Sjukhuset

Efter att lilla Baby J blivit sämre så åkte vi in till sjukhuset med honom

i söndagskväll. Det visade sig att han har lunginflamation. Så nu har vi legat på barnavd. i två dygn. även om de hade mycket att göra så gick allt faktiskt väldigt smidigt. Vi fick vänta lite innan vi fick komma in på salen så vi kom väl inte i säng förrän vid halv två och vi kom väl in till sjukhuset ungefär vid halv nio, men det kändes inte som så lång tid. 

Medan vi väntade fick vi vara i lekrummet.

 

Med emlasalva

 

Spelade lite fotboll så länge

 

Tog även en match med pappa. Just då hade vi faktiskt fått ner febern lite så han var lite piggare, men han var ju dålig. 

 

 

Men jag kan säga att det var inte lätt att sova varken för honom eller mig sen när han väl fick droppet och syrgasen. Det kändes som en massa slangar fast det bara var två, men han låg ju och snurrade in sig i de där. Dessutom skulle han inhalera också var tredje timme och två ggr dessutom med en kvart emellan. Så sköterskan kom ju in, jag vet inte hur många gånger, och pysslade med det och kollade så droppet och syrgasen fungerade så så mycket sömn blev det ju inte, dessutom vågade jag knappt sova för jag var så rädd att han skulle strypas av slangarna. Men det gick ganska bra iaf. 

 

 

Lille plutten, han gillade inte det där, samtidigt orkade han inte göra ngt, så han fann sig ganska bra ändå. Han blev lite sur på bandaget eftersom han inte kunde göra ngt med handen och syrgasgrimman kunde man inte ens röra så började han skrika, problemet var att få den rätt även om vi tejpade fast den. Men han blev ju så känslig i huden så han har sår på kinderna efter tejpen nu.

 

 

Tyvärr blev det problem med droppet också, så ett tag funderade de på om de skulle sätta om kanylen så de emlade upp honom för säkerhets skull. Men de fick det och fungera sen tack och lov. Men han satt helt handikappad där en stund  stackarn. 

Men det var skönt att se att han piggnade till ganska snart, men ingen av oss sov särskilt bra de här dygnen. Men allt har gått bra sen vi kom hem. 

puss


Kommentarer
Postat av: Syrran

Usch, vad hemskt det ser ut! Tur att han mår bättre nu och fått komma hem! Ge honom en puss och kram från mig!

2009-03-25 @ 22:03:48
Postat av: Oma

Ja, lilla gubben! Så skönt att han är bättre nu!

2009-03-25 @ 23:27:55
URL: http://liewe.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback