Dags igen

Nu var det länge sen. Vad har hänt sen sist... Vi firade som vanligt midsommar ute i stugan. God mat på altanen, dans kring midsommarstången och allt som ingår.

















Alexander fyllde år, shit, kan inte fatta att han är 10 år nu!!



Den 19 juni firade mamma och pappa sin 40-åriga bröllopsdag. De bjöd oss alla barn med familjer på en hemlig helg. Vi fick inte veta vad vi skulle göra utan vi fick bara veta lite vad vi skulle ha med oss, typ badkläder något snyggt att ha på oss och bekväma skor. Åkte nedåt landet och stannade förbi en badplats (minns inte var)där vi badade och dukade upp en stor picnic med en massa god mat. Tyvärr kom regnet så vi fick packa in oss i bilen och köra en bit till innan vid kom fram till en bra rastplats där åt efterrätt.








Sen åkte vi vidare till Vetlanda där vi åt middag på stadshotellet och även sov kvar. Dagen efter åkte vi till astrid Lindgrens värld. Det var jättekul! Joshua är helt galen i Pippi Långstrump och tjatade om Pippi hela tiden och när teatern var färdig och hon gick började han gråta, lilleplutten. 

Nils Karlsson pyssling



Karlsson på taket



Pippi Långstrump



I Mattisskogen, där var det lite läskigt



Lotta på Bråkmakaregatan





I Törnrosdalen







Mamma fick en bild på Joshua som hissar upp Phoebe i flaggstången (Emil i Lönneberga), måste få den sen.

Fontänen vid ingången var minst lika rolig som allt annat :)



Sen åkte vi hem efter en mysig helg. Måste absolut åka tillbaka dit snart igen med barnen!!


Som traditionen är åkte vi till Smultronställed med Amelie och hennes barn. Vi har åkt dit sen Alexander och Sebbe var två år men nu är vi ett lite större gäng :) Gott med glass och mysigt att traska runt där och leka och även ett stopp i barnklädesaffären (det är nog också en tradition :) )












Igår hade Alexander sitt barnkalas. Vi var ute på Gocart arenan. Det var jättekul, A och jag körde också :) Tur med vädret hade vi också, så vi kunde köra ute.








Ja, det var väl ungefär sommaren hittills. Väntar på semestern nu, det ska bli skönt att få ta det lite lugnt. Hela sommaren har varit förjäklig rent ut sagt men så är det alltid första perioden. Sen har det hänt lite andra saker som har gjort det ytterligare lite värre, datasystemet crashade på jobbet en dag och det var totalkaos men tillslut så fixade de till det också. Men som sagt, det ska bli skönt med lite semester :)

Kommentarer
Postat av: oma

Det är väl fantastiskt att ha hela semestern kvar och ändå ha hunnit uppleva så mycket!

2011-07-18 @ 16:48:37
URL: http://oma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback