Måndag

Idag har lilla Phoebe fått en pappa :) grattis grattis hihi. Vi har med andra ord varit hos familjerätten och skrivit på papper om att A är pappa. Likaså så har han fått halva vårdnaden också. Så nu är det officiellt. Känns ganska löjligt, det är så formelt, det ska läsas på ett specielt sätt och sen ska två personer komma in och bevittna påskriften. Fast det var faktiskt bara en som FAKTISKT tittade på när han skrev under, den andra beundrade våran lilla prinsessa ha ha.

 

Innan det var jag på komvux på infomöte. Så då är man alltså officiellt i gång med studierna. Måste bara hitta böckerna vilket inte är det lättaste. Har precis mailat läraren och frågat var man kan få tag på den ena. Hoppas jag får svar i morgon.

Lämnade Joshua med farmor och faster och Phoebe fick sova på mormors jobb. Vad skulle man göra utan familjen liksom! Så det gick ju bra.

 

Mötte Camilla på stan efter komvux och hon följde med och väntade på familjerätten så gick vi och fikade efteråt. Hade tänkt ta en promenad först men det var dags för Phoebe att äta så vi satte oss på fräcka istället vilket var tur eftersom det började ösregna efter en stund. Alltid kul eftersom vi alltid ngn gång ramlar in på gamla minnen. Höll på och garva ihjäl mig när hon påminde mig om när vi var på fest hemma hos ett par klasskompisar. Vi skulle bli hämtade kl 1 fast det tyckte vi så klart var för tidigt men det var den tiden vi hade. Grejen var att festen tog slut vid 12 och alla åkte hem. Men istället för att ringa och be och bli hämtade tidigare satt vi ute på trappan och väntade i en timme (och hade jätte tråkigt). För vi tänkte ju att nästa gång kanske vi bara skulle få vara ute till 12, eftersom det inte blev senare än så den här gången, så när våra föräldrar kom protesterade vi massor och sa att alla andra var kvar och hade jätte kul och att det minsann bara var vi som var tvugna att åka hem så tidigt!!! När alla andra i själva verket antagligen låg hemma och sov ha ha.

 

Slurpa i mig teet och sussa

God natt

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback