Oj oj oj

Nu har jag mycket att skriva om :) En hel helg med massa skoj. Hela fredagen gick åt till att förbereda inför våran återträff. Slutade nian för 12 år sedan och det är många som inte setts sen dess.

 

På lördagen åkte vi till Vildmarkshotellet för årsmöte med fbis. Vi åkte innan för att hinna gå i djurparken men eftersom det regnade så var vi bara hos delfinerna och sälarna.

 

Sen var vi hungriga så vi åt på ett hamburgeställe i parken, helt ok :)

 

 

Det var kallt och regnigt men det fanns tak tack och lov :)

 

Sen var det dags att checka in och göra sig iordning inför mötet. Kunde inte vara med på hela eftersom jag skulle med bussen in till stan igen.

 

På återträffen var det jätte kul, ville nästan inte åka tillbaka till hotellet men det är ändå skönt och vakna på plats och äte hotellfrukosten :) Vi skålade först och minglade lite, jag och tjejerna började fixa med maten och med en quiz som vi skulle ha först men alla blev överraskade av att våran gamla klassföreståndare kom in :) Kattis hade fixat det i hemlighet. Det var en kul grej men jag kände mig lite dum när jag inte visste något. Men han kom ihåg alla och hade med sig kort från "vår" tid. Sen åt vi och sjöng. Sånghäftena blev jättefina :) Sen hade vi tipspromenad, efterrätt, dans, karaoke och mer sång. Var ju inte med på slutet men jag hann med det mesta iaf :) Skulle ju ha åkt buss ut sen men det strulade till sig lite så mamma och pappa kom och hämtade mig.

Har tyvärr inga bilder från kvällen eftersom jag hade glömt kameran :( Men jag ska få av Kattis sen.

 

På söndagen hann vi med parken också innan det var dags att åka hem.

 

Aporna är ju underbara :)

Den här elefanten bajsade och det tyckte ju så klart Joshua var hysteriskt roligt han har pratat om elefanten som bajsade i två tre dagar nu :) "Fanten bajsa"

Joshua jämför elefantens fot och sina...

Och så blev jag bjuden på en tur på kamelen :) hi hi, det var skoj! :) Satt och klämde på puckeln, den kändes konstig

 

Joshua överlycklig inne i kulmården, mysigt att få krama och klappa alla djur!!

 

Får visst fortsätta senare, Phoebe vill ha min uppmärksamhet :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback