Tävling

Idag har det varit lugnt, hade faktiskt tänkt att ta en långpromenad men det regnade för mycket :( hoppas det är uppehåll imorgon så om det är ngn som är promenadsugen, hör gärna av er :)

 

Alexander hade simtävling ikväll och det gick bra för honom. De hade en tävling för föräldrarna också och gissa vem som kammade hem första platsen.... A!!! Han var gaaaanska så stolt ha ha. Lite kul ändå eftersom alla andra pappor (en mamma) var ganska vältränade och stod taggade i små tajta badbrallor och simglasögan. A stod och putade lite med magen i vanliga badshorts och undrade vad f-n han hade gett sig in på. Men var det ju bara att ge gärnet och det funkade ju uppenbarligen :)

 

Nu sover killarna, A är ute på promenad och har Phoebe med sig så jag ska väl passa på att vika lite tvätt nu när det inte är ngn uppe som tcker om att antagligen vill ligga och bli gungad på armen eller ngn som vill hoppa runt bland de vikta kläderna :) Inga nämnda men ni kan kanske gissa vilka he he, mina söta småskruttar :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jätteroligt för båda! Hälsa grattis. Det var synd att det inte fanns tid att komma och titta(heja) på.

2009-11-22 @ 22:28:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback