Examen

Har ju inte hunnit skriva om förra veckan heller. Det var ju examensdagar både torsdagen och fredagen. As syster C tog ju studenten och Världens finaste 7 åring slutade första klass.

 

Grattis C!!

Hemma hos svärmor dukades det fram en MASSA mat. Alexander blev lite illamående som vanligt men det la sig innan vi åkte hem :) 

 

Grabbarna lekte av sig lite på studsmattan efter minglet.

 

Ha ha, usch så uttråkade vi ser ut men vi började nog vara lite trötta här för tråkigt var det verkligen inte. Salleman är fin i håret. Hämtade honom på skolan och hem byta kläder sen till frisören, varav färgerna i håret :)

 

En av tårtorna men en söt liten tjej på :)

 

Joshua smaskade på melon, det var gott!

 

På fredagen var det Alexanders tur. Upptäckte på kvällen innan att vi inte hade ngr ägg hemma så på fredagsmorgonen fick jag springa till affären för att handla och slänga ihop en kladdkaka som vi skulle ha med oss till skolan. Det är tradition där, först samlas vi i klassrummet 6-, 7- och 8-åringarna och de sjunger lite och får sinaa böcker. Alexander fick sin blåa bok eftersom han ska byta skola, de andra får den när de slutar tvåan.

 

Kramar om fröken

 

Fika och sen gick vi till kyrkan. Det verkligen öste ner när vi skulle gå så det blev ingengemensam gång klassvis den här gången. Alexanders klass sjöng i kyrkan.

 

 

Träffade en gammal klasskamrat utanför, hennes lillasyster slutade feman... och min son slutade ettan ha ha.

 

Så nu är det sommarlov och för min del börjar semestern :D

Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback