött jag blir på mig själv ibland. Tyvärr så stannade de inte så länge för Oliver var trött och grinig.

En kopp te och kanske lite The hills.

Kram

Vi gratulerar...

vi gratulerar vi gratulerar alla Elisabetar idag, med blommor och med blad, vi firar denna dag, vi gratulerar alla Elisabetar idag. Hurra hurra hurra :) Speciellt till världens bästa mamma och syster!! och lite grann till mig själv också så klart :)
Fick ett litet bidrag till symaskinen i present, ååhh vad jag längtar tills jag kan köpa den, har så mycket idéer på vad jag vill sy.
Har precis tittat färdigt på ett avsnitt av House M.D, bra serie men det var att tag som jag nästan tröttnade lite men nu har den blivit bra igen. Kan iofs störa mig på vissa saker men men man får se förbi sånt.

Var hos tandläkaren idag. Blev faktiskt sur på dem och min tandläkare som jag har gått hos sen jag var liten har slutat så nu är det nog dags att byta. Två hål som ska lagas... bu hu det är synd om mig. Men det är inte därför jag är sur utan det är för att, för ca sju år sedan drog de ut min ena visdomstand för över den undre tanden så låg det en skinbit över själva kronan så jag kommer inte åt att borsta där så jag ville de skulle dra ut den tanden. De påstår att jag biter mig i kinden så det är därför, så istället tar de bort den övre, i tron om att det ska hjälpa. Jag tycker det säger sig självt att det inte gör det och jag säger till dem att jag inte alls biter mig i kinden utan att den har växt upp så. Men de tror mig inte. Och nu då sju år senare har det hjälpt... näe, har jag fått hål därunder.... jaa, vill de dra ut den nu... jaa. Vad fan kunde de inte ha gjort det då när jag sa det för. Det visade sig även att den har en krokig rot så den blir svår att dra. Kanske var därför? vilket fall som helst så är det dåligt av dem, jag tycker de borde bjuda på det här, och inte nog med det, för om de ska dra den trodde de att den tanläkaren som gör det vill ha en panorama röntgen för att se ordentligt hur den sitter och vem får stå dör det kalaset... joo jag själv!! Dåligt!

Nepp sängen... är jätte trött ikväll. Dagen på jobbet kändes så där idag. Kom iaf äntligen ihåg att köpa blomman till min underbara chef som tack för allt hon gjorde på utvdagarna och hon blev jätte glad så det kändes bra.

God natt

Slöast....

....och för en gångs skull är det inte jag! Även om klockan börjar närma sig 12. Pratade med syrran för en stund sen och hon hade lagt märke till att det här är min standardbloggtid... och ja det är nog ganska sant :) Sitter och försöker fylla i beställnignen till Lill As jultidningar och fan vad det går långsamt. Antagligen har väl många (precis som vi, ha ha) kommit på att det är sista dagen idag så vi sitter som idioter och försöker få i väg den här beställningen innan kl 12. Har nu 32 minuter på mig. Får se om jag hinner... började för en halvtimme sen och har bara kommit till adressuppgifterna. ja ja.... Ha ha upptäckte just vilken värdelös sida de har... fattar varför det tar tid.

Har dessutom åkt på världens förkylning... Grattis till mig.

god natt


Kändis...eller?

Glömde att skriva en sak om i lördags, kön till Palace var inte speciellt lång så vi kom in ganska snabbt, fast det var två köer, en vanlig och en VIP kö. De verkade ta ett gäng varannan gång från köerna. Har alltid legget framme även om man snart inte lär böhöva det med tanke på att jag inte direkt blir yngre, men så länge de kollar på det så har jag det redo.
Så om jag ska komma till saken nu då, väl framme vid vakten tänker jag att, han ser ganska bekant ut. Kollar en gång till och kommer på att det är Fadde, vilken Fadde behöver jag kanske inte ge ngn närmare beskrivning av.... minns iaf inte vad han heter i efternamn så strunt i det. Han ler och kollar snabbt på legget och nickar lite. Fick veta att han var där som gästvärd.
Undrar hur det känns att komma från Stockholm med massa snygga brudar som flirtar vilt med honom för att få komma in på stans hetaste ställen till att komma hit där stort sett alla kommer in utan problem ha ha. Undantaget är väll om man är för full helt enkelt. Såg iaf inget mer av honom så jag vet inte om han bara stod i dörren eller om han gjorde ngt mer.

Kram


Fika

Ikväll har jag fikat med min söta vän Amelie. Snackade om allt mellan himmel och jord. Det är inte alltid som samtalsämnena är så intressanta i fall vi är trötta eller så, ibland har vi inte så mycket att prata om men grejen är den att det ibland kan vara skönt att bara kunna sitta och vara utan att det blir en jobbig tystnad.

Har fått en bild från mamma sen våran långpromenad vid stugan. Här satt vi på en bänk och tog en clementinpaus innan vi gick hem igen.


 


God natt

Långhelg

Åkte ut till stugan i fredags med familjen och mamma och pappa. Två mysiga dagar och som vanligt god mat. Åt en riktigt smaskig efterrätt på fredagskvällen, chokladpannkaka med glass, skivad banan och hemmagkord chokladsås! *mumseli mums* På lördagen gick mamma och jag en långpromenad med baby J i vagnen, han sov så skönt hela vägen. Pappa, A och Lill A byggde båthus under tiden.De var jätte duktiga.  Lägger upp bilder lite senare.

På lördagkvällen var jag, Alex och Jenny på Palace. Det var jätte kul att ses igen! Har verkligen längtat att få gå ut och dansa igen :) Glömde tyvärr kameran så jag har inga bilder men vi var såå snygga när vi gick ut. Palace är definitivt bästa stället om man ska dansa och det är ju det jag vill göra när jag går ut iaf. Tack tjejer för en jätte trevlig kväll! :)

Nu sitter jag och a i soffan och äter popcorn och slöar. Och nu vaknade baby J så nu är det slut på lugnet.
Imorgon är det måndag och tillbaka på jobbet igen. Måste erkänna att det var skönt med lite extra ledigt. 

Later

Gossip

Sitter i soffan och hoppas på att baby J ska somna, han ligger i sängen och pratar för sig själv. Ska se på lite nya avsnitt av Gossip girl tänkte jag men han måste ju somna först. Har laddat upp med min stora tekopp så det är bara att sitta och ha det gött. As pappa kom hem från USA härom dagen och hade köpt en tekopp till A och den är om möjligt snäppet större än min, fan, nu måste jag hitta en ny :) Nja jag gilla min, vi får se.

Så här låg baby J och sov i härom dagen... är det ens möjligt?! Kolla foten.



Kram

One fine day

Skulle iu ha träffat Alisa och hennes lille Armin idag men planerna blev ändrade. Var hemma och städade lite på fm och efter jag hämtat Lill A på skolan åkte jag och baby J till Viola och Oliver och lekte. Första gången hemma hos dem sen de flyttade till radhuset, det var fint men fortfarande alldeles för långt från stan!! buhu. Eftersom hon skjutsade in Tobbe till jobbet så åkte vi bil med dem ut, och gjorde ett stopp i djuraffären på vägen. De skulle köpa en lite hamster. De hade två förut men nu har en dött så de köpte en till så att Humle får sällskap. En vit söt liten sak.



Baby J var tyckte det var spännande med alla hamstrar och kaniner :) Det fanns även ett akvarium med syrsor.... hmm sist jag såg sådana var på ett fat med cheddarsmak, smakade dock aldrig... eeuuuuuu


Baby J somnade på vägen ut och Oliver somnade direkt när vi kom hem så vi satt och fikade i lugn och ro. Det är faktiskt inte många gånger som de har sovit samtidigt, oftast brukar de avlösa varandra så det var riktigt skönt att få sitta och prata i fred. Usch idag har varit en väldigt onyttig dag. Frukost, en massa fika och rostat bröd... det är vad jag har ätit idag, ja ja man lever bara en gång.
Blev sur när vi skulle åka hem bara. Skulle köpa biljett hem, går in på ica för att fråga vart man kan köpa biljett. Killen i kassan säger att vi får gå till ett ATG ombud för automaten på stationen är trasig och har varit det länge. Vi går till coop som har ATG, de säger att jag måste boka en vanlig tågbiljett som jag sen får hämta där, sagt och gjort flera minuter senare kan jag hämta ut den och får då betala 20 kr i hämtavgift. Egentligen vet jag att det är så även om jag för stunden hade glömt bort det, men de borde ha sagt ngt innan eftersom vi stod och disskuterade priser och olika alternativ! Väl på perongen ser vi att automaten visst fungerar och har gjort det iaf flera månader, frågade en tjej som köpte sin biljett. Väl på tåget kollade de inte ens på biljetten så tekniskt sett skulle jag ha kunnat åka gratis. Visserligen är jag alldeles för ärlig, och nervös för att åka dit så jag skulle aldrig göra det men ändå.

  På tåget... hi hi han vet hur man gör när kameran kommer fram.

Te och sängen

God natt

Slarv...

okej okej jag är slarvig när jag skriver, måste börja läsa igenom inläggen innan jag publicerar dem.

Det blev visst en kopp te till och lite rostat bröd *mums*

Puss


Ledig...

Sista dagen på jobbet den här veckan, nu blir det långhelg :) har ju som sagt redan planerat in allt jag ska göra så, så mycket vila blir det ju inte direkt. Har nu ikväll gjort upp planer för lördag- eller söndag kväll. Lördags kvällen blir kanske snarare lördag natt men vi får se. Ska träffa Alex som jag inte sett på evigheter. Det är inte klokt egentligen att det kan gå så lång tid emellan fast men bor i samma stad, och let´s face it stan är ju inte så stor direkt.

Sitter och tittar på lite olika kök. Ska ju måla om imorgon *hoppas hoppas*. Jag ska var borta hela dagen så A får tid att göra det i lugn och ro... bara han inte tar det för lugnt. Det blir iaf vita väggar, ska köpa en röd lampa och lite röda smådetaljer. Egentligen vill jag ha ett rosa kök men det går inte A med på så jag antar att rött är en kompromiss av rosa eller ngt helt annat :) Tanken är just nu att jag ska lägga alla pengar på att få snyggt här hemma. Vi gjorde upp en plan i början på sommaren alla nya inköp som vi skulle göra men ngnstans på vägen tappade vi tråden. Tyvärr så bara rasar det in massa fina kläder i butikerna nu bla en massa fina klänningar som man ska ha på sig nu när det börjar närma sig jul och nyår och lite fester däremellan. Ska ha fest med jobbet den 28 november och sen blir det väl ngn julfest eller liknande också. Har iaf planerat vad jag ska ha på mig den 28 men jag vet inte vilka strumpbyxor jag ska ha till, jag kan inte bestämma mig för om det är snyggt med spets eller om jag ska ta ett par vanliga svarta men men... ha ha snacka om I lands problem. Usch fick ett hemskt mail av mamma idag om andra världskriget men det räckte med en bild och sen mådde jag nästan illa så jag raderade det direkt. Jag kommer inte glömma iaf.

Eeuu på tal om ngt helt annat, upptäckte precis att jag hade massa snor på mitt öra... tack minigris! Baby J är snorig men lika pussglad iaf. Han är ju världens goaste när han ska pussas men han gör det med hela ansiktet, så det blir väldigt blöta pussar. 

Nu ska jag dricka upp mitt te och sussa.

God natt 

Segast i stan

Är såå trött idag! Det var som vanligt ganska mycket på jobbet men jag har inte sovit tillräckligt på sista tiden. Man har ju inte tid att gå och lägga sig om kvällarna, har ju massor att hinna med då. Däremot borde jag prioritera att sova istället. Ska bara jobba imorgon också sen har jag faktiskt tagit ledigt torsdag och fredag. då ska jag göra saker som jag gjorde i "the good old days" (mammaledig). Ska träffa Alisa och fika med henne och våra bebisar och sen ska jag träffa Viola och gosa med våra bebisar, ev om vi hinner, fika lite bara Viola och jag. Det beror lite på om A hinner färdigt med köket och när vi åker till stugan. Åker ut fredag till lördag med mamma och pappa.

Gick hem i pausen i kören idag, satt ändå bara och sov och kände att jag inte riktigt höll tempot och då känns det inte som ngn stor idé att vara kvar. Så nu är det sängen.

Så här sitter jag som oftast i soffan numera ha ha, snacka om att vara koncentrerad.





God natt


Som förr

Måndag och en helt ny vecka. Ganska rolig dag på jobbet men lite jobbig också. Hade bestämt med pappa att han skulle skjutsa oss till färgaffären och ta hand om barnen när vi är där när jag slutat jobbet. Tar faktiskt bussen hem idag i hopp om att jag ska komma hem tidigare, faktiskt så tjänar man inte många minuter på det eftersom man måste byta buss och de inte synkar med varandra så jag missar precis den jag ska byta till så man får stå och vänta på nästa. När jag går in genom dörren möts jag av en trevlig överraskning. Min kära vän Viola och hennes lille Oliver sitter på golvet :) Oliver är exakt  på dagen en månad äldre än baby J. Hon passar barnen när vi åker och köper färg. Vi ska måla om i köket. Får se hur det blir med vitt, vi skulle ha vitt i de vardagsrummet och i sovrummet (med fondväggar) men killen i färgaffären övertalade oss till en bruten vit färg, vilket var ett stort misstag, väggarna är ljuslila!! men men.

När vi kom hem åt vi tacos och försökte lägga barn så vi skulle få prata lite i lugn och ro och ta igen lite men det gick så där. Lille Oliver har svårt att somna borta så han var vaken men det gick bra ändå. A somnade på soffan så Viola och jag tog en kopp te och satt och pratade... mest barn förstås. Ska försöka ses i slutet på veckan eftersom jag måste hålla mig undan med barnen när A ska måla i köket, inte så bra för oss att vara hemma då.

Det är så kul att se hur mycket det händer med de små nu när vi inte ses så ofta. Jag har inte träffat dem sen jag började jobba och det är ca en och en halv månad sen. Vi sågs ju nästan varje dag eller iaf flera gånger i veckan. Oliver har börjat gå ngr steg och fått tre tänder. Han blev jätte glad när han såg mig så han kände nog igen mig. Han slängde sig fram till mig och skrattade, sötnosen, vad glad man blir då :)

Fan nu har klockan blivit halv tolv och jag är fortfarande vaken, varför ska det vara så "#¤%&/&%¤#¤% svårt att komma i säng för???

ja ja god natt

X-Files

Jaa vad ska man säga om X-Files filmen..... helt menlös. Inte för att jag följde serien men jag såg väl ngt avsnitt. Den handlade ju om utomjordingar och andra konstigheter och jag trodde ju att filmen skulle vara likadan men tji fick vi. Efter att ha sett trailern vågade jag knappt se filmen men den var ju inte ett dugg otäck. Men det var gott med popcorn och ben and jerrys :) till. Alltid mysigt att kura ihop i soffan.



Hade en lermask i ansiktet som jag just tvättat bort... det känns som jag fått ett nytt skin! Såå skönt.

God natt


Farsdag

Idag är det alla pappors dag. Var hemma hos mamma och pappa och åt farsdags lunch. Morfar, min moster och morbror var också där. Riktigt god mat, men det är det alltid hemma hos mamma. Pappa ska få gå och njuta av lite fotvård, och till A köpte barnen (och jag) kalsonger. Kanske inte världens roligaste men det var definitivt nödvändigt och ska man bara ha Björn Borg så blir det inget man köper bara så där.

Skulle ev ha träffat Alisa ikväll men det regnade ute när jag skulle gå och kände att jag var för trött och behövde pyssla lite hemma. Just nu har jag hela vardagsrummet fullt med barn. Lill A kom hem med tre kompisar som ska spela Wii.

Usch vad helgen har gått fort, imorgon ska man jobba igen. Det ska iaf bli skönt att vara ledig torsdag och fredag. Har redan planerat in vad jag ska göra så bara vara ledig har jag inte tid med ha ha. Men men trevligt blir det.

Kram

proppmätt

Precis hemkommen från årets paltfest. Det är bara SÅÅ gott!! Lill A älskar palt precis som jag och i kväll var det även premiär för baby J. Han gapa glatt och tyckte det var jätte gott. Det är faktiskt väldigt bra barnmat. Han är ju lite rolig bara för han har fått för sig att han inte vill äta med sked så man får mata honom med fingrarna. Kanske ska tillägga att det är Pitepalt och inte blodpalt, är en väldigt stor skillnad på dem.


Muuums....

Har idag även varit hemma hos en jobbarkompis Veronica och sett på film med tre andra från jobbet med. Det var trevligt men filmen var bland de sjukaste jag sett.
Ha ha det var lite roligt faktiskt. Hon kommer från Växjö och flyttade hit med sin pojkvän som visade vara bror till en kille som jag umgicks jätte mycket med för ngr år sedan. Fan vad världen är liten ibland. Synd att jag inte kunde stanna längre bara men men. Hoppas det blir fler tillfällen.

Nu ska jag ta en kopp te innan jag går och lägger mig.

God natt


Lyx...!

Jag måste säga att jag har en underbar man. I torsdags kom han och barnen och mötte mig på jobbet. Han tyckte synd om mig för att jag alltid går hem själv från jobbet. På vägen hem köpte vi med oss pizza och kebab och åt hemma framför en film. När barnen hade somnat tog vi ett varmt skummbad och sen fick jag en helkroppsmassage. Så härligt med sån vardagslyx. Var dessutom sjukt trött den dagen för det var alldeles för mycket på jobbet på dagen.

Igår var det ganska lugnt på jobbet iaf och det var skönt eftersom jag varit mycket själv i veckan där man egentligen ska vara två men men. Mötte upp A efter jobbet och gick till skolan föt utvsamtal. Men tydligen skulle Lill A ha varit med så vi fick skjuta upp det lite. Tog en sväng ner till stan för As syster var barnvakt och det var första gången hon skulle vara själv med dem så hon hade sett fram emot det jätte mycket så då passade vi på. Köpte varsin leksak till pojkarna. 

På hade vi det obligatoriska fredagsmyset. A hade köpt min favvo Ben and Jerrys glass till bara mig :) tack älskling!! Den är underbart god. Lill A fick smaka lite. A hade köpt annan glass till dem och maränger, strössel och ostbågar. Och så poppade vi popcorn också :) En riktig svullarkväll med andra ord. Såg på ,ust nu, världens bästa film, Mamma Mia. Ååhh den är såå bra. Jag bara sitter och ler hela filmen igenom. Baby J hade vi försökt och lägga innan men han vägrade att sova så vi ställde ut splälsängen i vardagsrummet så fick han vara med. Han var jätte lgad när de sjöng och gnällde lite emellan ha ha men gillar verkligen musik det märks.

Den här morgonen gick vi och köpte frallor och tillbehör som blivit en tradition på lördagsmorgonen. Såg på Mumien 3, tja den var ganska bra men de hade bytt ut en av huvudkaraktärerna och det blir alltid lite konstigt. Nu är det dags att hoppa in i dushen.

Later

snark...

Idag är jag riktigt trött... hm det känns som jag alltid säger det. Men idag var jag såt trött så jag var alldeles yr när jag skulle byta om men det släppte när jag började gå hemmåt. Ska ta en kopp te och gå och lägga mig.

God natt

Ny vecka

Måndag kväll, kan inte fatta vart den här helgen har tagit vägen. Känns som jag har städat hela helgen.... vänta nu jag HAR städat hela helgen. Hela lördagen gick åt till det och att dekorera inför kvällens halloweenfest. Det var en del som vi inte hann med att göra innan men det blev bra ändå. Kl 7 började folket att komma och de sista gick vid kvart i tio på söndag morgon... :) hi hi. Närå men vid fyra gick vi och lade oss, fick ngr övernattningsgäster som vi inte räknat med men soffan var ju ledig så det gick ju bra. i det stora hela var kvällen lyckad och jag tror de flesta hade trevligt, har iaf inte hört ngt annat. Måste bara säga att alla var jättebra utklädda. Det är roligt när man ser att folk har lagt ned lite tid att ha en bra kostym eftersom vi har gjort så mycket inför festen. Det var riktigt kul. Är jätteglad för alla som kom... och att vi fick plats ha ha.
Vaknade vid tio på söndag morgonen och drog mig till elva sen klarade jag inte av att ligga och sega i sängen. Gick upp och började städa, A kom straxt efter. Säger bara en sak....fy fan vad skitigt det var!! Det såg ut som folk hade hällt ut sprit på golvet för det var alldeles kladdigt överallt. så det blev till att städa hela söndagen också. Mina syskon kom över och åt frukost och det var riktig mysigt.



Vaddå omaka par ha ha

kram


Halloween

Japp så är dagen här! Dagen vi har planerat i typ ett år. Hoppas bara vi hinner klart med allt. Vi har en del kvar. Har satt upp allt på bäggarna så nu är det dukning och maten kvar och lite smådetaljer, men det tar sin tid.
Snart är det dags och hämta is och As kompis Andreas som kommer med bussen. Måste hinna duscha innan dess. Är aphungrig dessutom men hinner inte äta nu, det blir spicy när grabbarna kommer tillbaka. Nä nu hinner jag inte mer. Återkommer med bilder senare.

Kramis