London dag 2

Andra dagen gick vi upp ganska tidigt och vi lämnade hotellet runt 10. Åkte till Victoria & Albert museum där de hade en utställning om Grace Kelly. De hade även en "fashion" del där de visade kläder och skor från dåtid till nutid. Grace Kelly låg separat men vi såg ganska bra ändå utan att gå in, den kostade lite. Amelie ville inte gå in och jag tyckte det kändes tråkigt att gå in själv men efteråt ångrade jag mig, men som sagt, man såg ganska bra ändå men inte allt.

 

 

 

Promenerade en bit och passerade en pub som såg mysig ut och tänkte att varför inte gå in och ta ett glas vin :) lite spontant som man bara kan göra utan barn och hänga lite på puben som alla andra engelsmän. De hade ett erbjudande vi dock inte kunde motstå :)

 

"The bunch of grapes"

 

 

När vi hade suttit en stund blev lite lite hungriga och tog in en pommetallrik... Egentligen hade vi planerat att ha pic nic i Hydepark den dagen... men så blev det visst inte :) Men vi hade en väldigt rolig shopping eftermiddag :) Hittade en klänning till Amelie som var målet just då eftersom vi skulle äta middag på The Ivy.

 

 

Eftersom man tyvärr inte fick ta kort inne på resturangen fick vi nöja oss med kort utanför och inne på "the ladies room"

 

 

Sen gick vi omkring på massa ställen, lite olika barer. På en gata var det flera inkastare så två fransmän fångade in oss och erbjöd en barrunda för 10 pund, Hade ingen aning om vad vi gav oss in på för vi hade lite svårt att förstå vad de pratade om men vi chansade och hoppades att det var ngt kul ha ha. Och för NIO pund var vi runt på fyra olika barer och fick en drink/shot på alla ställen... Bra musik hade de också så vi rockade dansgolvet. Men snacka om att det känns annorlunda där jämfört med här. Där satt det en tjej inne på alla toaletter som satte på kranen och delade ut pappershanddukar. Och vi kan väl säga så här att en del toaletter var väl fräshare än andra... usch vilket jobb.

 

 

Passerade Piccadilly cirkus på vägen hem och stannade förbi Mc Donalds. Åh, de hade mozzarella dipers :D Kom hem ca tre timmar senare än vi tänkt från början.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback